Eee çok iyi bir kilo alımı kuzum bu aylar için iki haftada bir kilo derler yarım kilo az yaniKızlar 2 haftada yarım kılo almısım
82 bucuk tan 83 olmusum hadı gozum aydın
Hatta bu indirimler bitince asıl indirimler geliyor çok enteresanHepsiburada fenomen indirimler başladı. Hikaye valla hiç birinde bir şey düşmüyor zaten fiyatlar o kadardı.
Oyle ama kılo yapıcak gıbı yememıs olmam lazımEee çok iyi bir kilo alımı kuzum bu aylar için iki haftada bir kilo derler yarım kilo az yani
Bebekler hızla alıyor ya kuzum artık üçüncü trimester e az kaldı ondandır zaten. Depoyu emzirirken kullanırsınız artıkOyle ama kılo yapıcak gıbı yememıs olmam lazımen azından almasaydım depodan kulkanılsaydı ıyıydı
Kuzuu seyden haberınız var mı? Ben 3 seferdır keşfettim belkı sız biliyorsunuz dur hepsıexpres ten su bolumunde bazen damacana su 5 tl veya 7 tl ye getırılıyor ben 2 kere damacana damla suyu 5 tl den 1 kere de 7 tl den aldım cok iyi oluyorHatta bu indirimler bitince asıl indirimler geliyor çok enteresan
Ahhh ınsallahhh sıkıntız emzırırım de verırımBebekler hızla alıyor ya kuzum artık üçüncü trimester e az kaldı ondandır zaten. Depoyu emzirirken kullanırsınız artık
Valla damacana su almıyoruz ama iyiymiş kuzumKuzuu seyden haberınız var mı? Ben 3 seferdır keşfettim belkı sız biliyorsunuz dur hepsıexpres ten su bolumunde bazen damacana su 5 tl veya 7 tl ye getırılıyor ben 2 kere damacana damla suyu 5 tl den 1 kere de 7 tl den aldım cok iyi oluyor
Bugunde 5 tl ye dıe sıselrımı atmamaıstım bu sefer doldurdum olanı
Sıparıs verdım geldı 19 lt su 5 tl alınca bedava gıbı gelıyor
Tamam canım sağolasınCanım penye Mood ve Catherines ama ikisi de aynı firmanın ürünleri sanırım sitesinde ikisi de var hatta nautica da bunlara ait.hayrunnisa85 nın paylaştığı mağazanın internet sayfasında da var
Yaaa kuzu 1 saat evel salata yedım masallahh bu kız halen durmuyorValla damacana su almıyoruz ama iyiymiş kuzum
Maşallah, yerim ben o fıstığıYaaa kuzu 1 saat evel salata yedım masallahh bu kız halen durmuyorbazende sankı ıcerıde takla atıyor bıı aaa oluyorum acaba cok asagıda duuruyor ondan yerı mı dar geliyor napıyor bu kız ılerleyen aylarda napcak acaba buyudukce
Rabbımm sana da kolaylıklar la nasıp etsın teyzesııııMaşallah, yerim ben o fıstığı
Ben bi tek benimkiler mi kuduruk diyodumYaaa kuzu 1 saat evel salata yedım masallahh bu kız halen durmuyorbazende sankı ıcerıde takla atıyor bıı aaa oluyorum acaba cok asagıda duuruyor ondan yerı mı dar geliyor napıyor bu kız ılerleyen aylarda napcak acaba buyudukce
Yaaaa, canım benim.Rabbımm sana da kolaylıklar la nasıp etsın teyzesıııı
Yaa göremesem bıle senı tanımasam da neden se yakınımda oldugunu bılmek bıle ayrı heyecan katıyor sankı Elısa ıle ılgılı olan herseyı bırlıkte aşmışız buyutmüşüzcesine gercı oyle de olduda bırebır yakınımda gıbısın hemen yanı basımızda sankı Elısa olucakta bırlıkte karsılayacagız gıbı degısık bı hiss yani yada senın samimiyetinden sahıplenısınden iyiki varsın canımmm
30 TL lik saç kremini de 60 yapmış pştlarEvett an itibari ile trendyol indirim öncesi cok güzel fark koydu baktigim aklimda olan butun arabalar en az 500 tl zamlandi valla eldekinden de olduk indirim beklerken
Ayy ınsallahhh Elisa sonrası da senınde tuba nında heyecanını yasamak nasıp etsın rabbım ve tum bekleyenlerinYaaaa, canım benim.
Çok teşekkür ederim.
Hislerimiz karşılıklı.
Burada transferden beri her şeyimizi paylaştık.
Hcg artışlarını, saçma sapan belirtilerimizi, muayene heyecanlarımızı...
İnşallah Elisa’yı birlikte karşılamak da nasip olur.
Gerçekten çok samimi bir ortam var burada.
Farklı gruplarda da geziniyorum şu ara yeni transfer için ama buradaki sıcaklık yok maalesef.tupaaaaa ‘nın da benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.
Chocalete canım benim, nerelerdesin ne yapıyorsun bilmiyorum ama iyi ki açmışsın bu başlığı ve bizleri buluşturmuşsun.
Bu kadar güzel insanlarla tanışmamıza vesile olduğun için çok teşekkür ederiz.
Ohhhohh masallahhh rabbımıze bın şükürBen bi tek benimkiler mi kuduruk diyodumdün akşam da benimkiler durmadı kola bacak bütün eklemleri hissettim dışardan. Bence iyiler ya yerleri rahat yoksa nasıl hareket etsinler
Bin şükürOhhhohh masallahhh rabbımıze bın şükür
Kız noldu sana okuyamadım bugün tam da ???Bin şükürbak bu gün de nazlılar mesela anaları da rahatsız ya az oynamıyolar
Amiiiiiiiiin, inşallah canım benim.Ayy ınsallahhh Elisa sonrası da senınde tuba nında heyecanını yasamak nasıp etsın rabbım ve tum bekleyenleringercekten de oyle kımse ıle konusamadıgım herseyımı sinirimi hassasıyetımı duggularımı sevıncımı herseyımu burda sızınle paylasmak ve anlıyor olmanız benı cok motıve edıyor bazen anlatırısn dıygularını ama önemsenmezsın ya bu senı uzer burda bı cok kısı ıle bunu yasamak cok guzel duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?