Hatta bu indirimler bitince asıl indirimler geliyor çok enteresan
Kuzuu seyden haberınız var mı? Ben 3 seferdır keşfettim belkı sız biliyorsunuz dur hepsıexpres ten su bolumunde bazen damacana su 5 tl veya 7 tl ye getırılıyor ben 2 kere damacana damla suyu 5 tl den 1 kere de 7 tl den aldım cok iyi oluyor
Bugunde 5 tl ye dıe sıselrımı atmamaıstım bu sefer doldurdum olanı
Sıparıs verdım geldı 19 lt su 5 tl alınca bedava gıbı gelıyor

Valla damacana su almıyoruz ama iyiymiş kuzum

Valla damacana su almıyoruz ama iyiymiş kuzum
Yaaa kuzu 1 saat evel salata yedım masallahh bu kız halen durmuyor bazende sankı ıcerıde takla atıyor bıı aaa oluyorum acaba cok asagıda duuruyor ondan yerı mı dar geliyor napıyor bu kız ılerleyen aylarda napcak acaba buyudukce

Maşallah, yerim ben o fıstığı

Maşallah, yerim ben o fıstığı
Rabbımm sana da kolaylıklar la nasıp etsın teyzesıııı
Yaa göremesem bıle senı tanımasam da neden se yakınımda oldugunu bılmek bıle ayrı heyecan katıyor sankı Elısa ıle ılgılı olan herseyı bırlıkte aşmışız buyutmüşüzcesine gercı oyle de olduda bırebır yakınımda gıbısın hemen yanı basımızda sankı Elısa olucakta bırlıkte karsılayacagız gıbı degısık bı hiss yani yada senın samimiyetinden sahıplenısınden iyiki varsın canımmm

Ben bi tek benimkiler mi kuduruk diyodum dün akşam da benimkiler durmadı kola bacak bütün eklemleri hissettim dışardan. Bence iyiler ya yerleri rahat yoksa nasıl hareket etsinler

Yaaaa, canım benim.
Çok teşekkür ederim.
Hislerimiz karşılıklı.
Burada transferden beri her şeyimizi paylaştık.
Hcg artışlarını, saçma sapan belirtilerimizi, muayene heyecanlarımızı...
İnşallah Elisa’yı birlikte karşılamak da nasip olur.

Gerçekten çok samimi bir ortam var burada.
Farklı gruplarda da geziniyorum şu ara yeni transfer için ama buradaki sıcaklık yok maalesef. tupaaaaa ‘nın da benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.
Chocalete canım benim, nerelerdesin ne yapıyorsun bilmiyorum ama iyi ki açmışsın bu başlığı ve bizleri buluşturmuşsun.
Bu kadar güzel insanlarla tanışmamıza vesile olduğun için çok teşekkür ederiz.

Ayy ınsallahhh Elisa sonrası da senınde tuba nında heyecanını yasamak nasıp etsın rabbım ve tum bekleyenlerin gercekten de oyle kımse ıle konusamadıgım herseyımı sinirimi hassasıyetımı duggularımı sevıncımı herseyımu burda sızınle paylasmak ve anlıyor olmanız benı cok motıve edıyor bazen anlatırısn dıygularını ama önemsenmezsın ya bu senı uzer burda bı cok kısı ıle bunu yasamak cok guzel duygu

Amiiiiiiiiin, inşallah canım benim.
Kesinlikle sana katılıyorum, çok güzel bir şe burda beraberce aynı duyguları aynı heyecanları yaşamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…