- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Senın anatomıdekı tüm enerjın yansıyor işteBin şükürbak bu gün de nazlılar mesela anaları da rahatsız ya az oynamıyolar
Maşallah kuzuya valla yavrum benimkiler toplanıyor korkuyorum ben hep çok hareketli değiller sanırım yerleri dar diyorum toplanıp duruyorlar. Ben de ilerleyen ayları merak ediyorum. Rabbim canlarına sağlık versin inşallahYaaa kuzu 1 saat evel salata yedım masallahh bu kız halen durmuyorbazende sankı ıcerıde takla atıyor bıı aaa oluyorum acaba cok asagıda duuruyor ondan yerı mı dar geliyor napıyor bu kız ılerleyen aylarda napcak acaba buyudukce
Dedim size öyle yapıyorlar diye30 TL lik saç kremini de 60 yapmış pştlar
Nolsun be yavrucum Bi iyi Bi kötüyüz daaa. Karpal tünel sendromu var bence bendr koydum kendi teşhisimi. Ellerim uyuşuk ve ağrılı her tarafım ağrı içinde uyanıyorum tüm gün de ağrılıyım havalar da tetikliyor ankilozan spondilit de var ya bende soğuk yağmurlu havalarda ölüyorum. Böylr işteKız noldu sana okuyamadım bugün tam da ???
Tabi kız insan yavruları nasıl da hissediyorlarSenın anatomıdekı tüm enerjın yansıyor işte
Neyse ki farkediyoz da işte. Bakalım yaa indirim bekleye bekleye doğurcaz kız KilyaDedim size öyle yapıyorlar diyebir de bu indirimler bitsin o zaman indirim yapıyorlar
Valla sen bir anda 27 ye attın kuzumNeyse ki farkediyoz da işte. Bakalım yaa indirim bekleye bekleye doğurcaz kız Kilya
Karadeniz size göre değil kuzum gelin Ege yeNolsun be yavrucum Bi iyi Bi kötüyüz daaa. Karpal tünel sendromu var bence bendr koydum kendi teşhisimi. Ellerim uyuşuk ve ağrılı her tarafım ağrı içinde uyanıyorum tüm gün de ağrılıyım havalar da tetikliyor ankilozan spondilit de var ya bende soğuk yağmurlu havalarda ölüyorum. Böylr işte
Neyine bakalım kız özel bir şeyi yoktur bakıp alırız bir taneCanikler puset örtüsü baktınız mı hiçççç
Yok sabah Zeynep de sordu. Sen nasıl yaptın bilmiyorum ama benim normal doğum tarihini girdiğimde doğuma 70küsür gün var oluyor. O da saçma değil mi. Doktor Aralık başında doğum olur dedi bana. Hadi var sen hesapla.Valla sen bir anda 27 ye attın kuzumikizlere özel takvim uygulanıyor sana sanırım bende öyle diyorum hiç bir şey hazır değil annem de diyor bir çanta ayarlada ara ara hazırla at içine benim bebeler toplanıp duruyor zaten. Aklım gidiyor.
Ay Bi de kocam beni ankaraya götürmesin orda hepten ölürümKaradeniz size göre değil kuzum gelin Ege yebende buradan kaçmaya bakıyorum ama olsun
Ay çok erken bir otuzu devirelim tabii sağlıkla inşallahYok sabah Zeynep de sordu. Sen nasıl yaptın bilmiyorum ama benim normal doğum tarihini girdiğimde doğuma 70küsür gün var oluyor. O da saçma değil mi. Doktor Aralık başında doğum olur dedi bana. Hadi var sen hesapla.
Benim de vajina kanında bacak ya tarif edemedim ama kök kemikleri var ya oralar arıyo. Ula aşk gelmesin bunlar diyorum benimkine ya Allah aşkına Bi güzel konuş diye bağırıyor
Ankara güzel şehir iklimi zor olabilir ama Karadeniz daha nemli zor olur benceAy Bi de kocam beni ankaraya götürmesin orda hepten ölürüm
Özel bişeyinden değil nerden baktınız yani varmı modelinz diye demiştimNeyine bakalım kız özel bir şeyi yoktur bakıp alırız bir tane
Yaaaa kıyamam sanaa geçmişler olsunNolsun be yavrucum Bi iyi Bi kötüyüz daaa. Karpal tünel sendromu var bence bendr koydum kendi teşhisimi. Ellerim uyuşuk ve ağrılı her tarafım ağrı içinde uyanıyorum tüm gün de ağrılıyım havalar da tetikliyor ankilozan spondilit de var ya bende soğuk yağmurlu havalarda ölüyorum. Böylr işte
Yok ben Ankaranın ayazında ölürüm sıcağında kavrulurum samsunumu severim o yönden orta iklim ama nemli işteAnkara güzel şehir iklimi zor olabilir ama Karadeniz daha nemli zor olur bence
Yok kuzum özel bir şey aklımda uygun yollu bir şey bakarım heralde puseti alırsamÖzel bişeyinden değil nerden baktınız yani varmı modelinz diye demiştim
Yedik vallahi ki ne yedik kzuumYaaaa kıyamam sanaa geçmişler olsunhamilelikte artıyomuş sanırım bu tarz ağrılar sık dişini çok çok az kaldı geçicek Allahın izniyle bak eylül ü de yedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?