Maşallah kuzuya valla yavrum benimkiler toplanıyor korkuyorum ben hep çok hareketli değiller sanırım yerleri dar diyorum toplanıp duruyorlar. Ben de ilerleyen ayları merak ediyorum. Rabbim canlarına sağlık versin inşallah

Kız noldu sana okuyamadım bugün tam da ???
Nolsun be yavrucum Bi iyi Bi kötüyüz daaa. Karpal tünel sendromu var bence bendr koydum kendi teşhisimi. Ellerim uyuşuk ve ağrılı her tarafım ağrı içinde uyanıyorum tüm gün de ağrılıyım havalar da tetikliyor ankilozan spondilit de var ya bende soğuk yağmurlu havalarda ölüyorum. Böylr işte

Neyse ki farkediyoz da işte. Bakalım yaa indirim bekleye bekleye doğurcaz kız Kilya
Valla sen bir anda 27 ye attın kuzum ikizlere özel takvim uygulanıyor sana sanırım bende öyle diyorum hiç bir şey hazır değil annem de diyor bir çanta ayarlada ara ara hazırla at içine benim bebeler toplanıp duruyor zaten. Aklım gidiyor.

Karadeniz size göre değil kuzum gelin Ege ye bende buradan kaçmaya bakıyorum ama olsun

Yok sabah Zeynep de sordu. Sen nasıl yaptın bilmiyorum ama benim normal doğum tarihini girdiğimde doğuma 70küsür gün var oluyor. O da saçma değil mi. Doktor Aralık başında doğum olur dedi bana. Hadi var sen hesapla.
Benim de vajina kanında bacak ya tarif edemedim ama kök kemikleri var ya oralar arıyo. Ula aşk gelmesin bunlar diyorum benimkine ya Allah aşkına Bi güzel konuş diye bağırıyor

Ay çok erken bir otuzu devirelim tabii sağlıkla inşallah Doktorum 36 ya gelirsek iyi olur diyor ama bunlar niye toplanıyor Aklım kalıyor hep yerlerimi dar filan diye. Doğum tarihini adet tarihine göre gir niye otomatik atıyor ki

Yaaaa kıyamam sanaa geçmişler olsun hamilelikte artıyomuş sanırım bu tarz ağrılar sık dişini çok çok az kaldı geçicek Allahın izniyle bak eylül ü de yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…