Doğru kuzum sıcağı da soğuğu da zor. Buraların sıcağı da fenaYok ben Ankaranın ayazında ölürüm sıcağında kavrulurum samsunumu severim o yönden orta iklim ama nemli işte
Hayır korkma yaa doktor suyun normal demedi mi sana. Bak benimkiler ne zman toplanıyodu biliyomusun. Sinirli stresli olduğumda ve çok yorulursam.Ay çok erken bir otuzu devirelim tabii sağlıkla inşallahDoktorum 36 ya gelirsek iyi olur diyor ama bunlar niye toplanıyor Aklım kalıyor hep yerlerimi dar filan diye. Doğum tarihini adet tarihine göre gir niye otomatik atıyor ki
Annesı her bebek aynı sekılde hareket etmz kız bebeler cadı oluyor senınkıler efendı demekkıMaşallah kuzuya valla yavrum benimkiler toplanıyor korkuyorum ben hep çok hareketli değiller sanırım yerleri dar diyorum toplanıp duruyorlar. Ben de ilerleyen ayları merak ediyorum. Rabbim canlarına sağlık versin inşallah
Bana da lazım ama sadece bakıyorumCanikler puset örtüsü baktınız mı hiçççç
Normal dedi kuzum. Yok bunlar hep öyle toplanıp duruyor doktor bebek hareketidir ayağını dayar kendine çeker kafasını dayar filan demiş ama ne bileyim işte. İnşallah iyilerdirHayır korkma yaa doktor suyun normal demedi mi sana. Bak benimkiler ne zman toplanıyodu biliyomusun. Sinirli stresli olduğumda ve çok yorulursam.
Adet tarihine göre derken yani tahmini doğum tarihine ne yazacağım onu bilemiyorum işte
Toplanıp duruyorlarAnnesı her bebek aynı sekılde hareket etmz kız bebeler cadı oluyor senınkıler efendı demekkı
Akedeş fikirleşelim diyom işteBana da lazım ama sadece bakıyorum
Yavrum benımde toplanıyor merak etmeAy çok erken bir otuzu devirelim tabii sağlıkla inşallahDoktorum 36 ya gelirsek iyi olur diyor ama bunlar niye toplanıyor Aklım kalıyor hep yerlerimi dar filan diye. Doğum tarihini adet tarihine göre gir niye otomatik atıyor ki
Tamam işte son adet tarihine göre de transfer tarihine göre de 23+5 tahmini doğum tarihi 11 ocak çıkıyo doktor bana aralık başı diyorNormal dedi kuzum. Yok bunlar hep öyle toplanıp duruyor doktor bebek hareketidir ayağını dayar kendine çeker kafasını dayar filan demiş ama ne bileyim işte. İnşallah iyilerdirYavrum transfer tarihine göre netten hesapla hazır hesaplama motorları var orada çıkar benim mesela Aralık sonu çıkıyor sen de ne kadar var aramızda ekle o süreyi olmadı.
Hiç takılmasın ben 20 de gaz gibi hissetmiştim anlamıyordum bileKızlarım ya bişey sorcam bir de ben şimdi 17+1 ama hiç bebeği hissetmedim ben de mi problem var anlamadım yoksa erken mi acaba daha ne hissetceğimi de bilmiyorum gerçi deKafam takıldı biraz bu duruma siz ne zaman hissetmiştiniz ilk ??
Siz ucuz bulun bana da haber iletinAkedeş fikirleşelim diyom işte
Bi tarafı pikeliler var da onlar az pahalı ya
Hic takılmasn bende tam olarak net hissettigim 19 un sonlariydı cok hafif kımıldanma hissediyordm ama 19 un sonlarına dogru tam olduKızlarım ya bişey sorcam bir de ben şimdi 17+1 ama hiç bebeği hissetmedim ben de mi problem var anlamadım yoksa erken mi acaba daha ne hissetceğimi de bilmiyorum gerçi deKafam takıldı biraz bu duruma siz ne zaman hissetmiştiniz ilk ??
Haha coks acma bi sekilde pusetim yok ama örtüm var lCanikler puset örtüsü baktınız mı hiçççç
Olmadı baktırayım kuzum. Ya şimdi canım sıkıldı sırt üstü yatmışım bir kalktım nasıl toplanmışlarYavrum benımde toplanıyor merak etme
Ablamın görumcesı de bennden 1 ay gerıde oda hatta otobus duragında kımıldayamadım cocuk toplandı demıs agzıma seker attım oynadı da rahatladım demıs olabılır ozelleıkle magnez6a baktır senı cok rahatsız hıeesttırıyorsa
İkiz olduğu için öyle diyor kuzumTamam işte son adet tarihine göre de transfer tarihine göre de 23+5 tahmini doğum tarihi 11 ocak çıkıyo doktor bana aralık başı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?