Hayır korkma yaa doktor suyun normal demedi mi sana. Bak benimkiler ne zman toplanıyodu biliyomusun. Sinirli stresli olduğumda ve çok yorulursam.
Adet tarihine göre derken yani tahmini doğum tarihine ne yazacağım onu bilemiyorum işte

Annesı her bebek aynı sekılde hareket etmz kız bebeler cadı oluyor senınkıler efendı demekkı

Normal dedi kuzum. Yok bunlar hep öyle toplanıp duruyor doktor bebek hareketidir ayağını dayar kendine çeker kafasını dayar filan demiş ama ne bileyim işte. İnşallah iyilerdir Yavrum transfer tarihine göre netten hesapla hazır hesaplama motorları var orada çıkar benim mesela Aralık sonu çıkıyor sen de ne kadar var aramızda ekle o süreyi olmadı.

Yavrum benımde toplanıyor merak etme
Ablamın görumcesı de bennden 1 ay gerıde oda hatta otobus duragında kımıldayamadım cocuk toplandı demıs agzıma seker attım oynadı da rahatladım demıs olabılır ozelleıkle magnez6a baktır senı cok rahatsız hıeesttırıyorsa

Tamam işte son adet tarihine göre de transfer tarihine göre de 23+5 tahmini doğum tarihi 11 ocak çıkıyo doktor bana aralık başı diyor

Hiç takılmasın ben 20 de gaz gibi hissetmiştim anlamıyordum bile

Hic takılmasn bende tam olarak net hissettigim 19 un sonlariydı cok hafif kımıldanma hissediyordm ama 19 un sonlarına dogru tam oldu

Olmadı baktırayım kuzum. Ya şimdi canım sıkıldı sırt üstü yatmışım bir kalktım nasıl toplanmışlar nasıl döndüm hayret bir şey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…