- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Allahallahh neden sırtustu yatınca ben yorulunca felan oluyorOlmadı baktırayım kuzum. Ya şimdi canım sıkıldı sırt üstü yatmışım bir kalktım nasıl toplanmışlarnasıl döndüm hayret bir şey ya
Senınkılere efendiler dedık ama sanırım muzurluk yapan gızlı gızlı yaramazlık yapan onlarOlmadı baktırayım kuzum. Ya şimdi canım sıkıldı sırt üstü yatmışım bir kalktım nasıl toplanmışlarnasıl döndüm hayret bir şey ya
Allahallahh neden sırtustu yatınca ben yorulunca felan oluyor
Bende bebehın oldugu yer toplanıyor sertlesiyor o anda rahımde kasılma oluyor yani benım bıraz canım acıyor mesela ve 20 haftalıktan berı bu skeılde hıssedıyroum sanırım magnezyum eksıkkıgındenKilya Merhaba bu toplanma dediginiz nasil oluyor nasil bisey acaba
Mesela benım de suanda oluyor yataarken zorlanıyorum sabaha kadar arada yapıyorKilya Merhaba bu toplanma dediginiz nasil oluyor nasil bisey acaba
Canım arada benimde oluyor dr ye söyledim birsey demedi ama sürekli degil ara ara oluyorVagina ağrısı nerden çıktııııı
Ahh askımmnyaa ben hergun adım atamıyorum dıe neden aglıyorumVagina ağrısı nerden çıktııııı
Aynen yavrum korseyi düşünene kadar çocuğa 10 lu hastane çıkışı bakayım benNasıl olsa doğumdan 1 ay sonra başlıyor kuzu daha sonra da bakabiliriz bence
Kız sen adını mı değiştirdin şuan farkettim diyorum kim bu birey bi anda fırtladı bizi tanıyormus gibiAhh askımmnyaa ben hergun adım atamıyorum dıe neden aglıyorumevde tuta tuta geziyorum
Benım sureklı agrıyor hatta suanda bıle kuyruk sokumu 1 vajına kemıgı agrısı 2 bana adım attırmayanlar markete bıle gıdemıyorum gıdeyım az kendımı ıyı hıssedıyorum dıyeyım gelırken zorlanıpn2 gunde sancı ceke ceke aglıyorum vallaCanım arada benimde oluyor dr ye söyledim birsey demedi ama sürekli degil ara ara oluyor
Ahahahahahahaha yaa guldurdun benıııı allah senii yaaKız sen adını mı değiştirdin şuan farkettim diyorum kim bu birey bi anda fırtladı bizi tanıyormus gibi
Ya ben mantıken normal bişe geliyo büyüdükçe vagina ya da baskı oluyor da. Daha dursaydı. Aha dedim doğurcamCanım arada benimde oluyor dr ye söyledim birsey demedi ama sürekli degil ara ara oluyor
Yavrum bence çok erken ben 18 de hissettim gibi oldu dr gaz falandır hissetmen mümkün değil dedi 21 den sonra hissedersin demişti. Gercekten 21 den sonra o hissettiğim şeyin farkını anladım. Ama bence yine 18 deki bebektiKızlarım ya bişey sorcam bir de ben şimdi 17+1 ama hiç bebeği hissetmedim ben de mi problem var anlamadım yoksa erken mi acaba daha ne hissetceğimi de bilmiyorum gerçi deKafam takıldı biraz bu duruma siz ne zaman hissetmiştiniz ilk ??
Çocuklarımla anlaşma yapcam gezmesinler aşağıda baskı yapmasınlar oraya.Benım sureklı agrıyor hatta suanda bıle kuyruk sokumu 1 vajına kemıgı agrısı 2 bana adım attırmayanlar markete bıle gıdemıyorum gıdeyım az kendımı ıyı hıssedıyorum dıyeyım gelırken zorlanıpn2 gunde sancı ceke ceke aglıyorum valla
Çocuklarımla anlaşma yapcam gezmesinler aşağıda baskı yapmasınlar oraya.
İlk yazdığında ben de öyle dedim kim ulan bu dışardan gelmiş samimi samimi yazıyor dedimKız sen adını mı değiştirdin şuan farkettim diyorum kim bu birey bi anda fırtladı bizi tanıyormus gibi
Bi denerizTabıı onlarda tamam annecım sen nasıl ıstersen dıcekelr
Ben 1 kıza söz gecıremıyırum
Sen 2 bebene nasıl gecırıcen
Yaa ilahiiiiİlk yazdığında ben de öyle dedim kim ulan bu dışardan gelmiş samimi samimi yazıyor dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?