Amin kuzum doktorumun dışarıdan olması bana sıkıntı oldu ama ne yapalım bebekler iyi olsun da başka bir şey diyemiyorum şu an. Allah ım esirgesinYaa haklısınndan benıktek gıtmem cok sıkıntı yada persembe cumayı beklıcem esımın ızınlı gununu hıc cesaretım yok tek gıtmeye yuryemem sıkıntı danısman da ıslem yaparken beklemek bıle sıkıntı ne bıleyım allah yardımcımız olsunhepımızın
Onlar bizim kadar içselleştirmiyorlar sanırsam durumu en ufak şeyde söylendiğimizi düşünüyorlar ama ne yaşadığımızı bir biz biliyoruz heleki korkularımız varsa geçmişten gelen miniklerimizke beraber yaşıyoruz biz küçük bir hareketlerinde bile yüzümüz gülüyor mutlu oluyoruz boşver kulaklarını tıka birşey duyma söylenip dursunlarBilmiyorum öyle dediler doktora da aynen ilettim gayet normal baktı bir şey yok dedi. Eşim de başımda dır dır geriliyorsun beni de geriyorsun bir şey yok diyorlar boşuna yapıyorsun bilmem ne iyice sinirim tavan. Şükür inşallah bir şey olmasın zaten ama o yaşamıyor öyle rahat rahat konuşunca ağzının üzerine kürekle vurasım geldi. Neyse sakinleşeyim daha son zamanlar geldikçe çok yol görünecek bize biraz rahatlamam lazım. Valla hayırlısı ile bir kucağımıza alalım da
Belki de bunlar olabilen şeylerdir kuzum öyle düşün ama tabiki yinede gitmende fayda var en azından için rahat eder kafan rahatlarYaa aslında daha evelde sormustum hemen muaneye gitmişti m sadece usg cekmıstı
Ama bazen ya kasılmaysa ya atlıyorsam bu detayı dıe düşünmeden edemıyor ınsan kendını
Yarın ola hayr ola insallahhhBelki de bunlar olabilen şeylerdir kuzum öyle düşün ama tabiki yinede gitmende fayda var en azından için rahat eder kafan rahatlar
Buna da bakmıştım hemen bakayım birde daha ucuza da buldum trendyolda ona da baktımElifimm30 baktigin bu muydu bak fiyati dusmus
Amin kuzum amin. Sanki sorun çıkarmaya yer arıyormuşum gibi konuşuyor doktor uzaktan uzağa normal diyor inşallah da öyle olsun zaten bunu benden daha fazla isteyen olamaz. Tecrübesizim ne yapayım her şeyi takip edip korkuyorum ister istemez. Her bebek her hamilelik farklı ama ben ilk defa yaşıyorum beyin doğru yolunda olup neyin olmadığını bilmiyorum. Neyse öyle kuzum Allah ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin de geçer bunlarOnlar bizim kadar içselleştirmiyorlar sanırsam durumu en ufak şeyde söylendiğimizi düşünüyorlar ama ne yaşadığımızı bir biz biliyoruz heleki korkularımız varsa geçmişten gelen miniklerimizke beraber yaşıyoruz biz küçük bir hareketlerinde bile yüzümüz gülüyor mutlu oluyoruz boşver kulaklarını tıka birşey duyma söylenip dursunlarAllah’a şükğr doktorunda bir sıkıntı görmemiş inşallah zaman su gibi akıp geçer ve sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz İsteyenlerinde rabbim tez zamanda kucaklarını doldursun
Hepsi aynı canım anlamiyorlar abarttıgımızı düsünüyorlar ama iste oyle degil ne yasadigimizi hissettigimizi biz biliyoruzAmin kuzum amin. Sanki sorun çıkarmaya yer arıyormuşum gibi konuşuyor doktor uzaktan uzağa normal diyor inşallah da öyle olsun zaten bunu benden daha fazla isteyen olamaz. Tecrübesizim ne yapayım her şeyi takip edip korkuyorum ister istemez. Her bebek her hamilelik farklı ama ben ilk defa yaşıyorum beyin doğru yolunda olup neyin olmadığını bilmiyorum. Neyse öyle kuzum Allah ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin de geçer bunlar
Öyle maalesef erkek doktorda halden anlamıyor bence doktor da kadından seçicen kadınlar daha anlayışlı anlıyorlar hissediyorlar. Hemşire nasıl çaba gösterdi içini ferah tut oluyor böyle filan diye. Erkekler normal işte diyip geçiyorlarHepsi aynı canım anlamiyorlar abarttıgımızı düsünüyorlar ama iste oyle degil ne yasadigimizi hissettigimizi biz biliyoruz
Oyle ee canım herseyden endıse duyuyoruzAmin kuzum amin. Sanki sorun çıkarmaya yer arıyormuşum gibi konuşuyor doktor uzaktan uzağa normal diyor inşallah da öyle olsun zaten bunu benden daha fazla isteyen olamaz. Tecrübesizim ne yapayım her şeyi takip edip korkuyorum ister istemez. Her bebek her hamilelik farklı ama ben ilk defa yaşıyorum beyin doğru yolunda olup neyin olmadığını bilmiyorum. Neyse öyle kuzum Allah ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin de geçer bunlar
Senin öyle miydi kuzum doğrudur valla ama bence hiç endişe etme tek bebek her şekilde bekler o annesiOyle ee canım herseyden endıse duyuyoruz
Sımdıde ne ogrendım bılın bakalım
Normal dogum yapan kısının rahım acılması dogum fazlalıgına gore erken olabiliyormuş arkadasımın dr u soylemıs
Aynen canım valla napalım mevlam neyelrse guzel eyler bızım elımızde olmayan seylerSenin öyle miydi kuzum doğrudur valla ama bence hiç endişe etme tek bebek her şekilde bekler o annesi
Öyle kuzum öyleAynen canım valla napalım mevlam neyelrse guzel eyler bızım elımızde olmayan seyler
Neyi anlamadm kızDüştü mü koyduklarınız baktınız mı kızlar
TrendyolNeyi anlamadm kız
Bebek arabası hariç bazı ürünler düşmüş kuzuTrendyol
Düşen ürünler o kadar saçma ki ne pompa ne araba derece hiç bişe düşmedi pahalı şeyler daha yerindeBebek arabası hariç bazı ürünler düşmüş kuzu
Bebek arabasi ayni degisen bisey yok siveno deterjan fiyati dusmus bide sleepy islak mendil indirimde daha cok beklentm vardı gunduz ki attigim ates olcerde 169 a düsmüs alsam mi bilemedimTrendyol
Aynen ıvır zıvır ürünler benim beklediğim büyüklerdi indirim bitince düşer tekrar umudum o yöndeDüşen ürünler o kadar saçma ki ne pompa ne araba derece hiç bişe düşmedi pahalı şeyler daha yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?