Amin kuzum doktorumun dışarıdan olması bana sıkıntı oldu ama ne yapalım bebekler iyi olsun da başka bir şey diyemiyorum şu an. Allah ım esirgesin

Onlar bizim kadar içselleştirmiyorlar sanırsam durumu en ufak şeyde söylendiğimizi düşünüyorlar ama ne yaşadığımızı bir biz biliyoruz heleki korkularımız varsa geçmişten gelen miniklerimizke beraber yaşıyoruz biz küçük bir hareketlerinde bile yüzümüz gülüyor mutlu oluyoruz boşver kulaklarını tıka birşey duyma söylenip dursunlar Allah’a şükğr doktorunda bir sıkıntı görmemiş inşallah zaman su gibi akıp geçer ve sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz İsteyenlerinde rabbim tez zamanda kucaklarını doldursun

Yaa aslında daha evelde sormustum hemen muaneye gitmişti m sadece usg cekmıstı
Ama bazen ya kasılmaysa ya atlıyorsam bu detayı dıe düşünmeden edemıyor ınsan kendını
Belki de bunlar olabilen şeylerdir kuzum öyle düşün ama tabiki yinede gitmende fayda var en azından için rahat eder kafan rahatlar

Amin kuzum amin. Sanki sorun çıkarmaya yer arıyormuşum gibi konuşuyor doktor uzaktan uzağa normal diyor inşallah da öyle olsun zaten bunu benden daha fazla isteyen olamaz. Tecrübesizim ne yapayım her şeyi takip edip korkuyorum ister istemez. Her bebek her hamilelik farklı ama ben ilk defa yaşıyorum beyin doğru yolunda olup neyin olmadığını bilmiyorum. Neyse öyle kuzum Allah ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin de geçer bunlar

Hepsi aynı canım anlamiyorlar abarttıgımızı düsünüyorlar ama iste oyle degil ne yasadigimizi hissettigimizi biz biliyoruz

Hepsi aynı canım anlamiyorlar abarttıgımızı düsünüyorlar ama iste oyle degil ne yasadigimizi hissettigimizi biz biliyoruz
Öyle maalesef erkek doktorda halden anlamıyor bence doktor da kadından seçicen kadınlar daha anlayışlı anlıyorlar hissediyorlar. Hemşire nasıl çaba gösterdi içini ferah tut oluyor böyle filan diye. Erkekler normal işte diyip geçiyorlar

Oyle ee canım herseyden endıse duyuyoruz
Sımdıde ne ogrendım bılın bakalım
Normal dogum yapan kısının rahım acılması dogum fazlalıgına gore erken olabiliyormuş arkadasımın dr u soylemıs

Oyle ee canım herseyden endıse duyuyoruz
Sımdıde ne ogrendım bılın bakalım
Normal dogum yapan kısının rahım acılması dogum fazlalıgına gore erken olabiliyormuş arkadasımın dr u soylemıs
Senin öyle miydi kuzum doğrudur valla ama bence hiç endişe etme tek bebek her şekilde bekler o annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…