Evet o 169 da. Siveno mu eklemiştinben onun 3lüsüyşe Green clean ikili ekledim bakıyım hangisi düşer diye ikisi de yok düşen. Arabalar düşmedi ama tükeniyor. Pompalar da olduğu gibiBebek arabasi ayni degisen bisey yok siveno deterjan fiyati dusmus bide sleepy islak mendil indirimde daha cok beklentm vardı gunduz ki attigim ates olcerde 169 a düsmüs alsam mi bilemedim
Sonra pişman olma durumu var işte. Vay anasını yaaAynen ıvır zıvır ürünler benim beklediğim büyüklerdi indirim bitince düşer tekrar umudum o yönde
Hangi pompaya karar verdin kuzumEvet o 169 da. Siveno mu eklemiştinben onun 3lüsüyşe Green clean ikili ekledim bakıyım hangisi düşer diye ikisi de yok düşen. Arabalar düşmedi ama tükeniyor. Pompalar da olduğu gibi
Şans işte kuzu bebek arabası 3.098 gayet iyiymiş keşke o zaman alsaydımSonra pişman olma durumu var işte. Vay anasını yaa
Ucuz bir şeyler bulursanız beni de etiketleyin kızlarDüştü mü koyduklarınız baktınız mı kızlar
Tükendigine inanmiyorum hic nedense ikili eklemistim bende o dusmus gorunuyorEvet o 169 da. Siveno mu eklemiştinben onun 3lüsüyşe Green clean ikili ekledim bakıyım hangisi düşer diye ikisi de yok düşen. Arabalar düşmedi ama tükeniyor. Pompalar da olduğu gibi
Vermedim valla lansinoh la mamajoo nun çiflilerini atmıştım favoriye hangisi güzel düşüş yakalarsa diye. Ya da tekli mi baksak Bi de pahalı yaa. Medela zaten yanına yanaşılvak gibi değil. Philips i de eklemedim pahalı diye. Yani ne yapalım sence çok ortada yaniHangi pompaya karar verdin kuzum
Resmen olsa da bindirme indirim olcak zaten şansa biraz bekleyelim dur bakalımŞans işte kuzu bebek arabası 3.098 gayet iyiymiş keşke o zaman alsaydım
Çiftli de aynı anda sağım yapabilen yok ama biraz daha çekimi kuvvetli diyorlar kuzum. Heralde avent tekli bakcam ya da Lansinoh mamajoo düşünmedim nedense Medela filan ise ohh felaketVermedim valla lansinoh la mamajoo nun çiflilerini atmıştım favoriye hangisi güzel düşüş yakalarsa diye. Ya da tekli mi baksak Bi de pahalı yaa. Medela zaten yanına yanaşılvak gibi değil. Philips i de eklemedim pahalı diye. Yani ne yapalım sence çok ortada yani
Araban mı tükenmişTükendigine inanmiyorum hic nedense ikili eklemistim bende o dusmus gorunuyor
Çiflilerinde aynı anda sağım yokmuydu bu markaların. Tekli olsun ozamn ne kadar çekim farkı yaratır ki. Dur aventin teklisine de bakim ne alemdeÇiftli de aynı anda sağım yapabilen yok ama biraz daha çekimi kuvvetli diyorlar kuzum. Heralde avent tekli bakcam ya da Lansinoh mamajoo düşünmedim nedense Medela filan ise ohh felaket
Kız avent de 1400 yaÇiftli de aynı anda sağım yapabilen yok ama biraz daha çekimi kuvvetli diyorlar kuzum. Heralde avent tekli bakcam ya da Lansinoh mamajoo düşünmedim nedense Medela filan ise ohh felaket
Yavrum aynı anda diye vaat ediyormuş ama kimse becerememiş yine tek tek sağmışlarÇiflilerinde aynı anda sağım yokmuydu bu markaların. Tekli olsun ozamn ne kadar çekim farkı yaratır ki. Dur aventin teklisine de bakim ne alemde
Bin TL idi yaKız avent de 1400 ya
1000 d eçok be ya. Lansinoh un da teklisi 400 çiflisi 600 olaki düşerse lansinoh çiflisini almak gene de daha mantıklı sanki.Bin TL idi yabir de ateşölçer braun bakıyorsunuz ya e bebekte daha ucuz ve kimse nerdeyse memnun değil
Eski civalılar en iyisi bence ama nasıl ölçülür bebek durur mu bilmiyorum1000 d eçok be ya. Lansinoh un da teklisi 400 çiflisi 600 olaki düşerse lansinoh çiflisini almak gene de daha mantıklı sanki.
Öyle mi. Aslında dereceye okadar bile vermek istemiyorum da şart da bişe. Ne alsak bilmiyorum normal basit koltuk altı olanlardan 2 3 tane alıp koysak kenara z
Hemen perte çıksa okadar insan da kullanmaz daa. Şu 2 bebemizi halletsin deyeter vallaEski civalılar en iyisi bence ama nasıl ölçülür bebek durur mu bilmiyorum1000 de çok biliyorum ama işte ne bileyim çabuk perte çıkıyor diyorlar ya çiftli düşünmedim açıkçası
Bir arkadaş yazdı şimdi kuzum. Uzuncadır da konuşuyoz. 7 ayda alırlar diyor ablası da ikizleirni öyle doğurmuş. ay gece gece strese bindim ya. Dört dönüyom yatakta bişe yok ortada naparız. Zaten Vajina ağrım başladı baskı var aşağıya gibi anlamdım bişe. Çok stres oldum ben birde yaa niye böylr oldumEski civalılar en iyisi bence ama nasıl ölçülür bebek durur mu bilmiyorum1000 de çok biliyorum ama işte ne bileyim çabuk perte çıkıyor diyorlar ya çiftli düşünmedim açıkçası
Yaaa keşke zaten ben evladiyelik olsun demiyorum şu bebeler için yetse yeter bence de kuzumHemen perte çıksa okadar insan da kullanmaz daa. Şu 2 bebemizi halletsin deyeter valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?