Annem bugün alışveriş yaparken alışveriş yaptığı adamın ikizleri varmış yedi aylıkta geldiler ne çektik zor büyüttük filan demişBir arkadaş yazdı şimdi kuzum. Uzuncadır da konuşuyoz. 7 ayda alırlar diyor ablası da ikizleirni öyle doğurmuş. ay gece gece strese bindim ya. Dört dönüyom yatakta bişe yok ortada naparız. Zaten Vajina ağrım başladı baskı var aşağıya gibi anlamdım bişe. Çok stres oldum ben birde yaa niye böylr oldum
Al işte bak. Stresim var derken bugünkü durum dimi başka bişey mi. Ben de normal giderken birden kötüleştim en çok şu bacak arasından korkuyorum vallaAnnem bugün alışveriş yaparken alışveriş yaptığı adamın ikizleri varmış yedi aylıkta geldiler ne çektik zor büyüttük filan demişannemde diyor hazırla artık çantanı diye. Ama benim stresim var zaten iki haftaya ulaşacak değişiklikler var vücudumda sizde de başlar ama normal olduğu sürece sorun yok tabii
Hayır iki haftadır farklı yani bebek hareketleri duruşları tepkileri dolayısıyla insan ne oluyor diyor yine çok sık lavaboya çıkmalar vs. Yani sizlerde yaşayacaksınız gebelikte belli dönemeçler var burası bir dönemeç otuza kadar otuz bir dönemeç. İnşallah 36 yı en azından görelimAl işte bak. Stresim var derken bugünkü durum dimi başka bişey mi. Ben de normal giderken birden kötüleştim en çok şu bacak arasından korkuyorum valla
Öyle yaşıyoruz zaten. Allah büyük ne diyeyim. Hep yat yat da bişe olmuyo işte bak. Neyse sen zaten dolusun ben de stresliyim şuan etkilemeyim seni. Hayırlısı herşeyinHayır iki haftadır farklı yani bebek hareketleri duruşları tepkileri dolayısıyla insan ne oluyor diyor yine çok sık lavaboya çıkmalar vs. Yani sizlerde yaşayacaksınız gebelikte belli dönemeçler var burası bir dönemeç otuza kadar otuz bir dönemeç. İnşallah 36 yı en azından görelimAma hazırlıkta yapmak lazım. Ne desem doktor yat diyor ileri de bu daha çok söylenecek yavrum. İşte acil şeyleri almak gerek bakalım
Onu da ben de merak ediyorum ya. Kim paylaşmıştı adını hatırlamıyorum ama kendisi 28 haftada doğum gibi bir adla yeni konu açmıştı. Göz attığım konulara baktım bulamadım. Sildi mi acaba bilemedim. Çok merak ediyorum bebişin durumu iyi mi@ZEYNEPP5555 kızz şu erken den doguma gıren kadından haber varmı ben unutmuştum onu aklıma geldı sımdı
Derkenn sen cevap yazmıssınRAAT sende bılırısn o sayfayı sende takıp edıyorsun ayy aklıma cok piss takıldı erken dogum yapan kadından haber varmı?
Hatta 27 ydı galıba yaa hamılelık haftasıOnu da ben de merak ediyorum ya. Kim paylaşmıştı adını hatırlamıyorum ama kendisi 28 haftada doğum gibi bir adla yeni konu açmıştı. Göz attığım konulara baktım bulamadım. Sildi mi acaba bilemedim. Çok merak ediyorum bebişin durumu iyi mi
Aynen öyle yavrum zaten yatıyorum yani şeker çıkınca aksiyon geldi hayatıma sürekli yemek hazırlama ile uğraşıyorum onun öncesinde bu kadar yemek mesaim de yoktu genelde yatış halinde idim yine de ne desem yat diyor adamÖyle yaşıyoruz zaten. Allah büyük ne diyeyim. Hep yat yat da bişe olmuyo işte bak. Neyse sen zaten dolusun ben de stresliyim şuan etkilemeyim seni. Hayırlısı herşeyin
Ayy aminn canımmAynen öyle yavrum zaten yatıyorum yani şeker çıkınca aksiyon geldi hayatıma sürekli yemek hazırlama ile uğraşıyorum onun öncesinde bu kadar yemek mesaim de yoktu genelde yatış halinde idim yine de ne desem yat diyor adaminşallah sağlıkla büyür gelişirler ve kavuşuruz başka bir şey diyemiyorum
Ay işte bebek hareketi diyorlar kasılma yoksa. Canlarını yediğim fındık fareleri bizimle eğleniyorAyy aminn canımmyaa valla bı anımız bı anımızı tutmuyor ki atraksiyon yasıyoruz sureklı bende yarınn abı nst yapcam ınsallah yaa ara ara topllanma olunca sımdı kafayı takmaya baslıyor ınsan erkenden de dogar dıe korkuyırum daha fazla mınık allahım vaktı ıle versın ınsallh hepımıze
Katyamız var ya sanki yat. Aynen İnşallahAynen öyle yavrum zaten yatıyorum yani şeker çıkınca aksiyon geldi hayatıma sürekli yemek hazırlama ile uğraşıyorum onun öncesinde bu kadar yemek mesaim de yoktu genelde yatış halinde idim yine de ne desem yat diyor adaminşallah sağlıkla büyür gelişirler ve kavuşuruz başka bir şey diyemiyorum
Sen de doktora demesen nst demeyevekti ha sana piyangodan çıktı resmen. İnşallah aminAyy aminn canımmyaa valla bı anımız bı anımızı tutmuyor ki atraksiyon yasıyoruz sureklı bende yarınn bı nst yapcam ınsallah yaa ara ara topllanma olunca sımdı kafayı takmaya baslıyor ınsan erkenden de dogar dıe korkuyırum daha fazla mınık allahım vaktı ıle versın ınsallh hepımıze
Oyle kuzum ben sadece sancı ıcın baktırıcam geccen seferde demıstım sadece usg de baktı o kadar nst demedı bugun dedım dur bende yazayım bakayım ne dıcek bugun nst dedı kadın ayy napayım en azından yarıım saat gıderım kafam rahat eder allahtan hemen yanı basımda polıkınlık var yoksa yıne gıdemezdımAy işte bebek hareketi diyorlar kasılma yoksa. Canlarını yediğim fındık fareleri bizimle eğleniyorbende sancı çıkmadı kuzum sürekli yaşamama rağmen sende de çıkmaz bence. Kalp atışı takibi ayrıymış işte küçük haftalarda benim yaşadığımı yaşayan varmış pink21 da yazmıştı sağ olsun. Sen benim gibi panik olup üzülme diye yazayım şimdiden 30 dan sonra nst ölçümü ancak yapılabiliyormuş tam olarak bana doktor sadece sancıya baktır deseydi hiç böyle olmayacaktı işte neyse vardır bir hayır. Sürekli dua ediyorum Rabbim esirgesin
Dr a zaten daha ewel de demıstım ama sagolsun ozaman nst de bakmadı sankı su yolu anasına satayım gıt gel muane tahlıller vs sımdı dıo nst işimiz hep hastane zaten kapımızdada sankı usak var getır goturSen de doktora demesen nst demeyevekti ha sana piyangodan çıktı resmen. İnşallah amin
Yavrum zaten 26 dan önce yapılmıyormuş 26 ile birlikte yaptırmış olduğum olacağızOyle kuzum ben sadece sancı ıcın baktırıcam geccen seferde demıstım sadece usg de baktı o kadar nst demedı bugun dedım dur bende yazayım bakayım ne dıcek bugun nst dedı kadın ayy napayım en azından yarıım saat gıderım kafam rahat eder allahtan hemen yanı basımda polıkınlık var yoksa yıne gıdemezdım
Dalga geçer gibi denildiği zaman dikkate alsalar Bi. Herbirinin ayrı Bi huyu var. Ben de bu akşam Bi tahlillerime gireyim dedim.baktım idrar kültürü sonucunda kontmaine oldu tekrar numune verilmeli yazıyor. Ula bunu doktor görmüyor mu. Ben niye farkediyorum. Bana bişe dediği yok. Ben zaten enfeksiyondan şüpheleniyorum son zamanlarda. Sabah Karın ağrımın sebebi de o olabilir vajinal ağrımın sebebi de. Ve bu da başlı başına erken doğum riski zaten. Yok yani tamam ben de pimpirikli olmamaya çalışan bi insanım da o kadar da olamıyorum yaniDr a zaten daha ewel de demıstım ama sagolsun ozaman nst de bakmadı sankı su yolu anasına satayım gıt gel muane tahlıller vs sımdı dıo nst işimiz hep hastane zaten kapımızdada sankı usak var getır gotur
Bı lafı soyluyor sonra işin icinden cık vıkabılırsen içine kurtu düşürüyor
Napalım ugaracagız neredeyse 1 senedır bebek pesıne ayda bı kac kere gıt gel yapmaya alıstık bız zaten
Yavrum zaten 26 dan önce yapılmıyormuş 26 ile birlikte yaptırmış olduğum olacağız
Yaa bıde dr. A guvenıp tamamen bıraksan bakmasan anlamasan ne olcak yaa tum derdımız pımpirıklılıgımız yaa bebelere bısey olursa zaten ee napcan dr una mı sorcanDalga geçer gibi denildiği zaman dikkate alsalar Bi. Herbirinin ayrı Bi huyu var. Ben de bu akşam Bi tahlillerime gireyim dedim.baktım idrar kültürü sonucunda kontmaine oldu tekrar numune verilmeli yazıyor. Ula bunu doktor görmüyor mu. Ben niye farkediyorum. Bana bişe dediği yok. Ben zaten enfeksiyondan şüpheleniyorum son zamanlarda. Sabah Karın ağrımın sebebi de o olabilir vajinal ağrımın sebebi de. Ve bu da başlı başına erken doğum riski zaten. Yok yani tamam ben de pimpirikli olmamaya çalışan bi insanım da o kadar da olamıyorum yani
Gittiğim zamn önce Bi nabız yoklycam kültür sonucu geçmi çıkıyor Bi kaç gün sonra falan gibisinden. Evet derse de hayır derse de ben sonhçlarımı kontrol için girdiğimde numunenin kontmaşne olduğunu gördüm tekrarlamak gerekmezmiydi hocam dicem bakalım ne dicekYaa bıde dr. A guvenıp tamamen bıraksan bakmasan anlamasan ne olcak yaa tum derdımız pımpirıklılıgımız yaa bebelere bısey olursa zaten ee napcan dr una mı sorcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?