- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Kac gun oldu tahlıl vereli bende kultur vermıstım 3.gun cıkmıstıGittiğim zamn önce Bi nabız yoklycam kültür sonucu geçmi çıkıyor Bi kaç gün sonra falan gibisinden. Evet derse de hayır derse de ben sonhçlarımı kontrol için girdiğimde numunenin kontmaşne olduğunu gördüm tekrarlamak gerekmezmiydi hocam dicem bakalım ne dicek
Ya aslında geç çıktığını ya d a çıkabileceğini biliyorum da bence bunlar takip gerektiriyor yaa. Hata varsa 3 günü bulmaz sonuçta aynı gün belli olur. 1 hafta oldu işteKac gun oldu tahlıl vereli bende kultur vermıstım 3.gun cıkmıstı
Hee senın fazla olmus kuzu tabii gıt goster degerlerını aman dıkkat etYa aslında geç çıktığını ya d a çıkabileceğini biliyorum da bence bunlar takip gerektiriyor yaa. Hata varsa 3 günü bulmaz sonuçta aynı gün belli olur. 1 hafta oldu işte
Ben kullanmadım hatta öylece dolapta duruyor bir şey olacağından değil yine de yapmadım bilmiyorum ama diş etlerim benim de dolu dolu tuzlu su yapayım diyorumKızlarr yaa siz agıız calkalama suyu felan kullanuyor musunuz? Hanı şu mavı su gıbı olanlardan ben kullanuyorum ama hıc te sormadım hatta sııze bıle ara ara sormak istiyorum sonra unutuyorum sakıncsı varmıdır?
Ben halen dişciyede gıdemedım ffırraat bulamıyorum bı turlu diş etim iyice şişti kabardı kanama felan da cok oluyor ama en azından enfeksıyon dagılmasın cok olmasın dıe o calkalama suyu ıle callkalıyrıum
Kendındr uma randevu aldım canım yegenım goturucek benı ınsallah unutmazsam gıttıgımde ona da sorarımBen kullanmadım hatta öylece dolapta duruyor bir şey olacağından değil yine de yapmadım bilmiyorum ama diş etlerim benim de dolu dolu tuzlu su yapayım diyorum
Bende öyle olmuştu gidip başka hastanede verdim canım onlara da güvenmedim laboratuvar uyduruk geldiDalga geçer gibi denildiği zaman dikkate alsalar Bi. Herbirinin ayrı Bi huyu var. Ben de bu akşam Bi tahlillerime gireyim dedim.baktım idrar kültürü sonucunda kontmaine oldu tekrar numune verilmeli yazıyor. Ula bunu doktor görmüyor mu. Ben niye farkediyorum. Bana bişe dediği yok. Ben zaten enfeksiyondan şüpheleniyorum son zamanlarda. Sabah Karın ağrımın sebebi de o olabilir vajinal ağrımın sebebi de. Ve bu da başlı başına erken doğum riski zaten. Yok yani tamam ben de pimpirikli olmamaya çalışan bi insanım da o kadar da olamıyorum yani
İyi yapmışsın kuzum hayırlı haberlerle inşallahKendındr uma randevu aldım canım yegenım goturucek benı ınsallah unutmazsam gıttıgımde ona da sorarım
Kuzenim lansinohun çiftlisini geçen öve öve bitiremedi kullanmış 6 ay kadar. Açıkçası kiminle konuştuysam kendi kullandığı makinanın en iyisi olduğunu düşünüyor1000 d eçok be ya. Lansinoh un da teklisi 400 çiflisi 600 olaki düşerse lansinoh çiflisini almak gene de daha mantıklı sanki.
Öyle mi. Aslında dereceye okadar bile vermek istemiyorum da şart da bişe. Ne alsak bilmiyorum normal basit koltuk altı olanlardan 2 3 tane alıp koysak kenara z
Ben kullanmıyorum kuzum. Apse bende de sık sık oluyor geçiyor sonraKızlarr yaa siz agıız calkalama suyu felan kullanuyor musunuz? Hanı şu mavı su gıbı olanlardan ben kullanuyorum ama hıc te sormadım hatta sııze bıle ara ara sormak istiyorum sonra unutuyorum sakıncsı varmıdır?
Ben halen dişciyede gıdemedım ffırraat bulamıyorum bı turlu diş etim iyice şişti kabardı kanama felan da cok oluyor ama en azından enfeksıyon dagılmasın cok olmasın dıe o calkalama suyu ıle callkalıyrıum
Hadi güzel haberlerle inşallahKendındr uma randevu aldım canım yegenım goturucek benı ınsallah unutmazsam gıttıgımde ona da sorarım
Ben aldım canım ondan evin içinde de dışarıda da işimi pratikleştireceğini düşünüyorum. Çantasının içine koydugumda da ulaşılabilir olur beğendim benKızlar bu gerekli mi sizce derli toplu duruyor ama
Sayfayı takip ediyorum birisi yazdıkca bildirim geliyor ama kadın o günden sonra hic girmedi bende merak ediyorumda insallah hersey yolundadır onun icinZEYNEPP5555 kızz şu erken den doguma gıren kadından haber varmı ben unutmuştum onu aklıma geldı sımdı
serklaj için hastanede yattığım zaman çok korkmuştum hemşire yarım saat uğraştı duyulmuyor diyor resmen bembeyaz olmuştum korkudan yani sonra diğer gelen daha deneyimli olan hemşire merak etmeyin bu haftalarda çok zor denk getirmek sırtı dönük olduğunda bile duyulmaz demişti nst bizim haftalarda sancıya bakmak için mantıklı neler öğreniyoruzAy işte bebek hareketi diyorlar kasılma yoksa. Canlarını yediğim fındık fareleri bizimle eğleniyorbende sancı çıkmadı kuzum sürekli yaşamama rağmen sende de çıkmaz bence. Kalp atışı takibi ayrıymış işte küçük haftalarda benim yaşadığımı yaşayan varmış pink21 da yazmıştı sağ olsun. Sen benim gibi panik olup üzülme diye yazayım şimdiden 30 dan sonra nst ölçümü ancak yapılabiliyormuş tam olarak bana doktor sadece sancıya baktır deseydi hiç böyle olmayacaktı işte neyse vardır bir hayır. Sürekli dua ediyorum Rabbim esirgesin
Bende yumusak kullanıyorum kuzu aynenBen kullanmıyorum kuzum. Apse bende de sık sık oluyor geçiyor sonradiş fırçasını değiştirdim sensodyne yumuşak kullanıyorum ondan beri daha iyi. Orta kullanırken canm çıkıyormuş
Canım geçmiş olsun tekrardanDiyet oldukça katı kuzum, hani Bi çatalı ucuyla bakayım değil tırnağını bile demeyeceksin dedi tatlıgillere. Bir tek bulgur pilavı serbest katılardan. Öğlen ara öğününde meyve 1 tane.
Sabah ve akşam ara öğünlerinde 1 avuç leblebi. Sabah ve akşam 25 g ekmek var. Çorba yersen o da yok.
Beni mutlu eden tek şey sebze haşlama ya da fırın doyana kadar yiyebilirsin dedi1 bütün brokoli yiyebilirim o zaman yoğurt sos yapıp
Canım çok geçmiş olsun ama kızların dediği gibi nst haftalarında değiliz duyulması gerçekten zor keşke bunun uyarısı yapılsa ve nst yi yapan kişiler bunun normal oldugunu bilip söyleseler annelere ama bilmiyorlar ki yüreğimiz ağzımızda gebeleriz. Neyseki birşey çıkmamış yavrum geçti bittiÖyle kuzum ne diyeyim ikilemde kaldım ama sancı için gitmiştim kalp atışına takıldım şimdi de sinir bozucu oldu
Ben hiç kullanmıyordum 2 gecedir yatmadan önce kullanıyorum valla dilimde ağIzımda flan göz çıkar benim sürekli aft ta cıkıyor baktm dilime bişi değince acıyor yara gibi bişi çıkmış yine dedm en azından çalkalıym hafifletiyor ağrısnıKızlarr yaa siz agıız calkalama suyu felan kullanuyor musunuz? Hanı şu mavı su gıbı olanlardan ben kullanuyorum ama hıc te sormadım hatta sııze bıle ara ara sormak istiyorum sonra unutuyorum sakıncsı varmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?