Kac gun oldu tahlıl vereli bende kultur vermıstım 3.gun cıkmıstı

Kızlarr yaa siz agıız calkalama suyu felan kullanuyor musunuz? Hanı şu mavı su gıbı olanlardan ben kullanuyorum ama hıc te sormadım hatta sııze bıle ara ara sormak istiyorum sonra unutuyorum sakıncsı varmıdır?
Ben halen dişciyede gıdemedım ffırraat bulamıyorum bı turlu diş etim iyice şişti kabardı kanama felan da cok oluyor ama en azından enfeksıyon dagılmasın cok olmasın dıe o calkalama suyu ıle callkalıyrıum

Ben kullanmadım hatta öylece dolapta duruyor bir şey olacağından değil yine de yapmadım bilmiyorum ama diş etlerim benim de dolu dolu tuzlu su yapayım diyorum

Ben kullanmadım hatta öylece dolapta duruyor bir şey olacağından değil yine de yapmadım bilmiyorum ama diş etlerim benim de dolu dolu tuzlu su yapayım diyorum
Kendındr uma randevu aldım canım yegenım goturucek benı ınsallah unutmazsam gıttıgımde ona da sorarım

Bende öyle olmuştu gidip başka hastanede verdim canım onlara da güvenmedim laboratuvar uyduruk geldi şikayetim yok ve her ihtimale karşı antibiyotik verdi doktor diye bıraktım artık. Olmadı başka hastane dene

Kuzenim lansinohun çiftlisini geçen öve öve bitiremedi kullanmış 6 ay kadar. Açıkçası kiminle konuştuysam kendi kullandığı makinanın en iyisi olduğunu düşünüyor yengem medela, bi kuzenim avent (bunlar tekli), bi kuzenim de. Lansinoh çiftli kullanmış hepsi kendi kullandığı marka modeli önerdi

Ben kullanmıyorum kuzum. Apse bende de sık sık oluyor geçiyor sonra diş fırçasını değiştirdim sensodyne yumuşak kullanıyorum ondan beri daha iyi. Orta kullanırken canm çıkıyormuş

serklaj için hastanede yattığım zaman çok korkmuştum hemşire yarım saat uğraştı duyulmuyor diyor resmen bembeyaz olmuştum korkudan yani sonra diğer gelen daha deneyimli olan hemşire merak etmeyin bu haftalarda çok zor denk getirmek sırtı dönük olduğunda bile duyulmaz demişti nst bizim haftalarda sancıya bakmak için mantıklı neler öğreniyoruz

Canım geçmiş olsun tekrardan birşeyi merak ediyorum şekerin çıkması ile ilgili olarak vücudunda bir belirti oluyor mu

Öyle kuzum ne diyeyim ikilemde kaldım ama sancı için gitmiştim kalp atışına takıldım şimdi de sinir bozucu oldu
Canım çok geçmiş olsun ama kızların dediği gibi nst haftalarında değiliz duyulması gerçekten zor keşke bunun uyarısı yapılsa ve nst yi yapan kişiler bunun normal oldugunu bilip söyleseler annelere ama bilmiyorlar ki yüreğimiz ağzımızda gebeleriz. Neyseki birşey çıkmamış yavrum geçti bitti

Ben hiç kullanmıyordum 2 gecedir yatmadan önce kullanıyorum valla dilimde ağIzımda flan göz çıkar benim sürekli aft ta cıkıyor baktm dilime bişi değince acıyor yara gibi bişi çıkmış yine dedm en azından çalkalıym hafifletiyor ağrısnı

Yeni doğum yapan arkadasım sütüm azdı elektrkli pompa ile sağdıkça çoğalıyor pompayı takınca elimle de masaj yapıyorum göğsüme dedi ben biraz uyuyup dinlenirken sağdığım sütü veriyorlar evdekiler bebeğe dedi. Kesin bu pompadan al dedi. Buna vereceğim paraya nedense kıyamıyorum makul fiyatlı pompa alan kızlarım beni de haberdar eder misiniz alırken uygun vs olursa çok ikilemde kaldıgım konular arasında.
Elektrkli pompa
Ateşölçer ve bebek arabası bu üçünü seçemiyorum bir türlü alanlar veya karar vermiş olup alacak olanlar beni de etiketlerseniz çok sevinirm

Eklentiler

• 2A79E4E7-2ED5-4ACC-A35E-D64B4CEC7E8A.webp
    18 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…