- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
Her zaman çok su içtiğim için farketmemiş olabilirim canım.. Bence hayır yani belirtisizCanım geçmiş olsun tekrardanbirşeyi merak ediyorum şekerin çıkması ile ilgili olarak vücudunda bir belirti oluyor mu
Bana da hareket ediyorlar mıydı filan dedi düşük gözlerim doldu nasıl ağlayacağım. Ama daha yatarken hareket vardı ondan da eminim yani neyse valla geldi geçti aklım hala bebelerde ama inanıyorum iyiler Allah ın izni ileserklaj için hastanede yattığım zaman çok korkmuştum hemşire yarım saat uğraştı duyulmuyor diyor resmen bembeyaz olmuştum korkudan yani sonra diğer gelen daha deneyimli olan hemşire merak etmeyin bu haftalarda çok zor denk getirmek sırtı dönük olduğunda bile duyulmaz demişti nst bizim haftalarda sancıya bakmak için mantıklı neler öğreniyoruz
Bence elektrikli pompa şart kuzum. Memeler arz talep meselesine göre çalışıyor, ne kadar süt boşaltırsa üretim o kadar artıyor. Sütü çoğaltmanın tek yolu bol emzirme. Mochi var görmüşsündür, bi ara onu düşündüm alayım diye o da akan sütü toplamakta daha yetkinmiş normal bir sağım yapmıyor yaniYeni doğum yapan arkadasım sütüm azdı elektrkli pompa ile sağdıkça çoğalıyor pompayı takınca elimle de masaj yapıyorum göğsüme dedi ben biraz uyuyup dinlenirken sağdığım sütü veriyorlar evdekiler bebeğe dedi. Kesin bu pompadan al dedi. Buna vereceğim paraya nedense kıyamıyorum makul fiyatlı pompa alan kızlarım beni de haberdar eder misiniz alırken uygun vs olursa çok ikilemde kaldıgım konular arasında.
Elektrkli pompa
Ateşölçer ve bebek arabası bu üçünü seçemiyorum bir türlüalanlar veya karar vermiş olup alacak olanlar beni de etiketlerseniz çok sevinirm
Herkes kendininkini övüyosa çok da farkları yok hepsi iş görüyor yaa anlamadım ben de. Neyse bakcazKuzenim lansinohun çiftlisini geçen öve öve bitiremedi kullanmış 6 ay kadar. Açıkçası kiminle konuştuysam kendi kullandığı makinanın en iyisi olduğunu düşünüyoryengem medela, bi kuzenim avent (bunlar tekli), bi kuzenim de. Lansinoh çiftli kullanmış hepsi kendi kullandığı marka modeli önerdi
Hıc arastırmadım kuzu merak ettım bende sagolasınBen hiç kullanmıyordum 2 gecedir yatmadan önce kullanıyorum valla dilimde ağIzımda flan göz çıkar benim sürekli aft ta cıkıyor baktm dilime bişi değince acıyor yara gibi bişi çıkmış yine dedm en azından çalkalıym hafifletiyor ağrısnı
Sağ ol kuzum sonraki gelen öyle dedi daha çok küçükler ondan oluyor endişe etme filan diye neyse bende bir panik bıraktılarCanım çok geçmiş olsun ama kızların dediği gibi nst haftalarında değiliz duyulması gerçekten zor keşke bunun uyarısı yapılsa ve nst yi yapan kişiler bunun normal oldugunu bilip söyleseler annelere ama bilmiyorlar ki yüreğimiz ağzımızda gebeleriz. Neyseki birşey çıkmamış yavrum geçti bitti
Pompa şart kesinlikle ama o kadar orta halli ürün var ki aynı ürüne biri çok memnunum yazmış biri çok kötü verimsiz yazmış karar vermek gerçekten zor artık bir ürün alıp şansa bırakacağım sanırım. Mochiyi de alacaktım ama elektirkli alacağım için ona gerek olur mu emin olamadım yani hem elektrkli hem manuel mi almak gerekirBence elektrikli pompa şart kuzum. Memeler arz talep meselesine göre çalışıyor, ne kadar süt boşaltırsa üretim o kadar artıyor. Sütü çoğaltmanın tek yolu bol emzirme. Mochi var görmüşsündür, bi ara onu düşündüm alayım diye o da akan sütü toplamakta daha yetkinmiş normal bir sağım yapmıyor yaniben eş dosttan birimin makina sına konmayı düşünüyorum valflerini değiştiririm çekim gücüyle ilgili Bi sorun yaşarsam
Dedigin gibi biri kötü biri iyi diyor ben mamajoo aldm kimisi cok memnun kimisi hic degil 400 liraya almistim simdi daha uygun tekli elektrikli bilmem alman sertifikalı vs diye duydum sansa deniycem napıym avent beni asar sahsen orta halli birsey almam lazimdi bunu tercih ettm gecen bi baktm gayet sessiz calisiyor masaj modu vs var geriside nasip valla insallah iyi cıkarPompa şart kesinlikle ama o kadar orta halli ürün var ki aynı ürüne biri çok memnunum yazmış biri çok kötü verimsiz yazmış karar vermek gerçekten zor artık bir ürün alıp şansa bırakacağım sanırım. Mochiyi de alacaktım ama elektirkli alacağım için ona gerek olur mu emin olamadım yani hem elektrkli hem manuel mi almak gerekir
İnşallah canım ben de bi not alıyım mamajooyu bakalım bir de baby plus ınkini not aldm artk fiyata göre seçicem sanırmDedigin gibi biri kötü biri iyi diyor ben mamajoo aldm kimisi cok memnun kimisi hic degil 400 liraya almistim simdi daha uygun tekli elektrikli bilmem alman sertifikalı vs diye duydum sansa deniycem napıym avent beni asar sahsen orta halli birsey almam lazimdi bunu tercih ettm gecen bi baktm gayet sessiz calisiyor masaj modu vs var geriside nasip valla insallah iyi cıkar
Güzelmiş sağlıkla kullan ins ama kış lohusasi olucam üşümeyecekmisinBu takımı sipariş verdim şimdi bakalım en azından bir deneme başlangıcı olsun dedim :)
Günaydın yavrum bütün gece çikolata yedim pasta dolu masalar vardı çikolatalı özelGunaydinlar
Bugün hepimiz musmutlu gün geçiririz ins bebeklerimizle sağlıkla dolu olsun
Yaa kıyamam ben sana kücücük bir parca arada o kadarcıktan birsey olmazGünaydın yavrum bütün gece çikolata yedim pasta dolu masalar vardı çikolatalı özeldeli gibi çikolata aşeriyorum ama yiyemem çikolatalı sabahlar olsun benim yerime yiyin bir parça
Bugün şeker ölçümüm yok yarın var. Yarın yemeyi düşünüyorum bir parça. Bakayım nasıl etkiliyor. Ona göre adım atayım. Bitteri az miktarda öneriyorlar ki zaten bitter severim olmadı öyle denerim artıkYaa kıyamam ben sana kücücük bir parca arada o kadarcıktan birsey olmaz
Ben bıtter yiyorum canım 1 kare en fazla 2 kareBugün şeker ölçümüm yok yarın var. Yarın yemeyi düşünüyorum bir parça. Bakayım nasıl etkiliyor. Ona göre adım atayım. Bitteri az miktarda öneriyorlar ki zaten bitter severim olmadı öyle denerim artık
Hadi gözün aydn bak stres yaptn o kadar 30 da olur 35 de insallah güzle dusunelim guzel olsunKızlare ben dr dan geldım nst guzel cıktı
Usg renklı cektıkcok guzel yakaladık pozisyon olarak ıyıydı guzel kareler verdı
Esneme gernesme burnunu kasıma
Hatta gulerken remsını aldık
Vajınadan da baktı 38mm rahhım uzunluğu herseyyımız guzel cıktı masallahhkıloda guzel cıktı dr um dıo sekerını takıp edıyormusun bebek kılo almıs dedım pasta tatlı hamur işi yemıyorum
Ama proreın patlaması yasıyorum
Kefırker bademler cevızler vıtamınler vsdedıı tamma annesıı abarrtmaa
Hayırlısı ıle 30 u tamamlayalım sonrakı hedef 34 sen bu gıdısle agrılardan sezeryan olursun dıo
Ilacımı degustırmıs 2 tane al dedı
Fıbromıyeljı oldugu ıcın zor gecıyor dedı
Ama cok şükür keyfım yerıne geldırabbım bekleyen tum arakdaslarıma hayırlı habberler almak nasıp etsın
Napimm yaa önune gelen herkes erken dogurrurrsun dıo bırde bebek toplanıyor sertlesıyor alttarafa agrı sancı vuruyor korkuyor ınsan neyse ıyı olsunda ben gıder gelırım dr aHadi gözün aydn bak stres yaptn o kadar 30 da olur 35 de insallah güzle dusunelim guzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?