Bana da hareket ediyorlar mıydı filan dedi düşük gözlerim doldu nasıl ağlayacağım. Ama daha yatarken hareket vardı ondan da eminim yani neyse valla geldi geçti aklım hala bebelerde ama inanıyorum iyiler Allah ın izni ile Sabahta hareket ettiler. İnşallah ikisi de sağlıklı ve iyidir

Bence elektrikli pompa şart kuzum. Memeler arz talep meselesine göre çalışıyor, ne kadar süt boşaltırsa üretim o kadar artıyor. Sütü çoğaltmanın tek yolu bol emzirme. Mochi var görmüşsündür, bi ara onu düşündüm alayım diye o da akan sütü toplamakta daha yetkinmiş normal bir sağım yapmıyor yani ben eş dosttan birimin makina sına konmayı düşünüyorum valflerini değiştiririm çekim gücüyle ilgili Bi sorun yaşarsam

Herkes kendininkini övüyosa çok da farkları yok hepsi iş görüyor yaa anlamadım ben de. Neyse bakcaz

Hıc arastırmadım kuzu merak ettım bende sagolasın

Sağ ol kuzum sonraki gelen öyle dedi daha çok küçükler ondan oluyor endişe etme filan diye neyse bende bir panik bıraktılar Rabbim esirgesin

Pompa şart kesinlikle ama o kadar orta halli ürün var ki aynı ürüne biri çok memnunum yazmış biri çok kötü verimsiz yazmış karar vermek gerçekten zor artık bir ürün alıp şansa bırakacağım sanırım. Mochiyi de alacaktım ama elektirkli alacağım için ona gerek olur mu emin olamadım yani hem elektrkli hem manuel mi almak gerekir

Dedigin gibi biri kötü biri iyi diyor ben mamajoo aldm kimisi cok memnun kimisi hic degil 400 liraya almistim simdi daha uygun tekli elektrikli bilmem alman sertifikalı vs diye duydum sansa deniycem napıym avent beni asar sahsen orta halli birsey almam lazimdi bunu tercih ettm gecen bi baktm gayet sessiz calisiyor masaj modu vs var geriside nasip valla insallah iyi cıkar

İnşallah canım ben de bi not alıyım mamajooyu bakalım bir de baby plus ınkini not aldm artk fiyata göre seçicem sanırm

Gunaydinlar
Bugün hepimiz musmutlu gün geçiririz ins bebeklerimizle sağlıkla dolu olsun
Günaydın yavrum bütün gece çikolata yedim pasta dolu masalar vardı çikolatalı özel deli gibi çikolata aşeriyorum ama yiyemem çikolatalı sabahlar olsun benim yerime yiyin bir parça

Yaa kıyamam ben sana kücücük bir parca arada o kadarcıktan birsey olmaz
Bugün şeker ölçümüm yok yarın var. Yarın yemeyi düşünüyorum bir parça. Bakayım nasıl etkiliyor. Ona göre adım atayım. Bitteri az miktarda öneriyorlar ki zaten bitter severim olmadı öyle denerim artık

Ben bıtter yiyorum canım 1 kare en fazla 2 kare

Kızlare ben dr dan geldım nst guzel cıktı
Usg renklı cektık cok guzel yakaladık pozisyon olarak ıyıydı guzel kareler verdı
Esneme gernesme burnunu kasıma
Hatta gulerken remsını aldık
Vajınadan da baktı 38mm rahhım uzunluğu herseyyımız guzel cıktı masallahh kıloda guzel cıktı dr um dıo sekerını takıp edıyormusun bebek kılo almıs dedım pasta tatlı hamur işi yemıyorum
Ama proreın patlaması yasıyorum
Kefırker bademler cevızler vıtamınler vs dedıı tamma annesıı abarrtmaa
Hayırlısı ıle 30 u tamamlayalım sonrakı hedef 34 sen bu gıdısle agrılardan sezeryan olursun dıo
Ilacımı degustırmıs 2 tane al dedı
Fıbromıyeljı oldugu ıcın zor gecıyor dedı
Ama cok şükür keyfım yerıne geldı rabbım bekleyen tum arakdaslarıma hayırlı habberler almak nasıp etsın

Hadi gözün aydn bak stres yaptn o kadar 30 da olur 35 de insallah güzle dusunelim guzel olsun

Hadi gözün aydn bak stres yaptn o kadar 30 da olur 35 de insallah güzle dusunelim guzel olsun
Napimm yaa önune gelen herkes erken dogurrurrsun dıo bırde bebek toplanıyor sertlesıyor alttarafa agrı sancı vuruyor korkuyor ınsan neyse ıyı olsunda ben gıder gelırım dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…