- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 83
Oyyy maşallah Elisa kıza.Kızlare ben dr dan geldım nst guzel cıktı
Usg renklı cektıkcok guzel yakaladık pozisyon olarak ıyıydı guzel kareler verdı
Esneme gernesme burnunu kasıma
Hatta gulerken remsını aldık
Vajınadan da baktı 38mm rahhım uzunluğu herseyyımız guzel cıktı masallahhkıloda guzel cıktı dr um dıo sekerını takıp edıyormusun bebek kılo almıs dedım pasta tatlı hamur işi yemıyorum
Ama proreın patlaması yasıyorum
Kefırker bademler cevızler vıtamınler vsdedıı tamma annesıı abarrtmaa
Hayırlısı ıle 30 u tamamlayalım sonrakı hedef 34 sen bu gıdısle agrılardan sezeryan olursun dıo
Ilacımı degustırmıs 2 tane al dedı
Fıbromıyeljı oldugu ıcın zor gecıyor dedı
Ama cok şükür keyfım yerıne geldırabbım bekleyen tum arakdaslarıma hayırlı habberler almak nasıp etsın
Oyyy maşallah Elisa kıza.
Bak, boşu boşuna üzdün kendini zayıf diye.
Güzel güzel pozlar da vermiş.
Maşallah maşallah.
Burdan ben de atamıyorum uygulamadan giriyorsan. Ama Google yazım 2021nisan ayı tüp bebek tiye topiğimizin adını ordan girince atabiliyorsun yavrumKızlarr ya bisi sorcam burdan link nasıl atılıyor
Hadi maşallah gözün aydın canımKızlare ben dr dan geldım nst guzel cıktı
Vajınadan da baktı 38mm rahhım uzunluğu herseyyımız guzel cıktı masallahhkıloda guzel cıktı dr um dıo sekerını takıp edıyormusun bebek kılo almıs dedım pasta tatlı hamur işi yemıyorum
Hayırlısı ıle 30 u tamamlayalım sonrakı hedef 34 sen bu gıdısle agrılardan sezeryan olursun dıo
Ama cok şükür keyfım yerıne geldırabbım bekleyen tum arakdaslarıma hayırlı habberler almak nasıp etsın
Bakim bende kaça düşmüşOwli korse alacaklarr 129 tl ye düsmüss habrrinix olsn
Kopyala yapıştır sanırım kuzumKızlarr ya bisi sorcam burdan link nasıl atılıyor
Kopyala yapıştır sanırım kuzumKızlarr ya bisi sorcam burdan link nasıl atılıyor
Sağ ol kuzum her şeyin yolunda olmasına sevindimkızlar selam bayadır giremedim oku oku bitmedidirekt son sayfaya geldim Kilya cım geçmiş olsun Yasamademek123 bende bu kim diyorum sonra anladım seninde gözün aydın canım herşey yolundaymış sevindim ZEYNEPP5555 canım ben 24hafta iznine ayrıldım kalkacağını sanmam ama bana dr um dediki 24+0 da alabilirsin o yazıyı dedi en fazla 1-2gün önce alabilirsin dedi ben 23+5 de aldım daha öncesinde vermiyormuş doktor bilgin olsun bide benim özeldeydi devlettekiler verir mi hiç bilmiyorum benimde çok şükür herşey yolunda 24+5 oldum şeker yüklemesi yaptk değerler normal çıktı onuda atlattık şimdi diğer kontrolü bekliyorum taaa 12 ekimde
Oh oh ne güzel haberler maşallah kuzum nst de iyi çıkmış sevindim valla hayırlı olsun ya ne güzel bizim de hiç düzgün yok aslında fotoğrafKızlare ben dr dan geldım nst guzel cıktı
Rahminde uzamış bak kuzum bekleyecek Elisa kuşuNapimm yaa önune gelen herkes erken dogurrurrsun dıo bırde bebek toplanıyor sertlesıyor alttarafa agrı sancı vuruyor korkuyor ınsan neyse ıyı olsunda ben gıder gelırım dr a
Sagoll canımmm cok tesekkur ederimkızlar selam bayadır giremedim oku oku bitmedidirekt son sayfaya geldim Kilya cım geçmiş olsun Yasamademek123 bende bu kim diyorum sonra anladım seninde gözün aydın canım herşey yolundaymış sevindim ZEYNEPP5555 canım ben 24hafta iznine ayrıldım kalkacağını sanmam ama bana dr um dediki 24+0 da alabilirsin o yazıyı dedi en fazla 1-2gün önce alabilirsin dedi ben 23+5 de aldım daha öncesinde vermiyormuş doktor bilgin olsun bide benim özeldeydi devlettekiler verir mi hiç bilmiyorum benimde çok şükür herşey yolunda 24+5 oldum şeker yüklemesi yaptk değerler normal çıktı onuda atlattık şimdi diğer kontrolü bekliyorum taaa 12 ekimde
ÜşürümGüzelmiş sağlıkla kullan ins ama kış lohusasi olucam üşümeyecekmisin
Cnm bir parça bitter den bir şey olmaz hiç değilse nefsin korelsinGünaydın yavrum bütün gece çikolata yedim pasta dolu masalar vardı çikolatalı özeldeli gibi çikolata aşeriyorum ama yiyemem çikolatalı sabahlar olsun benim yerime yiyin bir parça
Masaallah gozunaydin içinde rahat etti güzel pozları da gördün ne güzel oldu kilosu da iyiymiş artık zayıf diye takma kafana kilosunu..Kızlare ben dr dan geldım nst guzel cıktı
Cok şükürOh oh ne güzel haberler maşallah kuzum nst de iyi çıkmış sevindim valla hayırlı olsun ya ne güzel bizim de hiç düzgün yok aslında fotoğraf
Alkah razı olsunnn cnaımmHadi maşallah gözün aydın canım
Yaaa gördün müüü at artık bu stresi üzerinden yavrum herşeyy çok güzell işteee güzel enerji insanın sağlığını etkiliyor sen mutluysan bebekte mutlu hep buna inanıyorum. Anne ben iyiyimmm sen de iyi ol demiş bugün sana ElisoşKızlare ben dr dan geldım nst guzel cıktı
Bende hiç bakmadım cnm ama bulursam burdan atarım muhakak daha erken bana dedimÜşürümama kışlık gecelikli takım bulamadım ben ya var mı öyle bi model varsa iptal edeyim
Tamam canım sağol. Ben de gelsin deneyeyim dedim en kötü iade ederimBende hiç bakmadım cnm ama bulursam burdan atarım muhakak daha erken bana dedim
Birde ben kapalı bayanım zaten uzun kollu bakıyorum. Bulunca aticam kesin buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?