Oyyy maşallah Elisa kıza.
Bak, boşu boşuna üzdün kendini zayıf diye.
Güzel güzel pozlar da vermiş.
Maşallah maşallah.

Hadi maşallah gözün aydın canım

kızlar selam bayadır giremedim oku oku bitmedi direkt son sayfaya geldim Kilya cım geçmiş olsun Yasamademek123 bende bu kim diyorum sonra anladım seninde gözün aydın canım herşey yolundaymış sevindim ZEYNEPP5555 canım ben 24hafta iznine ayrıldım kalkacağını sanmam ama bana dr um dediki 24+0 da alabilirsin o yazıyı dedi en fazla 1-2gün önce alabilirsin dedi ben 23+5 de aldım daha öncesinde vermiyormuş doktor bilgin olsun bide benim özeldeydi devlettekiler verir mi hiç bilmiyorum benimde çok şükür herşey yolunda 24+5 oldum şeker yüklemesi yaptk değerler normal çıktı onuda atlattık şimdi diğer kontrolü bekliyorum taaa 12 ekimde

Sağ ol kuzum her şeyin yolunda olmasına sevindim

Oh oh ne güzel haberler maşallah kuzum nst de iyi çıkmış sevindim valla hayırlı olsun ya ne güzel bizim de hiç düzgün yok aslında fotoğraf

Sagoll canımmm cok tesekkur ederim

Günaydın yavrum bütün gece çikolata yedim pasta dolu masalar vardı çikolatalı özel deli gibi çikolata aşeriyorum ama yiyemem çikolatalı sabahlar olsun benim yerime yiyin bir parça
Cnm bir parça bitter den bir şey olmaz hiç değilse nefsin korelsin
Masaallah gozunaydin içinde rahat etti güzel pozları da gördün ne güzel oldu kilosu da iyiymiş artık zayıf diye takma kafana kilosunu..

Yaaa gördün müüü at artık bu stresi üzerinden yavrum herşeyy çok güzell işteee güzel enerji insanın sağlığını etkiliyor sen mutluysan bebekte mutlu hep buna inanıyorum. Anne ben iyiyimmm sen de iyi ol demiş bugün sana Elisoş

Üşürüm ama kışlık gecelikli takım bulamadım ben ya var mı öyle bi model varsa iptal edeyim
Bende hiç bakmadım cnm ama bulursam burdan atarım muhakak daha erken bana dedim
Birde ben kapalı bayanım zaten uzun kollu bakıyorum. Bulunca aticam kesin buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…