Ya biz de Kuru fasulye nohut Bi rahat durmuyoruz ha
Valla ama yemekte lazım arada onlarda da vitamin var
Yabi ben sanmıyorum oyle hemencecika rtacagini hersey yolunda sükür sekerin düzenli bir problem yok diyet konusunda haklisin valla Allah yardimcin olsun kuzum imsallah bitecek hayirlisiyla

Ayy kizlar sinirlerim bozuldu su an kayinvalidem de kahvaltidayiz. Ayy bana lohusa taci yaptiriomus geldi onu gosterio bende cok kotu dedim ilk sonra dioki ee ben yaptiriorum bunu neyse canini sagolsun takarim bi kere dedim ama gullu dalli asla tarzim degil diye soyledim biliyorum degil tarzin ama dio bide bende cat cat umrumda degil soyledim yani emrivaki gibi yapilir mi boyle seyler yaa sanane sen al torununa ne istiosan

Malesef bunlar oluyor ya aman bosver kafana takma sen diyecegini demissin

Benimde sabahları karin ağrım oluyo , gaz mi ,üşütme mi bi türlü çözemedim, neyseki kısa sürüyo.
Benim de oluyordu gaz üşütme falan değilse Bi değerlendirsin doktorun. Ben söylemiştim doktor idrar yolları enfeksiyonu karın ağrısı yapabilir demişti sen de Bi takip et de kendini

Helal olsun kız kötü dedin mi. Yok biliyorum tarzın değil ne demek onu da anlamadım. İnsan bile bile niye tarzı olmayan beğenmeye eği bişeyi yaptırırır ki. Kiii bu özel bişe sen Bi sorsana önce

Ay bide kalkmis diyoki ben sana ceyiz de nevresim takimi yaptirmistim onu yayariz diyo lohusa yatagina yaaa sananee benim yatagimdan allah allahh ay nasil delirmiyimm ama yaa kizlar siz soyleyin
Ben de olsam sinirlenirim ama cevabını veriyorsun sen sıkma canını daha

Helal olsun kız kötü dedin mi. Yok biliyorum tarzın değil ne demek onu da anlamadım. İnsan bile bile niye tarzı olmayan beğenmeye eği bişeyi yaptırırır ki. Kiii bu özel bişe sen Bi sorsana önce
Dedimm yaptiriyorum demedi ki model gosterio sandim ay cok cirkin dedim ee yaptriyorum dedi yani tarzim degil yani boyle bisey dedim gonlun olsun bi kere takarim dedim biliyorum tarzin degil ama yaptirdim iste igne oyasi dio ayy cok fenalar yaa takmicam ki zaten catlasin patlasin banane esime sikayet etsin yiyosa , annem zaten hayatta taktirmaz

Eder mi eşine şikayet varmı öyle huyları

Ilk torun ilk gelinim gene kiyamiyorumda dedim iciniz den ne geciyosa ne heves ediyosaniz yapin dedim
Ondan çok heves edip her şeye karışıyordur genelde ilklerde öyle oluyor sonra ise artık pek umursamıyorlar valla bizimde ilk ve tek ama kaynanam altın takmak dışında bir şey yapmaz öyle gücü de yok gücü olsa da pek heves edeceğini zannetmiyorum her şeyin içinde olması da hoş değil tabii. Dediğin gibi bebeğe ilişkin alsın yapsında senin kullanacağın senin zevkine göre olsun en azından. Çünkü bizimde heveslerimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…