En hayırlı şekilde gelsinler inşallahEvet canım sezaryende aşırı titreme oluyor uzun tercih etmen iyi. Ben normal istiyorum ama tabi bebek nasıl gelirse artık hayırlısı için dua ediyorum
Valla ama yemekte lazım arada onlarda da vitamin varYa biz de Kuru fasulye nohut Bi rahat durmuyoruz ha
Yabi ben sanmıyorum oyle hemencecika rtacagini hersey yolunda sükür sekerin düzenli bir problem yok diyet konusunda haklisin valla Allah yardimcin olsun kuzum imsallah bitecek hayirlisiylaYani öyle çabucak artan bir şey değildir demi. Öyle ölçüyorum o kadar yüksek değilken doktor biraz fazla diyince bilemedim gerçi başka sebepleri de olabiliyormuş ya da sebepsiz de olabiliyormuş ama inşallah normaldirNormalde iki haftayı geçti diyet ama ilk defa bu gün müthiş zorlandım zor tuttum kendimi. Rabbim kimseye vermesin. Hani büyük ihtimalle geçici diyorlar gebelik şekeri ama bir de ömür boyu taşıyanlar var. Rabbim yardımcıları olsun keşke kesin çözümü olsa
Aynen öyle vallaEki Görüntüle 2922457 Gümüş kapağı anlttım az önce eşime böyle baktı
Merhaba ben oldum doktorumun soylemesiyle hemen ol dedi, 13 haftanin basinda oldum bir ay sonrada ikinci dozumu oldum hersey yolunda cok sukurGünaydın kızlar
Covid aşısı olan oldumu benim haftalarımda
Malesef bunlar oluyor ya aman bosver kafana takma sen diyecegini demissinAyy kizlar sinirlerim bozuldu su an kayinvalidem de kahvaltidayiz. Ayy bana lohusa taci yaptiriomus geldi onu gosterio bende cok kotu dedim ilk sonra dioki ee ben yaptiriorum bunu neyse canini sagolsun takarim bi kere dedim ama gullu dalli asla tarzim degil diye soyledim biliyorum degil tarzin ama dio bide bende cat cat umrumda degil soyledim yani emrivaki gibi yapilir mi boyle seyler yaa sanane sen al torununa ne istiosan
Takmicam ki zaten kuserse kussun banane benim de bi karakterim tarzim var yani bile bile yapiyosa bunu kendi kasiniyo soguk savasi gorurMalesef bunlar oluyor ya aman bosver kafana takma sen diyecegini demissin
Benimde sabahları karin ağrım oluyo , gaz mi ,üşütme mi bi türlü çözemedim, neyseki kısa sürüyo.Karın ağrın oluyormu böyle. Benim de sabahları oluyor da
Benim de oluyordu gaz üşütme falan değilse Bi değerlendirsin doktorun. Ben söylemiştim doktor idrar yolları enfeksiyonu karın ağrısı yapabilir demişti sen de Bi takip et de kendiniBenimde sabahları karin ağrım oluyo , gaz mi ,üşütme mi bi türlü çözemedim, neyseki kısa sürüyo.
Helal olsun kız kötü dedin mi. Yok biliyorum tarzın değil ne demek onu da anlamadım. İnsan bile bile niye tarzı olmayan beğenmeye eği bişeyi yaptırırır ki. Kiii bu özel bişe sen Bi sorsana önceAyy kizlar sinirlerim bozuldu su an kayinvalidem de kahvaltidayiz. Ayy bana lohusa taci yaptiriomus geldi onu gosterio bende cok kotu dedim ilk sonra dioki ee ben yaptiriorum bunu neyse canini sagolsun takarim bi kere dedim ama gullu dalli asla tarzim degil diye soyledim biliyorum degil tarzin ama dio bide bende cat cat umrumda degil soyledim yani emrivaki gibi yapilir mi boyle seyler yaa sanane sen al torununa ne istiosan
Ben de olsam sinirlenirim ama cevabını veriyorsun sen sıkma canını dahaAy bide kalkmis diyoki ben sana ceyiz de nevresim takimi yaptirmistim onu yayariz diyo lohusa yatagina yaaa sananee benim yatagimdan allah allahh ay nasil delirmiyimm ama yaa kizlar siz soyleyin
Dedimm yaptiriyorum demedi ki model gosterio sandim ay cok cirkin dedim ee yaptriyorum dedi yani tarzim degil yani boyle bisey dedim gonlun olsun bi kere takarim dedim biliyorum tarzin degil ama yaptirdim iste igne oyasi dioHelal olsun kız kötü dedin mi. Yok biliyorum tarzın değil ne demek onu da anlamadım. İnsan bile bile niye tarzı olmayan beğenmeye eği bişeyi yaptırırır ki. Kiii bu özel bişe sen Bi sorsana önce
Eder mi eşine şikayet varmı öyle huylarıDedimm yaptiriyorum demedi ki model gosterio sandim ay cok cirkin dedim ee yaptriyorum dedi yani tarzim degil yani boyle bisey dedim gonlun olsun bi kere takarim dedim biliyorum tarzin degil ama yaptirdim iste igne oyasi dioayy cok fenalar yaa takmicam ki zaten catlasin patlasin banane esime sikayet etsin yiyosa , annem zaten hayatta taktirmaz
İlk torun mu kuzumAy bide kalkmis diyoki ben sana ceyiz de nevresim takimi yaptirmistim onu yayariz diyo lohusa yatagina yaaa sananee benim yatagimdan allah allahh ay nasil delirmiyimm ama yaa kizlar siz soyleyin
Hayatta edemez en fazla kayinpederime soyler oda beni cok sevio, esim laf soylettirmez ama ne bana ne annesine yani diyorum ya kendi aramizda ne oluyosaEder mi eşine şikayet varmı öyle huyları
Ilk torun ilk gelinimİlk torun mu kuzum
Ondan çok heves edip her şeye karışıyordurIlk torun ilk gelinimgene kiyamiyorumda dedim iciniz den ne geciyosa ne heves ediyosaniz yapin dedim
Hey Allahım yaaHayatta edemez en fazla kayinpederime soyler oda beni cok sevio, esim laf soylettirmez ama ne bana ne annesine yani diyorum ya kendi aramizda ne oluyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?