Senin ki bari altın takıyormus bizimkiler olan altını istemeseler bari

Benim de ilk ve tek nasıl olduğumu sorsa yeter o da yok iyice değişti hepsi 4 görümce var bende şu zaman oldu Bir kere nasılsın diyen yok. Ben biraz daha manevi şeylerin açlığını çekiyorum sanırım

Benim de ilk ve tek nasıl olduğumu sorsa yeter o da yok iyice değişti hepsi 4 görümce var bende şu zaman oldu Bir kere nasılsın diyen yok. Ben biraz daha manevi şeylerin açlığını çekiyorum sanırım
Yaa önemli olan tabii ki sorulmak. Maddi şeyler imkan zevk meselesi. Bazıları gereksiz bile görüyor ama haklısın sorulmak önemsenmek ister insan

Ayy karissa karisti deriz karismasa aramadi sormadi dioruz aralari yok bunlarinda Keyfimizi bozmaya gerek yok bosver arayip laf sokup huzur kacircaklarina aramasinlar daha iyi kuzum ya

Kuzucum herkes kendi gucu yettigi kadar kizim nasilsin dese yeter bisi istemiyorum kendini cok onemsiyo kara kara dusunuyomus nasil bakcakmis bebege unutmus sanki biraktim da Kotu niyetinden yapmioda isguzarliga gelemiyorum bende aynisini kina kiyafetim icinde yapti bana sormadan hint kiyafeti ama fusya pembe kiro bisey halasi ile beraber giyersin falan dediler kina kiyafeti hazir diye, giymedim bu da aynisi olcak iste off iste iyi ki burasi var si varsinizda gazim gidio yoksa cok sisiyorum kendi kendime doluyorum

Her şeye karışması kötü cidden öyle kuzum ben de buraya atıyorum kendimi sıkıldıkça mutlu oldukça üzüldükçe

Her şeye karışması kötü cidden öyle kuzum ben de buraya atıyorum kendimi sıkıldıkça mutlu oldukça üzüldükçe
Kaynana bende ki kaynana iste ama konusani sadece idare ediyoruz iste istedigimi soyluyom amaan mutluluklari paylasalim daha cok insallahh bol bol

Yaa önemli olan tabii ki sorulmak. Maddi şeyler imkan zevk meselesi. Bazıları gereksiz bile görüyor ama haklısın sorulmak önemsenmek ister insan
Gereksiz gelmesinin sebebi. Ay bizim zamanımızda varmıydı yoktu ne gerek var. Yaa bunu çok kınıyorum da ilerde inşallah öylr bir insan olmam. Kendi zamanlarına ya da eski zamana göre çocuk yetiştirilmez her anlamda olmaz, olmuyo hiç birşey aynı değil. Ne bilim yaa amaan.
Zaten Bi mobşlyacıdan fiyat aldık hayata küstüm bu ne yaa Allah aşkına bu ne memleketin hali

Öyle her dönemin kendi dinamiği var. Ay ne sordunuz ki kaç para dedi

Ya ben oyüzden simdilik en azından oda yapmaktan vazgectm dedigin gibi cok pahalı indirimde yok bari elimi toplayımda az seneye aliyim diyorum

Ya valla kafamı çorba etti ya aşılmaz bişeye böylr. Montessori diyr gittik konuştukça onlar pahalıya geliyo diye yine montessori model ama kaplama beyaz diyeyim sana 12bin çekti. Ne nakite indirim var ne bişeye
Sadece iki yatak mı ay valla öyle çok pahalı maalesef her şey Ben bakmıyorum valla mobilya bir tek şifonyer olacak işte. Çok alınacak var bir türlü bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…