Sadece iki yatak mı ay valla öyle çok pahalı maalesef her şey Ben bakmıyorum valla mobilya bir tek şifonyer olacak işte. Çok alınacak var bir türlü bitmiyor
Yok komple takım. Galiba ben de yataklardan vazgeçeceğim. Ya şöyle birşey bizim görümceler alacakmış onu ama onlara yüklenilmez ben istemem yani bunu. Kendim için nasıl düşünüyosam aynı şey

Yaa Zeynep napsam tek dolaplar şifonyeri mi alsam. Benim çocukların eşyalarını koyacak hiçbi yerim yok çok pahalı çokkk
Valla öyle yap bence rengini felan istedigin gibi alirsan ne yatak alsannuyar sonra bende o yaptirdigim dolabın bir tarafini cocuga actim simdi idare eder beni yoksa yetismiyor gercekten

Yok komple takım. Galiba ben de yataklardan vazgeçeceğim. Ya şöyle birşey bizim görümceler alacakmış onu ama onlara yüklenilmez ben istemem yani bunu. Kendim için nasıl düşünüyosam aynı şey
Anladım kuzum. Bilmiyorum artık sen biliyorsun en iyisini ilişkileri. Böyle şeyler de sonuçta karşılıklı bugün sana yarın ona. Ben odayı üç dört yaşına filan geldiklerinde düşünüyorum. Allah ım inşallah o günleri nasip eder

Amin inşallah kızım nasip olsun. Şu stteslerimizi de halledelim. Bizim 28 e hazır olmamız lazım yavrum biliyorsun değilmi

Amin inşallah kızım nasip olsun. Şu stteslerimizi de halledelim. Bizim 28 e hazır olmamız lazım yavrum biliyorsun değilmi
Ay hiç sorma bir şey hazır değil hala kredi kartı 8 bin olmuş ama eşim tasarruf etmemiz lazım artık diyor. Ay dedim ne mümkün şu an

Ay hiç sorma bir şey hazır değil hala kredi kartı 8 bin olmuş ama eşim tasarruf etmemiz lazım artık diyor. Ay dedim ne mümkün şu an
Senin pusetler besik tamam bi kac parca aldında sanki en pahalı pompa var galiba önünde aventten gel vazgec

Ay bide kalkmis diyoki ben sana ceyiz de nevresim takimi yaptirmistim onu yayariz diyo lohusa yatagina yaaa sananee benim yatagimdan allah allahh ay nasil delirmiyimm ama yaa kizlar siz soyleyin
Haklısın ya. Ben nişanlıyken benim kv de bana güya bayram hediyesi diye çirkin mi çirkin iki kazak getirmişti. Ama asla tarzım olmayacak şeyler. Onları annemin evine temizliğe gelen bir kız vardı, maddi durumu da yoktu, direk ona verdim. Kv. Ye de dedim, bir dahaki alışverişe beni de götürün diye. Neyse götürdüler ama mağaza belliydi, hepsi kokoş, rüküş. Aman dedim içindenmzar zor bir kot etek seçtim çıktım. Daha doğrusu kaçtım oradan. Neyse ki bir daha da bir şey almadılar bana

Kızlar bu iki kitap arasında kaldım hangisini alsam acaba bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-26-19-29-52-805_trendyol.com.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2021-09-26-12-48-40-646_trendyol.com.webp
    22 KB · Görüntüleme: 27
Bizim 10bin olmuş. Arabalarda içinde. 2 bine yakın ödediğimiz de var. En olmadı kıyafetlerimi 1 hafta sonra yıkayalım ütüleyip kaldıralım valizin birazı hazır olsun diyorum ben. Çok uzun sürmeden park yatağını da açar kurarım hazırlarım diyorum

Benim hazır duruyor park yatak üzerimi örttüm eşim toplamayalım bir daha uğraşmak istemiyorum diyince kaldı öyle ben de ufak ufak kıyafet yıkamaları çanta hazırlığına başlarım işte. Kendime bir şeyler almam gerek göbeğim açıkta dolanıyorum hasta olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…