Ben bu takvimi nasıl girip de doğrusunu yazdıracapımı bilemedim zıkkım yaCanim sen simdi kacsn tam kafam karıstı senin takvimde
Yaa bakayım sağ ol kuzumSifonyer cilege baksana bi canım kafana yatan bisey var mı gecen indirim var demislerdi
Uygulama yüklüyse ordan bak ayni tarihi ayarlarsnBen bu takvimi nasıl girip de doğrusunu yazdıracapımı bilemedim zıkkım ya25+4 üm yavrum
Valla kendime hiçbişekilde sıra gelmiyor. Bi gecelik aldım o da doğumla alakalı yine. Sweat al ben alırsam öyle yaparım bos bol kocamanlaedanBenim hazır duruyor park yatak üzerimi örttüm eşim toplamayalım bir daha uğraşmak istemiyorum diyince kaldı öyleben de ufak ufak kıyafet yıkamaları çanta hazırlığına başlarım işte. Kendime bir şeyler almam gerek göbeğim açıkta dolanıyorum hasta olcam
Ya atlet almam gerek en önce valla iki gündür göbeğim akşamları buz resmen eşim kızıyor. Al artık diye sonra da bir tayt bakacağım bir de eşofman. Üzerine de dediğin gibi bir sweat bakarım yeter. Aslında aklımda bir de kışlık emzirme özelliği olan elbise var hastane çıkışı filan giyerim diye ama elbise diyince bir de çorap gerekValla kendime hiçbişekilde sıra gelmiyor. Bi gecelik aldım o da doğumla alakalı yine. Sweat al ben alırsam öyle yaparım bos bol kocamanlaedan
Cok haklısın gercektn bu durum cok sinir bozucu bende korkumdan cıkmıyorum tekken aksam hic irkiliyorum korkuyorm ama insanlar cok düsüncesiz saygısız bu konuda bisey deyince sen hayvan düsmanı oluyorsunKızlar canım nasıl sıkıldı anlatamam. Yemeği fazla kaçırdım yani pilavı diyeyim diyetten biraz fazla yedim eşime dedim yürüyüşe çıkalım. Neyse çıktık zaten pek yürüyemiyorum baskı oluyor. İki tane genç çocuk ellerinde bir köpek pitbull değil ama ona benzeyen bir cins adını bilmiyorum köpeği zor tutuyor filan irkildim zaten. Geçiyoruz tam artık kaza ile mi bilerek mi bıraktı köpeği bizim olduğumuz yere koşturuyor neyse garibim köpeğin de derdi biz değilmişiz ama nasıl gerildim eşimde bağırdı kızdı bir şey yapmaz filan dedi çocuk. Bir şey yapıp yapmaması değil hamile bir kadın var korktuğunu görüp bırakıyorsun filan dedi neyse özür diledi devam ettiler ama çok gerildim. Ve bıktım gerçekten ya. Bulunduğum bölgede çok köpek besleyen var sokağa çık kaç tane ile rastlaşırsın. Bana sinir bozucu geliyor hele hamile iken.
Ay hastane çıkışı kışlık elbise iyi olur. Sayınca bunlar bende de yok anladımYa atlet almam gerek en önce valla iki gündür göbeğim akşamları buz resmen eşim kızıyor. Al artık diye sonra da bir tayt bakacağım bir de eşofman. Üzerine de dediğin gibi bir sweat bakarım yeter. Aslında aklımda bir de kışlık emzirme özelliği olan elbise var hastane çıkışı filan giyerim diye ama elbise diyince bir de çorap gerek
O hayvanla ne derdim olabilir hayır sonuçta saldıradabilir yani köpek sonuçta. Ben asla tek çıkmıyorum ama üzerime gelse eşim olsa ne fayda. Biz böyle yürürken sahibinin yanında daha küçükte bir köpek evcil güya bir anda eşimin bacağına yapıştı hala izi durur yani hastane filan ne uğraştık. Sahibi zor aldı yani yapacağını yaptı zaten üzeri filan yırtıldı eşimin dişlerini geçirmişti. Ondan bu yana zaten korku oldu. Allah korusun herkesiCok haklısın gercektn bu durum cok sinir bozucu bende korkumdan cıkmıyorum tekken aksam hic irkiliyorum korkuyorm ama insanlar cok düsüncesiz saygısız bu konuda bisey deyince sen hayvan düsmanı oluyorsun
güle güle kullan cnmBunları aldım kuzucm. Suwenden aldıgım beyaz takımın üstüne diğerinin sabhalıgını da uydururum dedim. Mağzada denedim 399 dan 130 a düşmüştü tek kalmıştı ondan aldım aslnda kısa kol pek cazip gelmedi amaen kötü sonra giyerm dedim kumaşı mükemmeldi. Ekstra bir de lcw veya pentiden normal bi pijama takımı da alırım yeterli olur.
Elbise fikri çorap masrafı çıkaracak diye mesefali bir istek oluşturuyorAy hastane çıkışı kışlık elbise iyi olur. Sayınca bunlar bende de yok anladımatlet emzirme atleti uzun olanlardan ben alırsam şimdiden giyerim valla
Hiç sormaYaa kızlar farkinda misiniz hamile kıyafetleri damat tırası gibi aynı berber damat deyince 2 kagı fiyat alıyor ya hamile pijema lohusa oijema deyince fiyatlar 2 katına cıkıyor sinir oluyorum
cnm bile bile takmayacağın bir tacı yaptırmasıda biraz komik olmuşAyy kizlar sinirlerim bozuldu su an kayinvalidem de kahvaltidayiz. Ayy bana lohusa taci yaptiriomus geldi onu gosterio bende cok kotu dedim ilk sonra dioki ee ben yaptiriorum bunu neyse canini sagolsun takarim bi kere dedim ama gullu dalli asla tarzim degil diye soyledim biliyorum degil tarzin ama dio bide bende cat cat umrumda degil soyledim yani emrivaki gibi yapilir mi boyle seyler yaa sanane sen al torununa ne istiosan yaa
Ben owli krem rengini sipariş verdim ben. m/l olur bence s/m asla olmaz bana. Ama zaten çıkarken korse takamazsın 2 3 hafta sonra mı neydi galiba ay ozamn elbiseler daha pahalı fıstık gibi Bi tayt al üstüne de sweat hem şimdi giyilir hem çıkarkenElbise fikri çorap masrafı çıkaracak diye mesefali bir istek oluşturuyorkorse filan da yok. Siz aldınız mı ne beden alcam ben ya
Kesinlikle öyle valla insanların anlayıslı olup düsünmesi gerek ama herkes kavgaya ters anlamaya meyilli malesefO hayvanla ne derdim olabilir hayır sonuçta saldıradabilir yani köpek sonuçta. Ben asla tek çıkmıyorum ama üzerime gelse eşim olsa ne fayda. Biz böyle yürürken sahibinin yanında daha küçükte bir köpek evcil güya bir anda eşimin bacağına yapıştı hala izi durur yani hastane filan ne uğraştık. Sahibi zor aldı yani yapacağını yaptı zaten üzeri filan yırtıldı eşimin dişlerini geçirmişti. Ondan bu yana zaten korku oldu. Allah korusun herkesiBen sahiplerine kızıyorum elbette çok. İnan sokak köpekleri o kadar olmuyor. Ben çok fazla sokak köpeğini bir arada görünce de korkuyorum bunu da yaşamak istemiyorum ve bunun hayvan sevip sevmemekle ilgisi yok.
İlkini aldım. 2.sini de düşünüyordum ama o şuan lüks banaKızlar bu iki kitap arasında kaldım hangisini alsam acaba bilemedim
Aynen ben de öyle düşünüyorum artık tayt sweatBen owli krem rengini sipariş verdim ben. m/l olur bence s/m asla olmaz bana. Ama zaten çıkarken korse takamazsın 2 3 hafta sonra mı neydi galiba ay ozamn elbiseler daha pahalı fıstık gibi Bi tayt al üstüne de sweat hem şimdi giyilir hem çıkarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?