allahtan birşey yapmamış size cnm yaa..bizim mahallede de şok var,çalışanıda köpekleri besliyor.hiççç ayrılmıyorlar oralardan .5-6 tane oluyorlar,çete gibi geziyorlar.akşamları çıkamıyorum bende korktuğum içinKızlar canım nasıl sıkıldı anlatamam. Yemeği fazla kaçırdım yani pilavı diyeyim diyetten biraz fazla yedim eşime dedim yürüyüşe çıkalım. Neyse çıktık zaten pek yürüyemiyorum baskı oluyor. İki tane genç çocuk ellerinde bir köpek pitbull değil ama ona benzeyen bir cins adını bilmiyorum köpeği zor tutuyor filan irkildim zaten. Geçiyoruz tam artık kaza ile mi bilerek mi bıraktı köpeği bizim olduğumuz yere koşturuyor neyse garibim köpeğin de derdi biz değilmişiz ama nasıl gerildim eşimde bağırdı kızdı bir şey yapmaz filan dedi çocuk. Bir şey yapıp yapmaması değil hamile bir kadın var korktuğunu görüp bırakıyorsun filan dedi neyse özür diledi devam ettiler ama çok gerildim. Ve bıktım gerçekten ya. Bulunduğum bölgede çok köpek besleyen var sokağa çık kaç tane ile rastlaşırsın. Bana sinir bozucu geliyor hele hamile iken.
Hoşgeldin zeynepimYaa kızlar farkinda misiniz hamile kıyafetleri damat tırası gibi aynı berber damat deyince 2 kagı fiyat alıyor ya hamile pijema lohusa oijema deyince fiyatlar 2 katına cıkıyor sinir oluyorum
Bugün bende yazıcaktım ona da buraya da ara ara girebildim zatenYasamademek123 nerelerdesnnn
Bnde aklimda da yeni ismi bi türlü aklıma gelmedi anca buldmBugün bende yazıcaktım ona da buraya da ara ara girebildim zaten
Valla simdi bi iki tane tunik pijema esofman ihtiyacim var normal bakiyorm artik xl aliyorm sadeceHoşgeldin zeynepimben o yüzden gecelik diye bakıyorum normal. Hatta geçen gittim Bi çamaşırcıya loya gibi biyer. Gecelik var mı diyorum lohusa geceliği mi diyolar yok abi yaa normal gecelik bu memlekette normal gecelik sabahlık giyen yok mu. Hemen lohusa takımımı diyolar geçirecekler ya.
Dur olmadı Bi de doktora sorarım onay vererise takarız nolcak. Aldınmı alcakmısın hangi markadanAynen ben de öyle düşünüyorum artık tayt sweatben de m/l alayım o vakit aslında bir iki gün ardına korse takanlar korsenin ağrılarını daha azalttığını ve hareket edebildiklerini söylüyorlar. Hatta Amerika da doğum sonrası hemen korseyi de sarıyorlarmış kadınlara ben ilk birkaç gün giyemem yine de korkarım ama sonradan istiyorum nasipse
AllahBnde aklimda da yeni ismi bi türlü aklıma gelmedi anca buldm
Başka türlü ol az delirmişler yaaaValla simdi bi iki tane tunik pijema esofman ihtiyacim var normal bakiyorm artik xl aliyorm sadece
aminnn cnm inşallahhhh...tupaaaaa @hayrunnisa85 kızlaaar İnşallah yarın başlayacak olan sürecinizde pozitif sonuçlarınızın sevincini paylaşmak nasip olur Her şey çok güzel geçsin birlikte gün sayalım ama şimdiden söylüyorum erken test yapmayın güzel bir uyku çekin böyle zinde rahat olun. Bir de aşırı su içmeyin
Aaa dogru dogruAllahdur bakalım onun kayınvalidesi mi gelmişti sanki ya
Öyle yavrum çok kasıldı göbeğim insan otomatik olarak bebekleri düşünüyor daha çok korkuyorallahtan birşey yapmamış size cnm yaa..bizim mahallede de şok var,çalışanıda köpekleri besliyor.hiççç ayrılmıyorlar oralardan .5-6 tane oluyorlar,çete gibi geziyorlar.akşamları çıkamıyorum bende korktuğum için
Yamuna veya owli arasında kararsızım kuzum yamuna çok sert ama sanırımDur olmadı Bi de doktora sorarım onay vererise takarız nolcak. Aldınmı alcakmısın hangi markadan
Hatırlıyorum kuzum evet beklemiştin senaminnn cnm inşallahhhh...
ayy yok beni hatırlıyormuusun bilmiyorum ama test gününe kadar dayandım.e nabızan sürekli düştü mü diye bakmadım gidip kağıdı aldım laboratuvardan
işlerimi bitirim çayımı demledim,dinliyorum
ayy yok içmem geçen transferde 1lt içirttiler anamm yok böyle birşey usgyle bakınca zaten 3 bardak boşalttırdılar
Arada gırıp baktım canım iyiym ama bugun telefonu kenara atıp halsızz bıtkın konusmaya mecaalım olmadan gecırdımYasamademek123 nerelerdesnnn
içerim tabi cnmm.tatlı da yiyim miHatırlıyorum kuzum evet beklemiştin senafiyet olsun bizim yerimize de iç bir bardak ben sadece yarım litre içtim onu bile bitirmedim sonrası iki saatte rahat bekledim hem kalkmadan.
Kızlar korse olarak şu klasik yün korselerden (anne korseleri)düşünüyorum, kullananlar çok övdüler.Yamuna veya owli arasında kararsızım kuzum yamuna çok sert ama sanırım
Anladım canım sagol cevabın için cok kararsızım ama vakalarda yine yüksek ve calısıyrmGünaydnn senin haftalarda sanki @Hazel9 yaptırdı diye biliyorm canım
Hangi aşıyı oldun canım biontech miMerhaba ben oldum doktorumun soylemesiyle hemen ol dedi, 13 haftanin basinda oldum bir ay sonrada ikinci dozumu oldum hersey yolunda cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?