allahtan birşey yapmamış size cnm yaa..bizim mahallede de şok var,çalışanıda köpekleri besliyor.hiççç ayrılmıyorlar oralardan .5-6 tane oluyorlar,çete gibi geziyorlar.akşamları çıkamıyorum bende korktuğum için

Yaa kızlar farkinda misiniz hamile kıyafetleri damat tırası gibi aynı berber damat deyince 2 kagı fiyat alıyor ya hamile pijema lohusa oijema deyince fiyatlar 2 katına cıkıyor sinir oluyorum
Hoşgeldin zeynepim ben o yüzden gecelik diye bakıyorum normal. Hatta geçen gittim Bi çamaşırcıya loya gibi biyer. Gecelik var mı diyorum lohusa geceliği mi diyolar yok abi yaa normal gecelik bu memlekette normal gecelik sabahlık giyen yok mu. Hemen lohusa takımımı diyolar geçirecekler ya.

Valla simdi bi iki tane tunik pijema esofman ihtiyacim var normal bakiyorm artik xl aliyorm sadece

Dur olmadı Bi de doktora sorarım onay vererise takarız nolcak. Aldınmı alcakmısın hangi markadan

aminnn cnm inşallahhhh...
ayy yok beni hatırlıyormuusun bilmiyorum ama test gününe kadar dayandım.e nabızan sürekli düştü mü diye bakmadım gidip kağıdı aldım laboratuvardan
işlerimi bitirim çayımı demledim,dinliyorum
ayy yok içmem geçen transferde 1lt içirttiler anamm yok böyle birşey usgyle bakınca zaten 3 bardak boşalttırdılar

Öyle yavrum çok kasıldı göbeğim insan otomatik olarak bebekleri düşünüyor daha çok korkuyor

Hatırlıyorum kuzum evet beklemiştin sen afiyet olsun bizim yerimize de iç bir bardak ben sadece yarım litre içtim onu bile bitirmedim sonrası iki saatte rahat bekledim hem kalkmadan.

Hatırlıyorum kuzum evet beklemiştin sen afiyet olsun bizim yerimize de iç bir bardak ben sadece yarım litre içtim onu bile bitirmedim sonrası iki saatte rahat bekledim hem kalkmadan.
içerim tabi cnmm.tatlı da yiyim mi dedim zaten hemşireye bu sefer yarım litre içip geleceğim.diğer transferde de 2 de orada olduk 15.30 da ancak oldu olmuştu transferim.bende suyu içeyim direk mseaneye iniyor mübarek.birde 45 dk yattım zor dayandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…