Kızlarr günaayyydıınnn hayırlı cumalar herkeseee eşim bugün bebişkonun dolaplarını kestiriyor çok şükür size bir sorum var yanyana yapışık 2 li şifonyer olacak. Yerden yüksekliği 1 metre olan şifonyerden kaç çekmece kestireyim 4 mü 5 mi? 4 çekmece olursa 22.5 oluyor bir çekmecenin yukarıdan aşağıya ölçüsü. 5 çekmece olursa 18 cm oluyor

Ben 22.5 seçerdim kuzum yaa büyüyecek bu kızan da sonuçta

Günaydınnnn hayirli cumalar canım bnde 22.5 isterdim sanrm daha kullanışlı olur

Günaydın yavrum ben olsam birini derin diğerlerini daha ince yaptırırdım. Olmaz mı öyle ?

Günaydın yavrum ben olsam birini derin diğerlerini daha ince yaptırırdım. Olmaz mı öyle ?
Olur aslında derin olan kaç cm olmalı mesela diğerlerine cok kücük mu kalır pay. Bir çekmecenin genişliği 80 cm diğeri 60 cm olacak bir de

Gunaydınnn kuzuu prof olan sızsınız yanyana ben görmeden hıc yorum yapamam mesela cızım felan en azından

Olur aslında derin olan kaç cm olmalı mesela diğerlerine cok kücük mu kalır pay. Bir çekmecenin genişliği 80 cm diğeri 60 cm olacak bir de
Valla kuzum hayal edemedim ama derin olana büyük eşyaları girer kalın tulumlar belki battaniye filan diğerleri kıyafet ve ufak şeyler için yeterli yüksekliği çok yapında üst üste küçük eşya doldurmak sonrasında kullanırken verimli değil bana göre sürekli çekmece eşele gibi oluyor ama yani şu an ölçüleri hayal edemiyorum

Dısardan görunusü nasıl etkılıcek ama yanyana 2 tane ıse olcu farklılıgı kulplar felanda sımetrı olmaz sankı birinin genıs caplı bırının dar kesımde goruntu farklılıgı olmaz mı

Kilya bu arada emzirme aletlerin e baktım bırde hıc benlık degıl kuzu vucud olcusune gore alıyırsun bedenını kavradıgı ıcın zayıflar olarak sız gıyersınız ama ben nooo oyuzden pentıde calisan tanıdıktan sıprıs verdım sudyen onun tavsıyesı ıle 3 tane magaza fıyatı 139 bana 70 den getiriyor uygun da 3 tane soyledım ben bunun 3 rengını bollll sütlüüü günler ınsallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…