Ben 22.5 seçerdim kuzum yaa büyüyecek bu kızan da sonuçtaKızlarr günaayyydıınnn hayırlı cumalar herkeseeeeşim bugün bebişkonun dolaplarını kestiriyor çok şükür size bir sorum var yanyana yapışık 2 li şifonyer olacak. Yerden yüksekliği 1 metre olan şifonyerden kaç çekmece kestireyim 4 mü 5 mi? 4 çekmece olursa 22.5 oluyor bir çekmecenin yukarıdan aşağıya ölçüsü. 5 çekmece olursa 18 cm oluyor
Dimi yaBen 22.5 seçerdim kuzum yaa büyüyecek bu kızan da sonuçta
Şansın varken kullan bence sorun yokDimi yabence de öyle seçtim tam şuan. Aldığım organizerlere göre çekmece yaptırıyorum resmen
İnşallah dolap içleri konusunda doğru karar vermişimdir bakalm ay heyecanlandımŞansın varken kullan bence sorun yok
Günaydınnnn hayirli cumalar canım bnde 22.5 isterdim sanrm daha kullanışlı olurKızlarr günaayyydıınnn hayırlı cumalar herkeseeeeşim bugün bebişkonun dolaplarını kestiriyor çok şükür size bir sorum var yanyana yapışık 2 li şifonyer olacak. Yerden yüksekliği 1 metre olan şifonyerden kaç çekmece kestireyim 4 mü 5 mi? 4 çekmece olursa 22.5 oluyor bir çekmecenin yukarıdan aşağıya ölçüsü. 5 çekmece olursa 18 cm oluyor
Hadi güzel haberlerle gel insallahGünaydın kızlarrrr hayırlı cumalarrrdoktor randevumu bugün 10.30 a aldımm hayırlı haberlerle dönerim inşallah
Hadi bakalım haber ver bize de kuzummmGünaydın kızlarrrr hayırlı cumalarrrdoktor randevumu bugün 10.30 a aldımm hayırlı haberlerle dönerim inşallah
Dimi bence deGünaydınnnn hayirli cumalar canım bnde 22.5 isterdim sanrm daha kullanışlı olur
Günaydın yavrum ben olsam birini derin diğerlerini daha ince yaptırırdım. Olmaz mı öyle ?Kızlarr günaayyydıınnn hayırlı cumalar herkeseeeeşim bugün bebişkonun dolaplarını kestiriyor çok şükür size bir sorum var yanyana yapışık 2 li şifonyer olacak. Yerden yüksekliği 1 metre olan şifonyerden kaç çekmece kestireyim 4 mü 5 mi? 4 çekmece olursa 22.5 oluyor bir çekmecenin yukarıdan aşağıya ölçüsü. 5 çekmece olursa 18 cm oluyor
Hadi haberdar et bizi olur mu ?Günaydın kızlarrrr hayırlı cumalarrrdoktor randevumu bugün 10.30 a aldımm hayırlı haberlerle dönerim inşallah
Guanydınnn hayırlı guzel haberler ınsallahhhGünaydın kızlarrrr hayırlı cumalarrrdoktor randevumu bugün 10.30 a aldımm hayırlı haberlerle dönerim inşallah
Olur aslında derin olan kaç cm olmalı mesela diğerlerine cok kücük mu kalır pay. Bir çekmecenin genişliği 80 cm diğeri 60 cm olacak bir deGünaydın yavrum ben olsam birini derin diğerlerini daha ince yaptırırdım. Olmaz mı öyle ?
Gunaydınnn kuzuu prof olan sızsınız yanyana ben görmeden hıc yorum yapamam mesela cızım felan en azındanKızlarr günaayyydıınnn hayırlı cumalar herkeseeeeşim bugün bebişkonun dolaplarını kestiriyor çok şükür size bir sorum var yanyana yapışık 2 li şifonyer olacak. Yerden yüksekliği 1 metre olan şifonyerden kaç çekmece kestireyim 4 mü 5 mi? 4 çekmece olursa 22.5 oluyor bir çekmecenin yukarıdan aşağıya ölçüsü. 5 çekmece olursa 18 cm oluyor
Valla kuzum hayal edemedim ama derin olana büyük eşyaları girer kalın tulumlar belki battaniye filan diğerleri kıyafet ve ufak şeyler için yeterli yüksekliği çok yapında üst üste küçük eşya doldurmak sonrasında kullanırken verimli değil bana göre sürekli çekmece eşele gibi oluyor ama yani şu an ölçüleri hayal edemiyorumOlur aslında derin olan kaç cm olmalı mesela diğerlerine cok kücük mu kalır pay. Bir çekmecenin genişliği 80 cm diğeri 60 cm olacak bir de
Dısardan görunusü nasıl etkılıcek ama yanyana 2 tane ıse olcu farklılıgı kulplar felanda sımetrı olmaz sankı birinin genıs caplı bırının dar kesımde goruntu farklılıgı olmaz mıOlur aslında derin olan kaç cm olmalı mesela diğerlerine cok kücük mu kalır pay. Bir çekmecenin genişliği 80 cm diğeri 60 cm olacak bir de
KatılıyorumDısardan görunusü nasıl etkılıcek ama yanyana 2 tane ıse olcu farklılıgı kulplar felanda sımetrı olmaz sankı birinin genıs caplı bırının dar kesımde goruntu farklılıgı olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?