- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Ancak şöyle olur alt cekmeceler genıs en ust ıkısının de daha dar olursa yanyana dururken sırıtmazKatılıyorum
Kuzum bu güzel görünüyor eline ulaşınca yorum yapar mısın bizde bakalımKilya bu arada emzirme aletlerin e baktım bırde hıc benlık degıl kuzu vucud olcusune gore alıyırsun bedenını kavradıgı ıcın zayıflar olarak sız gıyersınız ama ben nooo oyuzden pentıde calisan tanıdıktan sıprıs verdım sudyen onun tavsıyesı ıle 3 tane magaza fıyatı 139 bana 70 den getiriyor uygun da 3 tane soyledım ben Eki Görüntüle 2925092 bunun 3 rengını bollll sütlüüü günler ınsallh
Tamm kuzumm bakarımKuzum bu güzel görünüyor eline ulaşınca yorum yapar mısın bizde bakalımhayırlı olsun
Şifa olsun cnm ins kuzularaKendi kadın doğum doktorumda dönüş yaptı doktorun tavsiyesine uyalım başla dedi. Hadi hayırlısı Bismillah
22.5 daha iyi geldi bana daKızlarr günaayyydıınnn hayırlı cumalar herkeseeeeşim bugün bebişkonun dolaplarını kestiriyor çok şükür size bir sorum var yanyana yapışık 2 li şifonyer olacak. Yerden yüksekliği 1 metre olan şifonyerden kaç çekmece kestireyim 4 mü 5 mi? 4 çekmece olursa 22.5 oluyor bir çekmecenin yukarıdan aşağıya ölçüsü. 5 çekmece olursa 18 cm oluyor
Hayırlı güzel haberlerle gelGünaydın kızlarrrr hayırlı cumalarrrdoktor randevumu bugün 10.30 a aldımm hayırlı haberlerle dönerim inşallah
ben olsam 18 cm seçerdim.üst üste kıyafet yerleştirmeyi çok sevmem.Kızlarr günaayyydıınnn hayırlı cumalar herkeseeeeşim bugün bebişkonun dolaplarını kestiriyor çok şükür size bir sorum var yanyana yapışık 2 li şifonyer olacak. Yerden yüksekliği 1 metre olan şifonyerden kaç çekmece kestireyim 4 mü 5 mi? 4 çekmece olursa 22.5 oluyor bir çekmecenin yukarıdan aşağıya ölçüsü. 5 çekmece olursa 18 cm oluyor
hadi hayırlı haberlerle gel cnmGünaydın kızlarrrr hayırlı cumalarrrdoktor randevumu bugün 10.30 a aldımm hayırlı haberlerle dönerim inşallah
kızz maşallah sen başlı başına aktüelsin
Ben de hayal edemiyorumValla kuzum hayal edemedim ama derin olana büyük eşyaları girer kalın tulumlar belki battaniye filan diğerleri kıyafet ve ufak şeyler için yeterli yüksekliği çok yapında üst üste küçük eşya doldurmak sonrasında kullanırken verimli değil bana göre sürekli çekmece eşele gibi oluyor ama yani şu an ölçüleri hayal edemiyorum
Hahhahha çok güzellllmiş yaa ben de hep avokadolu şeylere bakıyorum resmen avokado bebeği oldu bu kızEki Görüntüle 2925128Labellaaa hahaha bunu görunce aenın aklıma gelmesi vallahı yakınımda bı tanıdıgım olsaydın bunu sana espırı olarak alırdım hedıye ederdim hem cok tatlı hem cok anlamlı
Napalım kuzu kendıme bakıyorjm6ayrıca arkadaslarımın işine yarayacak bısey görursem de onlara da atıyroum kı islerine yarasın dıekızz maşallah sen başlı başına aktüelsinindirimli ürünleri bulabliyorsun ne güzel
Öyle dolabın varsa kuzum çok önemli değil bence her türlü kullanırsın dört çekmecede olsa beş çekmecede olsaBen de hayal edemiyorumama bir de dolap olacak raflı büyük parçaları oraya koyarım alt kısmına ütü masası koydurayım dedim bir de askılı dolap olacak 2 kapaklı askılılar fazla gelirse oraya da raf koydudurum dedim yani kullanım durumuna göre bakıcam sonrasında
Ben de bunu alcaktm da pahalı geldi almadım baktm mağazada çok güzelldii. Kız senin herşey şansla halloluyo maşallahh de totonu kaşıKilya bu arada emzirme aletlerin e baktım bırde hıc benlık degıl kuzu vucud olcusune gore alıyırsun bedenını kavradıgı ıcın zayıflar olarak sız gıyersınız ama ben nooo oyuzden pentıde calisan tanıdıktan sıprıs verdım sudyen onun tavsıyesı ıle 3 tane magaza fıyatı 139 bana 70 den getiriyor uygun da 3 tane soyledım ben Eki Görüntüle 2925092 bunun 3 rengını bollll sütlüüü günler ınsallh
Aaa ayrımcı satıcıyı hiç sevmem
Valla 4 lü yap dedim bakalım nasıl olcakben olsam 18 cm seçerdim.üst üste kıyafet yerleştirmeyi çok sevmem.
Sagol kuzum biliyorum guzel nıyetınızı benBen de bunu alcaktm da pahalı geldi almadım baktm mağazada çok güzelldii. Kız senin herşey şansla halloluyo maşallahh de totonu kaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?