Kuzum bu güzel görünüyor eline ulaşınca yorum yapar mısın bizde bakalım hayırlı olsun

Ahh kızlar Elisa artık sabahları bana gunaydın dıo
Mıllet 2. 3 aylıkken bunları yasar ben 6 aydan sonra yasamaya basladım kalkıyorum dırekk ööğğ dıyorum neden acaba
Yaa saclı bebek olcak ondan dıyorlar ama bana kocakarı lafı gelıyor
Bende dıyroum bı kel dogsun sıze sorarım
Sabah sabah sana da gunaydın kızım dıyorum eşim dio oynuyor mu
Yok dıyorum suan kendılerının haberı yok annesıne ne olduguna uyuyor prenses

Kendi kadın doğum doktorumda dönüş yaptı doktorun tavsiyesine uyalım başla dedi. Hadi hayırlısı Bismillah
Şifa olsun cnm ins kuzulara
22.5 daha iyi geldi bana da
Günaydın kızlarrrr hayırlı cumalarrr doktor randevumu bugün 10.30 a aldımm hayırlı haberlerle dönerim inşallah
Hayırlı güzel haberlerle gel

ben olsam 18 cm seçerdim.üst üste kıyafet yerleştirmeyi çok sevmem.

Ben de hayal edemiyorum ama bir de dolap olacak raflı büyük parçaları oraya koyarım alt kısmına ütü masası koydurayım dedim bir de askılı dolap olacak 2 kapaklı askılılar fazla gelirse oraya da raf koydudurum dedim yani kullanım durumuna göre bakıcam sonrasında

Hahhahha çok güzellllmiş yaa ben de hep avokadolu şeylere bakıyorum resmen avokado bebeği oldu bu kız bu arada bi yerden sipariş verdim şimdi beğenirsem yazarm

Öyle dolabın varsa kuzum çok önemli değil bence her türlü kullanırsın dört çekmecede olsa beş çekmecede olsa

Ben de bunu alcaktm da pahalı geldi almadım baktm mağazada çok güzelldii. Kız senin herşey şansla halloluyo maşallahh de totonu kaşı

Ben de bunu alcaktm da pahalı geldi almadım baktm mağazada çok güzelldii. Kız senin herşey şansla halloluyo maşallahh de totonu kaşı
Sagol kuzum biliyorum guzel nıyetınızı ben
Yaa bem bıraz cevreci ınsnaıyım bıraz bırını seveyim yeterki
Inan bende bu dedıgım kısılerın hıc bıseyını atlamadım belkı onların ekmegını yıyorum
Slm verdıgım bı ınsana kolay kolay unutmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…