Helal olsun güzel birşey valla

Gözün aydın canım maşallah büyümüş annesi En güzelini yapmış boşver zamanı gelince verecek zaten .
Darısı başıma kontrol sırasında

Ahh minikiiiimm buyuyor annesııı masallahh

Hadi gözün aydın masallah minnoşa

Süperr gözünaydınn kuzuuuummm

bu siparişim de geldi kızlar
Hakketen elı sıgar mı? Ordan
Bonelı de alırmışşş
Bende dün bı sayfa buldum cok kalıtelı duruyor bonelerı dandıkten durmuyor suandada 20 den 15 e ınmıs yaa ayın 10 dan 10 na kart sıfırlanıyor ufak tefek derken yıne bıcok şey aldım ozamana kadar ındırım olursa ordan alcam bende

Ah çok şükür canım.
Maşallah miniğine.
Ne güzel bir doktor, biz ilaca boğulduk sen boğulma.

Oh maşallah kuzuya bir paket margarin i geçmiş yavrum ben öyle derdim Her şeyin yolunda olmasına sevindim

Burada da var canım karışık incele istersen

Cok begendmm gule gule giysin insallah sığar ay elinde ne var onların
İnşallah canım sağol
Bonesi cok tatliş değilmi
Yaaa minnoş iyi günlerde inşallah sığmazsa kesersin o lastikli kısmı kuzum dar şeyleri sevmem ben
Valla ben de daralırım muhtemelen keserim ordan ya kıyamam ferah olsun zaten zıbınları da uzun kol çocoomun

Masaallah gozunaydin oyy oy oyy büyümüş bebiş
bu siparişim de geldi kızlar
Güzel sağlıklı günlerde kullansın cnm. çok guzelll

Kızlar endokrin doktorundan çıktım. Çok net bir şekilde kullanmamı istedi. O kadar emin konuştu ki bir şey daha diyemedim. Diyeti düzenlesek filan dedim yok dedi Ama kendinden emin olması hoşuma gitti sabret dedi. Sabahları dört ünite yeterli olursa artma olmaz dedi ben bırakmayı düşünürken hayırlısı yarın başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…