Helal olsun güzel birşey vallaSagol kuzum biliyorum guzel nıyetınızı ben
Yaa bem bıraz cevreci ınsnaıyım bıraz bırını seveyim yeterki
Inan bende bu dedıgım kısılerın hıc bıseyını atlamadım belkı onların ekmegını yıyorum
Slm verdıgım bı ınsana kolay kolay unutmam
Gözün aydın canım maşallah büyümüş annesiÇıktım kızlarr anca yazıyorum herşey yolunda çok şükür 280 gr olmuş benim küçük kıymam3 hafta sonra detaylıya çağırdı, tetenoz a gerek yok dedi magnezyum için erken ilaca boğmak istemiyorum dedii gelişmeler böyle
Ahh minikiiiimm buyuyor annesııı masallahhÇıktım kızlarr anca yazıyorum herşey yolunda çok şükür 280 gr olmuş benim küçük kıymam3 hafta sonra detaylıya çağırdı, tetenoz a gerek yok dedi magnezyum için erken ilaca boğmak istemiyorum dedii gelişmeler böyle
Hadi gözün aydın masallah minnoşaÇıktım kızlarr anca yazıyorum herşey yolunda çok şükür 280 gr olmuş benim küçük kıymam3 hafta sonra detaylıya çağırdı, tetenoz a gerek yok dedi magnezyum için erken ilaca boğmak istemiyorum dedii gelişmeler böyle
Süperr gözünaydınn kuzuuuummmÇıktım kızlarr anca yazıyorum herşey yolunda çok şükür 280 gr olmuş benim küçük kıymam3 hafta sonra detaylıya çağırdı, tetenoz a gerek yok dedi magnezyum için erken ilaca boğmak istemiyorum dedii gelişmeler böyle
Cok begendmm gule gule giysin insallah sığar ay elinde ne var onlarınbu siparişim de geldi kızlar
bu siparişim de geldi kızlar
Ah çok şükür canım.Çıktım kızlarr anca yazıyorum herşey yolunda çok şükür 280 gr olmuş benim küçük kıymam3 hafta sonra detaylıya çağırdı, tetenoz a gerek yok dedi magnezyum için erken ilaca boğmak istemiyorum dedii gelişmeler böyle
Oh maşallah kuzuya bir paket margarin i geçmiş yavrum ben öyle derdimÇıktım kızlarr anca yazıyorum herşey yolunda çok şükür 280 gr olmuş benim küçük kıymam3 hafta sonra detaylıya çağırdı, tetenoz a gerek yok dedi magnezyum için erken ilaca boğmak istemiyorum dedii gelişmeler böyle
Yaaa minnoş iyi günlerde inşallah sığmazsa kesersin o lastikli kısmı kuzum dar şeyleri sevmem benbu siparişim de geldi kızlar
Burada da var canım karışık incele istersenHakketen elı sıgar mı? Ordan
Bonelı de alırmışşş
Bende dün bı sayfa buldum cok kalıtelı duruyor bonelerı dandıkten durmuyor suandada 20 den 15 e ınmıs yaa ayın 10 dan 10 na kart sıfırlanıyor ufak tefek derken yıne bıcok şey aldım ozamana kadar ındırım olursa ordan alcam bende
İnşallah canım sağolCok begendmm gule gule giysin insallah sığar ay elinde ne var onların
Bonesi cok tatliş değilmiHakketen elı sıgar mı? Ordan
Bonelı de alırmışşş
Bende dün bı sayfa buldum cok kalıtelı duruyor bonelerı dandıkten durmuyor suandada 20 den 15 e ınmıs yaa ayın 10 dan 10 na kart sıfırlanıyor ufak tefek derken yıne bıcok şey aldım ozamana kadar ındırım olursa ordan alcam bende
Valla ben de daralırım muhtemelen keserim ordan ya kıyamam ferah olsun zaten zıbınları da uzun kol çocoomunYaaa minnoş iyi günlerde inşallah sığmazsa kesersin o lastikli kısmı kuzum dar şeyleri sevmem ben
Masaallah gozunaydin oyy oy oyy büyümüş bebişÇıktım kızlarr anca yazıyorum herşey yolunda çok şükür 280 gr olmuş benim küçük kıymam3 hafta sonra detaylıya çağırdı, tetenoz a gerek yok dedi magnezyum için erken ilaca boğmak istemiyorum dedii gelişmeler böyle
Güzel sağlıklı günlerde kullansın cnm.bu siparişim de geldi kızlar
Aminnn inşallaahh yavrumm hepimizin bebişkoları inşallahhMasaallah gozunaydin oyy oy oyy büyümüş bebiş
Güzel sağlıklı günlerde kullansın cnm.çok guzelll
Tesekkur ederim bebekkkBurada da var canım karışık incele istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?