- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Hadı hayırlı olsun kuzum saglık sıfa versınKızlar endokrin doktorundan çıktım. Çok net bir şekilde kullanmamı istedi. O kadar emin konuştu ki bir şey daha diyemedim. Diyeti düzenlesek filan dedim yok dediAma kendinden emin olması hoşuma gitti sabret dedi. Sabahları dört ünite yeterli olursa artma olmaz dedi ben bırakmayı düşünürken hayırlısı yarın başlıyorum
Cnm demekki böylesi iyi olacak senin ve bebislerin için olsun dediği gibi yap sonrası ins bıraktığın günüde göreceksin .Kızlar endokrin doktorundan çıktım. Çok net bir şekilde kullanmamı istedi. O kadar emin konuştu ki bir şey daha diyemedim. Diyeti düzenlesek filan dedim yok dediAma kendinden emin olması hoşuma gitti sabret dedi. Sabahları dört ünite yeterli olursa artma olmaz dedi ben bırakmayı düşünürken hayırlısı yarın başlıyorum
Amiin kuzum amiiin. Resmen diyeti salladı haa. Ben anlamadım sizin doctor lar 200 ile diyetle götürüyor bir kere 156 çıktı diye yaktı sahneyi eyledi viranHadı hayırlı olsun kuzum saglık sıfa versın
Öyle yavrum yani doktor o kadar eminse kendi kafama bir şey yapamam. Kuzular iyi olsun şifa olur inşallahCnm demekki böylesi iyi olacak senin ve bebislerin için olsun dediği gibi yap sonrası ins bıraktığın günüde göreceksin .
Kendinden emin olan doktorları seviyorum direk güven veriyorlarKızlar endokrin doktorundan çıktım. Çok net bir şekilde kullanmamı istedi. O kadar emin konuştu ki bir şey daha diyemedim. Diyeti düzenlesek filan dedim yok dediAma kendinden emin olması hoşuma gitti sabret dedi. Sabahları dört ünite yeterli olursa artma olmaz dedi ben bırakmayı düşünürken hayırlısı yarın başlıyorum
Allah razı olsun kuzum amiinKendinden emin olan doktorları seviyorum direk güven veriyorlarBebişlerine ve sana şifa olsun inşallah
Kızz yokk benımde hıc cıkmadı 200 bende 12 cc alıyorumAmiin kuzum amiiin. Resmen diyeti salladı haa. Ben anlamadım sizin doctor lar 200 ile diyetle götürüyor bir kere 156 çıktı diye yaktı sahneyi eyledi viran
Olsun kuzu yavrulara sifa olsun insallah doktorda icine sindiyse ne alâ isteKızlar endokrin doktorundan çıktım. Çok net bir şekilde kullanmamı istedi. O kadar emin konuştu ki bir şey daha diyemedim. Diyeti düzenlesek filan dedim yok dediAma kendinden emin olması hoşuma gitti sabret dedi. Sabahları dört ünite yeterli olursa artma olmaz dedi ben bırakmayı düşünürken hayırlısı yarın başlıyorum
Merhaba canım maşallah Allahım hayırlısıyla kucaklarımızada alalımÇıktım kızlarr anca yazıyorum herşey yolunda çok şükür 280 gr olmuş benim küçük kıymam3 hafta sonra detaylıya çağırdı, tetenoz a gerek yok dedi magnezyum için erken ilaca boğmak istemiyorum dedii gelişmeler böyle
Ay aman çıkmasın kuzum ben buradakiler için demedim birkaç video izledim deKızz yokk benımde hıc cıkmadı 200 bende 12 cc alıyorum
Amin canım amin inşallahOlsun kuzu yavrulara sifa olsun insallah doktorda icine sindiyse ne alâ iste
Hee anladımAy aman çıkmasın kuzum ben buradakiler için demedim birkaç video izledim de
Yaaa geçmiş olsun yavrumHee anladım
Off bende dişciden geldımdiş etimi kesıp aldı lokal anestezi uyguladı sr ıgneyı degdıırdıgı gıbı kanlar yıne akmaya basladı dr um dıo bu ne sen yemek yerken fırcalarken de kanıyordur aynen dedım
1 saattır tampon yapıyorum yenı cıkardım
Dıger dişte uyusturrmadan kırık olanı bıraz temızledı dolgu yaptı
Yanı sıra bırde tampon yaparken bööğğ mıdem bulandıayy neysekı rahatladım cok şükür
Geçmiş olsun dis hep sorun nedense off tampon da tam mide bulandirmalik böyle geçmiş bitmiş olsun.Hee anladım
Off bende dişciden geldımdiş etimi kesıp aldı lokal anestezi uyguladı sr ıgneyı degdıırdıgı gıbı kanlar yıne akmaya basladı dr um dıo bu ne sen yemek yerken fırcalarken de kanıyordur aynen dedım
Yanı sıra bırde tampon yaparken bööğğ mıdem bulandıayy neysekı rahatladım cok şükür
Aminn canımm ınsallahYaaa geçmiş olsun yavrumvalla hayırlısı ile inşallah Rabbim bizlerin bu sürecini tamamlamayı nasip etsin sorunsuz sıkıntısız
Aynenn sorma yaa ordan cıkınca yan cafe tanıdık birinin allahtan tampondan mıdem bulandı cıkardım aldım ordan peceeteler bastım kuru kuru oda bı kac dk dayandı tekrar tekrar degsıtırdım eve gecelenee kadarGeçmiş olsun dis hep sorun nedense off tampon da tam mide bulandirmalik böyle geçmiş bitmiş olsun.
Şimdi aldım ikilisini baby plusın. Hadi hayırlısı kuzumBaby plus ınkini alayım diyorum ama ikili mi tekli mi bilemedim ikisinin de performansı farklıymış. Geçen gün komşum wee baby önerdi 34 te doğm yapmış 2-3 hafta onunla sağıp süt bıraktım hastaneye dedi sonrasında da evde devam ettim alacaksan onu al çookk memnun kaldm dedi
Çook geçmiş olsun canım benim yaa.Hee anladım
Sagolll canısıııÇook geçmiş olsun canım benim yaa.
Kan sulandırıcı kullanıyorsun hala dii mi?
Ondan da çok kanamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?