Hadı hayırlı olsun kuzum saglık sıfa versın

Cnm demekki böylesi iyi olacak senin ve bebislerin için olsun dediği gibi yap sonrası ins bıraktığın günüde göreceksin .

Kendinden emin olan doktorları seviyorum direk güven veriyorlar Bebişlerine ve sana şifa olsun inşallah

Kendinden emin olan doktorları seviyorum direk güven veriyorlar Bebişlerine ve sana şifa olsun inşallah
Allah razı olsun kuzum amiin Aynen yani hiç tereddütsüz konuşunca bir şey diyemedim daha fazla ama içim rahat etti. Çünkü bu kadar şekerle ilaca gerek yok filan dedilerde. Doktor öyle bakmadı olaya gebelik ilerledikçe artan bir tablo var önümde önlem almayız gibisinden konuştu. Yani rakamları çok farklı okuyor Hem az kalmış bak sabır dedi öyle diyince biraz daha motive oldum. Yeter ki yavrulara zararı dokunmasın faydası olsun derdim ilaç kullanmamak değildi gereksiz ilaç kullanmaktan çekindim.

Olsun kuzu yavrulara sifa olsun insallah doktorda icine sindiyse ne alâ iste

Merhaba canım maşallah Allahım hayırlısıyla kucaklarımızada alalım
Tetanoz aşısını senin doktorundamı gerek görmedi

Ay aman çıkmasın kuzum ben buradakiler için demedim birkaç video izledim de
Hee anladım
Off bende dişciden geldım diş etimi kesıp aldı lokal anestezi uyguladı sr ıgneyı degdıırdıgı gıbı kanlar yıne akmaya basladı dr um dıo bu ne sen yemek yerken fırcalarken de kanıyordur aynen dedım
1 saattır tampon yapıyorum yenı cıkardım
Dıger dişte uyusturrmadan kırık olanı bıraz temızledı dolgu yaptı
Yanı sıra bırde tampon yaparken bööğğ mıdem bulandı ayy neysekı rahatladım cok şükür

Yaaa geçmiş olsun yavrum valla hayırlısı ile inşallah Rabbim bizlerin bu sürecini tamamlamayı nasip etsin sorunsuz sıkıntısız

Geçmiş olsun dis hep sorun nedense off tampon da tam mide bulandirmalik böyle geçmiş bitmiş olsun.

Geçmiş olsun dis hep sorun nedense off tampon da tam mide bulandirmalik böyle geçmiş bitmiş olsun.
Aynenn sorma yaa ordan cıkınca yan cafe tanıdık birinin allahtan tampondan mıdem bulandı cıkardım aldım ordan peceeteler bastım kuru kuru oda bı kac dk dayandı tekrar tekrar degsıtırdım eve gecelenee kadar

Şimdi aldım ikilisini baby plusın. Hadi hayırlısı kuzum

Çook geçmiş olsun canım benim yaa.
Kan sulandırıcı kullanıyorsun hala dii mi?
Ondan da çok kanamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…