- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Sesin cıkmayınca anladm bi isler cevirdiginiSelam millet size şimdi bişey diycem.
Daha arabada yazıyorum size. Süt sağma pompası aldım baby plus okadar ikili birliydim ki. Aldım koydum tekrar tekrar. Allah hayırlı etsin inşallahh ya. İnşallah işe yarar da doğum sonrası sıkıntı yaşamam
Zenepim yaaSesin cıkmayınca anladm bi isler cevirdiginigüle güle kullan bol bol sütler olsun insallah
Ooo hayırlı olsun kuzumSelam millet size şimdi bişey diycem.
Daha arabada yazıyorum size. Süt sağma pompası aldım baby plus okadar ikili birliydim ki. Aldım koydum tekrar tekrar. Allah hayırlı etsin inşallahh ya. İnşallah işe yarar da doğum sonrası sıkıntı yaşamam
Doğumdan sonra bir şey kalmayacak inşallah kuzum. Ne rapor parasıZenepim yaa
Yok ama öyle değil valla. Okuyordum ama yazamadım keyfim yoktu. Elim çok fena Bi şekilde kalktım bu sabah yine yoktu resmen gitgide iyice uyuşuyor ve ileriye yönelik de korkutuyo bu durum beni.
Geç uyandım geç kahvaltı. Bi şeyin yerini bile değiştirecek halim yoktu. Eşim geldi de pttye rapor paramı çekmeye gittik ne zamandır fırsat bulamıyorduk
Dönüşte de e bebeğe uğradık. Aldık Bi kaç parça bişeyler yine. Kartı 2 kapat 10 harca
Hepimiz öyleyiz valla napıcan bende kart dönsün diye bekliyorum elin konusunda dr ye söyledin mi hic belki bi önerisi felan olur rahatlatır azda olsa seniZenepim yaa
Yok ama öyle değil valla. Okuyordum ama yazamadım keyfim yoktu. Elim çok fena Bi şekilde kalktım bu sabah yine yoktu resmen gitgide iyice uyuşuyor ve ileriye yönelik de korkutuyo bu durum beni.
Geç uyandım geç kahvaltı. Bi şeyin yerini bile değiştirecek halim yoktu. Eşim geldi de pttye rapor paramı çekmeye gittik ne zamandır fırsat bulamıyorduk
Dönüşte de e bebeğe uğradık. Aldık Bi kaç parça bişeyler yine. Kartı 2 kapat 10 harca
Vallaa bı kac tane attım sepete aldımmpempem bandana Kiz Bebek 4lu Fiyonk Sac Bandi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLYasamademek123 bunun çok ürünleri de çok datlı
güle güle kullan cnm çok güzeller..bu siparişim de geldi kızlar
Sağol yavrum inşallahOoo hayırlı olsun kuzumiyi günlerde inşallah
hadi cnm gözünaydın olsun..çok sevindimÇıktım kızlarr anca yazıyorum herşey yolunda çok şükür 280 gr olmuş benim küçük kıymam3 hafta sonra detaylıya çağırdı, tetenoz a gerek yok dedi magnezyum için erken ilaca boğmak istemiyorum dedii gelişmeler böyle
hayırlısı olsun cnm.bebişlere şifa olsun can olsunKızlar endokrin doktorundan çıktım. Çok net bir şekilde kullanmamı istedi. O kadar emin konuştu ki bir şey daha diyemedim. Diyeti düzenlesek filan dedim yok dediAma kendinden emin olması hoşuma gitti sabret dedi. Sabahları dört ünite yeterli olursa artma olmaz dedi ben bırakmayı düşünürken hayırlısı yarın başlıyorum
cnm çok çok geçmiş olsun.ewt ya o tampon olayı çok kötü insanın midesi bulanıyor..Hee anladım
Off bende dişciden geldımdiş etimi kesıp aldı lokal anestezi uyguladı sr ıgneyı degdıırdıgı gıbı kanlar yıne akmaya basladı dr um dıo bu ne sen yemek yerken fırcalarken de kanıyordur aynen dedım
1 saattır tampon yapıyorum yenı cıkardım
Dıger dişte uyusturrmadan kırık olanı bıraz temızledı dolgu yaptı
Yanı sıra bırde tampon yaparken bööğğ mıdem bulandıayy neysekı rahatladım cok şükür
İlk başladığında ağrı şeklinde başladı aklem yerleri ağrıyor dedim. Zaten direk anladı tam olarak tarifliyosun ödem sıkıştırıyor zamanla karıncalanma uyuşma olur ilerlerse de karpal tünele gider dedi ki benimki gitti. Ödemden kaynaklandığını işte buna yönelik de standart şeyler tuz kısıtla su iç falan başka Bir önerisi olmadı. Ama baksan ne ayağımda ne el bileğimde şişlik yok. Sadece parmaklar şişti dolma gibi. Hadi sabredeyim diyorum da bu da ilerlerleyen dönemlerde baş parmak kenarında kas erimesine gidebiliyormuş napacapımı bilemedim. Nörolojiye gitsem napcak ki bana ilaç mı verecek istemiyorum da onuHepimiz öyleyiz valla napıcan bende kart dönsün diye bekliyorum elin konusunda dr ye söyledin mi hic belki bi önerisi felan olur rahatlatır azda olsa seni
İdari izne ayrılmadan son 30 günlük raporumun parası kuzum yatıyo ya pttyeDoğumdan sonra bir şey kalmayacak inşallah kuzum. Ne rapor parası
Süslü olacak Elisa HanımVallaa bı kac tane attım sepete aldımmesrarengiz den bıkacta senden sectım yoksa daha da gözum ariyor baska baska dıe aldım gıttı bitti
Amiin canım amin inşallahhayırlısı olsun cnm.bebişlere şifa olsun can olsun
cnm çok çok geçmiş olsun.ewt ya o tampon olayı çok kötü insanın midesi bulanıyor..
Hımm bilmiyordum kuzum rapor kullanmadım öncesindeİdari izne ayrılmadan son 30 günlük raporumun parası kuzum yatıyo ya pttye
Cok gecmmıs olsun canım rabbım şafi ismin hurmetıne şifasını versın ınsallahİlk başladığında ağrı şeklinde başladı aklem yerleri ağrıyor dedim. Zaten direk anladı tam olarak tarifliyosun ödem sıkıştırıyor zamanla karıncalanma uyuşma olur ilerlerse de karpal tünele gider dedi ki benimki gitti. Ödemden kaynaklandığını işte buna yönelik de standart şeyler tuz kısıtla su iç falan başka Bir önerisi olmadı. Ama baksan ne ayağımda ne el bileğimde şişlik yok. Sadece parmaklar şişti dolma gibi. Hadi sabredeyim diyorum da bu da ilerlerleyen dönemlerde baş parmak kenarında kas erimesine gidebiliyormuş napacapımı bilemedim. Nörolojiye gitsem napcak ki bana ilaç mı verecek istemiyorum da onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?