Sesin cıkmayınca anladm bi isler cevirdiginigüle güle kullan bol bol sütler olsun insallah

Sesin cıkmayınca anladm bi isler cevirdiginigüle güle kullan bol bol sütler olsun insallah
Zenepim yaa
Yok ama öyle değil valla. Okuyordum ama yazamadım keyfim yoktu. Elim çok fena Bi şekilde kalktım bu sabah yine yoktu resmen gitgide iyice uyuşuyor ve ileriye yönelik de korkutuyo bu durum beni.
Geç uyandım geç kahvaltı. Bi şeyin yerini bile değiştirecek halim yoktu. Eşim geldi de pttye rapor paramı çekmeye gittik ne zamandır fırsat bulamıyorduk
Dönüşte de e bebeğe uğradık. Aldık Bi kaç parça bişeyler yine. Kartı 2 kapat 10 harca

Ooo hayırlı olsun kuzum iyi günlerde inşallah

Doğumdan sonra bir şey kalmayacak inşallah kuzum. Ne rapor parası

Hepimiz öyleyiz valla napıcan bende kart dönsün diye bekliyorum elin konusunda dr ye söyledin mi hic belki bi önerisi felan olur rahatlatır azda olsa seni

hadi cnm gözünaydın olsun..çok sevindimvalla sevdim doktorunu hiç ilaç sevmiyorum bende

hayırlısı olsun cnm.bebişlere şifa olsun can olsun

cnm çok çok geçmiş olsun.ewt ya o tampon olayı çok kötü insanın midesi bulanıyor..

Hepimiz öyleyiz valla napıcan bende kart dönsün diye bekliyorum elin konusunda dr ye söyledin mi hic belki bi önerisi felan olur rahatlatır azda olsa seni
İlk başladığında ağrı şeklinde başladı aklem yerleri ağrıyor dedim. Zaten direk anladı tam olarak tarifliyosun ödem sıkıştırıyor zamanla karıncalanma uyuşma olur ilerlerse de karpal tünele gider dedi ki benimki gitti. Ödemden kaynaklandığını işte buna yönelik de standart şeyler tuz kısıtla su iç falan başka Bir önerisi olmadı. Ama baksan ne ayağımda ne el bileğimde şişlik yok. Sadece parmaklar şişti dolma gibi. Hadi sabredeyim diyorum da bu da ilerlerleyen dönemlerde baş parmak kenarında kas erimesine gidebiliyormuş napacapımı bilemedim. Nörolojiye gitsem napcak ki bana ilaç mı verecek istemiyorum da onu

Cok gecmmıs olsun canım rabbım şafi ismin hurmetıne şifasını versın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…