Bilmem gitsen yine de bir fikr verir bir yol gösterir yinede sen rahat edersin belki karpala gitmeden ne bilim rahatlatıcı biseyler vardır dene bi sansıni yinede

Bilmem gitsen yine de bir fikr verir bir yol gösterir yinede sen rahat edersin belki karpala gitmeden ne bilim rahatlatıcı biseyler vardır dene bi sansıni yinede
İnternetten araştıra araştıra Bi hal oldum zaten. Masajlarını egzersizleri i yapmaya çalışıyorum ama yok.
Anacım devlete gitsen sırası bilmem nesi özele gitmeye kalksan Bi ton para ne yapacağımı bilemedim bunları da düşünüyorum ne yalan söylim

Senin ki üni hastanesi oldugun icin mi öyle rapor parası yatiyor maasta mk kesinti oluyor
Sana bişey diyim mi. Ben kaç aydır ne maaş aldım ne ettim hiiöç bişey anlamadım. Kesintiye uğradı ama zamdan veya normal kesintilerden haberim olmadığı için ne kadar kesildi anlamadım. Rapor parası da her zaman farklı farklı paralar aldım. Anlat desen anlatamam sana şimdi inan çünkü ben de hiç anlamadım

Allah Allah cok ilginc bende hic bir kesinti olmadı normal maasım yatti hatta 1 2 kez de arada 200 lira felan ek ödeme yatmistı geri isterler felan dedim de kimse aramadi pesine düsmeyince de mutemetlik iyice ustüne yatıyor tek kalem maasimiz yok ki normal memurlar gibi yok sabit odeme yok ek odeme yok bilmem ne

Aynen net hiçbişe bilmiyoruz o yüzden. Ozamn sen rapor parası mı almadın peki

Ayy tabi dusunuyo insan ben ac gitmedim ya doktora acibadem de de fiyat malum 250 tl ydi sen o zaman orda yaptir dedi yol geliyorm ac gelemezdm resmen keyfettim mhrs den randevu aldm devlete bari o bedavaya gelsin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…