- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Bilmem gitsen yine de bir fikr verir bir yol gösterir yinede sen rahat edersin belki karpala gitmeden ne bilim rahatlatıcı biseyler vardır dene bi sansıni yinedeİlk başladığında ağrı şeklinde başladı aklem yerleri ağrıyor dedim. Zaten direk anladı tam olarak tarifliyosun ödem sıkıştırıyor zamanla karıncalanma uyuşma olur ilerlerse de karpal tünele gider dedi ki benimki gitti. Ödemden kaynaklandığını işte buna yönelik de standart şeyler tuz kısıtla su iç falan başka Bir önerisi olmadı. Ama baksan ne ayağımda ne el bileğimde şişlik yok. Sadece parmaklar şişti dolma gibi. Hadi sabredeyim diyorum da bu da ilerlerleyen dönemlerde baş parmak kenarında kas erimesine gidebiliyormuş napacapımı bilemedim. Nörolojiye gitsem napcak ki bana ilaç mı verecek istemiyorum da onu
Rabbım ezanlar okunuyor ıst de hurmetıne ınsallah elımızı bos cevırmesın hayrılı saglıklı nasıp etsın kucagımıza alalım bebeklerımıızSüslü olacak Elisa Hanım
Hele şu minnoşluk kaç puanVallaa bı kac tane attım sepete aldımmesrarengiz den bıkacta senden sectım yoksa daha da gözum ariyor baska baska dıe aldım gıttı bitti
Kizzz sen varya gezsen daha az para harcarsin yorulursun evde ha bire ekliyon durdukcaVallaa bı kac tane attım sepete aldımmesrarengiz den bıkacta senden sectım yoksa daha da gözum ariyor baska baska dıe aldım gıttı bitti
Sen rapor alamamışmıydın yavrum ya niye kiHımm bilmiyordum kuzum rapor kullanmadım öncesindedirekt idari izne ayrıldım
Amiin canım benim amiinRabbım ezanlar okunuyor ıst de hurmetıne ınsallah elımızı bos cevırmesın hayrılı saglıklı nasıp etsın kucagımıza alalım bebeklerımıız
Amin cümlemize inşallah canımCok gecmmıs olsun canım rabbım şafi ismin hurmetıne şifasını versın ınsallah
Senin ki üni hastanesi oldugun icin mi öyle rapor parası yatiyor maasta mk kesinti oluyorSen rapor alamamışmıydın yavrum ya niye ki
Okul açılmamıştı ondan almak gereği olmadı sonrada 24. Hafta gelince işte idari izne ayrıldımSen rapor alamamışmıydın yavrum ya niye ki
İnternetten araştıra araştıra Bi hal oldum zaten. Masajlarını egzersizleri i yapmaya çalışıyorum ama yok.Bilmem gitsen yine de bir fikr verir bir yol gösterir yinede sen rahat edersin belki karpala gitmeden ne bilim rahatlatıcı biseyler vardır dene bi sansıni yinede
Sana bişey diyim mi. Ben kaç aydır ne maaş aldım ne ettim hiiöç bişey anlamadım. Kesintiye uğradı ama zamdan veya normal kesintilerden haberim olmadığı için ne kadar kesildi anlamadım. Rapor parası da her zaman farklı farklı paralar aldım. Anlat desen anlatamam sana şimdi inan çünkü ben de hiç anlamadımSenin ki üni hastanesi oldugun icin mi öyle rapor parası yatiyor maasta mk kesinti oluyor
Ha doğru ya okul açılmamıştı açılınca da idari izin. Haklısın. İyi hiç uğraşmadınız Bi de bu raporlarla. Bir daha dünyaya gelsem asla sağlıkçı olmaöOkul açılmamıştı ondan almak gereği olmadı sonrada 24. Hafta gelince işte idari izne ayrıldım
Yaa o gruba da baktım da dedım yaz gelsın hele nır o zaman elım daha rahat olur ınsallahh neler alırım ben kızıma sımdı cok sıkıstımHele şu minnoşluk kaç puan Eki Görüntüle 2925555
Hahaha hah yaa diş dr una gıttım alt kat waikiki hemen ayakustu yegenıme dogum gunu heıdyesı aldım bana farketmezKizzz sen varya gezsen daha az para harcarsin yorulursun evde ha bire ekliyon durdukca
Kız sen bugün dişçiye mi gittin dış çekim mi yaptın o resimler ne hastaya bakın hele heleeeeHahaha hah yaa diş dr una gıttım alt kat waikiki hemen ayakustu yegenıme dogum gunu heıdyesı aldım bana farketmez
Allah Allah cok ilginc bende hic bir kesinti olmadı normal maasım yatti hatta 1 2 kez de arada 200 lira felan ek ödeme yatmistı geri isterler felan dedim de kimse aramadi pesine düsmeyince de mutemetlik iyice ustüne yatıyor tek kalem maasimiz yok ki normal memurlar gibi yok sabit odeme yok ek odeme yok bilmem neSana bişey diyim mi. Ben kaç aydır ne maaş aldım ne ettim hiiöç bişey anlamadım. Kesintiye uğradı ama zamdan veya normal kesintilerden haberim olmadığı için ne kadar kesildi anlamadım. Rapor parası da her zaman farklı farklı paralar aldım. Anlat desen anlatamam sana şimdi inan çünkü ben de hiç anlamadım
Aynen net hiçbişe bilmiyoruz o yüzden. Ozamn sen rapor parası mı almadın pekiAllah Allah cok ilginc bende hic bir kesinti olmadı normal maasım yatti hatta 1 2 kez de arada 200 lira felan ek ödeme yatmistı geri isterler felan dedim de kimse aramadi pesine düsmeyince de mutemetlik iyice ustüne yatıyor tek kalem maasimiz yok ki normal memurlar gibi yok sabit odeme yok ek odeme yok bilmem ne
Ayy tabi dusunuyo insan ben ac gitmedim ya doktora acibadem de de fiyat malum 250 tl ydi sen o zaman orda yaptir dedi yol geliyorm ac gelemezdm resmen keyfettim mhrs den randevu aldm devlete bari o bedavaya gelsin dedimSana bişey diyim mi. Ben kaç aydır ne maaş aldım ne ettim hiiöç bişey anlamadım. Kesintiye uğradı ama zamdan veya normal kesintilerden haberim olmadığı için ne kadar kesildi anlamadım. Rapor parası da her zaman farklı farklı paralar aldım. Anlat desen anlatamam sana şimdi inan çünkü ben de hiç anlamadım
Yok hic rapor parasi diye bisey duymadm ki valla maaş da tam yatti hepAynen net hiçbişe bilmiyoruz o yüzden. Ozamn sen rapor parası mı almadın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?