- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Gecen aylardan kuzummm o resımler kızlar makıneden laptop a ordan da telefonuma ancak attılar bende oyle paylastımKız sen bugün dişçiye mi gittin dış çekim mi yaptın o resimler ne hastaya bakın hele heleeee
Ooo allah bereket verısnn kuzummYok hic rapor parasi diye bisey duymadm ki valla maaş da tam yatti hep
He daaa aynen bebeğin dışındaki doktor işlerine de para vermek istemiyoruz az para mı 250.olmadı ben de randevu alayım yaa eşimin izin durumu da yok bu ara yaa aylık envanter sayımları varAyy tabi dusunuyo insan ben ac gitmedim ya doktora acibadem de de fiyat malum 250 tl ydi sen o zaman orda yaptir dedi yol geliyorm ac gelemezdm resmen keyfettim mhrs den randevu aldm devlete bari o bedavaya gelsin dedim
Yine de bir bosluk bulursan randevu al git nalcan ona da mı amsraf yapalm valla ben 6 sına aldm insallah gıcıklık yapmazlarda isterlerHe daaa aynen bebeğin dışındaki doktor işlerine de para vermek istemiyoruz az para mı 250.olmadı ben de randevu alayım yaa eşimin izin durumu da yok bu ara yaa aylık envanter sayımları var
Aynı hesap oluyo kuzum ozamn sen devletsin ya ondandır. Özel ve üni hastanelerinde böyle demekkiYok hic rapor parasi diye bisey duymadm ki valla maaş da tam yatti hep
Geçen aylar mıı kız karnın kocaman ya yeni gibiGecen aylardan kuzummm o resımler kızlar makıneden laptop a ordan da telefonuma ancak attılar bende oyle paylastımsuanda agzım yaralı evdeyım
Ayy sagol canım valla maas da olmasa hapı yutardık 2 kredim var 1 daha tazecik cekildi kartı kapatamayınca esim desen ev kredisi kesiliyor hayat cok zor cook lpg ye de gelmis zamm herseye zam zam zamOoo allah bereket verısnn kuzumm
Kızz sımdı gör bırde sen benıGeçen aylar mıı kız karnın kocaman ya yeni gibi
Sen neye aldın randevuYine de bir bosluk bulursan randevu al git nalcan ona da mı amsraf yapalm valla ben 6 sına aldm insallah gıcıklık yapmazlarda isterler
350 bin borç artı kredi kartları der susarımAyy sagol canım valla maas da olmasa hapı yutardık 2 kredim var 1 daha tazecik cekildi kartı kapatamayınca esim desen ev kredisi kesiliyor hayat cok zor cook lpg ye de gelmis zamm herseye zam zam zam
Cok şükür bak rabbım bı yerden kapı acıyorAyy sagol canım valla maas da olmasa hapı yutardık 2 kredim var 1 daha tazecik cekildi kartı kapatamayınca esim desen ev kredisi kesiliyor hayat cok zor cook lpg ye de gelmis zamm herseye zam zam zam
Yok o doğum olayı karın büyüklüğüne bakmaz da. Senin iç karnın geniş değil demkkiKızz sımdı gör bırde sen benıdıyorum ya hep kocamann oldum kocamann herkes bana dogurursun sen bekleyemezsın boyle dıo dıe
Belkıde ne bıleyımYok o doğum olayı karın büyüklüğüne bakmaz da. Senin iç karnın geniş değil demkki
Kadın doguma aldim seker yükleme icin bide biyokimya hemogram tit istedi bizim doktorlarda gıcık bende takip olmuyorsan niye bana geldin bile derlerSen neye aldın randevu
Valla ortalama bizde oyleyiz350 bin borç artı kredi kartları der susarım
Öyle tabi bugunlere sükür Allah olmayana yardim etsin bu devirde cok zor herseyCok şükür bak rabbım bı yerden kapı acıyor
Az bana bak kontrol günün dolmadan gitseneKadın doguma aldim seker yükleme icin bide biyokimya hemogram tit istedi bizim doktorlarda gıcık bende takip olmuyorsan niye bana geldin bile derler
Valla ortalama bizde oyleyiz
Zaten devlet hastanesi aldigim dr kendi doktorm kayseride bize 1.5 saat felan tekrar ona gitmek eziyet gibi geliyor yolAz bana bak kontrol günün dolmadan gitsene
Gerçi doğru diyosun yol çok yaaZaten devlet hastanesi aldigim dr kendi doktorm kayseride bize 1.5 saat felan tekrar ona gitmek eziyet gibi geliyor yol
Rapor almak ayrı dert zaten. İdari izin uygulaması kalkmasın diye dua ettim. Zor meslek elbette ama güzel yapabileneHa doğru ya okul açılmamıştı açılınca da idari izin. Haklısın. İyi hiç uğraşmadınız Bi de bu raporlarla. Bir daha dünyaya gelsem asla sağlıkçı olmaö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?