Rapor almak ayrı dert zaten. İdari izin uygulaması kalkmasın diye dua ettim. Zor meslek elbette ama güzel yapabilene
İnşallah bizi atlatsın da sonrası ne olırda artık, zaten kolay kolay kalkmaz da.
Valla evliysen ve kadınsan çok zor yaa hele Bi de çocuk olunca dah kötü. Gecesi gündüzü belli değil. Gece çocuğun atrşlense yanında olamıyorsun düşün, berbat. Hamdolsun altın bilezik diyoruz da işte. Dedim ya bir daha okusam tercihim çok farklı olurdu hayırlsı

Öyle muhakkak yavrum sizin kadar olmasada benim durumda sıkıntılı şimdiki aklım olsa bende farklı yol çizerdim diyorum. İşimi seviyorum ama daha farklı bir şekilde ilerlerdim. Sağlıkta hoşuma giden insanların en büyük duasına katkı yapabiliyorsun. Önce sağlık der ya herkes. Mesela çok iyi bir doktor olmak isterdim. Ya da bugün gittiğimde hemşire insülini anlatıyor bana nasıl sevimli böyle gülümseyerek. Canım sıkkın zaten olay sağlık olunca o güler yüz bile şifa niyetine geliyor. Birilerine böyle faydam olsun isterdim. Aile hayatın olmuyor belki ama ne bileyim çok hoşuma gidiyor. Gönüllü çalışmalar filan yapıyorlar ya nasıl kıymetli geliyor bana. Daha işe yarar hissederdim hayatta. Yorucu olması ve özel hayat kısmı ayrı tabii.

Ne dicem sana Allah nasip ederse insallah sag salim gelir minnoslar sonrası ne düsünüyorsn ücretsiz izin mi yoksa kim bakacak cocuklara ben simdi onun kaygisina kaldim sinir oluyorum süt izni muhabbetine nobete girmemizi yasak etmeleri cok sacma sizene isteyen tutsun nobete girsem esimle donusumlu hic sıkintı olamdan bakarız biz ama simdi kara kara düsünüyorm nereye birakıcam die

Allah seni inandırsin hayır duası eden hastam ok adar azdı ki dönüp eline saglik dese sukrederdm inan yogun bakimda o kadar cok bakim verip kendimi yırtıyoruz ki ustüne bide duymadigim bu zamana kadar küfür kalmadıumarm diyorum Allah ım bunlarim tam tersi olurda sevap olarak gecer bize

Bilmem ben güler yüzle işini yapan herkese hayranım. Çokta motive oluyorum. Her türlü insan var valla kuzum şaşırmıyorum elbetteki. Sinir bozucu çalışanda çok maalesef Herkes insan sürekli iyi olmazsında bazıları çok fena gerçekten

Kesinlikle öyle mesela ben kendi hastanemde doktora gidemiyorum cok suratsızlar ebeleri de oyle Allah düsurmesin bunların eline diyorum zorla özele itiyorlar insanı resmen

Neden iade edecektin ki cok güzelmis cok begendm gule gule giysin paşalar
Sağ ol kuzum ay bulamadım kafama göre şöyle tam içime sinen bir şey fiyat performans kalitesini tutturamadım en son artık çanta hazırlamaya başlayacağım nasipse önümüzdeki hafta olsun diye aldım. Kendime terlik ve pijamada sonra koyuveririm dedim. Bir de tabii deterjan ve düzenleyici almam gerek ki düzenleyicilere de hep kötü yorum yapmışlar nasıl yapsam acaba

Ayy bide terlik meselesi var crocs almak istiyorum calisirken de giyerim diye esimi nasıl katakuliye getiricem bilmiyorum

Ben aldigim duzenleyicinin linki atiyim istersen güzel geldi

çok güzel cnm.neden iade etmek istedin..
Sağ ol kuzum ya mavi beyaz dan sıkıldım bir de kafama göre ürün bulamadım fiyat olarakta içime sinen ondan ama en son sıkıldım sürekli hastane çıkışı bakmaya bir de çantamı hazırlayacağım artık onun için aldım bir anda

Ay devamında kullanacağın bir şey bir de belki ucuzlamıştır azıcık. Ben çakma bir şey bakacağım beğendim de aslında renkler kötü
Yok ya 300 den asagi dusmuyor esim cakmasini giyiyor verilir mi bir terlige diyor ki hakli su durumda sabirla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…