Yaa onu almadm ya gerek var mi hep buyuk boy kilitli poset almislar bebisin esyalarini felan oyle takim takim ayirmıslar youtube da izlediklerimden birkacı bende oyle yapmayi dusunuyorm
Küçük yazma hurçları oluyo, bavul içi düzenleyici olarak onları da kullanıyorlar.
Kilitli poşetle aynı fiyata gelebilir.

Geçmiş olsun canımm şifa olsunlar bu da gelir bu da geçerr inşallahh

Şimdi aldım ikilisini baby plusın. Hadi hayırlısı kuzum
Gözünaydın canım bu dertten kurtulmuşsun valla sevindim bu da büyük dert çünkü kaça aldın sanırım ben de onu alıcam nurselek

güle güle kullan cnm çok güzeller..
Teşekkür ederim canım benm
Yaaa Kilya çok güzellermişşş güle güle giysin minişlerin. Ben de pembe almıcam dedim ama herşey pembe oldu ara renkler olsun dedim sonrası için saklar kullanırım diye ama ticari sistemin oyunları bence
Bavul içi düzenleyici arıyorum kuzum. Karışmasın birbirine diye
Ben aldım linkini vereyim canım

Bavul organizerleri küçük değil mi canım ben geçen baktım çok küçük geldi gözüme onun yerine küçük hurçlardan alırım diye düşündüm iki tane biri benim için biri bebişler için

Yenidoğan iki renk üzerine kurulu mecbur kalıyorsun resmen almak istemiyordum ama maviden başka bir şey yok bakayım linke kuzum beğendin mi

Evet onları ayrı değerlendirirken dediğin boyutlarda aldığın verim çok güzel oluyo.
O dualar bizi ayakta tutan moral veren şeyler oluyo gerçekten. O yattığı yerde ben onun başındayım güler yüzlü kızım benim Allah razı olsun diyor Bi gözümün içine bakarak. O odadan huzurla çıkıyorum.ha bunun dışında çok terbiyesizleri yüzümüze tüküreni üstümüze yürüyeni de vaaar eee ben aynı insanım sorun nerde ozamn hastada. Bu insanlar sen benim vergimle maaş alıyosun diyen zihinsiz ukalalar ne kadar hasta olurlarsa olsunlar, ve bunlara da tahammül ediyoruz neden önce sağlık. O yüzden yenidoğan YB özlemiyor değilim bebelerin ağızları var dilleri yok hasta refakatçi 2.bir hasta demek o yok ama sadece bebek olduğu için ekstra riskli ve stresli. Amaan işte kuzum sorsan şu memlekete kaç kişi çıkar acaba işinden memnun hiç. Hamdolsun halimize diyelim yine de

Yaa onu almadm ya gerek var mi hep buyuk boy kilitli poset almislar bebisin esyalarini felan oyle takim takim ayirmıslar youtube da izlediklerimden birkacı bende oyle yapmayi dusunuyorm
Aslında mantıklı kilitli poşet almak ama onuda yıkayamayız bebişin eşyalarını koyacağız o yönden tereddütlüyüm

Bakıym azcıksen nasilsin canim var mi bir sıkintın
Çok teşekkür ederim canım, gayet iyiyim.
Geçenki kadar yatmıyorum, baya baya evin içinde evin dışında dolanıyorum.
İğnelere de alıştım, çok ağrıtmıyor artık. Bizim aile hekimindeki hemşire çok tatlı.
Yavaş yavaş veriyo ilacı sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…