- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 83
Gezer çakmasını çok güzel yapmış.Yok ya 300 den asagi dusmuyor esim cakmasini giyiyor verilir mi bir terlige diyor ki hakli su durumda sabirla bekliyorum
Dur bi bakiyımGezer çakmasını çok güzel yapmış.
Bavul içi düzenleyici arıyorum kuzum. Karışmasın birbirine diyeShe Berrak 11 Gözlü Çekmece İçi Akordiyon Orga- Çizgili Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu m boy ben aldm güzel geldi bi bas ucu düzenleyiciyle bide bunun büyügünü alcam bime gidemeyenler olarak biz ortada kaldik
Kargoda diyor ama hep aynı yerdeValla oyle ben ayakkabiya felan duskunumdur azcik Senin pompa ne oldu 800 liradan kabul olmus mu
Yaa onu almadm ya gerek var mi hep buyuk boy kilitli poset almislar bebisin esyalarini felan oyle takim takim ayirmıslar youtube da izlediklerimden birkacı bende oyle yapmayi dusunuyormBavul içi düzenleyici arıyorum kuzum. Karışmasın birbirine diye
Dur bi bakiyımesim cok sevinir
Küçük yazma hurçları oluyo, bavul içi düzenleyici olarak onları da kullanıyorlar.Yaa onu almadm ya gerek var mi hep buyuk boy kilitli poset almislar bebisin esyalarini felan oyle takim takim ayirmıslar youtube da izlediklerimden birkacı bende oyle yapmayi dusunuyorm
Bakıym azcıkKüçük yazma hurçları oluyo, bavul içi düzenleyici olarak onları da kullanıyorlar.
Kilitli poşetle aynı fiyata gelebilir.
Geçmiş olsun canımm şifa olsunlar bu da gelir bu da geçerr inşallahhKızlar endokrin doktorundan çıktım. Çok net bir şekilde kullanmamı istedi. O kadar emin konuştu ki bir şey daha diyemedim. Diyeti düzenlesek filan dedim yok dediAma kendinden emin olması hoşuma gitti sabret dedi. Sabahları dört ünite yeterli olursa artma olmaz dedi ben bırakmayı düşünürken hayırlısı yarın başlıyorum
Teşekkür ederim canım benmgüle güle kullan cnm çok güzeller..
YaaaEki Görüntüle 2925574 Eki Görüntüle 2925575
Bizim hastane çıkışları geldi iade edeyim diyordum ama uğraşmak istemedim. Ya bir de mavi mavi beyaz beyaz farklı renk görsek keşke hastane çıkışlarındaHer şey mavi evde Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Ben aldım linkini vereyim canımBavul içi düzenleyici arıyorum kuzum. Karışmasın birbirine diye
Bavul organizerleri küçük değil mi canım ben geçen baktım çok küçük geldi gözüme onun yerine küçük hurçlardan alırım diye düşündüm iki tane biri benim için biri bebişler içinGeçmiş olsun canımm şifa olsunlar bu da gelir bu da geçerr inşallahh
Şimdi aldım ikilisini baby plusın. Hadi hayırlısı kuzum
Gözünaydın canım bu dertten kurtulmuşsun valla sevindim bu da büyük dert çünkü kaça aldın sanırım ben de onu alıcamnurselek
Teşekkür ederim canım benm
YaaaKilya çok güzellermişşş güle güle giysin minişlerin. Ben de pembe almıcam dedim ama herşey pembe oldu ara renkler olsun dedim sonrası için saklar kullanırım diye ama ticari sistemin oyunları bence
Ben aldım linkini vereyim canım
Arsimo 3 Takım 6
Arsimo 3 Takım 6'lı Bavul Organizer Valiz Düzenleyici Set Çizgili Dolap Çekmece Düzenleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yaa aslında çok mantıklıYaa onu almadm ya gerek var mi hep buyuk boy kilitli poset almislar bebisin esyalarini felan oyle takim takim ayirmıslar youtube da izlediklerimden birkacı bende oyle yapmayi dusunuyorm
Yenidoğan iki renk üzerine kurulu mecbur kalıyorsun resmenGeçmiş olsun canımm şifa olsunlar bu da gelir bu da geçerr inşallahh
Şimdi aldım ikilisini baby plusın. Hadi hayırlısı kuzum
Gözünaydın canım bu dertten kurtulmuşsun valla sevindim bu da büyük dert çünkü kaça aldın sanırım ben de onu alıcamnurselek
Teşekkür ederim canım benm
YaaaKilya çok güzellermişşş güle güle giysin minişlerin. Ben de pembe almıcam dedim ama herşey pembe oldu ara renkler olsun dedim sonrası için saklar kullanırım diye ama ticari sistemin oyunları bence
Ben aldım linkini vereyim canım
Arsimo 3 Takım 6
Arsimo 3 Takım 6'lı Bavul Organizer Valiz Düzenleyici Set Çizgili Dolap Çekmece Düzenleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Zaten ya pembe ya mavi pek bir seçenek yok mecbur kalıyoruz alıyoruzYenidoğan iki renk üzerine kurulu mecbur kalıyorsun resmenalmak istemiyordum ama maviden başka bir şey yok bakayım linke kuzum beğendin mi
Evet ustune de yazmislar yinede hosuma gitti benimdeYaa aslında çok mantıklıhem şeffaf belli olacak
Evet onları ayrı değerlendirirken dediğin boyutlarda aldığın verim çok güzel oluyo.Öyle muhakkak yavrum sizin kadar olmasada benim durumda sıkıntılı şimdiki aklım olsa bende farklı yol çizerdim diyorum. İşimi seviyorum ama daha farklı bir şekilde ilerlerdim. Sağlıkta hoşuma giden insanların en büyük duasına katkı yapabiliyorsun. Önce sağlık der ya herkes. Mesela çok iyi bir doktor olmak isterdim. Ya da bugün gittiğimde hemşire insülini anlatıyor bana nasıl sevimli böyle gülümseyerek. Canım sıkkın zaten olay sağlık olunca o güler yüz bile şifa niyetine geliyor. Birilerine böyle faydam olsun isterdim. Aile hayatın olmuyor belki ama ne bileyim çok hoşuma gidiyor. Gönüllü çalışmalar filan yapıyorlar ya nasıl kıymetli geliyor bana. Daha işe yarar hissederdim hayatta. Yorucu olması ve özel hayat kısmı ayrı tabii.
Aslında mantıklı kilitli poşet almak ama onuda yıkayamayız bebişin eşyalarını koyacağız o yönden tereddütlüyümYaa onu almadm ya gerek var mi hep buyuk boy kilitli poset almislar bebisin esyalarini felan oyle takim takim ayirmıslar youtube da izlediklerimden birkacı bende oyle yapmayi dusunuyorm
Valla yıkama olayini hic dusunmedm paketten acılmıs seye nolcak ki yiyecegi de direk koyuyoruz sonra yiyoruzAslında mantıklı kilitli poşet almak ama onuda yıkayamayız bebişin eşyalarını koyacağız o yönden tereddütlüyüm
İyi yaptın bk hemen aonlandırdım alısverısımıYok kuzum haklısın ben hoşuma gidiyor diye paylaştım zamanla olur hele minik saçları uzasın
Öyle kuzumZaten ya pembe ya mavi pek bir seçenek yok mecbur kalıyoruz alıyoruz
Çok teşekkür ederim canım, gayet iyiyim.Bakıym azcıksen nasilsin canim var mi bir sıkintın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?