- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Eşim yeni aldı bana hem hastanede de giyerim diye istediğim bir model vardı kuzum biraz pahalıya indirime girince aldık. Diğer crocslardan farklıAyy bide terlik meselesi var crocs almak istiyorum calisirken de giyerim diye esimi nasıl katakuliye getiricem bilmiyorum
Büyük boy var mı kilitli torbalarda ya bana mantıklı geldi. O organizeler yırtılacak gibi hemenEvet ustune de yazmislar yinede hosuma gitti benimde
Ya şöyle bişey kuzum. Ben Allah nasip ederse ücretsiz düşünüyorum. Çünkü ben diyorum ya yalnızım şöyle yanlzıım kayınvalidem ankarada doğuma gelicek ama ne kadar kalır bilemem annem desen burda ama çalışıyor benim hamilelik sürecimde bile bir kez yemeğimi yapmamıştır gönül koymuşluğum çok oluyor ama ne yapabilirim işte güya aynı yerdeyiz damarlarını ankaradan getirdim resmen ama dışarda olmamdan hiçbi farkı yok. Ha olsaydı bile ben nir de iki çocuğu bırakmak istemezdim. Yaşları var illaki eski kafa olarak bakacaklar e tabi ilerleyen zamanlarda bişeye ihtiyacım olduğunda bırakacağım ya da bakacak ama, rn basitinden şeker testinden sonra bile anneme uptamıştım ben yapmadım hiç öyle bişe neymiş o diyor bizim zamanımızda yoktur a getiriyor. Benim en küçükardeşim 12 yaşında. Hani öyle bile olsa 1 yılda bile neler değişiyor kendi annem bile olmuş olsa böyle kıyaslamalara giriliyor ve ben hoşlanmıyorum. Çok entel bir anne olmayacağım elbette geleneksel yanlarım da çok ama eski bakış açılarına da gerek yok sonuçta.Ne dicem sana Allah nasip ederse insallah sag salim gelir minnoslar sonrası ne düsünüyorsn ücretsiz izin mi yoksa kim bakacak cocuklara ben simdi onun kaygisina kaldim sinir oluyorum süt izni muhabbetine nobete girmemizi yasak etmeleri cok sacma sizene isteyen tutsun nobete girsem esimle donusumlu hic sıkintı olamdan bakarız biz ama simdi kara kara düsünüyorm nereye birakıcam die
Çok sağol kuzumGeçmiş olsun canımm şifa olsunlar bu da gelir bu da geçerr inşallahh
Şimdi aldım ikilisini baby plusın. Hadi hayırlısı kuzum
Gözünaydın canım bu dertten kurtulmuşsun valla sevindim bu da büyük dert çünkü kaça aldın sanırım ben de onu alıcamnurselek
Teşekkür ederim canım benm
YaaaKilya çok güzellermişşş güle güle giysin minişlerin. Ben de pembe almıcam dedim ama herşey pembe oldu ara renkler olsun dedim sonrası için saklar kullanırım diye ama ticari sistemin oyunları bence
Ben aldım linkini vereyim canım
Arsimo 3 Takım 6
Arsimo 3 Takım 6'lı Bavul Organizer Valiz Düzenleyici Set Çizgili Dolap Çekmece Düzenleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben aldım nasıl bişe bakıyosunBavul içi düzenleyici arıyorum kuzum. Karışmasın birbirine diye
İşte farklı alternatifler var mı normal valiz içi düzenleyici kuzumBen aldım nasıl bişe bakıyosun
Kız çokk güzel yerim m ben onlarıııı oşşş dişlerim kamaşıyo hep gördükçeEki Görüntüle 2925574 Eki Görüntüle 2925575
Bizim hastane çıkışları geldi iade edeyim diyordum ama uğraşmak istemedim. Ya bir de mavi mavi beyaz beyaz farklı renk görsek keşke hastane çıkışlarındaHer şey mavi evde Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Nevsehırde mısın canımZaten devlet hastanesi aldigim dr kendi doktorm kayseride bize 1.5 saat felan tekrar ona gitmek eziyet gibi geliyor yol
Bilmiyom ya ben bu pandemiden beri herşeyi yıkıyorumValla yıkama olayini hic dusunmedm paketten acılmıs seye nolcak ki yiyecegi de direk koyuyoruz sonra yiyoruz
Cokk guzeller masallahh hıc kalbını karartma canımEki Görüntüle 2925574 Eki Görüntüle 2925575
Bizim hastane çıkışları geldi iade edeyim diyordum ama uğraşmak istemedim. Ya bir de mavi mavi beyaz beyaz farklı renk görsek keşke hastane çıkışlarındaHer şey mavi evde Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Sağ ol teyzoşuKız çokk güzel yerim m ben onlarıııı oşşş dişlerim kamaşıyo hep gördükçeevet seçenek az erkeklere ama kendinizi kısıtlamayın ben bugün oğluma sarı Bi takım aldım mesela sarı kahverengi yeşil hep unisex renkler
Allah razı olsun kuzumCokk guzeller masallahh hıc kalbını karartma canım
Cnm aynı durumdayızBilmiyom ya ben bu pandemiden beri herşeyi yıkıyorumambalajlı ürünlerin yüzeyini yıkıyorum dışarıdan ekmek aldıysak yada tatlı tarzı birşey aldıysak fırında ısıtıyorum zaten gelen poşetler direk dışarıdaki çöpe içeride bırakmıyorum böyle bir manyaklık oluştu bendede
Ya aslında iki taraftanda uzak olacaksın canım en azından birşey olduğunda kafana takmıyorsun üzülmüyorsun bazen sen onların isteğini karşılayamıyorsun bazen onlar bizim isteğimizi karşılayamıyor aslında anlayışlı olamıyorlar mesela eşimle benim ailem memlekette iyiki uzaktayız diyorum yakın olsak eşimle sıkıntı yaşardık ben çok takıntılı bir insanım benim ailem eşime nasıl davranıyorsa bende aynı özeni bekliyorum ama pek öyle olmuyor bu seferde ben sinir oluyorum eşim benim yanımda yer alsada çok söyleniyorum bu sefer ondada ters tepiyor belli bir süreden sonraYa şöyle bişey kuzum. Ben Allah nasip ederse ücretsiz düşünüyorum. Çünkü ben diyorum ya yalnızım şöyle yanlzıım kayınvalidem ankarada doğuma gelicek ama ne kadar kalır bilemem annem desen burda ama çalışıyor benim hamilelik sürecimde bile bir kez yemeğimi yapmamıştır gönül koymuşluğum çok oluyor ama ne yapabilirim işte güya aynı yerdeyiz damarlarını ankaradan getirdim resmen ama dışarda olmamdan hiçbi farkı yok. Ha olsaydı bile ben nir de iki çocuğu bırakmak istemezdim. Yaşları var illaki eski kafa olarak bakacaklar e tabi ilerleyen zamanlarda bişeye ihtiyacım olduğunda bırakacağım ya da bakacak ama, rn basitinden şeker testinden sonra bile anneme uptamıştım ben yapmadım hiç öyle bişe neymiş o diyor bizim zamanımızda yoktur a getiriyor. Benim en küçükardeşim 12 yaşında. Hani öyle bile olsa 1 yılda bile neler değişiyor kendi annem bile olmuş olsa böyle kıyaslamalara giriliyor ve ben hoşlanmıyorum. Çok entel bir anne olmayacağım elbette geleneksel yanlarım da çok ama eski bakış açılarına da gerek yok sonuçta.
Hal böyle olunca ücretsiz almak zorunda hissediyorum. Eşim de sabah 8 akşam 5 değil 1 gün izni var vardiyalı.
3 bin kredi var ve tek eşim çalışacak ne yapacağız ben de bunu kara kara düşünüyorum. Ama ben alayım da sonra çokkk dara düştük Bi hal yol bulup dönerim işe. Keşke imkanım olsa da 2 yıl alsam. Hatta 2 yıl hakkımız var ya 2 yılını alim diyorum gün doğmadan neler doğar belki İnternetten bişe satışı yaparım. Vergi kira istemeznasıl güzel yemişmiyim kafayı
Bende deterjanlıyorumCnm aynı durumdayızben önceden de yıkardım bu sefer deterjanlıyorım
Poşetlerde dediğin gibi girmiyor eve
Pandemi başında eşimin paralarını bile yıkıyordum o kadar manyaklık vardı
İki taraftan da uzak olacak doğru diyosun evet. Ama aileleri içlerine karıştırmadan huzurlu yürütebşlene de helal olsun valla. Ha biz de karılırımıyoruz çoğu zaman, kavgamız da olmuyor bu sebeple ama eminim ki ben o tarafta olsam olacak çünkü benim ailem etliye sütlüye karışmıyor işte bak yakınken uzak gibi, orda olsam öyle mi olurdu. Valla zor haa bu işler bu dengelerYa aslında iki taraftanda uzak olacaksın canım en azından birşey olduğunda kafana takmıyorsun üzülmüyorsun bazen sen onların isteğini karşılayamıyorsun bazen onlar bizim isteğimizi karşılayamıyor aslında anlayışlı olamıyorlar mesela eşimle benim ailem memlekette iyiki uzaktayız diyorum yakın olsak eşimle sıkıntı yaşardık ben çok takıntılı bir insanım benim ailem eşime nasıl davranıyorsa bende aynı özeni bekliyorum ama pek öyle olmuyor bu seferde ben sinir oluyorum eşim benim yanımda yer alsada çok söyleniyorum bu sefer ondada ters tepiyor belli bir süreden sonra
Yaaaa bayıldım o zürafa ne öyleeeeAtmışken atayım ozaman hepsini. İki takım aldım yine tulum eksikleri var boy tulum alcam bi kaç daha sonra. İki tane alt aldım üstüne bişe uyduramadım
Pompa işte ordao 60 lira yazan müslin çarşaf 12 tlye geldi. Öbürü de sana geçende attığım lastikli çarşaf 3 e tamamladım.
Organizer lerim de bunlar 2 tkaım aldım bak 3 tanesi zarf model 3 tanesi hurç tipi. Büyük hurçlardan ikisine de kendi eşyalarımı koyacağım böyle planladım bakalım
Oyyyyy tulumlara bayıldımmmmmmm.Atmışken atayım ozaman hepsini. İki takım aldım yine tulum eksikleri var boy tulum alcam bi kaç daha sonra. İki tane alt aldım üstüne bişe uyduramadım
Pompa işte ordao 60 lira yazan müslin çarşaf 12 tlye geldi. Öbürü de sana geçende attığım lastikli çarşaf 3 e tamamladım.
Organizer lerim de bunlar 2 tkaım aldım bak 3 tanesi zarf model 3 tanesi hurç tipi. Büyük hurçlardan ikisine de kendi eşyalarımı koyacağım böyle planladım bakalım
Tipsiz yaa dimi zürafaYaaaa bayıldım o zürafa ne öyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?