Kız en fazla 6+6 kullanabiliyor bir memur ömrü hayatında bunu da doğumdan sonra iki yıl içinde kullanabilir amir engelleyemez iki yıl hakkımız yok yani benim bildiğim. Benim kayınvalidem yaşlı yaşlı olmasa bakmazdı rahatına düşkün. Annem uzakta. Ev kredisi ödüyoruz biz de isterim ki 6+6 alayım ama eşim tek başına yetemeyecek şimdiden arabayı satmayı düşünüyor. Kredi ciddi yük çünkü masraflar da çok. Bizim ayrı masraflarımız da çok. Aylık yakıt masraflarımız 1500 geçiyor bazen. İşte ne bileyim Allah bakalım o günlere gelelim bir yolu vardır

Cano karbonatlı suda beklet sebzeleri o daha doğru olanmış.Bende sirkeli suda bekletirdim önceden..
Benimde takıntılarım var mesela çıplak ayak Kimseninnn evine giremem.kendi evimde temizlik yaptığım gün haricinde çıplak ayak basmamak yere be saçmalık di mi

Oyyş maşallah harika hepsi de iyi günlerde olsun kuzummm Hiç çarşafım yok alcam bunlardan benim yatak 70*110 olur mu onu bilemedim bıraktım geri.

350 bin artı kredi kartları demiştim dimi sna da son 1 yıl içinde hem ev aldık, hem araba, üstüne tüp bebek yaptık, üstüne ikiz oldu hamdolsun elhamdülillah
Benim arkadaş Ankara Üni hastanesinde 2 yıl aldı canım

Asla benlik değil ama güzel tabii. Kendim dağınık biriyim ama başkasınınkine tahammülüm yok yatak havlu olaylarına takıntım var. Bir de her önüme konulanı yiyemem. Ama bence benimkiler normal pandemi biraz farklı yaptı tabii her şey balkona gider önce oradan yerlerine poşetler atılır yıkanacaklar yıkanır ekmekler pideler filan genelde fırınlanır. Salata tarzı şeyler yenilmez atıyorum dürüm olacaksa sebzesi olmaz içinde filan. Bunlar pamdemi ile geldi. Ve büyük oranda kalacak gibi

Oyyş maşallah harika hepsi de iyi günlerde olsun kuzummm Hiç çarşafım yok alcam bunlardan benim yatak 70*110 olur mu onu bilemedim bıraktım geri.
Benim de 70*110 yavrum çarşaflar da 70*140 fazlalığı hallolur küçük gelmesin de. Bunları sevdim ben ya ne çok abartılı ne çok sade 20 taleee
Organizer ler nasıl olurmu böylr bişe sana.ben sonradan da kullanırım bunları hurç olanları dolabında. Ya da tatile gittik mesela hani mesela yaniiii ozamn

Kız bizimde ev komple kredi aylık 3.500 ödüyoruz. Arada da toplu ödemeler var olmasına rağmen. Araba önce vardı ama satmamız gerekecek model küçültüp evin bir kısmını ödememiz gerekiyor gibi şu an için. İki yıl önce başarısız bir tedavi sürecim oldu. İki yıl sonra buna başladık ve yani doktorum pahalı biraz doğumda öyle olacak. Oda filan yapmama sebeplerimden biri de biraz bunlar yani. Bir yıl diye biliyorum dediğim gibi bence arkadaşın rapor vs almış yıllık izin kullanmış uzatmış biraz doğum izinleri filan. Yoksa iki yıl değil okuduğum kadarıyla. Hoş olsada evet çok isterdim ama dayanamamız zor. Rabbim büyük ya şükür sağlık olsun doktor doktor dolaşmayalım bir yolunu bulacağız artık. Şu yavrular sağlıkla doğsun sağlıklarımız yerinde olsun. Diğerleri olacak şeyler bir şekilde.

Elle yoğurulan ve pişmeyen şeyleri yiyemem bende,havuç topları gibi..Herkesin sarmasını yiyemem
Ayy benim en büyük sorunum evi yatarken kontrol ederek yatıyorum.takıntılı bir şekilde herşey düzenli ve yerinde olacak mesela geçen eşime dedim bozuk para bırakırmısın geldi büfenin üstüne koydu ama o orada duramazzzzz batar gözümecüzdanıma koydurttum

Bende sonra kullanmak istiyorum gerçi fiyatları çok değilmiş ama hurç ihtiyacım yok sevmiyorum ben dolap içlerinde kullanamıyorum küçük küçük. Diğer türlü çok hurç var evde. Sadece sanki bunlar bir iki kullanımda gidecek gibi. Şehir dışı gidişlerimiz oluyor bizimde sonrada kullanmak isterim açıkçası alınca. Çarşaf fazlalığı çok önemli olmaz sanki demi ya. Hiç yok çünkü almadım bir iki tane olsun. Alez düşünüyor musunuz ? Biz dün yatak aldık bir tane beğenirsek sonra diğerine se alcaz kötü yorumları vardı bekleyelim dedik

Ay yok maalesef öyle biri değilim dedim ya kendi alanımda gayet dağınığım kaosu seviyorum (tembelliğin farklı formatta söylenmesi buda) totom kalkmaz yerinden

Bizde kimseye birşeyimize karıştırmıyoruz canım ne karar aldıysak ikimiz hani dışarıdan söylenenlere kulak tıkıyoruz benim ailemde öyle huzurlu mutlu olun bize o yeter diyorlar ama kayınvalidemler bizimkileren birazcık farklı karışmak istiyorlar karıştırmıyoruz bu seferde sanki ben yapıyormuşum gibi oluyor eşimde diyorki böyle şeylere takılma biz seninle konuştuk gerisi önemli değil diyo önemli olan bizim aldığımız kararlar ama işte birşey duyduğumda sinir oluyorum

3.4 mu ödüyonuz 3 de biz ödüyoruz. Evet Bi tekrarlayan tüp bebek denemeleri de yoruyor v e haklısın doktorun da pahalı. Benim bir arkadaş aldı ama nasıl aldı yaa 2 yıl ücretsiz izin
Sağlık olsun Allah bizlere yardımcı olsun darda koymasın kuzum bunaltmasın inşallahh. Rabbim çok büyük. Sağlıkla getirelim bebelerimizi dünyaya da inşallah

O zaman bende artık karbonatlı suda bırakayım kendi evimde basarımda başkasının evinde bende basamam çıplak ayak kendimi kötü hissediyorum yok ya saçmalık değil kendimizi nasıl iyi hissediyorsak öyle davranalım boşver

Amiin amin yavrum Rabbim hayırlı rızıklar versin bereket versin.

Ve kesin orayı kolonya ıslak mendil vs birşeyle silmişsindir

Ya işte insan bazen takılmaması gerektiğini bilmesine rağmen elinde olmuyo maalesef.
Ne güzel, eşin senin yanında canım. Olmayabilirdi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…