Onlar alt üst takım, çok sağol teyzesi Rabbim sizin de alışverişlerinizi gösterecek o günleriOyyyyy tulumlara bayıldımmmmmmm.
Kız en fazla 6+6 kullanabiliyor bir memur ömrü hayatında bunu da doğumdan sonra iki yıl içinde kullanabilir amir engelleyemez iki yıl hakkımız yok yani benim bildiğim. Benim kayınvalidem yaşlı yaşlı olmasa bakmazdı rahatına düşkün. Annem uzakta. Ev kredisi ödüyoruz biz de isterim ki 6+6 alayım ama eşim tek başına yetemeyecek şimdiden arabayı satmayı düşünüyor. Kredi ciddi yük çünkü masraflar da çok. Bizim ayrı masraflarımız da çok. Aylık yakıt masraflarımız 1500 geçiyor bazen. İşte ne bileyim Allah bakalım o günlere gelelim bir yolu vardırYa şöyle bişey kuzum. Ben Allah nasip ederse ücretsiz düşünüyorum. Çünkü ben diyorum ya yalnızım şöyle yanlzıım kayınvalidem ankarada doğuma gelicek ama ne kadar kalır bilemem annem desen burda ama çalışıyor benim hamilelik sürecimde bile bir kez yemeğimi yapmamıştır gönül koymuşluğum çok oluyor ama ne yapabilirim işte güya aynı yerdeyiz damarlarını ankaradan getirdim resmen ama dışarda olmamdan hiçbi farkı yok. Ha olsaydı bile ben nir de iki çocuğu bırakmak istemezdim. Yaşları var illaki eski kafa olarak bakacaklar e tabi ilerleyen zamanlarda bişeye ihtiyacım olduğunda bırakacağım ya da bakacak ama, rn basitinden şeker testinden sonra bile anneme uptamıştım ben yapmadım hiç öyle bişe neymiş o diyor bizim zamanımızda yoktur a getiriyor. Benim en küçükardeşim 12 yaşında. Hani öyle bile olsa 1 yılda bile neler değişiyor kendi annem bile olmuş olsa böyle kıyaslamalara giriliyor ve ben hoşlanmıyorum. Çok entel bir anne olmayacağım elbette geleneksel yanlarım da çok ama eski bakış açılarına da gerek yok sonuçta.
Hal böyle olunca ücretsiz almak zorunda hissediyorum. Eşim de sabah 8 akşam 5 değil 1 gün izni var vardiyalı.
3 bin kredi var ve tek eşim çalışacak ne yapacağız ben de bunu kara kara düşünüyorum. Ama ben alayım da sonra çokkk dara düştük Bi hal yol bulup dönerim işe. Keşke imkanım olsa da 2 yıl alsam. Hatta 2 yıl hakkımız var ya 2 yılını alim diyorum gün doğmadan neler doğar belki İnternetten bişe satışı yaparım. Vergi kira istemeznasıl güzel yemişmiyim kafayı
Cano karbonatlı suda beklet sebzeleri o daha doğru olanmış.Bende sirkeli suda bekletirdim önceden..Bende deterjanlıyorumsebzeler meyveler sirkeli suya mesela bizim yanımızda kimse yok bir ablamlar var hani onlarda bize gelirken kıyafetlerini yeni giyip gelirler ama ben onlar gittikten sonra kanepe örtülerini kaldırıp yıkıyorum ama paraları yıkamadım markete gidincede eldiven kullanıyoruz oradada temassız
Amiiiiiin, inşallah canımmmmm.Onlar alt üst takım, çok sağol teyzesi Rabbim sizin de alışverişlerinizi gösterecek o günleri
Oyyş maşallahAtmışken atayım ozaman hepsini. İki takım aldım yine tulum eksikleri var boy tulum alcam bi kaç daha sonra. İki tane alt aldım üstüne bişe uyduramadım
Pompa işte ordao 60 lira yazan müslin çarşaf 12 tlye geldi. Öbürü de sana geçende attığım lastikli çarşaf 3 e tamamladım.
Organizer lerim de bunlar 2 tkaım aldım bak 3 tanesi zarf model 3 tanesi hurç tipi. Büyük hurçlardan ikisine de kendi eşyalarımı koyacağım böyle planladım bakalım
350 bin artı kredi kartları demiştim dimi sna daKız en fazla 6+6 kullanabiliyor bir memur ömrü hayatında bunu da doğumdan sonra iki yıl içinde kullanabilir amir engelleyemez iki yıl hakkımız yok yani benim bildiğim. Benim kayınvalidem yaşlı yaşlı olmasa bakmazdı rahatına düşkün. Annem uzakta. Ev kredisi ödüyoruz biz de isterim ki 6+6 alayım ama eşim tek başına yetemeyecek şimdiden arabayı satmayı düşünüyor. Kredi ciddi yük çünkü masraflar da çok. Bizim ayrı masraflarımız da çok. Aylık yakıt masraflarımız 1500 geçiyor bazen. İşte ne bileyim Allah bakalım o günlere gelelim bir yolu vardır
Aminnn kuzum inşallahAmiiiiiin, inşallah canımmmmm.
Hepsini çok beğendim, Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin.
Asla benlik değilCano karbonatlı suda beklet sebzeleri o daha doğru olanmış.Bende sirkeli suda bekletirdim önceden..
Benimde takıntılarım var mesela çıplak ayak Kimseninnn evine giremem.kendi evimde temizlik yaptığım gün haricinde çıplak ayak basmamak yerebe saçmalık di mi
Benim de 70*110 yavrum çarşaflar da 70*140 fazlalığı hallolur küçük gelmesin de. Bunları sevdim ben ya ne çok abartılı ne çok sade 20 taleeeOyyş maşallahharika hepsi de iyi günlerde olsun kuzummm Hiç çarşafım yok alcam bunlardan benim yatak 70*110 olur mu onu bilemedim bıraktım geri.
Kız bizimde ev komple kredi350 bin artı kredi kartları demiştim dimi sna dason 1 yıl içinde hem ev aldık, hem araba, üstüne tüp bebek yaptık, üstüne ikiz oldu hamdolsun elhamdülillah
Benim arkadaş Ankara Üni hastanesinde 2 yıl aldı canım
Asla benlik değilama güzel tabii. Kendim dağınık biriyim ama başkasınınkine tahammülüm yok yatak havlu olaylarına takıntım var. Bir de her önüme konulanı yiyemem. Ama bence benimkiler normal pandemi biraz farklı yaptı tabii her şey balkona gider önce oradan yerlerine poşetler atılır yıkanacaklar yıkanır ekmekler pideler filan genelde fırınlanır. Salata tarzı şeyler yenilmez atıyorum dürüm olacaksa sebzesi olmaz içinde filan. Bunlar pamdemi ile geldi. Ve büyük oranda kalacak gibi
Bende sonra kullanmak istiyorum gerçi fiyatları çok değilmiş ama hurç ihtiyacım yok sevmiyorum ben dolap içlerinde kullanamıyorum küçük küçük. Diğer türlü çok hurç var evde. Sadece sanki bunlar bir iki kullanımda gidecek gibi. Şehir dışı gidişlerimiz oluyor bizimde sonrada kullanmak isterim açıkçası alınca. Çarşaf fazlalığı çok önemli olmaz sanki demi ya. Hiç yok çünkü almadım bir iki tane olsun. Alez düşünüyor musunuz ? Biz dün yatak aldık bir tane beğenirsek sonra diğerine se alcazBenim de 70*110 yavrum çarşaflar da 70*140 fazlalığı hallolur küçük gelmesin de. Bunları sevdim ben ya ne çok abartılı ne çok sade 20 taleee
Organizer ler nasıl olurmu böylr bişe sana.ben sonradan da kullanırım bunları hurç olanları dolabında. Ya da tatile gittik mesela hani mesela yaniiii ozamn
Ay yok maalesef öyle biri değilim dedim ya kendi alanımda gayet dağınığım kaosu seviyorum
Elle yoğurulan ve pişmeyen şeyleri yiyemem bende,havuç topları gibi..Herkesin sarmasını yiyemem
Ayy benim en büyük sorunum evi yatarken kontrol ederek yatıyorum.takıntılı bir şekilde herşey düzenli ve yerinde olacak mesela geçen eşime dedim bozuk para bırakırmısın geldi büfenin üstüne koydu ama o orada duramazzzzz batar gözümecüzdanıma koydurttum
Bizde kimseye birşeyimize karıştırmıyoruz canım ne karar aldıysak ikimiz hani dışarıdan söylenenlere kulak tıkıyoruz benim ailemde öyle huzurlu mutlu olun bize o yeter diyorlar ama kayınvalidemler bizimkileren birazcık farklı karışmak istiyorlar karıştırmıyoruz bu seferde sanki ben yapıyormuşum gibi oluyor eşimde diyorki böyle şeylere takılma biz seninle konuştuk gerisi önemli değil diyo önemli olan bizim aldığımız kararlar ama işte birşey duyduğumda sinir oluyorumİki taraftan da uzak olacak doğru diyosun evet. Ama aileleri içlerine karıştırmadan huzurlu yürütebşlene de helal olsun valla. Ha biz de karılırımıyoruz çoğu zaman, kavgamız da olmuyor bu sebeple ama eminim ki ben o tarafta olsam olacak çünkü benim ailem etliye sütlüye karışmıyor işte bak yakınken uzak gibi, orda olsam öyle mi olurdu. Valla zor haa bu işler bu dengeler
3.4 mu ödüyonuzKız bizimde ev komple krediaylık 3.500 ödüyoruz. Arada da toplu ödemeler var olmasına rağmen. Araba önce vardı ama satmamız gerekecek model küçültüp evin bir kısmını ödememiz gerekiyor gibi şu an için. İki yıl önce başarısız bir tedavi sürecim oldu. İki yıl sonra buna başladık ve yani doktorum pahalı biraz doğumda öyle olacak. Oda filan yapmama sebeplerimden biri de biraz bunlar yani. Bir yıl diye biliyorum dediğim gibi bence arkadaşın rapor vs almış yıllık izin kullanmış uzatmış biraz doğum izinleri filan. Yoksa iki yıl değil okuduğum kadarıyla. Hoş olsada evet çok isterdim ama dayanamamız zor. Rabbim büyük ya şükür sağlık olsun doktor doktor dolaşmayalım bir yolunu bulacağız artık. Şu yavrular sağlıkla doğsun sağlıklarımız yerinde olsun. Diğerleri olacak şeyler bir şekilde.
O zaman bende artık karbonatlı suda bırakayımCano karbonatlı suda beklet sebzeleri o daha doğru olanmış.Bende sirkeli suda bekletirdim önceden..
Benimde takıntılarım var mesela çıplak ayak Kimseninnn evine giremem.kendi evimde temizlik yaptığım gün haricinde çıplak ayak basmamak yerebe saçmalık di mi
Amiin amin yavrum3.4 mu ödüyonuz3 de biz ödüyoruz. Evet Bi tekrarlayan tüp bebek denemeleri de yoruyor v e haklısın doktorun da pahalı. Benim bir arkadaş aldı ama nasıl aldı yaa 2 yıl ücretsiz izin
Sağlık olsun Allah bizlere yardımcı olsun darda koymasın kuzum bunaltmasın inşallahh. Rabbim çok büyük. Sağlıkla getirelim bebelerimizi dünyaya da inşallah
Ve kesin orayı kolonya ıslak mendil vs birşeyle silmişsindir
Elle yoğurulan ve pişmeyen şeyleri yiyemem bende,havuç topları gibi..Herkesin sarmasını yiyemem
Ayy benim en büyük sorunum evi yatarken kontrol ederek yatıyorum.takıntılı bir şekilde herşey düzenli ve yerinde olacak mesela geçen eşime dedim bozuk para bırakırmısın geldi büfenin üstüne koydu ama o orada duramazzzzz batar gözümecüzdanıma koydurttum
Ya işte insan bazen takılmaması gerektiğini bilmesine rağmen elinde olmuyo maalesef.Bizde kimseye birşeyimize karıştırmıyoruz canım ne karar aldıysak ikimiz hani dışarıdan söylenenlere kulak tıkıyoruz benim ailemde öyle huzurlu mutlu olun bize o yeter diyorlar ama kayınvalidemler bizimkileren birazcık farklı karışmak istiyorlar karıştırmıyoruz bu seferde sanki ben yapıyormuşum gibi oluyor eşimde diyorki böyle şeylere takılma biz seninle konuştuk gerisi önemli değil diyo önemli olan bizim aldığımız kararlar ama işte birşey duyduğumda sinir oluyorum
Yok ama o civarda desifre olmayim simdiNevsehırde mısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?