Halbuki ne gerek var karışmayın müdahil olmayın ve sorulmadıkça fikir vermeyin bu kadar basit. Ben de sinirime engel olamam ne yalan söyleyeyim

Ya biz 2.tarafa da uzagiz kayinvalidem oyle gelip kalamaz ama annem simdiden kendi.bakacak diye dusunuyor napym mecbur gelirim diyor birincisi babam yanliz kalir istemiyorum ikincisi ev ev ustüne olmuyor nereye kadar kalacak.bakacak esimle iy ianlasirlar ama olmuyor yinede 3800 de bizim ev kredisi var ustune bide 1200 ben oduyorm tup bebegide bize abim borc verdi euro ha bire artıyor istemiyoeum asla geri diyor ama hayatta olmaz bi an once esim onu biriktirmek istiyor imkani yok ayrilamam napicam bilmiyormdedigin gibi cok entel bir anne olmam ama herseyede ne gerek var denmesini istemiyorum kac yilda.bir bulduk

Ya cok sevindm masallah hayirlisiyla insallah guzel.haberlerde gelcek ikinizdende

Ozaman kilitli poşette olabilir öyle yapan da çok var kuzum. Ben de şimdi kullanmadım bişe diyemem ama çok da tırt değil gibi.
Çarşafı ben dert etmem fazlalığı açıkçası ama sen ne yap biliyomusun 1 tane al önce dene geçir içine sinmezse 1 tanede kalırsın baktın oldu gene alırsın. Parka mı yatak ben ebebebkten almıştım kendi markasını ilk zmanalar. Zaten 2.oark yatağı almadan yatağı almana da gerek yok ki bekletin. Ben alez düşünmüyorum

Ya tabi canım annen de bakarım der ama ne kadar kalacak sonuçta. Sizin ev kredisi de epeyi var. Off Allahım ödemelere bak yaa hepsi üst üste gelmiş kilyanın da öyle bizde de öyle. Biz de arabayı alırken eşimin halasından ve annemden aldık ve tabiki hibe değil borç. Az gülelim kız şaka değil insta satışı yapalım

Ayy beni aşar kız hic beceremem ama su youtube videosu ile.köseyi donenlere hayranim ya adamlar toki evinden rezidanslara tasindilar sne ben izliyoruz iste adamlar kazanıyor hele bide sey varya aybuke derin aman ya rabbi bide hemsireyim diyor bacım o hemsireyse biz neyiz biz hemsireysek o neci dedim

Aslında park beşiklerden biri annemlerde biri bende canım. Yani ikisi de alındı Onu annemler almıştı. Bunu biz aldık. Bende olana yatak aldık annemlerde olana almadık bundan memnum kalırsak sonra bakacağız. Annem yün yapayım dedi izin vermedim. Nerede görsem sünger yatak diyorlar. Yün pamuk visco ortopedik yataklar vücudun şeklini alıyor diye hiç önermiyorlar iki yaşına kadar cesaret edemedim yüne.

Ne satcaz yavrum hiç becerim yok. Bir yolum var ama oyyş onu yapabilmek için saatlerce çalışmam gerek izni bozar işe dönerim daha çok ilgilenirim bebelerle ama işte bir de bakıcı gerekecek ne yapacaksınız

Sosyal medyayla zengin olanları anlamıyorum ben ya. Ben Bi kitap sayfası açmıştım hobi için bakabilirsiniz bu arada Ruhu mübrem diye. Nereye kadar içerik sunucaam ona kaldı tabi
Aybükeyi de tanımıyorum kız

Ne satcaz yavrum hiç becerim yok. Bir yolum var ama oyyş onu yapabilmek için saatlerce çalışmam gerek izni bozar işe dönerim daha çok ilgilenirim bebelerle ama işte bir de bakıcı gerekecek ne yapacaksınız
Ya eve gelse bir dert güvenemezsin evine götürsen bir dert agizlari yok dilleri yok ortam kötü cok iyi bir tanidık bulmak lazim☹

Bakıyım bi dur youtube videolarina bak kizin kafayı yersin

Ay ne bilim sen yelek yap ben battaniye Ben makrome de yapabiliyorum düvar süsü çalışmıştım
İşte diyorum bakıcıya vereceğim para aynı hesap 1 yıl üvicretsiz izin daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…