Halbuki ne gerek var karışmayın müdahil olmayın ve sorulmadıkça fikir vermeyin bu kadar basit. Ben de sinirime engel olamam ne yalan söyleyeyimBizde kimseye birşeyimize karıştırmıyoruz canım ne karar aldıysak ikimiz hani dışarıdan söylenenlere kulak tıkıyoruz benim ailemde öyle huzurlu mutlu olun bize o yeter diyorlar ama kayınvalidemler bizimkileren birazcık farklı karışmak istiyorlar karıştırmıyoruz bu seferde sanki ben yapıyormuşum gibi oluyor eşimde diyorki böyle şeylere takılma biz seninle konuştuk gerisi önemli değil diyo önemli olan bizim aldığımız kararlar ama işte birşey duyduğumda sinir oluyorum
AminnnnAmiin amin yavrumRabbim hayırlı rızıklar versin bereket versin.
Ya biz 2.tarafa da uzagiz kayinvalidem oyle gelip kalamaz ama annem simdiden kendi.bakacak diye dusunuyor napym mecbur gelirim diyor birincisi babam yanliz kalir istemiyorum ikincisi ev ev ustüne olmuyor nereye kadar kalacak.bakacak esimle iy ianlasirlar ama olmuyor yinede 3800 de bizim ev kredisi var ustune bide 1200 ben oduyorm tup bebegide bize abim borc verdi euro ha bire artıyor istemiyoeum asla geri diyor ama hayatta olmaz bi an once esim onu biriktirmek istiyor imkani yok ayrilamam napicam bilmiyormYa şöyle bişey kuzum. Ben Allah nasip ederse ücretsiz düşünüyorum. Çünkü ben diyorum ya yalnızım şöyle yanlzıım kayınvalidem ankarada doğuma gelicek ama ne kadar kalır bilemem annem desen burda ama çalışıyor benim hamilelik sürecimde bile bir kez yemeğimi yapmamıştır gönül koymuşluğum çok oluyor ama ne yapabilirim işte güya aynı yerdeyiz damarlarını ankaradan getirdim resmen ama dışarda olmamdan hiçbi farkı yok. Ha olsaydı bile ben nir de iki çocuğu bırakmak istemezdim. Yaşları var illaki eski kafa olarak bakacaklar e tabi ilerleyen zamanlarda bişeye ihtiyacım olduğunda bırakacağım ya da bakacak ama, rn basitinden şeker testinden sonra bile anneme uptamıştım ben yapmadım hiç öyle bişe neymiş o diyor bizim zamanımızda yoktur a getiriyor. Benim en küçükardeşim 12 yaşında. Hani öyle bile olsa 1 yılda bile neler değişiyor kendi annem bile olmuş olsa böyle kıyaslamalara giriliyor ve ben hoşlanmıyorum. Çok entel bir anne olmayacağım elbette geleneksel yanlarım da çok ama eski bakış açılarına da gerek yok sonuçta.
Hal böyle olunca ücretsiz almak zorunda hissediyorum. Eşim de sabah 8 akşam 5 değil 1 gün izni var vardiyalı.
3 bin kredi var ve tek eşim çalışacak ne yapacağız ben de bunu kara kara düşünüyorum. Ama ben alayım da sonra çokkk dara düştük Bi hal yol bulup dönerim işe. Keşke imkanım olsa da 2 yıl alsam. Hatta 2 yıl hakkımız var ya 2 yılını alim diyorum gün doğmadan neler doğar belki İnternetten bişe satışı yaparım. Vergi kira istemeznasıl güzel yemişmiyim kafayı
Nasıl bisey canm bende indirim takipteyim bakalimEşim yeni aldı bana hem hastanede de giyerim diye istediğim bir model vardı kuzum biraz pahalıya indirime girince aldık. Diğer crocslardan farklı
Daha bakmadm hic canım bi bakicamBüyük boy var mı kilitli torbalarda ya bana mantıklı geldi. O organizeler yırtılacak gibi hemen
Ya cok sevindm masallahÇok teşekkür ederim canım, gayet iyiyim.
Geçenki kadar yatmıyorum, baya baya evin içinde evin dışında dolanıyorum.
İğnelere de alıştım, çok ağrıtmıyor artık. Bizim aile hekimindeki hemşire çok tatlı.
Yavaş yavaş veriyo ilacı sağolsun.
Ozaman kilitli poşette olabilir öyle yapan da çok var kuzum. Ben de şimdi kullanmadım bişe diyemem ama çok da tırt değil gibi.Bende sonra kullanmak istiyorum gerçi fiyatları çok değilmiş ama hurç ihtiyacım yok sevmiyorum ben dolap içlerinde kullanamıyorum küçük küçük. Diğer türlü çok hurç var evde. Sadece sanki bunlar bir iki kullanımda gidecek gibi. Şehir dışı gidişlerimiz oluyor bizimde sonrada kullanmak isterim açıkçası alınca. Çarşaf fazlalığı çok önemli olmaz sanki demi ya. Hiç yok çünkü almadım bir iki tane olsun. Alez düşünüyor musunuz ? Biz dün yatak aldık bir tane beğenirsek sonra diğerine se alcazkötü yorumları vardı bekleyelim dedik
Sen kilitliye mi koyacaksın canım. Büyükleri var onların da benşm görümceler im almanyadan getirmişti epey büyük burda da vardır illkaiDaha bakmadm hic canım bi bakicam
Kilitliye koymayi dusunuyorum bi bakmak lazım carsiya vardir bencedeSen kilitliye mi koyacaksın canım. Büyükleri var onların da benşm görümceler im almanyadan getirmişti epey büyük burda da vardır illkai
Ya tabi canım annen de bakarım der ama ne kadar kalacak sonuçta. Sizin ev kredisi de epeyi var. Off Allahım ödemelere bak yaa hepsi üst üste gelmiş kilyanın da öyle bizde de öyle. Biz de arabayı alırken eşimin halasından ve annemden aldık ve tabiki hibe değil borç. Az gülelim kız şaka değil insta satışı yapalımYa biz 2.tarafa da uzagiz kayinvalidem oyle gelip kalamaz ama annem simdiden kendi.bakacak diye dusunuyor napym mecbur gelirim diyor birincisi babam yanliz kalir istemiyorum ikincisi ev ev ustüne olmuyor nereye kadar kalacak.bakacak esimle iy ianlasirlar ama olmuyor yinede 3800 de bizim ev kredisi var ustune bide 1200 ben oduyorm tup bebegide bize abim borc verdi euro ha bire artıyor istemiyoeum asla geri diyor ama hayatta olmaz bi an once esim onu biriktirmek istiyor imkani yok ayrilamam napicam bilmiyormdedigin gibi cok entel bir anne olmam ama herseyede ne gerek var denmesini istemiyorum kac yilda.bir bulduk
Hee yok benım kuzenım orda gıttım de kayalık felan haklısın dıcektımYok ama o civarda desifre olmayim simdi
Ayy beni aşar kız hic beceremem ama su youtube videosu ile.köseyi donenlere hayranim ya adamlar toki evinden rezidanslara tasindilar sne ben izliyoruz iste adamlar kazanıyor hele bide sey varya aybuke derin aman ya rabbi bide hemsireyim diyor bacım o hemsireyse biz neyiz biz hemsireysek o neci dedimYa tabi canım annen de bakarım der ama ne kadar kalacak sonuçta. Sizin ev kredisi de epeyi var. Off Allahım ödemelere bak yaa hepsi üst üste gelmiş kilyanın da öyle bizde de öyle. Biz de arabayı alırken eşimin halasından ve annemden aldık ve tabiki hibe değil borç. Az gülelim kız şaka değil insta satışı yapalım
Aslında park beşiklerden biri annemlerde biri bende canım. Yani ikisi de alındıOzaman kilitli poşette olabilir öyle yapan da çok var kuzum. Ben de şimdi kullanmadım bişe diyemem ama çok da tırt değil gibi.
Çarşafı ben dert etmem fazlalığı açıkçası ama sen ne yap biliyomusun 1 tane al önce dene geçir içine sinmezse 1 tanede kalırsın baktın oldu gene alırsın. Parka mı yatak ben ebebebkten almıştım kendi markasını ilk zmanalar. Zaten 2.oark yatağı almadan yatağı almana da gerek yok ki bekletin. Ben alez düşünmüyorum
Ne satcaz yavrumYa tabi canım annen de bakarım der ama ne kadar kalacak sonuçta. Sizin ev kredisi de epeyi var. Off Allahım ödemelere bak yaa hepsi üst üste gelmiş kilyanın da öyle bizde de öyle. Biz de arabayı alırken eşimin halasından ve annemden aldık ve tabiki hibe değil borç. Az gülelim kız şaka değil insta satışı yapalım
Sosyal medyayla zengin olanları anlamıyorum ben ya. Ben Bi kitap sayfası açmıştım hobi için bakabilirsiniz bu arada Ruhu mübrem diye. Nereye kadar içerik sunucaam ona kaldı tabiAyy beni aşar kız hic beceremem ama su youtube videosu ile.köseyi donenlere hayranim ya adamlar toki evinden rezidanslara tasindilar sne ben izliyoruz iste adamlar kazanıyor hele bide sey varya aybuke derin aman ya rabbi bide hemsireyim diyor bacım o hemsireyse biz neyiz biz hemsireysek o neci dedim
Ya eve gelse bir dert güvenemezsin evine götürsen bir dert agizlari yok dilleri yok ortam kötü cok iyi bir tanidık bulmak lazim☹Ne satcaz yavrumhiç becerim yok. Bir yolum var ama oyyş onu yapabilmek için saatlerce çalışmam gerek izni bozar işe dönerim daha çok ilgilenirim bebelerle ama işte bir de bakıcı gerekecek ne yapacaksınız
Bakıyım bi dur youtube videolarina bak kizin kafayı yersinSosyal medyayla zengin olanları anlamıyorum ben ya. Ben Bi kitap sayfası açmıştım hobi için bakabilirsiniz bu arada Ruhu mübrem diye. Nereye kadar içerik sunucaam ona kaldı tabi
Aybükeyi de tanımıyorum kız
Kesinlikle canım o yönden şanslıyım Allah razı olsun kendisindenYa işte insan bazen takılmaması gerektiğini bilmesine rağmen elinde olmuyo maalesef.
Ne güzel, eşin senin yanında canım. Olmayabilirdi de...
Ay ne bilim sen yelek yap ben battaniyeNe satcaz yavrumhiç becerim yok. Bir yolum var ama oyyş onu yapabilmek için saatlerce çalışmam gerek izni bozar işe dönerim daha çok ilgilenirim bebelerle ama işte bir de bakıcı gerekecek ne yapacaksınız
Yaa işte benim hiç tanıdığım yok öyleYa eve gelse bir dert güvenemezsin evine götürsen bir dert agizlari yok dilleri yok ortam kötü cok iyi bir tanidık bulmak lazim☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?