Ay ne bilim sen yelek yap ben battaniye Ben makrome de yapabiliyorum düvar süsü çalışmıştım
İşte diyorum bakıcıya vereceğim para aynı hesap 1 yıl üvicretsiz izin daha mantıklı
Eninde sonunda vereceğiz hepimiz bakıcıya maalesef. Ay kim alır ya nerdee

Kız bayada takipcin varmis he sen ordan yürü bencebenden bi cacık olmaz valla icimden bir nermin yazılıtas vs cıkması lazım ista da para kazanmam icin
Ay onlar hep etkinlik yaparak kazanıldı. Bu hobi sayfası gibi bişe. Bookstagramdan para kazanmak sadece aktif takipçiyle mümkün onun için de deli gibi içerik üretmen gerekiyor. Ben 10 tane kitap yorumladım bitti
Bize satış ve sıcak para lazım

Bi 1 yasina getirebilsem hayirlisiyla kres daha mantikli geliyor bana guvenilir kamerali felan is 1 e getirmede
Ne güzel işe geri dönmeyi planlıyorsunuz çalışmayı ayrı bir seviyorum ya bebek olayları sıkıntı olmasaydı çalışmaya devam edecektim ben de Ama bu bebiş Allah ın izni ile doğsun da birkaç sene sonra diğer embriyolar için tekrar transfer sürecine gireceğim için işe geri dönmeyi planlamıyorum. İnşallah onlar da bu kızçem kadar şanslıdır ve hemen tutunurlar

Kız elimde olsa 2 yil direk ucretsiz izne ayrilirim kendim büyütmek isterim durumun müsaitse ne mutlu sana valla hic öyle düsünme

Kız elimde olsa 2 yil direk ucretsiz izne ayrilirim kendim büyütmek isterim durumun müsaitse ne mutlu sana valla hic öyle düsünme
Çalışmak kendi paranı kazanmak bambaşka birşey tam bir işkoliktim ben çünkü gerçi ben şuanda da evden devam ediyorum birkaç müşterim var ama sürekli iş olmuyor tabii

Hadi hayırlı olsun kuzum ne kadar kuponun var kız senin
Valla ya gel al noktası teslimatından dolayı bir de yemek siparişleri ve market alışverişlerinden aldıgım şeylerin yüzde 20 si geri yatıyor ya onların karları bugn marketten alışveriş yaptm 21 tl para geldi mesela teşekkürler trendyol

Ooo sen işi yarılamışsın kuzum

Hello Kızlar,

Nasılsınız? Uzun zamandır yazamamıştım. Herkesin iyi olduğunu okuyoru, Allah daha iyi etsin Bebişlerimize sağlıkla kavuşalım.
Bu arada nihayet partimizi yaptık Bi kızımız olacak
Ooo nereledeydin etiketledim seni ama hiç dönmedin hayırlı olsun yavrum

Sen evet yemek market siparişi çok veriyprısn doğruu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…