Ay dur yemeyim lazım ama merak ettim bakayım bir ara durBakıyım bi dur youtube videolarina bak kizin kafayı yersin
Eninde sonunda vereceğiz hepimiz bakıcıyaAy ne bilim sen yelek yap ben battaniyeBen makrome de yapabiliyorum düvar süsü çalışmıştım
İşte diyorum bakıcıya vereceğim para aynı hesap 1 yıl üvicretsiz izin daha mantıklı
GalibaEninde sonunda vereceğiz hepimiz bakıcıyamaalesef. Ay kim alır ya nerdee
Kız bayada takipcin varmis he sen ordan yürü benceAy dur yemeyim lazım ama merak ettim bakayım bir ara dur
Bi 1 yasina getirebilsem hayirlisiyla kres daha mantikli geliyor bana guvenilir kamerali felan is 1 e getirmedeEninde sonunda vereceğiz hepimiz bakıcıyamaalesef. Ay kim alır ya nerdee
Evet güzel en azından bölüm bölüm doldururum. 2 set aldmYenidoğan iki renk üzerine kurulu mecbur kalıyorsun resmenalmak istemiyordum ama maviden başka bir şey yok bakayım linke kuzum beğendin mi
Ay onlar hep etkinlik yaparak kazanıldı. Bu hobi sayfası gibi bişe. Bookstagramdan para kazanmak sadece aktif takipçiyle mümkün onun için de deli gibi içerik üretmen gerekiyor. Ben 10 tane kitap yorumladım bittiKız bayada takipcin varmis he sen ordan yürü bencebenden bi cacık olmaz valla icimden bir nermin yazılıtas vs cıkması lazım ista da para kazanmam icin
Nermin yazılıtas diyo yaaaKız bayada takipcin varmis he sen ordan yürü bencebenden bi cacık olmaz valla icimden bir nermin yazılıtas vs cıkması lazım ista da para kazanmam icin
Ne güzel işe geri dönmeyi planlıyorsunuz çalışmayı ayrı bir seviyorum ya bebek olayları sıkıntı olmasaydı çalışmaya devam edecektim ben deBi 1 yasina getirebilsem hayirlisiyla kres daha mantikli geliyor bana guvenilir kamerali felan is 1 e getirmede
Kız elimde olsa 2 yil direk ucretsiz izne ayrilirim kendim büyütmek isterim durumun müsaitse ne mutlu sana valla hic öyle düsünmeNe güzel işe geri dönmeyi planlıyorsunuz çalışmayı ayrı bir seviyorum ya bebek olayları sıkıntı olmasaydı çalışmaya devam edecektim ben deAma bu bebiş Allah ın izni ile doğsun da birkaç sene sonra diğer embriyolar için tekrar transfer sürecine gireceğim için işe geri dönmeyi planlamıyorum. İnşallah onlar da bu kızçem kadar şanslıdır ve hemen tutunurlar
238 e aldım kuponlarla haydii hayırlı olsunnÇok sağol kuzum280 trendyolda 265 e var kuzum bak hemen ozamn
Bir yaşta alırlar mı kreşe ama benim o da pek mümkün değil gece çıkıyoruz ki bazı zamanlarBi 1 yasina getirebilsem hayirlisiyla kres daha mantikli geliyor bana guvenilir kamerali felan is 1 e getirmede
Çalışmak kendi paranı kazanmak bambaşka birşey tam bir işkoliktim ben çünküKız elimde olsa 2 yil direk ucretsiz izne ayrilirim kendim büyütmek isterim durumun müsaitse ne mutlu sana valla hic öyle düsünme
Hadi hayırlı olsun kuzum238 e aldım kuponlarla haydii hayırlı olsunninşallahh memnun kalırız da burada öneririz doğumdan sonra aminn
Valla ya gel al noktası teslimatından dolayı bir de yemek siparişleri ve market alışverişlerinden aldıgım şeylerin yüzde 20 si geri yatıyor ya onların karlarıHadi hayırlı olsun kuzumne kadar kuponun var kız senin
Ooo sen işi yarılamışsın kuzumSosyal medyayla zengin olanları anlamıyorum ben ya. Ben Bi kitap sayfası açmıştım hobi için bakabilirsiniz bu arada Ruhu mübrem diye. Nereye kadar içerik sunucaam ona kaldı tabi
Aybükeyi de tanımıyorum kız
Ooo nereledeydin etiketledim seni ama hiç dönmedinHelloKızlar,
Nasılsınız? Uzun zamandır yazamamıştım. Herkesin iyi olduğunu okuyoru, Allah daha iyi etsinBebişlerimize sağlıkla kavuşalım.
Bu arada nihayet partimizi yaptıkBi kızımız olacak
Sen evet yemek market siparişi çok veriyprısn doğruuValla ya gel al noktası teslimatından dolayı bir de yemek siparişleri ve market alışverişlerinden aldıgım şeylerin yüzde 20 si geri yatıyor ya onların karlarıbugn marketten alışveriş yaptm 21 tl para geldi mesela teşekkürler trendyol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?