ayyy benim gibi birilerinin oldğunu bilmek ne güzel.

Hello Kızlar,

Nasılsınız? Uzun zamandır yazamamıştım. Herkesin iyi olduğunu okuyoru, Allah daha iyi etsin Bebişlerimize sağlıkla kavuşalım.
Bu arada nihayet partimizi yaptık Bi kızımız olacak
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

Sen evet yemek market siparişi çok veriyprısn doğruu
Yemek aslında ben birkaç kez söyledim ama eşim ekip ile montajda olunca bulundukları yere yemek istiyorlar oraya söyledikçe benm de işime yarıyor ama market çok şey alacaksam ve teksem gidip taşıyamıyorum iyi oluyor bimden ve a101 den alınacak şeyler hariç genelde uygulamadan

Vuaavvv akıllıca

Kızlar ben biberon almamışım onu farkettm ney aldınız en son tomme mi browns mu avent mi ve kaç ml
bir de mama ne alacaksınız hastane için. Sezaryen olursak süt gelmiyormuş hemen mama bulundurmak gerekiyormuş

Kızlar ben biberon almamışım onu farkettm ney aldınız en son tomme mi browns mu avent mi ve kaç ml
bir de mama ne alacaksınız hastane için. Sezaryen olursak süt gelmiyormuş hemen mama bulundurmak gerekiyormuş
Ben tommenin ufapınu aldım sonraki dönem için de aventin büyük camını canım. Mamayı hiç düşünmedim

Ooo nereledeydin etiketledim seni ama hiç dönmedin hayırlı olsun yavrum
Hiç girmedim sayfaya, hep bi koşuşturmacayla geçiyo günler. Bu ara eşimin beli ağrıyo, onun için hastaneye gidip geliyoruz. Benim kontrollerim devam ediyor, arada anneme gidip geliyorum. Parti hazırlıklarımız vardı, daha yeni öğrendik cinsiyeti.
Çok teşekkür ederim senin ufaklıkların cinsiyeti ne? Mavi aldım demişsin, ikisi de erkek mi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…