ayyy benim gibi birilerinin oldğunu bilmek ne güzel.O zaman bende artık karbonatlı suda bırakayımkendi evimde basarımda başkasının evinde bende basamam çıplak ayak kendimi kötü hissediyorum yok ya saçmalık değil kendimizi nasıl iyi hissediyorsak öyle davranalım boşver
Ve kesin orayı kolonya ıslak mendil vs birşeyle silmişsindir
Burcunuz ne kızlarÇalışmak kendi paranı kazanmak bambaşka birşey tam bir işkoliktim ben çünkügerçi ben şuanda da evden devam ediyorum birkaç müşterim var ama sürekli iş olmuyor tabii
He yok yaa ora için sürekli kitap okumam gerek o iş yaşSayfan var onu diyorum
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmHelloKızlar,
Nasılsınız? Uzun zamandır yazamamıştım. Herkesin iyi olduğunu okuyoru, Allah daha iyi etsinBebişlerimize sağlıkla kavuşalım.
Bu arada nihayet partimizi yaptıkBi kızımız olacak
İnşallah canım benim.Ya cok sevindm masallahhayirlisiyla insallah guzel.haberlerde gelcek ikinizdende
Yemek aslında ben birkaç kez söyledim ama eşim ekip ile montajda olunca bulundukları yere yemek istiyorlar oraya söyledikçe benm de işime yarıyorSen evet yemek market siparişi çok veriyprısn doğruu
Vuaavvv akıllıcaYemek aslında ben birkaç kez söyledim ama eşim ekip ile montajda olunca bulundukları yere yemek istiyorlar oraya söyledikçe benm de işime yarıyorama market çok şey alacaksam ve teksem gidip taşıyamıyorum iyi oluyor bimden ve a101 den alınacak şeyler hariç genelde uygulamadan
Oğlak filan zannettim bir araİkizler
OğlakkkkBurcunuz ne kızlar
Ben tommenin ufapınu aldım sonraki dönem için de aventin büyük camını canım. Mamayı hiç düşünmedimKızlar ben biberon almamışım onu farkettm ney aldınız en son tomme mi browns mu avent mi ve kaç ml
bir de mama ne alacaksınız hastane için. Sezaryen olursak süt gelmiyormuş hemen mama bulundurmak gerekiyormuş
Ben o ben bennnnOğlak filan zannettim bir ara
İşkolik olurlar genelde deOğlakkkk
Hiç girmedim sayfaya, hep bi koşuşturmacayla geçiyo günler. Bu ara eşimin beli ağrıyo, onun için hastaneye gidip geliyoruz. Benim kontrollerim devam ediyor, arada anneme gidip geliyorum. Parti hazırlıklarımız vardı, daha yeni öğrendik cinsiyeti.Ooo nereledeydin etiketledim seni ama hiç dönmedinhayırlı olsun yavrum
Bende de var ama imkanım olsa evime daha çok vakit ayırmak ilk tercihim olur yerim burcunuİşkolik olurlar genelde de
TerziiiBurcunuz ne kızlar
teraziiiiiBurcunuz ne kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?