Yok canım devlette bir doktorun yazması gerekir. Aile hekiminden filan olabilir ben de hep cebimden verdim nasip olur ilerlerse yazdırmak istiyorum ilaçları artıkBu ilaçları özel muayene olduğumuz doktor yazdığında da karşılıyor mu sigorta? Ben hep cebimden verdim.. ben neden herşeyi cebimden veriyorum yaa
Yaaa benimki karşılanmadı kuzumEvet canım karsiladibenim doktorda ozel
O ne iğnesiymiş canım?Bana trasnferden sonra ayrıca hibor igne verdi o 800 tuttutransferden sonra 9. Cu gününden sonra yani bugun vurulmaya basladim
Valla veriyoruz el mahkum, bakalım bana kaça mal olacak.. sonu güzel olsun daBizim de cok tuttu canim 1400 tl verdik en son reçeteye...catlatma ignelerine cok para gitti...e kan sulandurici progestan igne derken
Ya özele gidince bi de hep zaten reçeteli de olsa karşılanmayan ilaçları mı yazıyolar nedir.. ben tüp bebekten önce ocean mommy kullanıyordum, o yine tüp ilaçlarıyla karşılaştırılınca ucuz kalıyoYok canım devlette bir doktorun yazması gerekir. Aile hekiminden filan olabilir ben de hep cebimden verdim nasip olur ilerlerse yazdırmak istiyorum ilaçları artık
Tebrik ediyorum masallah degerin çok guzel ikiz gibi mi ney:)) saglikla gelsin insallah canimKızlar benm de sonuç cıktı çokk şükür elhamdulillah
9.gün 151
11.gün 812
13.gün 1612
15 gün sonra ultrasona çağırdı doktor. Ama ben haftaya giderim başka dr a gidicem zaten. inşallah sonrasında da herşey yolunda gider kızlar dua edinnndarısı hepinizee inşallahhh
Canim tebrik ediyorummmm saglikla gelsinler insallah. Ya belli olmaz ki birden coşar 2 gun sonra degerin . Hayirlisi ne ise oyle olsun insallah 1 ya da 2 saglikla tutunsunlar dogsunlar insallahKızlarr 233 cıktı sonuc 2 gün ewel 143 tü dr umun demesıne göre gayet iyi ama ben tam 2 katı beklıyordum bırde 2 tane transferdı bu durumda tek görünüyor dedi sımdı persembeye kadar stres
Birazdan gidiyorum, aklımda tatlımBebeklerrrr bugün doktora hastaneye falan gidenler bayramda çalışıyolar mı sormayı unutmasınn
Tekrar tekrar tebriklerrr maşallahhh hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahhhKızlar benm de sonuç cıktı çokk şükür elhamdulillah
9.gün 151
11.gün 812
13.gün 1612
15 gün sonra ultrasona çağırdı doktor. Ama ben haftaya giderim başka dr a gidicem zaten. inşallah sonrasında da herşey yolunda gider kızlar dua edinnndarısı hepinizee inşallahhh
Sor canım bizi de haberdar etYa özele gidince bi de hep zaten reçeteli de olsa karşılanmayan ilaçları mı yazıyolar nedir.. ben tüp bebekten önce ocean mommy kullanıyordum, o yine tüp ilaçlarıyla karşılaştırılınca ucuz kalıyosonra promotil’e geçtim.. şimdi vitamin kullanmıyorum, bakalım birazdan gidince sorucam
Benim sadece trasnfer sonrası iğneler hariç hapları falan karşıladı. Doktorda sigorta karşılıyor zaten dedi dediği gibi oldu da . Çok az miktarda eczaneye para vermistimYaaa benimki karşılanmadı kuzum
Kan sulandiriciymis canim, pıhtı oluşumunu engelliyor. Zaten coraspin kullanıyorum. Bunuda verdi. Test gününe kadar son 4 gün günde bir kere kullanacağım.ayrica prolutex ignede kullanıyorumO ne iğnesiymiş canım?
Valla veriyoruz el mahkum, bakalım bana kaça mal olacak.. sonu güzel olsun da
Üff resmen yürüyen ilaç oluyoruz yaaKan sulandiriciymis canim, pıhtı oluşumunu engelliyor. Zaten coraspin kullanıyorum. Bunuda verdi. Test gününe kadar son 4 gün günde bir kere kullanacağım.ayrica prolutex ignede kullanıyorum
Ayy bunu yeni gördümm, geriden okuya okuya geliyorumm. Koyulaşmış ya işteeeEki Görüntüle 2830208
Kizlar ya içimden geldi şimdi gene test yaptim sanki koyulasiyordemi....
1.dun bu saatlerde
2.bu sabah
3.simdi
Dün yeğenim gördu göbeğimi puff olmuş diyorÜff resmen yürüyen ilaç oluyoruz yaa
Ayy bunu yeni gördümm, geriden okuya okuya geliyorumm. Koyulaşmış ya işteeeartık daha da kaşınma bak, oldu bu iş
Aminn canımmm ınsallahhhCanım gözün aydın maşallah değerin artmışdarısı bizlerin başına
İlk gebeliğimde kalp atışını duyduktan sonra doktor 12. Haftada çağırmıştı ve gittiğimde kalbinin durduğunu öğrenmiştm bu korkuyu nasıl atıcam bilmiyorum. İnşallahh sağlıklaa devamm ederrAyyy ben bunu nasıl kacirmisim
Masallah canim cok guzel artmis
Ooooo harikaaaa maşallaahhhhEki Görüntüle 2830208
Kizlar ya içimden geldi şimdi gene test yaptim sanki koyulasiyordemi....
1.dun bu saatlerde
2.bu sabah
3.simdi
Tesekkur ederim canım. Ay inşallahh ikizdirr ama sanmıyorumTebrik ediyorum masallah degerin çok guzel ikiz gibi mi ney:)) saglikla gelsin insallah canim
Aminnnn çook tesekkur ederimmmm inşallaahhhhTekrar tekrar tebriklerrr maşallahhh hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?