Mantarı normalde de yiyememBen yiyorum canım. Genelde haşlıyorum. Dün mantarlı omlet yaptım, çok güzel oldu.
Şimdilik bulantım yok benim, sadece arada böyle midem ekşiyo gibi.
Çok tesekkur ederim cevabınız icinGördük canım :) eşimi sadece göstermek için içeri aldılar sonra çıktı hemen :)
Ben içiyorum 2 günde bir kahvesini az koyuyorum kesiyor .TRT de kahvelerden bahsediyor yapıyorlar ağzımın suyu aktı
Bana serbest bırakmadı hala ama bir tanecik içsem diyorumBen içiyorum 2 günde bir kahvesini az koyuyorum kesiyor .
Amin canım insallahhBaşın sağ olsun canım ne kadar yaşlı olursa olsun nine dede iyi insansa her türlü içi parçalanıyor insanın. Ben de 5 sene önce 74 yaşındaki dedemi aniden kaybedince yıkılmıştım. Öyle tatlı dilli, herkes tarafından sevilen bir insandı ki. Neredeyse babamdan daha babaydı bana diyeceğim. Maddi manevi çok ilgilenirdi bizimle doğuştan o yaşıma kadar. Ahh Allah tüm ölmüşlerimizin mekanını cennet eylesin inşallah. Bizim öldüğümüzde de arkamızdan böyle diyenler olsun inşallah.
Ayy sen baya erken öğreniceksin benden. Benimki 10’uinşallah canım hayırlısı olsun güzel haberler almak nasip olsun05.06 test günü
Ayy neden acaba ya telvesini az koyup bende içiyorum gun asiri ama fincanin yarisi kadar iciyorum. Napiim boyle nefsimi köreltiyorm bendeBana serbest bırakmadı hala ama bir tanecik içsem diyorum
korku heyecan hepsi birbirine karıştı allahım hayırlısını nasip etsin günler çabuk geçiyorAyy sen baya erken öğreniceksin benden. Benimki 10’u
Aslında bir şey yapmaz o kadarcık şey içme diyince ne bileyim insan bir tedirgin oluyor. Benim doktorum biraz yasakçıAyy neden acaba ya telvesini az koyup bende içiyorum gun asiri ama fincanin yarisi kadar iciyorum. Napiim boyle nefsimi köreltiyorm bende
Benimki de. Hala organik süt yoğurt bile getirmiyor.Aslında bir şey yapmaz o kadarcık şey içme diyince ne bileyim insan bir tedirgin oluyor. Benim doktorum biraz yasakçı
Ayy sormaa, bi saçma sapan kendi kendime gülüyorum, bazen endişeler kafamdakorku heyecan hepsi birbirine karıştı allahım hayırlısını nasip etsin günler çabuk geçiyor
Doktorum günde 4 ceviz dedi yarım bile yiyemiyorum düşününce bile kusasım geliyo balık yağı ve omega başladı bana da iç dedi bariMantarı normalde de yiyememyumurta ile Ben niye faydalı şeyler yiyemiyorum artık çerez bile yemiyorum birkaç günde bir aklıma gelirse vicdanen yiyorum
Ay cevizden ben de nefret ediyorum ya. Badem falan da sevmem hiç. Benim doktorum da çiğ kuruyemişler tüketseniyi olur dedi ama hiç yiyemiyorumDoktorum günde 4 ceviz dedi yarım bile yiyemiyorum düşününce bile kusasım geliyo balık yağı ve omega başladı bana da iç dedi bari
Kuzum bende seninle aynıyım çok yoğun tempoda çalışıyorum sende mi saglikcisin acabaSanırım en hareketli benim aranızda ben çalışıyorum. Toplu taşıma kullanıyorum yaklaşık 1 saat sürüyor yol. İş yerinde de öyle fazla oturmuyorum sürekli hareket halindeyim yani. Elimden geldiğince yavaş hareket ediyorum ama yapacak bir şey yok. Ev işi yapmıyorum yaptığım en fazla bulaşık makinesi yerleştirmek. Eşim yardımcı oluyor her işte sağolsun.
Organik süt yoğurt derken pastörize mi tüket diyor canımBenimki de. Hala organik süt yoğurt bile getirmiyor.
Valla kuzum takviyede önermiyor ilk aylar öyle. Rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin inşallahDoktorum günde 4 ceviz dedi yarım bile yiyemiyorum düşününce bile kusasım geliyo balık yağı ve omega başladı bana da iç dedi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?