Ben yiyorum canım. Genelde haşlıyorum. Dün mantarlı omlet yaptım, çok güzel oldu.
Şimdilik bulantım yok benim, sadece arada böyle midem ekşiyo gibi.
Mantarı normalde de yiyemem yumurta ile Ben niye faydalı şeyler yiyemiyorum artık çerez bile yemiyorum birkaç günde bir aklıma gelirse vicdanen yiyorum

Amin canım insallahh sagolasın

Ayy neden acaba ya telvesini az koyup bende içiyorum gun asiri ama fincanin yarisi kadar iciyorum. Napiim boyle nefsimi köreltiyorm bende
Aslında bir şey yapmaz o kadarcık şey içme diyince ne bileyim insan bir tedirgin oluyor. Benim doktorum biraz yasakçı

Mantarı normalde de yiyemem yumurta ile Ben niye faydalı şeyler yiyemiyorum artık çerez bile yemiyorum birkaç günde bir aklıma gelirse vicdanen yiyorum
Doktorum günde 4 ceviz dedi yarım bile yiyemiyorum düşününce bile kusasım geliyo balık yağı ve omega başladı bana da iç dedi bari

Doktorum günde 4 ceviz dedi yarım bile yiyemiyorum düşününce bile kusasım geliyo balık yağı ve omega başladı bana da iç dedi bari
Ay cevizden ben de nefret ediyorum ya. Badem falan da sevmem hiç. Benim doktorum da çiğ kuruyemişler tüketseniyi olur dedi ama hiç yiyemiyorum

Ben bugun dayanamadim başka dr.a gittim minigimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür şuan 6+6 olduk kan tahlilleri istedi ilaçlarımı düzenledi çok şükür kalp atışı stresi bitti hamdolsun ....gebelik takvimini de yapayım .

Kuzum bende seninle aynıyım çok yoğun tempoda çalışıyorum sende mi saglikcisin acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…