Sen bi de hastanede çalışıyorsun sanırım canım, valla hergün işe başlamadan bi uğrardım ben olsam heralde
Ya şimdiden bezdirmek istemiyorum ilerde sürekli gitmek isterim çünkü Allahim o günleri görmeyi nasip ederse şimdiden 3 doktorla anlaştım her hafta birine baktirsam ooh miss hastane de çalışmanın faydası sadece bu olsa gerek

Amin kuzum artık Allah ol derse olucak biz de doktorlar da elimizden geleni yapıyoruz Hamileyiz haberlerini verelim inşallah birbirlerimize transferleri kalan üç dört kişi kaldık eski kişilerden bu grupta

vardır bir bildiği o zaman doktorun cnm.benim cuma ikinci kontrolum var o gün hem yeni ilaçlar ekleyecek hem de transfer tarihine karar verecek bir aksilik çıkmazsa..ilk transfer tedavisinde 19. gün vermişti transfer tarihini bakalım şimdi ne diyecek..

Anladım kuzum hadi hayırlısı bakalım inşallah arka arkaya olucak alıcaz güzel haberleriii sen de şimdi sadece estrofem mi içiosun ? Kaç saat arayla içiosun bana bişi demediler bende altı saat ayarladım kafama göre

Amin kuzum artık Allah ol derse olucak biz de doktorlar da elimizden geleni yapıyoruz Hamileyiz haberlerini verelim inşallah birbirlerimize transferleri kalan üç dört kişi kaldık eski kişilerden bu grupta
Grup maşallah çok uğurlu oldu, inşallah bize de geçer bu uğur

Kızlar çook sağolun Sonucum 7.günümde 131 çıktı. Kanamam devam etti doktorum full yatacaksın ve progesteronu 100 mg iğneye çıkaracaksın dedi. Aspirini kestirdi. 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi. Ağrım oluyor kanamam devam etti biraz daha .
doktorum yapılacak baska tedavi türü yook suan yat sürekli stres yapma mesaneni sürekli bosalt dedi. İçim biraz olsun rahatladı bchg yi görünce rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın

Masallahh canım Rabbım hayırla tamamlatsın ınsallahhh

Canım benim beta hcg değerin çok güzel maşallah. Umarım sağlıkla şu süreci de atlatırsın. Doktorunun tavsiyelerine harfiyen uy. Güzel olacak inşallah sonu

Canım benim hadi hayırlı olsun sonuçta herkesin rahim yapısı ilaçlara tepkisi çok farklı o yüzden doktor en uygun zamanda yapacaktır.

Rabbim saglikla ilerletsin insallah canim. Hersey guzel olacak sabirla bekle canim. Kan degerin cok guzel katlanarak artsin insallah. Peki muayene oldunmu yani kanama alani vs mi var?

Rabbim saglikla ilerletsin insallah canim. Hersey guzel olacak sabirla bekle canim. Kan degerin cok guzel katlanarak artsin insallah. Peki muayene oldunmu yani kanama alani vs mi var?
Muayeneye hiç gerek yok dedi canım. Daha cok yeni oldugu icin birşey görünmezmiş. Kan verdim eve geçtim. İnsallah artar sağlıkla görürüm keseyi kalp atısını canım

Canım benim beta hcg değerin çok güzel maşallah. Umarım sağlıkla şu süreci de atlatırsın. Doktorunun tavsiyelerine harfiyen uy. Güzel olacak inşallah sonu
Tek umudum kan seviyem canım çok haklısın herkesin bünyesi bir değilmiş zorlamıcam hiç kendimi bugunde annem geliyor insallah daha iyi olacak sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…