- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 44
Amin canım.maşallah bebişine.kucağına almayı nasip etsin allahım
Ya şimdiden bezdirmek istemiyorum ilerde sürekli gitmek isterim çünkü Allahim o günleri görmeyi nasip ederse şimdiden 3 doktorla anlaştım her hafta birine baktirsam ooh miss hastane de çalışmanın faydası sadece bu olsa gerekSen bi de hastanede çalışıyorsun sanırım canım, valla hergün işe başlamadan bi uğrardım ben olsam heralde
Muadilini karşılıyor sigorta oscapari karşılamıyor. Ben muadilini aldimCanım SGK ile anlaşması yok o yüzden çıkaramıyorlar başka doktordan rica etmem gerekiyor nasıl karşılarlar bilmiyorum
Amin kuzum artık Allah ol derse olucak biz de doktorlar da elimizden geleni yapıyoruzAh sağolasın canım benim, inşallah hepimizinki sağlıkşa tutunur, tutunanların sağlıkla ilerler. Evet canım rahmin kalınlığını ölçüyor.. benim ki bir de rahmin görüntüsünün 3 çizgili olmasını isteriz demişti, alt üst duvarları var bir de ortada bir çizgi vardı gösterdi.. transfere 6 gün varken 7,5-8 civarıydı kalınlığı.. hatta benim ilk kontrolümde yeterince kalın diildi, climara ekledi..senin demek ki kontrollerinde iyi ki daha ileri bi tarihe ertelemedi.. ikizin de hem sefası hel cefası ayrıhayırlısı olsun hakkımızda
Sonucun çıktı mı kuzumKan ver dedi kuzum kan verdim şimdi sonuca göre bişeyler yapacak sanırım sağolasın
vardır bir bildiği o zaman doktorun cnm.benim cuma ikinci kontrolum var o gün hem yeni ilaçlar ekleyecek hem de transfer tarihine karar verecek bir aksilik çıkmazsa..ilk transfer tedavisinde 19. gün vermişti transfer tarihini bakalım şimdi ne diyecek..Iki gun sonra oldum baby senden 3.gunum bugun 1 hafta sonraya cagirdi iste o zaman 10.gunum oluyo, ne biliim o tarz bisi soyledi iste 20.gun falan demedi yerlestirirz 11. 12. Gun diince anneme dedi ben icerde yanlis ta anlamis olabilirim tabiaman hayirlisi yaa sana transfer gunu verdi mii ne zaman gidiosun ?
Anladım kuzum hadi hayırlısı bakalım inşallah arka arkaya olucak alıcaz güzel haberleriiivardır bir bildiği o zaman doktorun cnm.benim cuma ikinci kontrolum var o gün hem yeni ilaçlar ekleyecek hem de transfer tarihine karar verecek bir aksilik çıkmazsa..ilk transfer tedavisinde 19. gün vermişti transfer tarihini bakalım şimdi ne diyecek..
Grup maşallah çok uğurlu oldu, inşallah bize de geçer bu uğurAmin kuzum artık Allah ol derse olucak biz de doktorlar da elimizden geleni yapıyoruzHamileyiz haberlerini verelim inşallah birbirlerimize transferleri kalan üç dört kişi kaldık eski kişilerden bu grupta ❤
AmiiiiinGrup maşallah çok uğurlu oldu, inşallah bize de geçer bu uğur
Masallahh canım Rabbım hayırla tamamlatsın ınsallahhhKızlar çook sağolunSonucum 7.günümde 131 çıktı. Kanamam devam etti doktorum full yatacaksın ve progesteronu 100 mg iğneye çıkaracaksın dedi. Aspirini kestirdi. 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi. Ağrım oluyor kanamam devam etti biraz daha .
doktorum yapılacak baska tedavi türü yook suan yat sürekli stres yapma mesaneni sürekli bosalt dedi. İçim biraz olsun rahatladı bchg yi görünce rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın
Canım benim beta hcg değerin çok güzel maşallah. Umarım sağlıkla şu süreci de atlatırsın. Doktorunun tavsiyelerine harfiyen uy. Güzel olacak inşallah sonuKızlar çook sağolunSonucum 7.günümde 131 çıktı. Kanamam devam etti doktorum full yatacaksın ve progesteronu 100 mg iğneye çıkaracaksın dedi. Aspirini kestirdi. 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi. Ağrım oluyor kanamam devam etti biraz daha .
doktorum yapılacak baska tedavi türü yook suan yat sürekli stres yapma mesaneni sürekli bosalt dedi. İçim biraz olsun rahatladı bchg yi görünce rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın
Canım benim hadi hayırlı olsunKizlar iyi aksamlarrr doktora gittim bugun ve estrofem e basladim gunde uc kere bir de folik asit al dedi solgar. haftaya saliya cagirdi , ama anlamadigim 11. 12. Gun transfer yapariz duruma gore dedi erken olmuyomu acaba kafam karisti burda hep 20.gunler falan okudum ya ondan
Aminnn canim amin inşallah suan hayirlisi ile saglikla pozitifi alacaksinizGrup maşallah çok uğurlu oldu, inşallah bize de geçer bu uğur
Rabbim saglikla ilerletsin insallah canim. Hersey guzel olacak sabirla bekle canim. Kan degerin cok guzel katlanarak artsin insallah. Peki muayene oldunmu yani kanama alani vs mi var?Kızlar çook sağolunSonucum 7.günümde 131 çıktı. Kanamam devam etti doktorum full yatacaksın ve progesteronu 100 mg iğneye çıkaracaksın dedi. Aspirini kestirdi. 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi. Ağrım oluyor kanamam devam etti biraz daha .
Saol kuzucum insallah hayirlisi ne zamansa oyle olsunCanım benim hadi hayırlı olsunsonuçta herkesin rahim yapısı ilaçlara tepkisi çok farklı o yüzden doktor en uygun zamanda yapacaktır.
Aminnn hepimizinkini insallah canım benımMasallahh canım Rabbım hayırla tamamlatsın ınsallahhh
Muayeneye hiç gerek yok dedi canım. Daha cok yeni oldugu icin birşey görünmezmiş. Kan verdim eve geçtim. İnsallah artar sağlıkla görürüm keseyi kalp atısını canımRabbim saglikla ilerletsin insallah canim. Hersey guzel olacak sabirla bekle canim. Kan degerin cok guzel katlanarak artsin insallah. Peki muayene oldunmu yani kanama alani vs mi var?
Tek umudum kan seviyem canım çok haklısın herkesin bünyesi bir değilmiş zorlamıcam hiç kendimi bugunde annem geliyor insallah daha iyi olacak sağolasınCanım benim beta hcg değerin çok güzel maşallah. Umarım sağlıkla şu süreci de atlatırsın. Doktorunun tavsiyelerine harfiyen uy. Güzel olacak inşallah sonu
Zeynep merhaba nasıl geçti tedavi sürecin inşallah güzel haberi almışsındır çok merak ediyorum güzel haberini bekliyorumYani önceden her kahvalti da yiyordum ama son birkaç gündür valla tiksiniyorm 2 güne bir felan yiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?