Tüp bebek doktorun ne derse ilaçlar konusunda ona göre hareket etmeni tavsiye ederim. Ben 12. haftaya kadar kullandım.Günaydın kızlar benim gibi 8. haftada olup estrofeme devam eden varmı 12.haftaya kadar kullanıcam sanırım ama burdaki doktorum bırak dedi hem bırakmaya hem kullanmaya korkuyorum arada kaldım
Hamileliğin son zamanları sıcakta felaket oluyor diyorlar canım. Son ayları rahat geçireceğiz inşallahKızlaaar hava çok bunaltıcı ben şimdiden böyle bunalıyorum ileriyi düşünemiyorum. Klimasız durulmuyor ama klima da zararlı yabazen baş ağrısı da yapıyor. En güzeli Eylül de filan hamile kalmak sanırım
Ben daha transferin 26. günündeyim dun biraktim estrofemi ve bugun kendimi iyi hissetmiyorm ve korkuyorm ya ins bisi olmaz.Günaydın kızlar benim gibi 8. haftada olup estrofeme devam eden varmı 12.haftaya kadar kullanıcam sanırım ama burdaki doktorum bırak dedi hem bırakmaya hem kullanmaya korkuyorum arada kaldım
keseyi gördükten sonra bıraktırdı canım estrofem rahim kalınlığı ile ilgili olduğu için daha fazla gerek görmüyorlarGünaydın kızlar benim gibi 8. haftada olup estrofeme devam eden varmı 12.haftaya kadar kullanıcam sanırım ama burdaki doktorum bırak dedi hem bırakmaya hem kullanmaya korkuyorum arada kaldım
bende de tüm belirtiler gitti cuma günü problem yoktu ama insan sürekli gidip baktırmak istiyorKizlar ben size bisey sorcam ya dün itibariyle 7.haftaya girdik düne kadar mide bulantim çoktu bugün yok denecek kadar az sizce sıkıntılı Bi durum mu yarın ultrason baktirayim diyorum içim rahat etsin diye ama sıkıntı olacağını sanmıyorum bide size sorayım dedim
Benim bugün 8.haftam bitiyor bebiş önden gidiyormuş. Bugün som kez aldım estrofemGünaydın kızlar benim gibi 8. haftada olup estrofeme devam eden varmı 12.haftaya kadar kullanıcam sanırım ama burdaki doktorum bırak dedi hem bırakmaya hem kullanmaya korkuyorum arada kaldım
Kalp atışını duyduğum gün 6+4 tü Dr azaltarak bırakmam söyledi. Günde 3 alıyordum 1 hafta 2, 1 hafta 1 tane alarak bıraktım 8+4teGünaydın kızlar benim gibi 8. haftada olup estrofeme devam eden varmı 12.haftaya kadar kullanıcam sanırım ama burdaki doktorum bırak dedi hem bırakmaya hem kullanmaya korkuyorum arada kaldım
Canım kan tahlili rutin, toxoplasma, rubella, sifilis gibi bakterilere de bakıyorlar, hemogram d vit. B12 de batırdı benim Dr um. Tsh zaten mecbur 2.5 altında olması gerektiği için.Doktorum tam bir ay sonraya randevu verdi normal mi ? Bir de benden tam kan sayımı vesaire istedi. Sizden de istedi mi ? Tsh fsh vesaire başta yaptırdığımız bütün testleri. Vee bütün ilaçlarımı kestirdi. Kanama alanı küçülmemiş ama bebek çok iyi maşallah dedi . Kalbi çok güçlü atıyor dedi. Önden gidiyor ultrasona göre 8. Haftam bugün bitti
12.haftaya kadar 2 haftada 1 görüyüm dedi benim dr um 8.hafta da bütün ilaçları birden bırakmak için biraz erken değilmi progestanı falanda mı bıraktırdı kendi tüp bebek doktoruna mı gidiyosun başka dr mu banada kalp atışını duyunca burdaki dr estrofemi bırak dedi ama tüp bebek dr um devam dediDoktorum tam bir ay sonraya randevu verdi normal mi ? Bir de benden tam kan sayımı vesaire istedi. Sizden de istedi mi ? Tsh fsh vesaire başta yaptırdığımız bütün testleri. Vee bütün ilaçlarımı kestirdi. Kanama alanı küçülmemiş ama bebek çok iyi maşallah dedi . Kalbi çok güçlü atıyor dedi. Önden gidiyor ultrasona göre 8. Haftam bugün bitti
evet onlar devam diyorKalp atışını duyduğum gün 6+4 tü Dr azaltarak bırakmam söyledi. Günde 3 alıyordum 1 hafta 2, 1 hafta 1 tane alarak bıraktım 8+4te
Tüp bebek Dr una sorsan o mu dedi 12. Haftaya kadar kullan
Şu an 11. Haftanın içindeyim sadece fitil kullanıyorum
Hımm. Teşekkür ederim cevap içinCanım kan tahlili rutin, toxoplasma, rubella, sifilis gibi bakterilere de bakıyorlar, hemogram d vit. B12 de batırdı benim Dr um. Tsh zaten mecbur 2.5 altında olması gerektiği için.
Ama Fsh lh gibi diğer hormonları istemedi
Artık normal rutine dönüyor sanırım ayda 1 kontrol. Ben de en son 7+4 te gittim 11 +4 te 2 li test için gideceğim bir daha
Tüp bebek doktoruma gidiyorum. Fitile devam sadece. Duphaston , estrofem bırakırdı.12.haftaya kadar 2 haftada 1 görüyüm dedi benim dr um 8.hafta da bütün ilaçları birden bırakmak için biraz erken değilmi progestanı falanda mı bıraktırdı kendi tüp bebek doktoruna mı gidiyosun başka dr mu banada kalp atışını duyunca burdaki dr estrofemi bırak dedi ama tüp bebek dr um devam dedi
Canım benim tüp bebek doktorum hiçbirini kestirmedi. İki gün sonra 10.cu haftam olacak. Estrofem (3 kere) duphaston (3 kere) vitamin coraspin. Prolutex ve hibor iğne. Ek olarak TSH ilacida eklendiGünaydın kızlar benim gibi 8. haftada olup estrofeme devam eden varmı 12.haftaya kadar kullanıcam sanırım ama burdaki doktorum bırak dedi hem bırakmaya hem kullanmaya korkuyorum arada kaldım
Canım ben de şuan 10.haftamdayımGünaydın kızlar benim gibi 8. haftada olup estrofeme devam eden varmı 12.haftaya kadar kullanıcam sanırım ama burdaki doktorum bırak dedi hem bırakmaya hem kullanmaya korkuyorum arada kaldım
Benim doktorum kalp atışını duyduğumuzda estrofemi bırakırdı. O da 6+0 haftaya denk geliyordu.Günaydın kızlar benim gibi 8. haftada olup estrofeme devam eden varmı 12.haftaya kadar kullanıcam sanırım ama burdaki doktorum bırak dedi hem bırakmaya hem kullanmaya korkuyorum arada kaldım
Bej yarim saate baktircam canım ama bugün yine var mide bulantım sabahtan beri geçmek bilmedibende de tüm belirtiler gitti cuma günü problem yoktu ama insan sürekli gidip baktırmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?