Ayy kizlar kafam bozuk yine beni en iyi siz anlarsiniz esimle sabah konusuoruz iste transferden sonra yatmam gerekio falan dedim bana dioki ee evi kim temizlicek, sabah bana kim kahvalti hazirlicak aksam ne yicez delirdim yaa deli midir nedir sanki cocuk oyuncagi kusura bakma dedim hic bisi yapamam dokuz ay yatcak misin dio gerekirse dokuz ay yatcam dedim annen orda annem burda bi zahmet gelicekler yardim etcek herkes dedim. Cok sinirimi bozdu kendi kendime yapiyorum zevkimden yaticam diorum sanki biliyorum benle ugrasmak icin yapio ama insan bi destek beklio yaa bu kadar da basit diil ki

Evet kesinlikle destek şart valla şaka bile yapmasinlar. Benim eşim şükür ık mık etsede yapiyor sagolsun. Ama ev berbat durumda şuan daginiklari duzenli toplamiyor beceremiyor maalesef. Artik bende kanama falan olunca ellemicem dedim bi 3 ayi atlatsak yaparız kendimiz sanirim insallah

Kuzum takılma, bizim kadar araştırmıyorlar açıkçası çok kafalarının bastığını da düşünmüyorum, annelik başka bir özveri başka bir şey sana tavsiyem transfere gitmeden önce içine sinecek bir temizlik yapman/yaptırman, bir de 3 4 çeşit çorba-sulu yemek falan yapıp dolaba atman. Saat başı Bi 10 dk da olsa yürüme gerekiyor kan dolaşımı için ben o aralarda ısıtıp yedim hep. Çok kolaylık oldu.

Takmamaya calıs canım kendıne edersın bossverr konussun dursun

Sanki cok onemli ev orda cocugunu tasinaya calisiorum bana neler dio sinirim bozdu yaa ne zor kadin olmak saglikli olursam niye yapmiim zaten dimi yani anlamio ama kafa

Dogru diosun kuzum ama iste bisi beklemiorum ki sussun yeter bana Ben de oyle dusunuorum bi kac cesit yapip birakicam her hafta geliyor abla sagolsun yapiyo temizlikte annemler de yakin oturuolar geliriz dediler beyfendi sevmez baskasindan yemek illa ben yapcam kiyamiyorumda cok zor vallahi

Günaydın kızlar benim gibi 8. haftada olup estrofeme devam eden varmı 12.haftaya kadar kullanıcam sanırım ama burdaki doktorum bırak dedi hem bırakmaya hem kullanmaya korkuyorum arada kaldım
6+6 kalp atışından sonra estrofemi bıraktırdı onun yerine 3*1 duphaston verdi
Benden istedi tsh idrar kan sayımı bugün verdim hepsini daha yeni

Rapor çıkarsana canım geçen kontrole gittiğimde rapor çıkardım bir seferde 10 kutuya kadar alınabiliyor ve raporla daha uygun oluyo diye biliyorum

Rapor çıkarsana canım geçen kontrole gittiğimde rapor çıkardım bir seferde 10 kutuya kadar alınabiliyor ve raporla daha uygun oluyo diye biliyorum
Kuzum kendi doktorum rapor veremiyor SGK ile anlaşmalı değil başka doktora gitmem gerek. Çok pahalı oluyor böyle zaten yamulduk.

cnm ben günde
antibiyotik
aspirin
foliyot
trioid ilacı
3 tane estroferm kullanıyorum.sabah öğlen akşam dediler.bende günü üçe böldüm 8 saatte bir alıyorum estrofermi..

maşallah cnm.kat kat artsın inşallah.kanamanda bira önce geçer gider gemiş olsun

Tatlım ben bugün hepsini aile hekimime yazdırdım. Bir sorun çıkmadı, beni görmedi bile ben kapıda bekledim hemşire getirdi reçeteyi. İyi oldu böyle oksapar pahalıymış gerçekten.

ayy eşim o kadar sakar ve pasaklı ki ondan hiç birşey istemek istemiyorum.çünkü arkasından eminim daha çok iş bırakır ev temizliğinde arada kardeşimi çağırırım herhalde.annemlede yakın oturuyorum yemeklerimide o yapar böylece atlatırızilk ayları inşallah..

kızlar bu arada bugün eczaneye sordum estroferm ve progestanı.
doktorun tanısına göre devlet belirli kutu karşılıyomuş.mesela düşük tehlikesi yazmışsa daha çok karşılıyomuş.gebelik öncesi sonrası bile farklılık gösteriyormuş..

cnm ben günde
antibiyotik
aspirin
foliyot
trioid ilacı
3 tane estroferm kullanıyorum.sabah öğlen akşam dediler.bende günü üçe böldüm 8 saatte bir alıyorum estrofermi..
Anladim kuzum acaba nie antibiotik veriolar ilgincmis Herkesin tedavisi kisiye ozel ya valla hakkimizda hayirlisi kuzucum 6 saat arayla ictim ama bisi olmaz herhalde bana unutursan ikisini ayni anda al dedi bi zarari yok herhalde Cuma gidicektin dimi bakalim ne zaman dicek transfer tarihine heyecanlimisin ??

benimki de titizlik hastasi nerdeyse ama akli yemeklerde neyse aksam geldi Allah tan hallederiz yardim ederim dio komikk kizamiyorumda kocis iste ne anlasin niye yatmak gerek ya da hormon aliyoruz vs normal hamilelik gibi saniyo Atlatiriz baby saolsun kardesler ve anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…