Evet kesinlikle destek şart valla şaka bile yapmasinlar. Benim eşim şükür ık mık etsede yapiyor sagolsun. Ama ev berbat durumda şuan daginiklari duzenli toplamiyor beceremiyor maalesef. Artik bende kanama falan olunca ellemicem dedim bi 3 ayi atlatsak yaparız kendimiz sanirim insallahAyy kizlar kafam bozuk yine beni en iyi siz anlarsinizesimle sabah konusuoruz iste transferden sonra yatmam gerekio falan dedim bana dioki ee evi kim temizlicek, sabah bana kim kahvalti hazirlicak aksam ne yicez delirdim yaa deli midir nedir sanki cocuk oyuncagi kusura bakma dedim hic bisi yapamam dokuz ay yatcak misin dio gerekirse dokuz ay yatcam dedim annen orda annem burda bi zahmet gelicekler yardim etcek herkes dedim. Cok sinirimi bozdu kendi kendime yapiyorum zevkimden yaticam diorum sanki biliyorum benle ugrasmak icin yapio ama insan bi destek beklio yaa bu kadar da basit diil ki
Canim bende sabahlari asla fircalayamiyorm. Oyuzden gun icinde midemin bulanmadigi zamanlarda fircaliyorm. Öyle sorun olmuyorKızlar bi kaç gündür dişlerimi fırçalayamaz oldum.Macunla da macunsuzda kusmaya başlıyorum.Önereceğiniz bi diş macunu var mi?
Kuzum takılma, bizim kadar araştırmıyorlar açıkçası çok kafalarının bastığını da düşünmüyorum, annelik başka bir özveri başka bir şeyAyy kizlar kafam bozuk yine beni en iyi siz anlarsinizesimle sabah konusuoruz iste transferden sonra yatmam gerekio falan dedim bana dioki ee evi kim temizlicek, sabah bana kim kahvalti hazirlicak aksam ne yicez delirdim yaa deli midir nedir sanki cocuk oyuncagi kusura bakma dedim hic bisi yapamam dokuz ay yatcak misin dio gerekirse dokuz ay yatcam dedim annen orda annem burda bi zahmet gelicekler yardim etcek herkes dedim. Cok sinirimi bozdu kendi kendime yapiyorum zevkimden yaticam diorum sanki biliyorum benle ugrasmak icin yapio ama insan bi destek beklio yaa bu kadar da basit diil ki
Takmamaya calıs canım kendıne edersın bossverr konussun dursunAyy kizlar kafam bozuk yine beni en iyi siz anlarsinizesimle sabah konusuoruz iste transferden sonra yatmam gerekio falan dedim bana dioki ee evi kim temizlicek, sabah bana kim kahvalti hazirlicak aksam ne yicez delirdim yaa deli midir nedir sanki cocuk oyuncagi kusura bakma dedim hic bisi yapamam dokuz ay yatcak misin dio gerekirse dokuz ay yatcam dedim annen orda annem burda bi zahmet gelicekler yardim etcek herkes dedim. Cok sinirimi bozdu kendi kendime yapiyorum zevkimden yaticam diorum sanki biliyorum benle ugrasmak icin yapio ama insan bi destek beklio yaa bu kadar da basit diil ki
Sanki cok onemli ev orda cocugunu tasinaya calisiorum bana neler dio sinirim bozdu yaa ne zor kadin olmakEvet kesinlikle destek şart valla şaka bile yapmasinlar. Benim eşim şükür ık mık etsede yapiyor sagolsun. Ama ev berbat durumda şuan daginiklari duzenli toplamiyor beceremiyor maalesef. Artik bende kanama falan olunca ellemicem dedim bi 3 ayi atlatsak yaparız kendimiz sanirim insallah
Dogru diosun kuzum ama iste bisi beklemiorum ki sussun yeter banaKuzum takılma, bizim kadar araştırmıyorlar açıkçası çok kafalarının bastığını da düşünmüyorum, annelik başka bir özveri başka bir şeysana tavsiyem transfere gitmeden önce içine sinecek bir temizlik yapman/yaptırman, bir de 3 4 çeşit çorba-sulu yemek falan yapıp dolaba atman. Saat başı Bi 10 dk da olsa yürüme gerekiyor kan dolaşımı için ben o aralarda ısıtıp yedim hep. Çok kolaylık oldu.
Elimden geleni yapiyorum hamile kalirsam burnundan getircem gorcek gununu su an bebegin hayalini gectim tek hayalim bu kuzumTakmamaya calıs canım kendıne edersın bossverr konussun dursun
6+6 kalp atışından sonra estrofemi bıraktırdı onun yerine 3*1 duphaston verdiGünaydın kızlar benim gibi 8. haftada olup estrofeme devam eden varmı 12.haftaya kadar kullanıcam sanırım ama burdaki doktorum bırak dedi hem bırakmaya hem kullanmaya korkuyorum arada kaldım
Benden istedi tsh idrar kan sayımı bugün verdim hepsini daha yeniDoktorum tam bir ay sonraya randevu verdi normal mi ? Bir de benden tam kan sayımı vesaire istedi. Sizden de istedi mi ? Tsh fsh vesaire başta yaptırdığımız bütün testleri. Vee bütün ilaçlarımı kestirdi. Kanama alanı küçülmemiş ama bebek çok iyi maşallah dedi . Kalbi çok güçlü atıyor dedi. Önden gidiyor ultrasona göre 8. Haftam bugün bitti
konuştum bugün tüp bebek merkezimle tüm ilaçlarıma 2hafta aynen devam sonra dozlarını azaltarak bitireceğiz6+6 kalp atışından sonra estrofemi bıraktırdı onun yerine 3*1 duphaston verdi
Benden istedi tsh idrar kan sayımı bugün verdim hepsini daha yeni
Rapor çıkarsana canım geçen kontrole gittiğimde rapor çıkardım bir seferde 10 kutuya kadar alınabiliyor ve raporla daha uygun oluyo diye biliyorumEczanenin söylediği progestan fitil aile hekimi yazıyor. Oksapar I uzman hekim yazmalıymış. Diğerlerini bilmiyorum kuzum. Oksapar çok maliyetli yazdırmam gerekiyor ama gitmekte hastaneye tehlikeli geliyor. Bir de bazı doktorlar yazmak istemiyor ne tepki verecek diye endişe ediyorum
Kuzum kendi doktorum rapor veremiyor SGK ile anlaşmalı değil başka doktora gitmem gerek. Çok pahalı oluyor böyle zaten yamulduk.Rapor çıkarsana canım geçen kontrole gittiğimde rapor çıkardım bir seferde 10 kutuya kadar alınabiliyor ve raporla daha uygun oluyo diye biliyorum
Çok haklısın canım Allah yardımcımız olsun bu süreçteKuzum kendi doktorum rapor veremiyor SGK ile anlaşmalı değil başka doktora gitmem gerek. Çok pahalı oluyor böyle zaten yamulduk.
cnm ben gündeAnladım kuzum hadi hayırlısı bakalım inşallah arka arkaya olucak alıcaz güzel haberleriiisen de şimdi sadece estrofem mi içiosun ? Kaç saat arayla içiosun bana bişi demediler bende altı saat ayarladım kafama göre
maşallah cnm.kat kat artsın inşallah.kanamanda bira önce geçer gider gemiş olsunKızlar çook sağolunSonucum 7.günümde 131 çıktı. Kanamam devam etti doktorum full yatacaksın ve progesteronu 100 mg iğneye çıkaracaksın dedi. Aspirini kestirdi. 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi. Ağrım oluyor kanamam devam etti biraz daha .
doktorum yapılacak baska tedavi türü yook suan yat sürekli stres yapma mesaneni sürekli bosalt dedi. İçim biraz olsun rahatladı bchg yi görünce rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın
Tatlım ben bugün hepsini aile hekimime yazdırdım. Bir sorun çıkmadı, beni görmedi bile ben kapıda bekledim hemşire getirdi reçeteyi. İyi oldu böyle oksapar pahalıymış gerçekten.Eczanenin söylediği progestan fitil aile hekimi yazıyor. Oksapar I uzman hekim yazmalıymış. Diğerlerini bilmiyorum kuzum. Oksapar çok maliyetli yazdırmam gerekiyor ama gitmekte hastaneye tehlikeli geliyor. Bir de bazı doktorlar yazmak istemiyor ne tepki verecek diye endişe ediyorum
ayy eşim o kadar sakar ve pasaklı ki ondan hiç birşey istemek istemiyorum.çünkü arkasından eminim daha çok iş bırakırAyy kizlar kafam bozuk yine beni en iyi siz anlarsinizesimle sabah konusuoruz iste transferden sonra yatmam gerekio falan dedim bana dioki ee evi kim temizlicek, sabah bana kim kahvalti hazirlicak aksam ne yicez delirdim yaa deli midir nedir sanki cocuk oyuncagi kusura bakma dedim hic bisi yapamam dokuz ay yatcak misin dio gerekirse dokuz ay yatcam dedim annen orda annem burda bi zahmet gelicekler yardim etcek herkes dedim. Cok sinirimi bozdu kendi kendime yapiyorum zevkimden yaticam diorum sanki biliyorum benle ugrasmak icin yapio ama insan bi destek beklio yaa bu kadar da basit diil ki
Anladim kuzum acaba nie antibiotik veriolar ilgincmiscnm ben günde
antibiyotik
aspirin
foliyot
trioid ilacı
3 tane estroferm kullanıyorum.sabah öğlen akşam dediler.bende günü üçe böldüm 8 saatte bir alıyorum estrofermi..
ayy eşim o kadar sakar ve pasaklı ki ondan hiç birşey istemek istemiyorum.çünkü arkasından eminim daha çok iş bırakırev temizliğinde arada kardeşimi çağırırım herhalde.annemlede yakın oturuyorum yemeklerimide o yapar böylece atlatırızilk ayları inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?