Çok sağolasın canım benım güzel dileklerin içinmaşallah cnm.kat kat artsın inşallah.kanamanda bira önce geçer gider gemiş olsun
Hayırlı olsun cnm Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsinKızlar çook sağolunSonucum 7.günümde 131 çıktı. Kanamam devam etti doktorum full yatacaksın ve progesteronu 100 mg iğneye çıkaracaksın dedi. Aspirini kestirdi. 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi. Ağrım oluyor kanamam devam etti biraz daha .
doktorum yapılacak baska tedavi türü yook suan yat sürekli stres yapma mesaneni sürekli bosalt dedi. İçim biraz olsun rahatladı bchg yi görünce rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın
Canım evet hiç beklemiyordum erken öğrenmeyi. kanama Sebebim oldu işteHayırlı olsun cnm Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsinHamileliğini en erken öğrenenlerden oldun Değerin çok güzel kat kat artsın inş.Darısı tüm bekleyenlere
düşük tehlikesi gösterip yazmıştır,devlet karşılamıştır. bana da öyle söyledi zaten düşük tehlikesi tanısı koyup yazarsa karşlıyor devlet..Tatlım ben bugün hepsini aile hekimime yazdırdım. Bir sorun çıkmadı, beni görmedi bile ben kapıda bekledim hemşire getirdi reçeteyi. İyi oldu böyle oksapar pahalıymış gerçekten.
cinsel yolla bulaşan bakterileri temizleyen bir antibiyotik.diğerinde de vermişti bana.genel olarak veriyor sanırım doktor,temizlenmesi açısından.saatin önemi olup olmadığını sordum,bir önemi yok dediler.evet cnm cuma gideceğim.evet ya biran önce belli olsa hayırlısıyla transfer gerçekleşseAnladim kuzum acaba nie antibiotik veriolar ilgincmisHerkesin tedavisi kisiye ozel ya valla hakkimizda hayirlisi kuzucum 6 saat arayla ictim ama bisi olmaz herhalde bana unutursan ikisini ayni anda al dedi bi zarari yok herhalde Cuma gidicektin dimi bakalim ne zaman dicek transfer tarihine heyecanlimisin ??
Evet bana iki kez yumurta toplamadan sonra aynısı oldu. Adet olamadım, dr ilaç verdi onunla oldum.Kızlar merhabalar, tecrübelerinize dayanarak yardımınızı bekliyorum. Benim geçen ay yumurta toplama ve dondurma işlemim oldu, doktor sonrasında yakın zamanda regl olacağımı ve bitince kontrole gelmemi söyledi, bi deneme yapıcaz rahmin durumuna bakıcaz hazır mı diye dedi, gittim rahme aynı transfer işlemi gibi katater yerleştirip şırıngayla su verdi, gayet güzel regl olduğunda gel tekrar kontrol edelim ona göre bitiminde transfer işlemine geçebiliriz dedi buraya kadar herşey iyi. Yalnız ben hala regl olamadım, yumurta toplama sonrası reglim 19 nisanda olmuştu normalde 28 gün döndüm ama 10 gün gecikti. her an regl olacakmışım gibi kasık ağrısı çekiyorum ama tertemiz, yine de nolur nolmaz dün erken gebelik testi yaptım sonuç her zamanki gibi negatif. Sizlerde de böyle mi oldu yumurta toplama sonrası normal mi bu durum? napsam bilemedim doktoru mu arasam gitsem mi yoksa daha beklesem mi
cnm benim nisan da transfer tedavim iptal oldu.tekrar başladım transfer tedavisine cuma günü transfer tarihim belli olacakÇok sağolasın canım benım güzel dileklerin içinaminn.. sen de durumlar nasıl
Bende gitmeli miyim doktora, ilaçsız kendiliğinden olur mu ki beklesem mi.Evet bana iki kez yumurta toplamadan sonra aynısı oldu. Adet olamadım, dr ilaç verdi onunla oldum.
cnm benim nisan da transfer tedavim iptal oldu.tekrar başladım transfer tedavisine cuma günü transfer tarihim belli olacakÇok sağolasın canım benım güzel dileklerin içinaminn.. sen de durumlar nasıl
Cnm benim transfer tedavim başladı yarıda kesildi ilaçları kullanmaya devam ettim o ay.ilaçları bıraktıktan 5-6 gün sonra olmam gerekiyordu ama bir türlü olmadım.olmam gereken adet günümden 10 geçti.olmayınca doktoru aradım kan ver gebelik durumu var mı yok mu bakalım dedi.Kanda gebelik yoktu Bekleyelim gelir dedi 5 gün daha bekledim gelmedi.bende internetten adet söktürücü bir egzersiz var onu yaptım 5 gün.birde kekik çayı içtim bir bardak 5. Gün oldum.. sende deneyebilirsin..Kızlar merhabalar, tecrübelerinize dayanarak yardımınızı bekliyorum. Benim geçen ay yumurta toplama ve dondurma işlemim oldu, doktor sonrasında yakın zamanda regl olacağımı ve bitince kontrole gelmemi söyledi, bi deneme yapıcaz rahmin durumuna bakıcaz hazır mı diye dedi, gittim rahme aynı transfer işlemi gibi katater yerleştirip şırıngayla su verdi, gayet güzel regl olduğunda gel tekrar kontrol edelim ona göre bitiminde transfer işlemine geçebiliriz dedi buraya kadar herşey iyi. Yalnız ben hala regl olamadım, yumurta toplama sonrası reglim 19 nisanda olmuştu normalde 28 gün döndüm ama 10 gün gecikti. her an regl olacakmışım gibi kasık ağrısı çekiyorum ama tertemiz, yine de nolur nolmaz dün erken gebelik testi yaptım sonuç her zamanki gibi negatif. Sizlerde de böyle mi oldu yumurta toplama sonrası normal mi bu durum? napsam bilemedim doktoru mu arasam gitsem mi yoksa daha beklesem mi
Hayirlisi kuzucum insallah az kaldiii saglikla mutlu haberleri alalimcinsel yolla bulaşan bakterileri temizleyen bir antibiyotik.diğerinde de vermişti bana.genel olarak veriyor sanırım doktor,temizlenmesi açısından.saatin önemi olup olmadığını sordum,bir önemi yok dediler.evet cnm cuma gideceğim.evet ya biran önce belli olsa hayırlısıyla transfer gerçekleşse
Kekik çayını bende düşünmüştüm ama bir ihtimal gebelik varsa diye ümitlenip cesaret edememiştim, şuan emin oldumki normal bir süreç geçiriyorum. Bende bakıyım egzersiz videolarına, çayı da içiyim olsun artık da transfer aşamasına geçiyim inşallah. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için, Allah hepimize güzel sonuçlar versin inşallahCnm benim transfer tedavim başladı yarıda kesildi ilaçları kullanmaya devam ettim o ay.ilaçları bıraktıktan 5-6 gün sonra olmam gerekiyordu ama bir türlü olmadım.olmam gereken adet günümden 10 geçti.olmayınca doktoru aradım kan ver gebelik durumu var mı yok mu bakalım dedi.Kanda gebelik yoktu Bekleyelim gelir dedi 5 gün daha bekledim gelmedi.bende internetten adet söktürücü bir egzersiz var onu yaptım 5 gün.birde kekik çayı içtim bir bardak 5. Gün oldum.. sende deneyebilirsin..
Belli bir hastalık kodu girmesi gerekiyor evet, ne girdiğini bilmiyorum ama hemşire sistem kabul etmezse haber ver dedi, ama sorun çıkmadı.. ilk defa ilaçlara az bi para verdim, mutlu oldumdüşük tehlikesi gösterip yazmıştır,devlet karşılamıştır. bana da öyle söyledi zaten düşük tehlikesi tanısı koyup yazarsa karşlıyor devlet..
Ayyy cok heyecanlıııcnm benim nisan da transfer tedavim iptal oldu.tekrar başladım transfer tedavisine cuma günü transfer tarihim belli olacak
Bırtek testle kalsa sonra devamıda varAyyy cok heyecanlııısonra bekle babam bekle test gününü
Bana doktorum opudan sonra gecikebilirsin deöiştiKızlar merhabalar, tecrübelerinize dayanarak yardımınızı bekliyorum. Benim geçen ay yumurta toplama ve dondurma işlemim oldu, doktor sonrasında yakın zamanda regl olacağımı ve bitince kontrole gelmemi söyledi, bi deneme yapıcaz rahmin durumuna bakıcaz hazır mı diye dedi, gittim rahme aynı transfer işlemi gibi katater yerleştirip şırıngayla su verdi, gayet güzel regl olduğunda gel tekrar kontrol edelim ona göre bitiminde transfer işlemine geçebiliriz dedi buraya kadar herşey iyi. Yalnız ben hala regl olamadım, yumurta toplama sonrası reglim 19 nisanda olmuştu normalde 28 gün döndüm ama 10 gün gecikti. her an regl olacakmışım gibi kasık ağrısı çekiyorum ama tertemiz, yine de nolur nolmaz dün erken gebelik testi yaptım sonuç her zamanki gibi negatif. Sizlerde de böyle mi oldu yumurta toplama sonrası normal mi bu durum? napsam bilemedim doktoru mu arasam gitsem mi yoksa daha beklesem mi
ya bende hic belirti yok 8. haftaya gircem korkmaya basladim cumartesi randevu aldim baska doktordanGunaydin kizlar bende deli mide bulantisi yasamaya basladim sanirim. Hafiften arasira oluyodu ama dün ve bugün artarak devam ediyor. Kusma yok allahtan ama hicbisey görmek yemek istemiyorm sadece meyve iyi geliyo gibi. Haftalar önce burda sormuştum nasil oluyo bulanti tarif edebilen varmi diye? Tarifi yokmuş bunun anladim. Yemek kokusu yağ kokusu hepsi rahatsiz ediyor. Evde maskeyle dolasmaya başladim
Korkma canim baksana full bulantisiz olanlar varmiş. Yada full kusanlar. Beta hcg hormonu yapıyormuş bulantiyi. Her hamilelik ayni annede bile farklıyken hepimizin belirtileri de farklı demekki. Sen yine kontrole git tabii icin rahat etsinya bende hic belirti yok 8. haftaya gircem korkmaya basladim cumartesi randevu aldim baska doktordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?