- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 39
Ozellıkle aç kalınca oyızden sabahları uyanınca hemen bıseyler yemek gerekıyor bende bugun bıraz bekledım sımdı fenalardayımGunaydin kizlar bende deli mide bulantisi yasamaya basladim sanirim. Hafiften arasira oluyodu ama dün ve bugün artarak devam ediyor. Kusma yok allahtan ama hicbisey görmek yemek istemiyorm sadece meyve iyi geliyo gibi. Haftalar önce burda sormuştum nasil oluyo bulanti tarif edebilen varmi diye? Tarifi yokmuş bunun anladim. Yemek kokusu yağ kokusu hepsi rahatsiz ediyor. Evde maskeyle dolasmaya başladim
Benimde yok kuzum önce yanma filan oluyordu şimdi o da yok. Geçen haftada muayenem vardı sorun yoktu ama siz böyle diyince korkuyorum ben de. Üstelik teee 12. Hafta da çağırdı bir dahaya bende hic belirti yok 8. haftaya gircem korkmaya basladim cumartesi randevu aldim baska doktordan
Tabi canım çok zor her anı bir o kadar güzel amaBırtek testle kalsa sonra devamıda var
Aile hekimin uzman demek ki kuzum. Benim ki pratisyen hekim yazamaz kan sulandırıcıyı doktora gitmem gerekiyor bakayım olmadı bir randevu alıp şansımı deneyeyim okulumu dondurmak için de gebelik raporu almam gerekiyor onu da hallederim belki aradan çıkarTatlım ben bugün hepsini aile hekimime yazdırdım. Bir sorun çıkmadı, beni görmedi bile ben kapıda bekledim hemşire getirdi reçeteyi. İyi oldu böyle oksapar pahalıymış gerçekten.
Başınız sağ olsun Rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun kuzumChocalete bende öyleyim sabahları özellikle çok var şuan kendime gelmeye calisiyorum dün kayınvalidem vefat etti çok ağladım üzüldüm ayakta da kaldım ağrım da çöktü şuan iyiyim
Basin sagolsun canimChocalete bende öyleyim sabahları özellikle çok var şuan kendime gelmeye calisiyorum dün kayınvalidem vefat etti çok ağladım üzüldüm ayakta da kaldım ağrım da çöktü şuan iyiyim
amin inşallh cnm.senin salı günüydü di mi kontrol..Hayirlisi kuzucum insallah az kaldiii saglikla mutlu haberleri alalim
Kekik çayını bende düşünmüştüm ama bir ihtimal gebelik varsa diye ümitlenip cesaret edememiştim, şuan emin oldumki normal bir süreç geçiriyorum. Bende bakıyım egzersiz videolarına, çayı da içiyim olsun artık da transfer aşamasına geçiyim inşallah. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için, Allah hepimize güzel sonuçlar versin inşallah
Başınsağolsun Allah geride kalanlara sabır versinChocalete bende öyleyim sabahları özellikle çok var şuan kendime gelmeye calisiyorum dün kayınvalidem vefat etti çok ağladım üzüldüm ayakta da kaldım ağrım da çöktü şuan iyiyim
aynen cnm test günü sonra yine test kese kalp derken geçireceğiz günleri hayırlısıylaa..Ayyy cok heyecanlııısonra bekle babam bekle test gününü
cnm ya geçmiş olsun.en korktupum durum bu benim de midem çok hassasttır.inşallah bulantı olmaz.anlatılmaz yaşanır bir duygu bu evetGunaydin kizlar bende deli mide bulantisi yasamaya basladim sanirim. Hafiften arasira oluyodu ama dün ve bugün artarak devam ediyor. Kusma yok allahtan ama hicbisey görmek yemek istemiyorm sadece meyve iyi geliyo gibi. Haftalar önce burda sormuştum nasil oluyo bulanti tarif edebilen varmi diye? Tarifi yokmuş bunun anladim. Yemek kokusu yağ kokusu hepsi rahatsiz ediyor. Evde maskeyle dolasmaya başladim
cnm başınız saolsun.allah ailenize sabırlar versin..Chocalete bende öyleyim sabahları özellikle çok var şuan kendime gelmeye calisiyorum dün kayınvalidem vefat etti çok ağladım üzüldüm ayakta da kaldım ağrım da çöktü şuan iyiyim
başınız sağolsun Allah rahmet eylesinChocalete bende öyleyim sabahları özellikle çok var şuan kendime gelmeye calisiyorum dün kayınvalidem vefat etti çok ağladım üzüldüm ayakta da kaldım ağrım da çöktü şuan iyiyim
Master mı canım? Kısmet olupda hamile kalırsam ben de önümüzdeki sene donduracağım, tam tez zamanıma denk geliyor. Kaç dönem dondurabiliyoruz bilgin var mı?Aile hekimin uzman demek ki kuzum. Benim ki pratisyen hekim yazamaz kan sulandırıcıyı doktora gitmem gerekiyor bakayım olmadı bir randevu alıp şansımı deneyeyim okulumu dondurmak için de gebelik raporu almam gerekiyor onu da hallederim belki aradan çıkar
Bende de yok kuzum. Kronik bel ağrım dışında gebeliğe dair bişe. Valla çok haklısın ne yalan söyleyim inan ben de öyleyim. Sadece dün çok kötü mide karın ağrısı karışık bişey yaşadım ama baya kötüydü ne sebeple oldu hiç bişe anlamadım. 2 hafta sonraya kontrol vermişti Bi de imkan olsa her hafta bakmak isteriz biz bu aylarda vallaya bende hic belirti yok 8. haftaya gircem korkmaya basladim cumartesi randevu aldim baska doktordan
Basın sagolsun canım kendine dikkat et ama senAmin canım teşekkür ederim
Canım ben baktircaktim ilk aylarda sürekli ultrason tavsiye etmiyioruz dedi hiç yoktan 2 3 hafta koyun araya dedi yazık bebeklerinize dedi kadın dogumcu ben bide hastanedeyim sürekli ultrasonla baktırmak ıstiyorumBende de yok kuzum. Kronik bel ağrım dışında gebeliğe dair bişe. Valla çok haklısın ne yalan söyleyim inan ben de öyleyim. Sadece dün çok kötü mide karın ağrısı karışık bişey yaşadım ama baya kötüydü ne sebeple oldu hiç bişe anlamadım. 2 hafta sonraya kontrol vermişti Bi de imkan olsa her hafta bakmak isteriz biz bu aylarda valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?