Ozellıkle aç kalınca oyızden sabahları uyanınca hemen bıseyler yemek gerekıyor bende bugun bıraz bekledım sımdı fenalardayım

ya bende hic belirti yok 8. haftaya gircem korkmaya basladim cumartesi randevu aldim baska doktordan
Benimde yok kuzum önce yanma filan oluyordu şimdi o da yok. Geçen haftada muayenem vardı sorun yoktu ama siz böyle diyince korkuyorum ben de. Üstelik teee 12. Hafta da çağırdı bir daha

Tatlım ben bugün hepsini aile hekimime yazdırdım. Bir sorun çıkmadı, beni görmedi bile ben kapıda bekledim hemşire getirdi reçeteyi. İyi oldu böyle oksapar pahalıymış gerçekten.
Aile hekimin uzman demek ki kuzum. Benim ki pratisyen hekim yazamaz kan sulandırıcıyı doktora gitmem gerekiyor bakayım olmadı bir randevu alıp şansımı deneyeyim okulumu dondurmak için de gebelik raporu almam gerekiyor onu da hallederim belki aradan çıkar

cnm bak bu egzersiz günde 4 kere falan yaptım..

cnm ya geçmiş olsun.en korktupum durum bu benim de midem çok hassasttır.inşallah bulantı olmaz.anlatılmaz yaşanır bir duygu bu evet

Master mı canım? Kısmet olupda hamile kalırsam ben de önümüzdeki sene donduracağım, tam tez zamanıma denk geliyor. Kaç dönem dondurabiliyoruz bilgin var mı?

ya bende hic belirti yok 8. haftaya gircem korkmaya basladim cumartesi randevu aldim baska doktordan
Bende de yok kuzum. Kronik bel ağrım dışında gebeliğe dair bişe. Valla çok haklısın ne yalan söyleyim inan ben de öyleyim. Sadece dün çok kötü mide karın ağrısı karışık bişey yaşadım ama baya kötüydü ne sebeple oldu hiç bişe anlamadım. 2 hafta sonraya kontrol vermişti Bi de imkan olsa her hafta bakmak isteriz biz bu aylarda valla

Canım ben baktircaktim ilk aylarda sürekli ultrason tavsiye etmiyioruz dedi hiç yoktan 2 3 hafta koyun araya dedi yazık bebeklerinize dedi kadın dogumcu ben bide hastanedeyim sürekli ultrasonla baktırmak ıstiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…