Doktora kuzum. Tez aşamasındayım hiç bir şey yapamadım biraz benim hatam pandemiyi değerlendiremedim. Ya sanırım bir dönem covid de şans tanımışlardı ama aklıma gelmedi hiç. Yine kendimi zorlayacağım Allah sağlık verirse.Master mı canım? Kısmet olupda hamile kalırsam ben de önümüzdeki sene donduracağım, tam tez zamanıma denk geliyor. Kaç dönem dondurabiliyoruz bilgin var mı?
Başınız sağolsun canım boyle zamanlarda ınsan cok üzülüyor rabbım sabır verısnChocalete bende öyleyim sabahları özellikle çok var şuan kendime gelmeye calisiyorum dün kayınvalidem vefat etti çok ağladım üzüldüm ayakta da kaldım ağrım da çöktü şuan iyiyim
Bemim de tam teze denk gelecek, şimdi başlıyım desem kafamı toplayıp konsantre olamıyorum, transfer tutarsa inşallah doğum ocak-şubat tam tezin yoğunlaşacağı zamanlar, bikaç dönem dondurup öyle devam ederim diyorum bakalım..Doktora kuzum. Tez aşamasındayım hiç bir şey yapamadım biraz benim hatam pandemiyi değerlendiremedim. Ya sanırım bir dönem covid de şans tanımışlardı ama aklıma gelmedi hiç. Yine kendimi zorlayacağım Allah sağlık verirse.
Ben de 8.haftadayım bulandım yok canım.ya bende hic belirti yok 8. haftaya gircem korkmaya basladim cumartesi randevu aldim baska doktordan
Hoşgeldin canımGunaydin kizlar bende deli mide bulantisi yasamaya basladim sanirim. Hafiften arasira oluyodu ama dün ve bugün artarak devam ediyor. Kusma yok allahtan ama hicbisey görmek yemek istemiyorm sadece meyve iyi geliyo gibi. Haftalar önce burda sormuştum nasil oluyo bulanti tarif edebilen varmi diye? Tarifi yokmuş bunun anladim. Yemek kokusu yağ kokusu hepsi rahatsiz ediyor. Evde maskeyle dolasmaya başladim
Başınız sağolsun canımAmin canım teşekkür ederim
Benim yeni değil ama hep bir bahanem oldu. şu ana kadar yaptıklarımı sunmam gerek bir şey yok ve şu an yapamam da yoğunlaşmam gerek baya. O yüzden tek çarem dondurmak olacak inşallah sorun çıkmaz. Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah hepsini hallederiz. Benim zamanım da kalmadı açıkçası da işte biraz rahatlarsam dondursam bile uğraşırım kendimi yormadanBemim de tam teze denk gelecek, şimdi başlıyım desem kafamı toplayıp konsantre olamıyorum, transfer tutarsa inşallah doğum ocak-şubat tam tezin yoğunlaşacağı zamanlar, bikaç dönem dondurup öyle devam ederim diyorum bakalım..
Basiniz sagolsun canimChocalete bende öyleyim sabahları özellikle çok var şuan kendime gelmeye calisiyorum dün kayınvalidem vefat etti çok ağladım üzüldüm ayakta da kaldım ağrım da çöktü şuan iyiyim
Benim ki de sali iste senle uc dort gun arayla gidiyoruz arka arkaya alicaz guzel haberleri babyamin inşallh cnm.senin salı günüydü di mi kontrol..
canim benim bugun lekelenmem artinca gittim yine mecbur igne oldum kontrol etti problem yok 7+4 dedi ama bu lekelenmelerin artmasi neden oluyor anlamiyorum kanama alani da gozukmuyor haftaya da tup bebek doktoruyla randevum var sorcam ona daBenimde yok kuzum önce yanma filan oluyordu şimdi o da yok. Geçen haftada muayenem vardı sorun yoktu ama siz böyle diyince korkuyorum ben de. Üstelik teee 12. Hafta da çağırdı bir daha
Ben de bunca sene hem çocuk hem master için bekledim bekledim, çocuk zaten olmuyo boşuna korunmuşumBenim yeni değil ama hep bir bahanem oldu. şu ana kadar yaptıklarımı sunmam gerek bir şey yok ve şu an yapamam da yoğunlaşmam gerek baya. O yüzden tek çarem dondurmak olacak inşallah sorun çıkmaz. Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah hepsini hallederiz. Benim zamanım da kalmadı açıkçası da işte biraz rahatlarsam dondursam bile uğraşırım kendimi yormadan
bugun lekelenmem artinca gittim yone baktirdim canim problem yok ama lekelenmeye cok canim sıkılıyorBende de yok kuzum. Kronik bel ağrım dışında gebeliğe dair bişe. Valla çok haklısın ne yalan söyleyim inan ben de öyleyim. Sadece dün çok kötü mide karın ağrısı karışık bişey yaşadım ama baya kötüydü ne sebeple oldu hiç bişe anlamadım. 2 hafta sonraya kontrol vermişti Bi de imkan olsa her hafta bakmak isteriz biz bu aylarda valla
Canım sorun olmamasına sevindim lekelenmen kanama alanı yoksa fitil enfeksiyon gibi şeylerden olabilir haftaya doktorun daha doğrusunu söyler sana. Şimdilik içini ferah tutcanim benim bugun lekelenmem artinca gittim yine mecbur igne oldum kontrol etti problem yok 7+4 dedi ama bu lekelenmelerin artmasi neden oluyor anlamiyorum kanama alani da gozukmuyor haftaya da tup bebek doktoruyla randevum var sorcam ona da
Öyle canım ben de korundum planlar yaptım şimdi pişmanım ve asla kariyerimi düşünerek adım atmadım sonrasında. Her şeyin yeri ayrı ve vaktinde güzel. Korunma olayı bana ders oldu bu konuda. Gerçekten çok plan yapmamak gerek. Aslında savruk biriyim ama demek ki çokta değilmişim azıcık rahat davranmak gerekiyormuşBen de bunca sene hem çocuk hem master için bekledim bekledim, çocuk zaten olmuyo boşuna korunmuşummaster da tam bu zamana denk geldi.. dedim eh nolcaksa olsun, o kadar plan yaptım da noldu
inşallah canım fitilden galiba anlamadım başka problem gözükmüyor çünkü riskli haftaları atlatsaydık hayırlısıylaCanım sorun olmamasına sevindim lekelenmen kanama alanı yoksa fitil enfeksiyon gibi şeylerden olabilir haftaya doktorun daha doğrusunu söyler sana. Şimdilik içini ferah tut
Valla benim de kafamda deli sorular ateşim artık 36 larda çıkıyor. Kabızlık gitti diğer şeyler zaten yoktu sürekli bir endişe hali. Beklemekten dua etmekten başka da çare yok. Risk hiç bitmiyor ama ilk üç ay kayıplar daha fazla oluyor maalesef. İnsan düşünmeden edemiyor...inşallah canım fitilden galiba anlamadım başka problem gözükmüyor çünkü riskli haftaları atlatsaydık hayırlısıyla
Kuzum tum olmuslerimize rahmet olsun ama benim degil K Kelebegim2512 ' in kayinvalidesi vefat etmiş canim..Chocalete canımm başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Doğru tabi canım haklılar aslında. Normalde aylık kontrole çağırırız ama ilk aylar 2 hafta arayla görücem demişti işte bana da doktorumCanım ben baktircaktim ilk aylarda sürekli ultrason tavsiye etmiyioruz dedi hiç yoktan 2 3 hafta koyun araya dedi yazık bebeklerinize dedi kadın dogumcu ben bide hastanedeyim sürekli ultrasonla baktırmak ıstiyorum
Ayy kusura bakma valla hızlıca yanlıs okumusu. K Kelebegim2512 basinız sagolsun canımKuzum tum olmuslerimize rahmet olsun ama benim degil K Kelebegim2512 ' in kayinvalidesi vefat etmiş canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?