yeni tedavin hayırlı uğurlu olsun cnm.inşallah hayırlı sonuçlanır..mayıs topiği var cnm.selam mart başlığındaydım negatif sonuç aldım yer : tavmergen ( embriyologları nasıl acaba çokmerak ediyorum olumlu sonuç alanlar var mı). Nisana yetişemedim sanırım. Mayıs başlığı var mı acaba.Sebepsiz inf-31 yaş- bugün 2. dondurulmuş denemem için başlıyorum . Kronik hastalığım var. 1.deneme tek blast kaliteli 5.gündü( geç döllenme idi). İntralipid serumu da verdiler transfer günü- 2.denememde çift 3.gün olucak. serum+ prednol alacağım. Prednol alanlar varsa trans öncesi mi sonrası mı kaç mg verildi sizlere ? Doktor 1.olumsuzdan sonra hist yaptı rahme çizik atıldı ihtimal artsın dye.
ayları karıştırmışım beklemekten o kadar sıkıldım ki. martta 1.transferim yapıldı- nisan covid aşısı+ mayıs hist+ haziranda 2.trans olucak. Haziran başlığını arayayım kesın yoktur
Bilmiyordum cnm çok sağolcnm sıkıntı yapma bu zaten beklenen bir durum.özellikle hemşire uyarmıştı beni lekelenmen olacak korkulacak bir durum değil diye..transferin iptal olmaz.
Dur canim sakin kal. Hep yasadik hepimiz ayni duygulari cok normal.günaydın kızlar bugün transferin 3. günü çok tuaf uyandım belirti aramaya başladımbu zamana kadar olumlu düşündüm hep yine başladı kuruntulular
elimde değil bu güne kadar hiç düşünmedimDur canim sakin kal. Hep yasadik hepimiz ayni duygulari cok normal.
Cnm doktora söylemedim.Salı günü kontrole gidecegim zaten.Lekelenmem azaldı belki tamamen kesilirKanama hariç hepsi vardi bendede. Ama senin gelen lekelenme icin sanmiyorm iptal olacagini cnku rahimden gelmiyor ki kan. Söyledinmi doktoruna?
Öyle yakında tüp bebek kliniği açarız toplaşıpAyy neler öğreniyoruz yaa valla kuzumÇok şükür ki pozitifi aldın darısı bizim başımıza İki tane koycak bana da inşallah ikizlerimizin muhabbetlerini yaparız birlikte
Merhaba canım bende aynı merkezde idim. Pozitif sonuç aldım ama embriyologlar ya da sana yapılan işlemler hakkında fikrim yok maalesef. Serumu ben de almıştım. Prednol nedir bilmiyorum. Umarım bu kez gönlünce olurselam mart başlığındaydım negatif sonuç aldım yer : tavmergen ( embriyologları nasıl acaba çokmerak ediyorum olumlu sonuç alanlar var mı). Nisana yetişemedim sanırım. Mayıs başlığı var mı acaba.Sebepsiz inf-31 yaş- bugün 2. dondurulmuş denemem için başlıyorum . Kronik hastalığım var. 1.deneme tek blast kaliteli 5.gündü( geç döllenme idi). İntralipid serumu da verdiler transfer günü- 2.denememde çift 3.gün olucak. serum+ prednol alacağım. Prednol alanlar varsa trans öncesi mi sonrası mı kaç mg verildi sizlere ? Doktor 1.olumsuzdan sonra hist yaptı rahme çizik atıldı ihtimal artsın dye.
cnm transferin hayırlı olsun inşallah..aldığın hormonlardan da insanın ruh hali değişkenlik gösteriyor.içini ferah tut.güzel bir süreçin olacak inşallahgünaydın kızlar bugün transferin 3. günü çok tuaf uyandım belirti aramaya başladımbu zamana kadar olumlu düşündüm hep yine başladı kuruntulular
sağol canım inşallah bu sefer sağlıkla sonuçlanırcnm transferin hayırlı olsun inşallah..aldığın hormonlardan da insanın ruh hali değişkenlik gösteriyor.içini ferah tut.güzel bir süreçin olacak inşallah
Çıktımm bilee
Çok teşekkürler canlarımm. Koydular bebişi bekliyorum
Oyyyy maşallahhh çok sevindimmm dinlen güzel güzelllÇok teşekkürler canlarımm. Koydular bebişi bekliyorumdarısı sizlere
Hadi hayırlı uğurlu olsun Allahim saglikla nasip etsin insallah canimÇıktımm bileegördüm minik noktayı, inşallah sıkı sıkı tutunur, benim ki hepimizin kii çok az yatırdılar, iğneleri vurmak için ayrı bi yere aldılar kaldırıp. Ben biraz daha durmak istiyorum dedim, yatıyorum şimdi.. şimdi çılgın bekleyiş başlıyor
Gözünaydın canım sağlıkla tutunsun inşallah miniğimizÇıktımm bileegördüm minik noktayı, inşallah sıkı sıkı tutunur, benim ki hepimizin kii çok az yatırdılar, iğneleri vurmak için ayrı bi yere aldılar kaldırıp. Ben biraz daha durmak istiyorum dedim, yatıyorum şimdi.. şimdi çılgın bekleyiş başlıyor
MerhabaMrbbebiqo
Ank.daysaniz rapor icin ank.unv,hacettepe ve gaziden rapor cikartilabiliyor. Ortalama 1 hafta suruyor. Ama zubeyde hanimda daha islemler daha hizli ayni gun icerisinde cikartilabiliyor evraklari tamamlarsaniz. Adetin 2.gunu tup bebek bolumunden randevu aldim. Ultrason muayene ve kan tahlilinden sonra öglen heyetle gorustum. (İstedikleri evraklari hazirladim) evlilik cuzdani fotokopisi,kimlik fotokopisi,nufus kayit ornegi,basarisiz denemelerin raporlari,sgk 500 is gunu raporu hazirlayip gittigimde. Ayni gun aninda rapor çikti. İlaclarin %80 nini karsilasiyor.
Bu kadar
hayırlısı olsun canımÇıktımm bileegördüm minik noktayı, inşallah sıkı sıkı tutunur, benim ki hepimizin kii çok az yatırdılar, iğneleri vurmak için ayrı bi yere aldılar kaldırıp. Ben biraz daha durmak istiyorum dedim, yatıyorum şimdi.. şimdi çılgın bekleyiş başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?