yeni tedavin hayırlı uğurlu olsun cnm.inşallah hayırlı sonuçlanır..mayıs topiği var cnm.

Merhaba canım bende aynı merkezde idim. Pozitif sonuç aldım ama embriyologlar ya da sana yapılan işlemler hakkında fikrim yok maalesef. Serumu ben de almıştım. Prednol nedir bilmiyorum. Umarım bu kez gönlünce olur

günaydın kızlar bugün transferin 3. günü çok tuaf uyandım belirti aramaya başladım bu zamana kadar olumlu düşündüm hep yine başladı kuruntulular
cnm transferin hayırlı olsun inşallah..aldığın hormonlardan da insanın ruh hali değişkenlik gösteriyor.içini ferah tut.güzel bir süreçin olacak inşallah

T Tsk06 heeeeyo kavuşuyorsun bebegine bugün Allahimin izniyle. Hayirli ugurlu olsun simdiden oh be
Çıktımm bilee gördüm minik noktayı, inşallah sıkı sıkı tutunur, benim ki hepimizin kii çok az yatırdılar, iğneleri vurmak için ayrı bi yere aldılar kaldırıp. Ben biraz daha durmak istiyorum dedim, yatıyorum şimdi.. şimdi çılgın bekleyiş başlıyor

Hadi hayırlı uğurlu olsun Allahim saglikla nasip etsin insallah canim

Gözünaydın canım sağlıkla tutunsun inşallah miniğimiz

Merhaba İlk raporumu İstanbul’da özel bir hastanede çıkarmıştım. Şimdi 2.raporumu devlette çıkarmayı planlıyorum. Rapor 2. olacağı için yine aynı prosedürleri uyguluyorlar mıdır acaba diye Haha26 arkadaşımızdan bilgisi dahilinde yardım istemiştim

Zaten rapor hakkı kazanmış evrakları muhtemelden sistemde kayıtlı olan, amh seviyesinde yükseliş ve yaşında düşüş olamayacak bir kişiden tekrar testler, tahliller isterlerse bu onların ayıbı, bizim gereksiz uğraşımız olacak.

ilginiz için teşekkür ederim

hayırlısı olsun canım

Kızlar sabah kalktım kanama bende yasadım dr filip beyı aradım aglayarak hemen gel korkma dedı tabı korkmamak ne mumkun gıttım agla agla besmele cektı baktı heh bebek ıyı dedı sımdı agla dedı ıyıce agladımm sonra tektek baktık cok sukur kollar bacaklar hareket edıyro ıcerıde rısk yok ama cok ınce kıl kadar bı alan var kanama olup gecmıs gıbı dedı haftalık ıgnelerden verdı 2 tane yapıldı haftayda 2 tane yapılacak
Rabbım zor zamanlarımızda elımızden tutan cok şükür yasacagımız ne varsa göruruz o ayrı konu sımdı ayrıldım klınıkten sızede yazmak ıstedım yanı kısım kısım bu kanama yasanıyor demekkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…