Prednolü ne için alıyorsunuz acaba
Ya normalde bildiğim kadarıyla embriyoyu vücut yabancı olarak algılamasın diye kullanılıyor ama ben neden bu kadar fazla kullanıyorum bilmiyorum doktoruma sordum ne kadar süre daha kullanacam diye riske atmak istemiyorum dedi bütün ilaçları 10 haftaya kadar kullanacaksın dedi bende artık sorgulamadım inşallah bir sıkıntı olmadan bu süreçleri atlatırız sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Ayy kuzum benim hayırlı olsun İnşallah çok çok güzel bir bekleme süreci ve pozitifli bir sonuç alırsın

Sağlıcakla tutunur inşallah

Aa Kusura bakma bu süreçte kullanıldığını ilk defa duydum o yüzden şaşırdım da bilmiyordum. Bi de şu sebeple sordum romatolojiye gittim ağrılarım için o da brufen Prednolü yazdı gebelikte kullanılır diye. E yorumlara bakınca az içim gıdıklanıyor kullananınz varmı diye soracaktım hatta. Kadın Doğum doktorunu aradım biraz önce sekreteriyle görüştüm ona sorucaltım ilaçları boşluğunda sorucam dedi ama Prednolü gebelerde veriyoruz dedi ama brufen için bişe demedi. Bakalım haber gelirse netleştiricem ben de gönül ister hiç kullanmıyalım ama olmadı maalesef aynen Allah kucağımıza almayı nasip etsin d e gerisi önemli değil

Canım bununla beraber geçmiş olsun inşallahh ben kanama yaşamadım daha ama yaşamayacağım anlamınagelmiyoe tabi buradakilerin %90ında kanama oluştu sonuçta. Bi de kaçıncı haftaydın sen maşallahhh kollar bacakların hareketleri görüşmüş yaa çok güzel

hadi gözün aydın cnm.sağlıklı bir bekleyiş olsun pozitifler dolsun yine grup
ayy cnm yaaaa beni de çok heyecanlandırdın şimdi.transfer günüme gitmek istiyorum hemen

Bu süreçte herşeyden nem kapıyoruz zaten canım ben artık birşey olsa internetten bakmıyorum pek zaten takıntılı bir insanım onları okuyunca daha düşüyorum kafaya aşırı takıyorum bu süreçte en iyi bilen onlardır diyip önce Allah’a sonra onlara güvenip kendimizi teslim ediyoruz

Canim geclçmis olsun inşallah. Ayy iyiki bebeğin iyi saglikli şükür. Tekrar yaşamaman dileğiyle kimse yaşamasın inşallah

bebiqo Canim raporu alan arkadaşım Nevermindjustsmile cevapladı sağ olsun. Hastaneyi arayıp öğrenirsen daha sağlıklı olur. Ona göre randevu alırsın. Sadece kan vereceksin başka bir zorluğu olduğunu sanmam. Belki eşinden de tahlil isterler. En fazla iki günü alır gibi. Kolaylıklar diliyorum

cnm ben raporumu alırken eğer tekrar almam gerekirse aynı dosyayı hazırlamam gerekiyor mu diye sormuştum.evet demişti kadın yine ynı dosyayı hazırlayacaksınız.
benim rapor adlığım hastanede tahlil ve test sonuçlarının da süresi vardı.her hastane farklı prosedür uyguluyor.geçenlerde bir arkadaşta rapor almaya gttiği hastanede sorun yaşadı,3 yıllık evli olman gerrli dediler.ama sgknın yazısında erkek infertilesinde 3 yıllık evlilik şartı aranmıyor.ama bazı hastaneler istiyor bazıları istemiyor.bazıları tahlilin nerede yapıldığının önemine bakmıyor.benim rapor adlığım hastane kesinlikle hem eşimin sperm hem de,benim kadın doğuma muayane olmamı istedi.

Kuzum benim gelmiş geçmiş olsun. Şükür kuzucuk iyiymiş. Oluyor o kanamalar maalesef. Ben de progesteronları bıraktım korkuyorum her gün. Bel ağrım oluyor. Allah korusun

cnm çok geçmiş olsun.ayyy maşallah kollar bacaklar hareket ediyorlar.. ne güzel bir cümle bu

elimde değil bu güne kadar hiç düşünmedim ne hissetmiştin canım sen belirtin flan olmuşmuydu
Canim benimki psikolojikte olabilir tabii ama ben belirti hissettim ama o dönem takip ettiklerimden kimse çoğunlukla belirti hissetmiyodu. O yuzden arama belirti falan canim. Karnini sev güzelce kabul et bedenindeki mucizeyi. Bol bol dua oku...

Oyle bende kanama gecırmedım demıstım ama ıste olacagı varsa oluyor 9+4 cıktı ultrasonda gordum aa hareket mı edıyor dedım ewet dedı

Cnm hayırlı olsun transferingüzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…