- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
Ya normalde bildiğim kadarıyla embriyoyu vücut yabancı olarak algılamasın diye kullanılıyor ama ben neden bu kadar fazla kullanıyorum bilmiyorumPrednolü ne için alıyorsunuz acaba
Belirti arama canım bendede hiç bir belirti yoktu inşallah sende pozitif sonuç alırsıngünaydın kızlar bugün transferin 3. günü çok tuaf uyandım belirti aramaya başladımbu zamana kadar olumlu düşündüm hep yine başladı kuruntulular
Ayy kuzum benim hayırlı olsunÇıktımm bileegördüm minik noktayı, inşallah sıkı sıkı tutunur, benim ki hepimizin kii çok az yatırdılar, iğneleri vurmak için ayrı bi yere aldılar kaldırıp. Ben biraz daha durmak istiyorum dedim, yatıyorum şimdi.. şimdi çılgın bekleyiş başlıyor
Sağlıcakla tutunur inşallahÇıktımm bileegördüm minik noktayı, inşallah sıkı sıkı tutunur, benim ki hepimizin kii çok az yatırdılar, iğneleri vurmak için ayrı bi yere aldılar kaldırıp. Ben biraz daha durmak istiyorum dedim, yatıyorum şimdi.. şimdi çılgın bekleyiş başlıyor
Aa Kusura bakma bu süreçte kullanıldığını ilk defa duydum o yüzden şaşırdım da bilmiyordum. Bi de şu sebeple sordum romatolojiye gittim ağrılarım için o da brufen Prednolü yazdı gebelikte kullanılır diye. E yorumlara bakınca az içim gıdıklanıyor kullananınz varmı diye soracaktım hatta. Kadın Doğum doktorunu aradım biraz önce sekreteriyle görüştüm ona sorucaltım ilaçları boşluğunda sorucam dedi ama Prednolü gebelerde veriyoruz dedi ama brufen için bişe demedi. Bakalım haber gelirse netleştiricem ben deYa normalde bildiğim kadarıyla embriyoyu vücut yabancı olarak algılamasın diye kullanılıyor ama ben neden bu kadar fazla kullanıyorum bilmiyorumdoktoruma sordum ne kadar süre daha kullanacam diye riske atmak istemiyorum dedi bütün ilaçları 10 haftaya kadar kullanacaksın dedi bende artık sorgulamadım inşallah bir sıkıntı olmadan bu süreçleri atlatırız sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Canım bununla beraber geçmiş olsun inşallahhKızlar sabah kalktım kanama bende yasadım dr filip beyı aradım aglayarak hemen gel korkma dedı tabı korkmamak ne mumkun gıttım agla agla besmele cektı baktı heh bebek ıyı dedı sımdı agla dedı ıyıce agladımm sonra tektek baktık cok sukur kollar bacaklar hareket edıyro ıcerıde rısk yok ama cok ınce kıl kadar bı alan var kanama olup gecmıs gıbı dedı haftalık ıgnelerden verdı 2 tane yapıldı haftayda 2 tane yapılacak
Rabbım zor zamanlarımızda elımızden tutan cok şükür yasacagımız ne varsa göruruz o ayrı konu sımdı ayrıldım klınıkten sızede yazmak ıstedım yanı kısım kısım bu kanama yasanıyor demekkı
hadi gözün aydın cnm.sağlıklı bir bekleyiş olsun pozitifler dolsun yine grupÇıktımm bileegördüm minik noktayı, inşallah sıkı sıkı tutunur, benim ki hepimizin kii çok az yatırdılar, iğneleri vurmak için ayrı bi yere aldılar kaldırıp. Ben biraz daha durmak istiyorum dedim, yatıyorum şimdi.. şimdi çılgın bekleyiş başlıyor
Bu süreçte herşeyden nem kapıyoruz zaten canım ben artık birşey olsa internetten bakmıyorum pek zaten takıntılı bir insanım onları okuyunca daha düşüyorum kafaya aşırı takıyorum bu süreçte en iyi bilen onlardır diyip önce Allah’a sonra onlara güvenip kendimizi teslim ediyoruzAa Kusura bakma bu süreçte kullanıldığını ilk defa duydum o yüzden şaşırdım da bilmiyordum. Bi de şu sebeple sordum romatolojiye gittim ağrılarım için o da brufen Prednolü yazdı gebelikte kullanılır diye. E yorumlara bakınca az içim gıdıklanıyor kullananınz varmı diye soracaktım hatta. Kadın Doğum doktorunu aradım biraz önce sekreteriyle görüştüm ona sorucaltım ilaçları boşluğunda sorucam dedi ama Prednolü gebelerde veriyoruz dedi ama brufen için bişe demedi. Bakalım haber gelirse netleştiricem ben degönül ister hiç kullanmıyalım ama olmadı maalesef aynen Allah kucağımıza almayı nasip etsin d e gerisi önemli değil
Canim geclçmis olsun inşallah. Ayy iyiki bebeğin iyi saglikli şükür. Tekrar yaşamaman dileğiyle kimse yaşamasın inşallahKızlar sabah kalktım kanama bende yasadım dr filip beyı aradım aglayarak hemen gel korkma dedı tabı korkmamak ne mumkun gıttım agla agla besmele cektı baktı heh bebek ıyı dedı sımdı agla dedı ıyıce agladımm sonra tektek baktık cok sukur kollar bacaklar hareket edıyro ıcerıde rısk yok ama cok ınce kıl kadar bı alan var kanama olup gecmıs gıbı dedı haftalık ıgnelerden verdı 2 tane yapıldı haftayda 2 tane yapılacak
Rabbım zor zamanlarımızda elımızden tutan cok şükür yasacagımız ne varsa göruruz o ayrı konu sımdı ayrıldım klınıkten sızede yazmak ıstedım yanı kısım kısım bu kanama yasanıyor demekkı
Merhabaİlk raporumu İstanbul’da özel bir hastanede çıkarmıştım. Şimdi 2.raporumu devlette çıkarmayı planlıyorum. Rapor 2. olacağı için yine aynı prosedürleri uyguluyorlar mıdır acaba diye Haha26 arkadaşımızdan bilgisi dahilinde yardım istemiştim
Zaten rapor hakkı kazanmış evrakları muhtemelden sistemde kayıtlı olan, amh seviyesinde yükseliş ve yaşında düşüş olamayacak bir kişiden tekrar testler, tahliller isterlerse bu onların ayıbı, bizim gereksiz uğraşımız olacak.
ilginiz için teşekkür ederim
cnm ben raporumu alırken eğer tekrar almam gerekirse aynı dosyayı hazırlamam gerekiyor mu diye sormuştum.evet demişti kadın yine ynı dosyayı hazırlayacaksınız.Merhabaİlk raporumu İstanbul’da özel bir hastanede çıkarmıştım. Şimdi 2.raporumu devlette çıkarmayı planlıyorum. Rapor 2. olacağı için yine aynı prosedürleri uyguluyorlar mıdır acaba diye Haha26 arkadaşımızdan bilgisi dahilinde yardım istemiştim
Zaten rapor hakkı kazanmış evrakları muhtemelden sistemde kayıtlı olan, amh seviyesinde yükseliş ve yaşında düşüş olamayacak bir kişiden tekrar testler, tahliller isterlerse bu onların ayıbı, bizim gereksiz uğraşımız olacak.
ilginiz için teşekkür ederim
Kuzum benim gelmiş geçmiş olsun. Şükür kuzucuk iyiymiş. Oluyor o kanamalar maalesef. Ben de progesteronları bıraktım korkuyorum her gün. Bel ağrım oluyor. Allah korusunKızlar sabah kalktım kanama bende yasadım dr filip beyı aradım aglayarak hemen gel korkma dedı tabı korkmamak ne mumkun gıttım agla agla besmele cektı baktı heh bebek ıyı dedı sımdı agla dedı ıyıce agladımm sonra tektek baktık cok sukur kollar bacaklar hareket edıyro ıcerıde rısk yok ama cok ınce kıl kadar bı alan var kanama olup gecmıs gıbı dedı haftalık ıgnelerden verdı 2 tane yapıldı haftayda 2 tane yapılacak
elimde değil bu güne kadar hiç düşünmedimDur canim sakin kal. Hep yasadik hepimiz ayni duygulari cok normal.
cnm çok geçmiş olsun.ayyy maşallah kollar bacaklar hareket ediyorlar..Kızlar sabah kalktım kanama bende yasadım dr filip beyı aradım aglayarak hemen gel korkma dedı tabı korkmamak ne mumkun gıttım agla agla besmele cektı baktı heh bebek ıyı dedı sımdı agla dedı ıyıce agladımm sonra tektek baktık cok sukur kollar bacaklar hareket edıyro ıcerıde rısk yok ama cok ınce kıl kadar bı alan var kanama olup gecmıs gıbı dedı haftalık ıgnelerden verdı 2 tane yapıldı haftayda 2 tane yapılacak
Canim benimki psikolojikte olabilir tabii ama ben belirti hissettim ama o dönem takip ettiklerimden kimse çoğunlukla belirti hissetmiyodu. O yuzden arama belirti falan canim. Karnini sev güzelce kabul et bedenindeki mucizeyi. Bol bol dua oku...elimde değil bu güne kadar hiç düşünmedimne hissetmiştin canım sen belirtin flan olmuşmuydu
Oyle bende kanama gecırmedım demıstım ama ıste olacagı varsa oluyor 9+4 cıktı ultrasonda gordum aa hareket mı edıyor dedım ewet dedıCanım bununla beraber geçmiş olsun inşallahhben kanama yaşamadım daha ama yaşamayacağım anlamınagelmiyoe tabi buradakilerin %90ında kanama oluştu sonuçta. Bi de kaçıncı haftaydın sen maşallahhh kollar bacakların hareketleri görüşmüş yaa çok güzel
Cnm hayırlı olsun transferinÇıktımm bileegördüm minik noktayı, inşallah sıkı sıkı tutunur, benim ki hepimizin kii çok az yatırdılar, iğneleri vurmak için ayrı bi yere aldılar kaldırıp. Ben biraz daha durmak istiyorum dedim, yatıyorum şimdi.. şimdi çılgın bekleyiş başlıyor
Eyvahlar olsunnnnnKızlar az önce gidip ciddi ciddi kahve kokladımzararı var mıdır
Ne güzel yaa maşallahOyle bende kanama gecırmedım demıstım ama ıste olacagı varsa oluyor 9+4 cıktı ultrasonda gordum aa hareket mı edıyor dedım ewet dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?