- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
Rica ederim. Prosedurler hemen hemen heryerde ayni, ayni evraklar ayni sartlar.. Bazi ozel hastanelerin rapor sartlari farkli sadece..Merhabaİlk raporumu İstanbul’da özel bir hastanede çıkarmıştım. Şimdi 2.raporumu devlette çıkarmayı planlıyorum. Rapor 2. olacağı için yine aynı prosedürleri uyguluyorlar mıdır acaba diye @Haha26 arkadaşımızdan bilgisi dahilinde yardım istemiştim
Zaten rapor hakkı kazanmış evrakları muhtemelden sistemde kayıtlı olan, amh seviyesinde yükseliş ve yaşında düşüş olamayacak bir kişiden tekrar testler, tahliller isterlerse bu onların ayıbı, bizim gereksiz uğraşımız olacak.
ilginiz için teşekkür ederim
Aminn canım ınsallahh cok sagollCanim geclçmis olsun inşallah. Ayy iyiki bebeğin iyi saglikli şükür. Tekrar yaşamaman dileğiyle kimse yaşamasın inşallah
Rabbım esırgesın 12. Hafta dolana kadar devam dedı drum aman dıkkat etKuzum benim gelmiş geçmiş olsun. Şükür kuzucuk iyiymiş. Oluyor o kanamalar maalesef. Ben de progesteronları bıraktım korkuyorum her gün. Bel ağrım oluyor. Allah korusun
Ewett canım cok sukur ıyıymıs ama benı cok korkuttucnm çok geçmiş olsun.ayyy maşallah kollar bacaklar hareket ediyorlar..ne güzel bir cümle bu
Benim bıraktırdı canım tedirginim ama ilaçlar aşırı ağırlık yapıyormuş bırakınca anladım. Kendimi çok daha canlı iyi hissediyorum. Önemli olan bebeklerin iyiliği tabii. İnşallah sorun olmazRabbım esırgesın 12. Hafta dolana kadar devam dedı drum aman dıkkat et
Çok geçmiş olsun canım çok şükür bebekte sende iyisin Dikkat et kendine. Allah hepimizin yardımcısı olsunKızlar sabah kalktım kanama bende yasadım dr filip beyı aradım aglayarak hemen gel korkma dedı tabı korkmamak ne mumkun gıttım agla agla besmele cektı baktı heh bebek ıyı dedı sımdı agla dedı ıyıce agladımm sonra tektek baktık cok sukur kollar bacaklar hareket edıyro ıcerıde rısk yok ama cok ınce kıl kadar bı alan var kanama olup gecmıs gıbı dedı haftalık ıgnelerden verdı 2 tane yapıldı haftayda 2 tane yapılacak
Rabbım zor zamanlarımızda elımızden tutan cok şükür yasacagımız ne varsa göruruz o ayrı konu sımdı ayrıldım klınıkten sızede yazmak ıstedım yanı kısım kısım bu kanama yasanıyor demekkı
Az önce dayanamadım tekrar kokladımEyvahlar olsunnnnn
Yapılan araştırmalar göstermiştir ki, hamilelik dönemi boyunca günde 200 mg'a adar alınan kafeinin bebeğe zararı yoktur. Bu oran günde yaklaşık 2 fincana denk gelse de bizim düşüncemiz bir bardak kahvenin kafi geleceği yönündedir.Az önce dayanamadım tekrar kokladımİlaçlarımı bırakmamış olsam içerdim. Şimdi zaten korkuyorum. İçerim vicdan azabı olur
Gözünaydın canım sağlıkla tutunsun inşallah miniğimiz
hayırlısı olsun canım
Sağlıcakla tutunur inşallah
Ayy kuzum benim hayırlı olsunİnşallah çok çok güzel bir bekleme süreci ve pozitifli bir sonuç alırsın
Kuzucuklar sağolunCnm hayırlı olsun transferingüzel haberlerini bekliyoruz
Biliyorum kuzum ama doktor içme dedi. İçersem sonra daha kötü hissedeceğim korku yaşayacağım o yüzden bir dahaki muayeneye kadar dişimi sıkacacağım inşallahYapılan araştırmalar göstermiştir ki, hamilelik dönemi boyunca günde 200 mg'a adar alınan kafeinin bebeğe zararı yoktur. Bu oran günde yaklaşık 2 fincana denk gelse de bizim düşüncemiz bir bardak kahvenin kafi geleceği yönündedir.
Türk kahvesinde 60 mg var canım.
Sorma canım, aylaarrdır bekliyorum ben de, inanamıyorum hala transferin olup bittiğine. İki damla yaz süzüldü zaten ekrana bakarkenhadi gözün aydın cnm.sağlıklı bir bekleyiş olsun pozitifler dolsun yine grup
ayy cnm yaaaa beni de çok heyecanlandırdın şimdi.transfer günüme gitmek istiyorum hemen
Hayirli olsun insallah saglikla pozitif olsun sizinde her bekleyen isteyeninde insallahMayis transferlisi olarak Nisan sayfasina da yazmıs bulundum bu arada.. Umarim buranın uğuru ve enerjiside bana da bulaşirpozitifliler sizii
Bi sıkıntısı olur mu bilmem ama benim doktorum günde bir fincan içebilirsin demişti abartmadığın sürece diye hani canın çok istiyorsa normaldr suyun içine kullandığımdan daha az bir kahve atıp nefsini öldürKızlar az önce gidip ciddi ciddi kahve kokladımzararı var mıdır
Sana kaçıncı haftada bıraktırdı canım bana 10 hafta devam edeceğiz dedi ama sonrasında farklı birşey uygular mı bilmiyorumBenim bıraktırdı canım tedirginim ama ilaçlar aşırı ağırlık yapıyormuş bırakınca anladım. Kendimi çok daha canlı iyi hissediyorum. Önemli olan bebeklerin iyiliği tabii. İnşallah sorun olmaz
Dokuz da bıraktırdı kuzum. Plesantanın oluşmaya başladığını gördü muayene de. Fitil ve prolutex i kademeli olarak bırak dedi. Ama şunu belirteyim proluton haftada bir devam ediyor. İnşallah bebeklerimiz sağlıklı olsun da inanın bırakınca ağırlık gitti üzerinden ilaçlar bende baya yan etki yapıyormuş anladım.Sana kaçıncı haftada bıraktırdı canım bana 10 hafta devam edeceğiz dedi ama sonrasında farklı birşey uygular mı bilmiyorum
Inaallah olmazz canım ılaclardan olmaz mı agırlık fıtıller fena yapıyor hemde rabbım sana bagıslasın bebelerınıBenim bıraktırdı canım tedirginim ama ilaçlar aşırı ağırlık yapıyormuş bırakınca anladım. Kendimi çok daha canlı iyi hissediyorum. Önemli olan bebeklerin iyiliği tabii. İnşallah sorun olmaz
Ewet cok şükür ıyıyız ama görene ladar neler geçtı aklımdan karnım bıle kuculmus mu dıe baktımÇok geçmiş olsun canım çok şükür bebekte sende iyisin Dikkat et kendine. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Öyle canım şüpheler endişeler hiç bitmiyor. Salı günü kontrol heyecanı ve stresi sardı. Acaba kalp atışını duyabilecek miyimEwet cok şükür ıyıyız ama görene ladar neler geçtı aklımdan karnım bıle kuculmus mu dıe baktım
canım aynı olaydan bende dün doktora koşturdum aynı şeyi banada dedi de bu stres hiç bitmiyor tüp bebekte çok görülüyormuş her kanamayla çocuk düşse doğum çok az olur hemen üzülme dedi ama tabi elde olmuyor doktorlar alışkın bu duruma da biz alışamıyoruzKızlar sabah kalktım kanama bende yasadım dr filip beyı aradım aglayarak hemen gel korkma dedı tabı korkmamak ne mumkun gıttım agla agla besmele cektı baktı heh bebek ıyı dedı sımdı agla dedı ıyıce agladımm sonra tektek baktık cok sukur kollar bacaklar hareket edıyro ıcerıde rısk yok ama cok ınce kıl kadar bı alan var kanama olup gecmıs gıbı dedı haftalık ıgnelerden verdı 2 tane yapıldı haftayda 2 tane yapılacak
Rabbım zor zamanlarımızda elımızden tutan cok şükür yasacagımız ne varsa göruruz o ayrı konu sımdı ayrıldım klınıkten sızede yazmak ıstedım yanı kısım kısım bu kanama yasanıyor demekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?