Rica ederim. Prosedurler hemen hemen heryerde ayni, ayni evraklar ayni sartlar.. Bazi ozel hastanelerin rapor sartlari farkli sadece..
Ama eski raporlarin tarihleri yenilenebiliyor. Bilginiz olsun. Hastaneyi arayip bilgi alabilirsiniz. Rapor kullanmak su donemde cok mantikli cunku ilaclar cok külfetli.. Benim toplamda 6 bin tuttu ama 1200 gibi bi mebla ödedim ilaclar icin.
Umarim sizede faydasi dokunurr.

Kuzum benim gelmiş geçmiş olsun. Şükür kuzucuk iyiymiş. Oluyor o kanamalar maalesef. Ben de progesteronları bıraktım korkuyorum her gün. Bel ağrım oluyor. Allah korusun
Rabbım esırgesın 12. Hafta dolana kadar devam dedı drum aman dıkkat et

Rabbım esırgesın 12. Hafta dolana kadar devam dedı drum aman dıkkat et
Benim bıraktırdı canım tedirginim ama ilaçlar aşırı ağırlık yapıyormuş bırakınca anladım. Kendimi çok daha canlı iyi hissediyorum. Önemli olan bebeklerin iyiliği tabii. İnşallah sorun olmaz

Çok geçmiş olsun canım çok şükür bebekte sende iyisin Dikkat et kendine. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Az önce dayanamadım tekrar kokladım İlaçlarımı bırakmamış olsam içerdim. Şimdi zaten korkuyorum. İçerim vicdan azabı olur
Yapılan araştırmalar göstermiştir ki, hamilelik dönemi boyunca günde 200 mg'a adar alınan kafeinin bebeğe zararı yoktur. Bu oran günde yaklaşık 2 fincana denk gelse de bizim düşüncemiz bir bardak kahvenin kafi geleceği yönündedir.
Türk kahvesinde 60 mg var canım.

Gözünaydın canım sağlıkla tutunsun inşallah miniğimiz

hayırlısı olsun canım

Sağlıcakla tutunur inşallah

Ayy kuzum benim hayırlı olsun İnşallah çok çok güzel bir bekleme süreci ve pozitifli bir sonuç alırsın

Cnm hayırlı olsun transferingüzel haberlerini bekliyoruz
Kuzucuklar sağolun eve geldim yatıyorum. İnşallah pozitifi görürüm ben de çoğunuz gibi. Güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Darısı bekleyen arkadaşlarımın başına Şimdi durup durup mantıksızca belirti arama zamanı

Biliyorum kuzum ama doktor içme dedi. İçersem sonra daha kötü hissedeceğim korku yaşayacağım o yüzden bir dahaki muayeneye kadar dişimi sıkacacağım inşallah

hadi gözün aydın cnm.sağlıklı bir bekleyiş olsun pozitifler dolsun yine grup
ayy cnm yaaaa beni de çok heyecanlandırdın şimdi.transfer günüme gitmek istiyorum hemen
Sorma canım, aylaarrdır bekliyorum ben de, inanamıyorum hala transferin olup bittiğine. İki damla yaz süzüldü zaten ekrana bakarken siz de en hayırlı zamanda transfer olun inşallah, geç olsun sonucu güzel olsun

Kızlar az önce gidip ciddi ciddi kahve kokladım zararı var mıdır
Bi sıkıntısı olur mu bilmem ama benim doktorum günde bir fincan içebilirsin demişti abartmadığın sürece diye hani canın çok istiyorsa normaldr suyun içine kullandığımdan daha az bir kahve atıp nefsini öldür

Sana kaçıncı haftada bıraktırdı canım bana 10 hafta devam edeceğiz dedi ama sonrasında farklı birşey uygular mı bilmiyorum

Sana kaçıncı haftada bıraktırdı canım bana 10 hafta devam edeceğiz dedi ama sonrasında farklı birşey uygular mı bilmiyorum
Dokuz da bıraktırdı kuzum. Plesantanın oluşmaya başladığını gördü muayene de. Fitil ve prolutex i kademeli olarak bırak dedi. Ama şunu belirteyim proluton haftada bir devam ediyor. İnşallah bebeklerimiz sağlıklı olsun da inanın bırakınca ağırlık gitti üzerinden ilaçlar bende baya yan etki yapıyormuş anladım.

Inaallah olmazz canım ılaclardan olmaz mı agırlık fıtıller fena yapıyor hemde rabbım sana bagıslasın bebelerını

canım aynı olaydan bende dün doktora koşturdum aynı şeyi banada dedi de bu stres hiç bitmiyor tüp bebekte çok görülüyormuş her kanamayla çocuk düşse doğum çok az olur hemen üzülme dedi ama tabi elde olmuyor doktorlar alışkın bu duruma da biz alışamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…