canım hayırlı olsun transferinSorma canım, aylaarrdır bekliyorum ben de, inanamıyorum hala transferin olup bittiğine. İki damla yaz süzüldü zaten ekrana bakarkensiz de en hayırlı zamanda transfer olun inşallah, geç olsun sonucu güzel olsun
Çok geçmiş olsun.Rabbim bir daha yaşatmasınKızlar sabah kalktım kanama bende yasadım dr filip beyı aradım aglayarak hemen gel korkma dedı tabı korkmamak ne mumkun gıttım agla agla besmele cektı baktı heh bebek ıyı dedı sımdı agla dedı ıyıce agladımm sonra tektek baktık cok sukur kollar bacaklar hareket edıyro ıcerıde rısk yok ama cok ınce kıl kadar bı alan var kanama olup gecmıs gıbı dedı haftalık ıgnelerden verdı 2 tane yapıldı haftayda 2 tane yapılacak
Rabbım zor zamanlarımızda elımızden tutan cok şükür yasacagımız ne varsa göruruz o ayrı konu sımdı ayrıldım klınıkten sızede yazmak ıstedım yanı kısım kısım bu kanama yasanıyor demekkı
Insallahh duyarsın canım korkma hep korku yukluyoruz kendımıze ne kötüÖyle canım şüpheler endişeler hiç bitmiyor. Salı günü kontrol heyecanı ve stresi sardı. Acaba kalp atışını duyabilecek miyim
Yaa sende demekkıcanım aynı olaydan bende dün doktora koşturdum aynı şeyi banada dedi de bu stres hiç bitmiyor tüp bebekte çok görülüyormuş her kanamayla çocuk düşse doğum çok az olur hemen üzülme dedi ama tabi elde olmuyor doktorlar alışkın bu duruma da biz alışamıyoruz
Amin canım insallah kımseyeÇok geçmiş olsun.Rabbim bir daha yaşatmasın
Aysuncumm çok teşekkür ederim canım benim, amin inşallah
Yan etki yapmaz olur mu hiç bayağı ilaç alıyoruz haftaya bende gidecem kontrole bakalım ne diyecekDokuz da bıraktırdı kuzum. Plesantanın oluşmaya başladığını gördü muayene de. Fitil ve prolutex i kademeli olarak bırak dedi. Ama şunu belirteyim proluton haftada bir devam ediyor. İnşallah bebeklerimiz sağlıklı olsun da inanın bırakınca ağırlık gitti üzerinden ilaçlar bende baya yan etki yapıyormuş anladım.
Canım çok geçmişler olsunKızlar sabah kalktım kanama bende yasadım dr filip beyı aradım aglayarak hemen gel korkma dedı tabı korkmamak ne mumkun gıttım agla agla besmele cektı baktı heh bebek ıyı dedı sımdı agla dedı ıyıce agladımm sonra tektek baktık cok sukur kollar bacaklar hareket edıyro ıcerıde rısk yok ama cok ınce kıl kadar bı alan var kanama olup gecmıs gıbı dedı haftalık ıgnelerden verdı 2 tane yapıldı haftayda 2 tane yapılacak
Rabbım zor zamanlarımızda elımızden tutan cok şükür yasacagımız ne varsa göruruz o ayrı konu sımdı ayrıldım klınıkten sızede yazmak ıstedım yanı kısım kısım bu kanama yasanıyor demekkı
Amin kuzum Allah razı olsun cümlemizin inşallahInaallah olmazz canım ılaclardan olmaz mı agırlık fıtıller fena yapıyor hemde rabbım sana bagıslasın bebelerını
Gerçekten vücuduma üzülüyorum o poşet poşet ilaçları düşününce. Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahYan etki yapmaz olur mu hiç bayağı ilaç alıyoruz haftaya bende gidecem kontrole bakalım ne diyecek
Sagoll canım allah razı olsunCanım çok geçmişler olsunAllahım korusun siziii ama ne güzel görmüşsünn bebişiniii kendine çok dikkat et
Kuzum senın bebeler tam olarak ne kadardıGerçekten vücuduma üzülüyorum o poşet poşet ilaçları düşününce. Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Amin cnm inşallah..Sorma canım, aylaarrdır bekliyorum ben de, inanamıyorum hala transferin olup bittiğine. İki damla yaz süzüldü zaten ekrana bakarkensiz de en hayırlı zamanda transfer olun inşallah, geç olsun sonucu güzel olsun
9+5 oldular bugün nasipse inşallah kuzumKuzum senın bebeler tam olarak ne kadardı
Evet çok hafif bir ağrı yapıyor ben de, özellikle ilk yapıştırdığım zamanKızlar climara bant kullanıyorum dünden beridir.bazen bantın olduğu bölgede ve yapışık olduğu kalçamda ağrı hissediyorum.bant kullananlar herhangi bir ağrı yaşadınız mı??
Benımde adet tarıhıme göre 9+6 ultrasona gore 9+4 cıktı9+5 oldular bugün nasipse inşallah kuzum
bağışıjlık baskılasın diye. vücut embriyoyu kabullensin diyePrednolü ne için alıyorsunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?