Benımde adet tarıhıme göre 9+6 ultrasona gore 9+4 cıktı
Normalde 4 gun gerıden geliyordu onu 2 gune ındirmişiz cok şükür
Canım ultrasona göre ne olduğunu doktor hiç söylemedi. Embriyo transferi tarihine göre benim sonucum. Doktor öyle hesapladı. Ben de öyle biliyorum şimdilik. Önemli değil o kadarcık önden geriden gitmeler. Sağlıkla ilerlesin de Allah ın izni ile

Kızlar climara bant kullanıyorum dünden beridir.bazen bantın olduğu bölgede ve yapışık olduğu kalçamda ağrı hissediyorum.bant kullananlar herhangi bir ağrı yaşadınız mı??
Kuzum ben hiç yaşamadım hala kullanıyorum kaşımamaya çalış tahriş olmasın.

Bizim yaş ve amh düşüklüğü sebebiyle direkt rapor karşılıyor. Kadına ne muayenesi yapıyorlar rapor için, Ultrasonla vajinal muayene mi? Zaten amh seviyem elimdeki sonuçta belli. Artacak hali yok. Randevu almıştım, randevu tarihi regli donemi de değil.. ultrasonla yumurta sayıma da bakamaz. Neye bakacaklar bilemedim şimdi
Rahim filmi ve amh değerimi de yanima alayım bari.
Tesekkurler

Kizlar bi sorum var benim.

Regl ağrisi gibi agri oluyo hala bende ve sadece fitil ve folbiol kullaniyorum artik ben. 6. Haftadayim..
Normal mi bu ağri? Korkuyorum
Evet kuzum dün benim fenaydı her dk tuvalete gidip kontrol ihtiyacı hissettim. Sarıya dönük akıntım vardı. Doktoruma yazdım taze kan gelmediği sürece sorun yok ilaçlardan dedi. Fitil bu ara iyice zorluyor beni

haa bak o değişir cnm belki.iki aşılama negatif sonuç aldım ben sebepsiz infertilite o yüzden istemiş olabililer benden.sen hastaneyi ara cnm en iyisi..

Ya kilyaaa arabesk güzeldir. Hem karpuz tadında çilek değil sonuçta kolay ulaşılabilir
Kız ne bileyim normalde sevmem pek şimdi Müslüm den Güllü ye hayır Güllü ne alaka demi off Haktan favorim. Onu ciddi sevdim. Biraz sanat müziği filan. Klasik müzik şey etmemiz gerekmiyor muydu hayır normalde klasik müzik severim ama canım arabesk istiyor böyle damar damar öyle canım açtım dinledim ne yapalım. Karpuz tadında çilek nedir kız

Kızlarrr şoyle bi yazi buldum arastirma yaparken.

Benim geçen hafta mide bulantim 2 3 gun surdu ve birden kayboldu. Belirti falan kalmadi diye bakinirken bulduğum yaziya bakin ne dersiniz dogru olabilirmi?

Mide bulantısı. Sabah bulantısı erkek bebektense bir kız bebeğin göstergesidir. Ve bunun bilimsel dayanağı da var: Araştırmalar çok ciddi gebelik bulantısı olan kadınların kız çocuğuna hamile olmalarının daha olası olduğunu gösteriyor.

“eski raporlarin tarihleri yenilenebiliyor
Aradığım cümle bu Raporu aldığım özel hastaneye bir sorayım yenileme işini belki kendileri yapıyordur ama 2.denemeyi orada yaptirmak istemiyorum

Eski raporumu şubatın sonunda almıştım. Bitiş tarihi şubat 2022 görünce 1 yıl da 3 kere kullanabileceğimi sanmıştım normal olarak ama sistem saçmalık doluymuş.

Devlet hastanesini arayıp ulaşılabilirim inşallah pztsi şansımı deneyeceğim.

Yavrum hıc ınanma bunlara ablam 4 ay sabah da kustu aksamda mıde bulantıları hem kızında hem oglun da aynı yasadı ınsan vucudunun hamılelık hormonlarını ne derece tasıdıgı ile alakalı bazıları daha ıyı kaldırıyor bazıları kaldıramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…