Anladım canım duymamıştım. Bana romatoloğum ağrılarım için vermişti de. Teşekkür ederimbağışıjlık baskılasın diye. vücut embriyoyu kabullensin diye
Canım ultrasona göre ne olduğunu doktor hiç söylemedi. Embriyo transferi tarihine göre benim sonucum. Doktor öyle hesapladı. Ben de öyle biliyorum şimdilik. Önemli değil o kadarcık önden geriden gitmeler. Sağlıkla ilerlesin de Allah ın izni ileBenımde adet tarıhıme göre 9+6 ultrasona gore 9+4 cıktı
Normalde 4 gun gerıden geliyordu onu 2 gune ındirmişiz cok şükür
Bn kullaniyorum canim transferden 2 gun once baslamistim hala devam ediyorum 2 haftaya bir de serumu takılıyorprograf adlı ilacı kullanan var mı? transferden sonra kullanıcakmışım. 2.denememiz olucak. Bağışıklık baskılasın diye imiş.
Kuzum ben hiç yaşamadım hala kullanıyorum kaşımamaya çalış tahriş olmasın.Kızlar climara bant kullanıyorum dünden beridir.bazen bantın olduğu bölgede ve yapışık olduğu kalçamda ağrı hissediyorum.bant kullananlar herhangi bir ağrı yaşadınız mı??
Korkma bnce 7.haftaya girdim bndede arada oluyorKizlar bi sorum var benim.
Regl ağrisi gibi agri oluyo hala bende ve sadece fitil ve folbiol kullaniyorum artik ben. 6. Haftadayim..
Normal mi bu ağri? Korkuyorum
cnm ben raporumu alırken eğer tekrar almam gerekirse aynı dosyayı hazırlamam gerekiyor mu diye sormuştum.evet demişti kadın yine ynı dosyayı hazırlayacaksınız.
benim rapor adlığım hastanede tahlil ve test sonuçlarının da süresi vardı.her hastane farklı prosedür uyguluyor.geçenlerde bir arkadaşta rapor almaya gttiği hastanede sorun yaşadı,3 yıllık evli olman gerrli dediler.ama sgknın yazısında erkek infertilesinde 3 yıllık evlilik şartı aranmıyor.ama bazı hastaneler istiyor bazıları istemiyor.bazıları tahlilin nerede yapıldığının önemine bakmıyor.benim rapor adlığım hastane kesinlikle hem eşimin sperm hem de,benim kadın doğuma muayane olmamı istedi.
Evet kuzum dün benim fenaydı her dk tuvalete gidip kontrol ihtiyacı hissettim. Sarıya dönük akıntım vardı. Doktoruma yazdım taze kan gelmediği sürece sorun yok ilaçlardan dedi. Fitil bu ara iyice zorluyor beniKizlar bi sorum var benim.
Regl ağrisi gibi agri oluyo hala bende ve sadece fitil ve folbiol kullaniyorum artik ben. 6. Haftadayim..
bende de ara ara yapıyor sanki penisilin iğne vurulmuşum onun ağrısı gibi.Evet çok hafif bir ağrı yapıyor ben de, özellikle ilk yapıştırdığım zaman
yok yok kaşımıyorum kıyafet üzerinde ovuşturuyorum biraz.Kuzum ben hiç yaşamadım hala kullanıyorum kaşımamaya çalış tahriş olmasın.
haa bak o değişir cnm belki.iki aşılama negatif sonuç aldım ben sebepsiz infertilite o yüzden istemiş olabililer benden.sen hastaneyi ara cnm en iyisi..Bizim yaş ve amh düşüklüğü sebebiyle direkt rapor karşılıyor. Kadına ne muayenesi yapıyorlar rapor için, Ultrasonla vajinal muayene mi? Zaten amh seviyem elimdeki sonuçta belli. Artacak hali yok. Randevu almıştım, randevu tarihi regli donemi de değil.. ultrasonla yumurta sayıma da bakamaz. Neye bakacaklar bilemedim şimdi
Rahim filmi ve amh değerimi de yanima alayım bari.
Tesekkurler
Olmaz mı guzelım her daim bızımle yasıyor larKizlar bi sorum var benim.
Ya kilyaaaKızlar arabesk şarkı aşeriyorumhamilelik müzik zevkini etkiliyor mu hayatımda dinlemedim çok enteresan
Kız ne bileyim normalde sevmem pek şimdi Müslüm den Güllü ye hayır Güllü ne alaka demiYa kilyaaaarabesk güzeldir. Hem karpuz tadında çilek değil sonuçta kolay ulaşılabilir
Inşallah uğur getirsin sana da canımMayis transferlisi olarak Nisan sayfasina da yazmıs bulundum bu arada.. Umarim buranın uğuru ve enerjiside bana da bulaşirpozitifliler sizii
Rica ederim. Prosedurler hemen hemen heryerde ayni, ayni evraklar ayni sartlar.. Bazi ozel hastanelerin rapor sartlari farkli sadece..
Ama eski raporlarin tarihleri yenilenebiliyor. Bilginiz olsun. Hastaneyi arayip bilgi alabilirsiniz. Rapor kullanmak su donemde cok mantikli cunku ilaclar cok külfetli.. Benim toplamda 6 bin tuttu ama 1200 gibi bi mebla ödedim ilaclar icin.
Umarim sizede faydasi dokunurr.
Yavrum hıc ınanma bunlara ablam 4 ay sabah da kustu aksamda mıde bulantıları hem kızında hem oglun da aynı yasadı ınsan vucudunun hamılelık hormonlarını ne derece tasıdıgı ile alakalı bazıları daha ıyı kaldırıyor bazıları kaldıramıyorKızlarrr şoyle bi yazi buldum arastirma yaparken.
Benim geçen hafta mide bulantim 2 3 gun surdu ve birden kayboldu. Belirti falan kalmadi diye bakinirken bulduğum yaziya bakin ne dersiniz dogru olabilirmi?
Mide bulantısı. Sabah bulantısı erkek bebektense bir kız bebeğin göstergesidir. Ve bunun bilimsel dayanağı da var: Araştırmalar çok ciddi gebelik bulantısı olan kadınların kız çocuğuna hamile olmalarının daha olası olduğunu gösteriyor.
haa bak o değişir cnm belki.iki aşılama negatif sonuç aldım ben sebepsiz infertilite o yüzden istemiş olabililer benden.sen hastaneyi ara cnm en iyisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?