- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 39
Canım genetikte sadece taşıyıcılık çıktıysa bu konuda bazı doktorlar zaten kan sulandırıcıya karşı çıkıyor. Ben de de var. Tek gende taşıyıcılık genetik doktoru hiç bir sorun oluşturmaz dedi. Kadın doğum doktoru tedbiren kullanmalısın dedi. Eğer sadece taşıyıcı isen Türkiye de çok yaygın bir durummuş. Sorun olmaz Allah ın izni ile kuzumKızlar genetık kan pıhtılasması olup tedavıde full kan sulandırıcı ıgne vs kullanıp kanama tehlıkesı gecırıp bıkac gun kan sulandırıcıya ara verenler var mı?
Şimdi ben kullanmayı bırakıcam bıkac gun ama bebegı ne derece etkıler sımdıde bunu taktım
Yok kuzum doğru diil annem 3 kız doğurmuş sıfır bulantı, iki ablam kız doğurdu sıfır bulantıKızlarrr şoyle bi yazi buldum arastirma yaparken.
Benim geçen hafta mide bulantim 2 3 gun surdu ve birden kayboldu. Belirti falan kalmadi diye bakinirken bulduğum yaziya bakin ne dersiniz dogru olabilirmi?
Mide bulantısı. Sabah bulantısı erkek bebektense bir kız bebeğin göstergesidir. Ve bunun bilimsel dayanağı da var: Araştırmalar çok ciddi gebelik bulantısı olan kadınların kız çocuğuna hamile olmalarının daha olası olduğunu gösteriyor.
2 tane kromozom da bozukluk var canımm dogum kontrol hapı bıle kullanamazsın pıhtı atarsın dedı rısklı yaniCanım genetikte sadece taşıyıcılık çıktıysa bu konuda bazı doktorlar zaten kan sulandırıcıya karşı çıkıyor. Ben de de var. Tek gende taşıyıcılık genetik doktoru hiç bir var canım sorun oluşturmaz dedi. Kadın doğum doktoru tedbiren kullanmalısın dedi. Eğer sadece taşıyıcı isen Türkiye de çok yaygın bir durummuş. Sorun olmaz Allah ın izni ile kuzum
Ya kuzum bilmiyorum ki o zaman ama doktorun bilir en iyisini. En azından coraspin kullanabilir miyim deseydin daha az etkili ama sıfır olmasından iyi olabilir bilemedim2 tane kromozom da bozukluk var canımm dogum kontrol hapı bıle kullanamazsın pıhtı atarsın dedı rısklı yani
Eki Görüntüle 2860229 kızlar benım bebe burada teyzelerı dua bılenler bı fatıha veya ayetel kursı okuyabılır mı?
Allah razı olsunn canım rabbım kabul etsınEzan okunuyordu okudum kuzum. Rabbim bağışlasın
sonucun nasıl hangisine bakmak gerekiyo bana yok dediler ama ben tam emin olamadım benim pai 4g/5g resmini atıyım bulursamCanım genetikte sadece taşıyıcılık çıktıysa bu konuda bazı doktorlar zaten kan sulandırıcıya karşı çıkıyor. Ben de de var. Tek gende taşıyıcılık genetik doktoru hiç bir sorun oluşturmaz dedi. Kadın doğum doktoru tedbiren kullanmalısın dedi. Eğer sadece taşıyıcı isen Türkiye de çok yaygın bir durummuş. Sorun olmaz Allah ın izni ile kuzum
şuan kaçıncı haftadasın ? yani kaç haftadır kullanıyorsun canım 1 mgBn kullaniyorum canim transferden 2 gun once baslamistim hala devam ediyorum 2 haftaya bir de serumu takılıyor
Günde iki kez 24 nisandan beri kullanıyorum canım 25 de olabilir:)şuan kaçıncı haftadasın ? yani kaç haftadır kullanıyorsun canım 1 mg
Benim gibi olan var mı aceba aksamları bulanıyor benim kiKızlarrr şoyle bi yazi buldum arastirma yaparken.
Benim geçen hafta mide bulantim 2 3 gun surdu ve birden kayboldu. Belirti falan kalmadi diye bakinirken bulduğum yaziya bakin ne dersiniz dogru olabilirmi?
Mide bulantısı. Sabah bulantısı erkek bebektense bir kız bebeğin göstergesidir. Ve bunun bilimsel dayanağı da var: Araştırmalar çok ciddi gebelik bulantısı olan kadınların kız çocuğuna hamile olmalarının daha olası olduğunu gösteriyor.
maşallahhh.okudum cnm bende sağlıkla kucağına alacaksın inşallahEki Görüntüle 2860229 kızlar benım bebe burada teyzelerı dua bılenler bı fatıha veya ayetel kursı okuyabılır mı?
Allah razı olsun canımmaşallahhh.okudum cnm bende sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
İnsallahhh sıfa olurda annesını bırakmazmaşallahhh.okudum cnm bende sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Benimde kuzum akşamüstü yemek saatine yaklaşırken başlıyorB
Benim gibi olan var mı aceba aksamları bulanıyor benim kiherseyim tuhaf
Bence fındıkların onlara da ihtiyacı var hem tanısınlar dimiKız ne bileyim normalde sevmem pek şimdi Müslüm den Güllü ye hayır Güllü ne alaka demioff Haktan favorim. Onu ciddi sevdim. Biraz sanat müziği filan. Klasik müzik şey etmemiz gerekmiyor muydu hayır normalde klasik müzik severim ama canım arabesk istiyor böyle damar damar öyle canım açtım dinledim ne yapalım. Karpuz tadında çilek nedir kız
Bu araştırmaya göre bulantısı olmayanların cinsiyetiKızlarrr şoyle bi yazi buldum arastirma yaparken.
Canım genetik test bu. Veriyorsun biraz geç çıkıyor sonuç. Tahlilde yazıyor zaten.sonucun nasıl hangisine bakmak gerekiyo bana yok dediler ama ben tam emin olamadım benim pai 4g/5g resmini atıyım bulursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?