Kızlar genetık kan pıhtılasması olup tedavıde full kan sulandırıcı ıgne vs kullanıp kanama tehlıkesı gecırıp bıkac gun kan sulandırıcıya ara verenler var mı?
Şimdi ben kullanmayı bırakıcam bıkac gun ama bebegı ne derece etkıler sımdıde bunu taktım

Canım genetikte sadece taşıyıcılık çıktıysa bu konuda bazı doktorlar zaten kan sulandırıcıya karşı çıkıyor. Ben de de var. Tek gende taşıyıcılık genetik doktoru hiç bir sorun oluşturmaz dedi. Kadın doğum doktoru tedbiren kullanmalısın dedi. Eğer sadece taşıyıcı isen Türkiye de çok yaygın bir durummuş. Sorun olmaz Allah ın izni ile kuzum

Yok kuzum doğru diil annem 3 kız doğurmuş sıfır bulantı, iki ablam kız doğurdu sıfır bulantı kayınvalidem 2 oğlan full bulantııı saçlı olunca bulantı olur derler amaa bence bünye meselesi bilimsel bi açıklaması yok

2 tane kromozom da bozukluk var canımm dogum kontrol hapı bıle kullanamazsın pıhtı atarsın dedı rısklı yani

2 tane kromozom da bozukluk var canımm dogum kontrol hapı bıle kullanamazsın pıhtı atarsın dedı rısklı yani
Ya kuzum bilmiyorum ki o zaman ama doktorun bilir en iyisini. En azından coraspin kullanabilir miyim deseydin daha az etkili ama sıfır olmasından iyi olabilir bilemedim

sonucun nasıl hangisine bakmak gerekiyo bana yok dediler ama ben tam emin olamadım benim pai 4g/5g resmini atıyım bulursam

B Benim gibi olan var mı aceba aksamları bulanıyor benim kiherseyim tuhaf

Bence fındıkların onlara da ihtiyacı var hem tanısınlar dimi haktandaki ezgiler arası geçiş hangi klasikte var hey gidim hey Eşim herşeyi aşer de karpuz tadında çilek falan normalde olmayan şeyler aşerme der

Bu araştırmaya göre bulantısı olmayanların cinsiyeti
Valla ben böyle şeylere çok inanmam ama bilemedim istatistiki bişe miymiş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…