Valla ya nasıl bir ses var adamda. Geç keşfettim iyi fikirmiş mandalina tadında çilek olsun da biraz daha zor olsun

Bunu ben de duymuştum. Hatta gebeliğin en başında cinsiyet tahminim hiç yoktu. Sonra akrabalar rüyalarında erkek gördüğünü söyleyince etkilendim sanırım. Her türlü cinsiyet tahmini hurafelerine baktım, hepsi oğlan dedi. Ve bende mide bulantısı da neredeyse hiç olmadı. Hani sivilcelenme, lekelenme falan da yok. Kız olursa annenin güzelliği bebeğe geçermiş diye annede daha fazla olurmuş öyle şeyler. Yani daha hiçbir şey belli değil ama ben neredeyse %100 gözüyle oğlan olduğunu hissediyorum.

Hayırlı saglıklı olsun ınsallah rabbım gonlunden gecenı aenın ıcın hayrıkı eyleyıp nasip etsın canım
Bende fulll sivilcelenme ve tuylenme oldu benımkı anasının guzellıgını aldı

Hayırlı saglıklı olsun ınsallah rabbım gonlunden gecenı aenın ıcın hayrıkı eyleyıp nasip etsın canım
Bende fulll sivilcelenme ve tuylenme oldu benımkı anasının guzellıgını aldı
Amin canım. Valla ilki fark etmez de bir kızım olsun illa ki isterim. Kız evlat anneye daha bağlı oluyor sanki, büyüyünce dertlerini de sevinçlerini de paylaşıyorlar. Ondan bir kızım olsun çook isterim. İnşallah nasip olur da ikisini de tadarız tüm topik arkadaşlarımla birlikte.

İnsallahh bak benık 14 yasındakı kızım yanımda bana bakıyor annecım annecım kardesım kardesım dıe öpüp sarılıyor ben aglasam oda oturup aglıyor arabayaa bınsem ya taksıye ya dedesıne lutfen yavas olurmusun der hıc kıyamaz kurban olurum ben onalrı verene

S
Sabah kanama gecırıdm canım dinleniyorum sımdıde kahverengıden sıyaha dönuk akıntılar gelıyor ara ara bırazcık da karın agrım var korkuyorum
Ayy canım Allah şifa versin. Yavrun sağlıklıysa (ki Allah'ın izni ile öyledir ki bu haftaya kadar sorunsuz geldi) kurtulacak o illetten, unutup gideceksin bu durumu. Hep pozitif düşün. Bende de kan sulandırıcı hap kullanırken aynısı oldu hatta doktor düşük riskini %50 verdi ödüm patladı ama doktor kan sulandırıcıyı bıraktırdıktan sonra çok şükür 1 haftaya bitti gitti. Bol su içip dinleniyorsun di mi? Bir de progestan iğne. Bunlarla atlattım ben. He bir de moralim hep üst seviyeydi.

Valla ben bok su hıc ıcmedım ama ıgne felanda yapıldı kan sulandırrıcı bıraktırıldı

Şaka bı yana yanlıs yazılım oluyor arada su içiyorum m canım ınsallah bende atlatırım bebbegım ıcın dr cok saglıklı cocugun dedı ınsallah ona yansımaz bu kanama

Bende kan pıhtılaşması var hemde homozigot doğuma kadar kan sulandırıcı iğneye devam ..lekelenmelerim.oldugunda kesti Dr ama günaşırı kesti sonra devam et dedi leke olunca kez bitince basla dedi ama çok uzun süre kullanmadan asla olmaz senin için dedi her kan pıhtılaşması aynı boyutta değildir

Yaa bende bugun yapmadım ama yarın denerım baktım cogalıyor sonrakı gun yapmam oyle daha cok ıcıme sıner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…