Okudum canım benim Allah esirgesin korusunEki Görüntüle 2860229 kızlar benım bebe burada teyzelerı dua bılenler bı fatıha veya ayetel kursı okuyabılır mı?
Allah razı olsun agzına saglık canımm sizin bebelrırnıze de sıfa olsun ınsallahhYasamademek123 okudum canım
Valla ya nasıl bir ses var adamda. Geç keşfettimBence fındıkların onlara da ihtiyacı var hem tanısınlar dimihaktandaki ezgiler arası geçiş hangi klasikte var hey gidim hey Eşim herşeyi aşer de karpuz tadında çilek falan normalde olmayan şeyler aşerme der
Rabbım kabul etsın sızın guzel nıyetınıze ınsallahh melekler de sızlerı korusunOkudum canım benim Allah esirgesin korusun
Bunu ben de duymuştum. Hatta gebeliğin en başında cinsiyet tahminim hiç yoktu. Sonra akrabalar rüyalarında erkek gördüğünü söyleyince etkilendim sanırım. Her türlü cinsiyet tahmini hurafelerine baktım, hepsi oğlan dedi. Ve bende mide bulantısı da neredeyse hiç olmadı. Hani sivilcelenme, lekelenme falan da yok. Kız olursa annenin güzelliği bebeğe geçermiş diye annede daha fazla olurmuş öyle şeyler. Yani daha hiçbir şey belli değil ama ben neredeyse %100 gözüyle oğlan olduğunu hissediyorum.Kızlarrr şoyle bi yazi buldum arastirma yaparken.
Benim geçen hafta mide bulantim 2 3 gun surdu ve birden kayboldu. Belirti falan kalmadi diye bakinirken bulduğum yaziya bakin ne dersiniz dogru olabilirmi?
Mide bulantısı. Sabah bulantısı erkek bebektense bir kız bebeğin göstergesidir. Ve bunun bilimsel dayanağı da var: Araştırmalar çok ciddi gebelik bulantısı olan kadınların kız çocuğuna hamile olmalarının daha olası olduğunu gösteriyor.
Hayırlı saglıklı olsun ınsallah rabbım gonlunden gecenı aenın ıcın hayrıkı eyleyıp nasip etsın canımBunu ben de duymuştum. Hatta gebeliğin en başında cinsiyet tahminim hiç yoktu. Sonra akrabalar rüyalarında erkek gördüğünü söyleyince etkilendim sanırım. Her türlü cinsiyet tahmini hurafelerine baktım, hepsi oğlan dedi. Ve bende mide bulantısı da neredeyse hiç olmadı. Hani sivilcelenme, lekelenme falan da yok. Kız olursa annenin güzelliği bebeğe geçermiş diye annede daha fazla olurmuş öyle şeyler. Yani daha hiçbir şey belli değil ama ben neredeyse %100 gözüyle oğlan olduğunu hissediyorum.
Canım bir sıkıntı yok di mi? Dua istemişsin, ettim de inşallah bir sorun olduğundan değildir?Eki Görüntüle 2860229 kızlar benım bebe burada teyzelerı dua bılenler bı fatıha veya ayetel kursı okuyabılır mı?
Sabah kanama gecırıdm canım dinleniyorum sımdıde kahverengıden sıyaha dönuk akıntılar gelıyor ara ara bırazcık da karın agrım var korkuyorumCanım bir sıkıntı yok di mi? Dua istemişsin, ettim de inşallah bir sorun olduğundan değildir?
Amin canım. Valla ilki fark etmez de bir kızım olsun illa ki isterim. Kız evlat anneye daha bağlı oluyor sanki, büyüyünce dertlerini de sevinçlerini de paylaşıyorlar. Ondan bir kızım olsun çook isterim. İnşallah nasip olur da ikisini de tadarız tüm topik arkadaşlarımla birlikte.Hayırlı saglıklı olsun ınsallah rabbım gonlunden gecenı aenın ıcın hayrıkı eyleyıp nasip etsın canım
Bende fulll sivilcelenme ve tuylenme oldu benımkı anasının guzellıgını aldı
Sagolun kızlar allah ne muradınız varsa versın
İnsallahh bak benık 14 yasındakı kızım yanımda bana bakıyor annecım annecım kardesım kardesım dıe öpüp sarılıyor ben aglasam oda oturup aglıyor arabayaa bınsem ya taksıye ya dedesıne lutfen yavas olurmusun der hıc kıyamaz kurban olurum ben onalrı vereneAmin canım. Valla ilki fark etmez de bir kızım olsun illa ki isterim. Kız evlat anneye daha bağlı oluyor sanki, büyüyünce dertlerini de sevinçlerini de paylaşıyorlar. Ondan bir kızım olsun çook isterim. İnşallah nasip olur da ikisini de tadarız tüm topik arkadaşlarımla birlikte.
Ayy canım Allah şifa versin. Yavrun sağlıklıysa (ki Allah'ın izni ile öyledir ki bu haftaya kadar sorunsuz geldi) kurtulacak o illetten, unutup gideceksin bu durumu. Hep pozitif düşün. Bende de kan sulandırıcı hap kullanırken aynısı oldu hatta doktor düşük riskini %50 verdi ödüm patladı ama doktor kan sulandırıcıyı bıraktırdıktan sonra çok şükür 1 haftaya bitti gitti. Bol su içip dinleniyorsun di mi? Bir de progestan iğne. Bunlarla atlattım ben. He bir de moralim hep üst seviyeydi.S
Sabah kanama gecırıdm canım dinleniyorum sımdıde kahverengıden sıyaha dönuk akıntılar gelıyor ara ara bırazcık da karın agrım var korkuyorum
Valla ben bok su hıc ıcmedımAyy canım Allah şifa versin. Yavrun sağlıklıysa (ki Allah'ın izni ile öyledir ki bu haftaya kadar sorunsuz geldi) kurtulacak o illetten, unutup gideceksin bu durumu. Hep pozitif düşün. Bende de kan sulandırıcı hap kullanırken aynısı oldu hatta doktor düşük riskini %50 verdi ödüm patladı ama doktor kan sulandırıcıyı bıraktırdıktan sonra çok şükür 1 haftaya bitti gitti. Bol su içip dinleniyorsun di mi? Bir de progestan iğne. Bunlarla atlattım ben. He bir de moralim hep üst seviyeydi.
Şaka bı yana yanlıs yazılım oluyor arada su içiyorum m canım ınsallah bende atlatırım bebbegım ıcın dr cok saglıklı cocugun dedıAyy canım Allah şifa versin. Yavrun sağlıklıysa (ki Allah'ın izni ile öyledir ki bu haftaya kadar sorunsuz geldi) kurtulacak o illetten, unutup gideceksin bu durumu. Hep pozitif düşün. Bende de kan sulandırıcı hap kullanırken aynısı oldu hatta doktor düşük riskini %50 verdi ödüm patladı ama doktor kan sulandırıcıyı bıraktırdıktan sonra çok şükür 1 haftaya bitti gitti. Bol su içip dinleniyorsun di mi? Bir de progestan iğne. Bunlarla atlattım ben. He bir de moralim hep üst seviyeydi.
biliyorum canım 2018de yaptrdmCanım genetik test bu. Veriyorsun biraz geç çıkıyor sonuç. Tahlilde yazıyor zaten.
Bende kan pıhtılaşması var hemde homozigot doğuma kadar kan sulandırıcı iğneye devam ..lekelenmelerim.oldugunda kesti Dr ama günaşırı kesti sonra devam et dedi leke olunca kez bitince basla dedi ama çok uzun süre kullanmadan asla olmaz senin için dedi her kan pıhtılaşması aynı boyutta değildirKızlar genetık kan pıhtılasması olup tedavıde full kan sulandırıcı ıgne vs kullanıp kanama tehlıkesı gecırıp bıkac gun kan sulandırıcıya ara verenler var mı?
Şimdi ben kullanmayı bırakıcam bıkac gun ama bebegı ne derece etkıler sımdıde bunu taktım
Yaa bende bugun yapmadım ama yarın denerım baktım cogalıyor sonrakı gun yapmam oyle daha cok ıcıme sınerBende kan pıhtılaşması var hemde homozigot doğuma kadar kan sulandırıcı iğneye devam ..lekelenmelerim.oldugunda kesti Dr ama günaşırı kesti sonra devam et dedi leke olunca kez bitince basla dedi ama çok uzun süre kullanmadan asla olmaz senin için dedi her kan pıhtılaşması aynı boyutta değildir
Kuzum.bende okudum masallah suphanallah Allahim saglikla devamini getirsin insallahSagolun kızlar allah ne muradınız varsa versınsızde hepınız ayrı ayrı canımsınız
Aminn kuzumm agzınız dert gormesın canım arkadaslarım iyiki acmış sın bu topıgıKuzum.bende okudum masallah suphanallah Allahim saglikla devamini getirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?