Kızlarrr selamm opuden 4 gün sonra adet olmuştum ve biraz uzun sürmüştü şuan 2. Adetimi olamadım 4 gün gecikti sizin 2. Adetiniz ne zaman olmuştu çok mu gecikir acaba ??

Ben yves rocher kullanıyorum

Hayırlı olsun canım gurubumuzun pozitifliği sana da geçsin inşallah bol artışlı beta hcg lerin olsun
Ben de dün doktordaydım dediki sesleri artık duyuyor onunla konuşabilirsin çevredekileri de duyar ama en çok annesini duyar dedi hatta anneyi nefes yoluyla çok derinden hisseder ve seslere bir tepki olarak oynar sürekli dedi Allahım sağlık versin bebişlerimize inşallah

S
Sabah kanama gecırıdm canım dinleniyorum sımdıde kahverengıden sıyaha dönuk akıntılar gelıyor ara ara bırazcık da karın agrım var korkuyorum
Canım çok geçmiş olsun. Mevlam bir daha yaşatmasın inşallah. Geçen hafta bende yaşadım aynı şeyi kahve lekeye döndü birkaç gün sürdü şuan çok şükür hiç bir şey yok. Korkudan 2 doktora gözüktüm bu tüp bebek sürecince çoğunlukla olan bişeymiş tedbirle çok rahat atlatabilirsin dedi doktor. Ben olabildiğince yatırıyorum sende dinlenmeye bak bol bol

Yaaa duyma çok sonra diye okumuştum internette aman Allah ım depresyona girdi yavrular Seninki daha büyüktür tabii kuzum da vay be demek duyuyorlar Kur an filan dinleyeyim madem.

İnsallaahh sagol canım dınleyırum

Yaaa duyma çok sonra diye okumuştum internette aman Allah ım depresyona girdi yavrular Seninki daha büyüktür tabii kuzum da vay be demek duyuyorlar Kur an filan dinleyeyim madem.
Valla eşim dr a giderken arabada bi gerildi trafikte dedim bak gerilme çocuk duyuyor sonra o da dr a sordu hocam duyar mı diye duyar dedi

S
Sabah kanama gecırıdm canım dinleniyorum sımdıde kahverengıden sıyaha dönuk akıntılar gelıyor ara ara bırazcık da karın agrım var korkuyorum
Geçmiş olsun canim benimde lekelenmelerim var dr kanama alani var dedi çoğunlukla yatıyorum. Hemşire bol su ve istirahat dedi azalacak gibi ama dr kontrolu sık yapmaya başladı her hafta ultrasona giriyorum

Geçmiş olsun canim benimde lekelenmelerim var dr kanama alani var dedi çoğunlukla yatıyorum. Hemşire bol su ve istirahat dedi azalacak gibi ama dr kontrolu sık yapmaya başladı her hafta ultrasona giriyorum
Yaa canım benım valla kanama oluncada daha bı zor acaba bısey olur mu dıe
Rabbım ınsallahh saglıkla kavustursun bızım gıbı olan herkese ısteyenlere de yıne saglıkla guzellıkle bebek versın

Yaa canım benım valla kanama oluncada daha bı zor acaba bısey olur mu dıe
Rabbım ınsallahh saglıkla kavustursun bızım gıbı olan herkese ısteyenlere de yıne saglıkla guzellıkle bebek versın
Amin canim Allah hepimizin gebeliğini sağlıkla tamamina erdirsin. Insallah kanamalar,lekelenmeler kesilir güzelce devam ederiz Allah büyüktür.

Kızlar yaaa bu kanama fitillerden olabılır mı
Kanama duruyor gıbydı gece yatmadan fıtııl koydum sımdı yıne hareketlendı

Yaa bana dun 2 tane ıgme yapılınca oglen fitili kullanma rahımdekı kanama aktıflesmesın gece koyarsın demıstı
Yatarken koydum ama yıne aktıflestı kanama nasıl yapcam bılemıyorum

Günaydın hayirli pazarlar Gelinimiz 3 ay boyunca kusma mide bulantısı yaşadı bir arkadaşımda sabahları kusmadan kendime gelemiyorum demişti ikisininde nur topu gibi erkeleri oldu. Hatta bizim gelin sürekli ekşi ürünler tüketiyordu yediklerine karşı bizde kız diye düşündük ama min-nak bir erkegimiz var yeni hala oldum ben

Hayırlı sabahlar benim sizlere sorum olacak belki de sizden destek isteyeceğim bilemiyorum
Kalçadan progestan iğne vurguluyorum son 5 günüm kaldı ama depolarda iğne zor bulunmuyor eczacim dediki çarşamba günü diyarbakirdan gelecek pazartesi salı ne yapacam ben doktorumla görüşemedim daha benim gibi ilaç tedariği sorunu yaşayan oldu mu? Birde doktorum bir süre sonra ilaçları bırakamaz dedi muhtemel elimizde ılaclar kalacak onları burdaki arkadaşlarımıza destek amaclı verebiliyor muyuz?

Yaa bana dun 2 tane ıgme yapılınca oglen fitili kullanma rahımdekı kanama aktıflesmesın gece koyarsın demıstı
Yatarken koydum ama yıne aktıflestı kanama nasıl yapcam bılemıyorum
çok geçmiş olsun canım allahtan dün doktoruna gittin için rahatlamıştır bu kanamaları daha kaç hafta daha yaşıcaz acaba ya walla hamile olduğumuzun sevincini yaşayamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…