Ben yves rocher kullanıyorumBilmiyorum kuzum valla artık paraben filan olmasın klasik bildiğimiz şeyler onlara baktım sadece alırken. Dediğin hesaba da baktım kuzum bazıları da sürekli aynı markaları paylaşıyor anlaşmalı gibi imalar yapmıştı. Ben de boşverdim eski usul bebek için sorun yoksa bizim içinde sorunsuzdur dedimyves Rocher in varmış tamamen bitkisel olan ürünleri onlara bakarım sonrasında dedim. Çünkü sabunla yıkamışım gibi kupkuru oluyor saçlarım ve köpürmüyor yetişkin kirine göre değil
Hayırlı olsun canım gurubumuzun pozitifliği sana da geçsin inşallahÇıktımm bileegördüm minik noktayı, inşallah sıkı sıkı tutunur, benim ki hepimizin kii çok az yatırdılar, iğneleri vurmak için ayrı bi yere aldılar kaldırıp. Ben biraz daha durmak istiyorum dedim, yatıyorum şimdi.. şimdi çılgın bekleyiş başlıyor
Ben de dün doktordaydım dediki sesleri artık duyuyor onunla konuşabilirsinKız ne bileyim normalde sevmem pek şimdi Müslüm den Güllü ye hayır Güllü ne alaka demioff Haktan favorim. Onu ciddi sevdim. Biraz sanat müziği filan. Klasik müzik şey etmemiz gerekmiyor muydu hayır normalde klasik müzik severim ama canım arabesk istiyor böyle damar damar öyle canım açtım dinledim ne yapalım. Karpuz tadında çilek nedir kız
Canım çok geçmiş olsun. Mevlam bir daha yaşatmasın inşallah. Geçen hafta bende yaşadım aynı şeyi kahve lekeye döndü birkaç gün sürdü şuan çok şükür hiç bir şey yok. Korkudan 2 doktora gözüktüm bu tüp bebek sürecince çoğunlukla olan bişeymiş tedbirle çok rahat atlatabilirsin dedi doktor. Ben olabildiğince yatırıyorum sende dinlenmeye bak bol bolS
Sabah kanama gecırıdm canım dinleniyorum sımdıde kahverengıden sıyaha dönuk akıntılar gelıyor ara ara bırazcık da karın agrım var korkuyorum
Yaaa duyma çok sonra diye okumuştum internette aman Allah ım depresyona girdi yavrularHayırlı olsun canım gurubumuzun pozitifliği sana da geçsin inşallahbol artışlı beta hcg lerin olsun
Ben de dün doktordaydım dediki sesleri artık duyuyor onunla konuşabilirsinçevredekileri de duyar ama en çok annesini duyar dedi hatta anneyi nefes yoluyla çok derinden hisseder ve seslere bir tepki olarak oynar sürekli dedi Allahım sağlık versin bebişlerimize inşallah
İnsallaahh sagol canımCanım çok geçmiş olsun. Mevlam bir daha yaşatmasın inşallah. Geçen hafta bende yaşadım aynı şeyi kahve lekeye döndü birkaç gün sürdü şuan çok şükür hiç bir şey yok. Korkudan 2 doktora gözüktüm bu tüp bebek sürecince çoğunlukla olan bişeymiş tedbirle çok rahat atlatabilirsin dedi doktor. Ben olabildiğince yatırıyorum sende dinlenmeye bak bol bol
Farklı anormal bir şey olsa kesin fark ederdin kuzum. Ben doktor söylemeden anormal bir durum olduğunu anlamıştım bakınca. O yüzden bir sorun yokturdur Allah ın izni ilebiliyorum canım 2018de yaptrdm
Valla eşim dr a giderken arabada bi gerildi trafikte dedim bak gerilme çocuk duyuyorYaaa duyma çok sonra diye okumuştum internette aman Allah ım depresyona girdi yavrularSeninki daha büyüktür tabii kuzum da vay be demek duyuyorlar Kur an filan dinleyeyim madem.
Geçmiş olsun canim benimde lekelenmelerim var dr kanama alani var dedi çoğunlukla yatıyorum. Hemşire bol su ve istirahat dedi azalacak gibi ama dr kontrolu sık yapmaya başladı her hafta ultrasona giriyorumS
Sabah kanama gecırıdm canım dinleniyorum sımdıde kahverengıden sıyaha dönuk akıntılar gelıyor ara ara bırazcık da karın agrım var korkuyorum
Yaa canım benım valla kanama oluncada daha bı zor acaba bısey olur mu dıeGeçmiş olsun canim benimde lekelenmelerim var dr kanama alani var dedi çoğunlukla yatıyorum. Hemşire bol su ve istirahat dedi azalacak gibi ama dr kontrolu sık yapmaya başladı her hafta ultrasona giriyorum
Amin canim Allah hepimizin gebeliğini sağlıkla tamamina erdirsin. Insallah kanamalar,lekelenmeler kesilir güzelce devam ederiz Allah büyüktür.Yaa canım benım valla kanama oluncada daha bı zor acaba bısey olur mu dıe
Rabbım ınsallahh saglıkla kavustursunbızım gıbı olan herkese ısteyenlere de yıne saglıkla guzellıkle bebek versın
Amin canim Allah hepimizin gebeliğini sağlıkla tamamina erdirsin. Insallah kanamalar,lekelenmeler kesilir güzelce devam ederiz Allah büyüktür.
Yaa bana dun 2 tane ıgme yapılınca oglen fitili kullanma rahımdekı kanama aktıflesmesın gece koyarsın demıstıCanım çok geçmiş olsun. Mevlam bir daha yaşatmasın inşallah. Geçen hafta bende yaşadım aynı şeyi kahve lekeye döndü birkaç gün sürdü şuan çok şükür hiç bir şey yok. Korkudan 2 doktora gözüktüm bu tüp bebek sürecince çoğunlukla olan bişeymiş tedbirle çok rahat atlatabilirsin dedi doktor. Ben olabildiğince yatırıyorum sende dinlenmeye bak bol bol
Tam 1 hafta gecikti, adet söktürücü masaj yaptım son 2 gün, günde 4 5 kez falan sonra söküldüKızlarrr selamm opuden 4 gün sonra adet olmuştum ve biraz uzun sürmüştü şuan 2. Adetimi olamadım 4 gün gecikti sizin 2. Adetiniz ne zaman olmuştu çok mu gecikir acaba ??
Yaa bana dun 2 tane ıgme yapılınca oglen fitili kullanma rahımdekı kanama aktıflesmesın gece koyarsın demıstı
Yatarken koydum ama yıne aktıflestı kanama nasıl yapcam bılemıyorum
Günaydın hayirli pazarlar Gelinimiz 3 ay boyunca kusma mide bulantısı yaşadı bir arkadaşımda sabahları kusmadan kendime gelemiyorum demişti ikisininde nur topu gibi erkeleri oldu. Hatta bizim gelin sürekli ekşi ürünler tüketiyordu yediklerine karşı bizde kız diye düşündük ama min-nak bir erkegimiz var yeni hala oldum benKızlarrr şoyle bi yazi buldum arastirma yaparken.
Benim geçen hafta mide bulantim 2 3 gun surdu ve birden kayboldu. Belirti falan kalmadi diye bakinirken bulduğum yaziya bakin ne dersiniz dogru olabilirmi?
Mide bulantısı. Sabah bulantısı erkek bebektense bir kız bebeğin göstergesidir. Ve bunun bilimsel dayanağı da var: Araştırmalar çok ciddi gebelik bulantısı olan kadınların kız çocuğuna hamile olmalarının daha olası olduğunu gösteriyor.
çok geçmiş olsun canım allahtan dün doktoruna gittin için rahatlamıştır bu kanamaları daha kaç hafta daha yaşıcaz acaba ya walla hamile olduğumuzun sevincini yaşayamadıkYaa bana dun 2 tane ıgme yapılınca oglen fitili kullanma rahımdekı kanama aktıflesmesın gece koyarsın demıstı
Yatarken koydum ama yıne aktıflestı kanama nasıl yapcam bılemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?