Günaydın kuzum. İğne progestan iğne mi adı ne? Alternatifi varsa muhtemelen doktorun onu önerecektir. Ama kesinlikle doktorun karar vermesi gereken bir durum bu. Farklı eczanelere sorun elinde kalan vardır belki.Hayırlı sabahlar benim sizlere sorum olacak belki de sizden destek isteyeceğim bilemiyorum
Kalçadan progestan iğne vurguluyorum son 5 günüm kaldı ama depolarda iğne zor bulunmuyor eczacim dediki çarşamba günü diyarbakirdan gelecek pazartesi salı ne yapacam ben doktorumla görüşemedim daha benim gibi ilaç tedariği sorunu yaşayan oldu mu? Birde doktorum bir süre sonra ilaçları bırakamaz dedi muhtemel elimizde ılaclar kalacak onları burdaki arkadaşlarımıza destek amaclı verebiliyor muyuz?
Canım ya acaba kanama fitil kaynaklı mı ki ? Çok ittirmeden kullansan inan onun bile faydası olur ben çok ittirmezdim fitilleri.Yaa bana dun 2 tane ıgme yapılınca oglen fitili kullanma rahımdekı kanama aktıflesmesın gece koyarsın demıstı
Yatarken koydum ama yıne aktıflestı kanama nasıl yapcam bılemıyorum
Gıdıp gördugum halde yıne de korku iicnde yımçok geçmiş olsun canım allahtan dün doktoruna gittin için rahatlamıştır bu kanamaları daha kaç hafta daha yaşıcaz acaba ya walla hamile olduğumuzun sevincini yaşayamadık
Ayy gerçek mı ozaman da fayda etmez dıe korkarım her turlu herseyden korkuyorumCanım ya acaba kanama fitil kaynaklı mı ki ? Çok ittirmeden kullansan inan onun bile faydası olur ben çok ittirmezdim fitilleri.
Valla kuzum ben hep öyle kullandım akıyor ama çamaşırımı hemen değiştirmez beklerdim biraz yani vücut emiyor diye düşünüyordum. İleri ittirince ağrı filan oluyordu daha çok tedirgin oluyordum. Bilmiyorum. Doktorunla konuş bakalımAyy gerçek mı ozaman da fayda etmez dıe korkarım her turlu herseyden korkuyorum
Kuzum dr da bıktı benden artıkValla kuzum ben hep öyle kullandım akıyor ama çamaşırımı hemen değiştirmez beklerdim biraz yani vücut emiyor diye düşünüyordum. İleri ittirince ağrı filan oluyordu daha çok tedirgin oluyordum. Bilmiyorum. Doktorunla konuş bakalım
Bir kaç farklı eczaneye bakıp bulabildiğimiz durumlar oluyordu bizim de... Ovitrelle özellikleHayırlı sabahlar benim sizlere sorum olacak belki de sizden destek isteyeceğim bilemiyorum
Kalçadan progestan iğne vurguluyorum son 5 günüm kaldı ama depolarda iğne zor bulunmuyor eczacim dediki çarşamba günü diyarbakirdan gelecek pazartesi salı ne yapacam ben doktorumla görüşemedim daha benim gibi ilaç tedariği sorunu yaşayan oldu mu? Birde doktorum bir süre sonra ilaçları bırakamaz dedi muhtemel elimizde ılaclar kalacak onları burdaki arkadaşlarımıza destek amaclı verebiliyor muyuz?
Şu An nasılsın? Var mı bir değişiklik? Ben fitili parmağımın 2. Boğumuna kadar ancak itebiliyorum. Kilyanın dediği gibi sen de zorlama bence. Ordan gerektiği kadarını alıyordurKuzum dr da bıktı benden artık
Ne yapalım bizde kolay yollardan gelmiyoruzKuzum dr da bıktı benden artık
Ben kullanmadım ama benzer sorunlar çok konuşuldu kuzum burada fazla zorlamayıp olduğu kadar yap öyle zamanlardalutinus kullanan varmı bugün yaparken zorlandım sanki bir parça varda ileri gitmiyogibi
Ara ara agrım oluyor özellıkle gaz oldugunda cok sancılanıyorum sabah fitilini koymadım korkuyorum sımdı leke seklınde gelıyor ama arada sıyah pıhtı gıbı gelıyor 2 seferdır fıtılden sonra sulu kan seklınde gelıyor uzerımızı bıke gıydık ama gıdemedım dr a da bı acil e mı gıtsem dıe kafam karısıkŞu An nasılsın? Var mı bir değişiklik? Ben fitili parmağımın 2. Boğumuna kadar ancak itebiliyorum. Kilyanın dediği gibi sen de zorlama bence. Ordan gerektiği kadarını alıyordur
cok haklısın ama doktorumda kalp atışında problem yok o yüzden kanama için hiç üzülme demişti cuma günü sende çok iyi görmüşün dün zaten o yüzden stres olma daha fazlaGıdıp gördugum halde yıne de korku iicnde yım
Canım çok yoğun bi kanama mı ? Yine doktoruna haber ver bence bilgisi olsun. Ayaklarını havaya dik yat. Hareketlerine dikkat et bir süre sonra kesilecektir inşallah. İğne ne yapıldı ?Yaa bana dun 2 tane ıgme yapılınca oglen fitili kullanma rahımdekı kanama aktıflesmesın gece koyarsın demıstı
Yatarken koydum ama yıne aktıflestı kanama nasıl yapcam bılemıyorum
cnm evet kalçadan vurulan iğneleri bulmak çok zor oluyormuş bende bir eczacıyla görüşmüştüm raporumla alakalı öyle bilgi vermişti.çevrende bulunaneczaneleri ara belki ellerinde vardır.bulamazsan doktorunu ara muhtemelen muadilleri olan göbekten vurulan iğneler var onlardan birini verecektir.Hayırlı sabahlar benim sizlere sorum olacak belki de sizden destek isteyeceğim bilemiyorum
Insallahh kuzumm becermeye calısıcamcok haklısın ama doktorumda kalp atışında problem yok o yüzden kanama için hiç üzülme demişti cuma günü sende çok iyi görmüşün dün zaten o yüzden stres olma daha fazla
Aktıf kanama fıtılı koyunca 2 seferdır oluyor sınra azalarak damla hakıne sınra pıhtı halıne gelıyorCanım çok yoğun bi kanama mı ? Yine doktoruna haber ver bence bilgisi olsun. Ayaklarını havaya dik yat. Hareketlerine dikkat et bir süre sonra kesilecektir inşallah. İğne ne yapıldı ?
proluton çok etkili canım bende perşembe oldum iğneyi bir hafta etkili olur dedi doktor doktorunla yine bir görüş istersen lekelenmede bile veriyorlarmışAktıf kanama fıtılı koyunca 2 seferdır oluyor sınra azalarak damla hakıne sınra pıhtı halıne gelıyor
Progestoran 50 mg tan 2 tane yapıldı
Fitilden kaynaklı oluyor olabilir. Fitili koymadan önce bir şey yok koyduktan sonra kahve leke geliyor benimde. Hemen geçecek bir şey değil sabırlı olacaksın dedi son gittiğim doktor. Bilmiyor ki taşa döndükAktıf kanama fıtılı koyunca 2 seferdır oluyor sınra azalarak damla hakıne sınra pıhtı halıne gelıyor
Progestoran 50 mg tan 2 tane yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?