Günaydın kuzum. İğne progestan iğne mi adı ne? Alternatifi varsa muhtemelen doktorun onu önerecektir. Ama kesinlikle doktorun karar vermesi gereken bir durum bu. Farklı eczanelere sorun elinde kalan vardır belki.

Yaa bana dun 2 tane ıgme yapılınca oglen fitili kullanma rahımdekı kanama aktıflesmesın gece koyarsın demıstı
Yatarken koydum ama yıne aktıflestı kanama nasıl yapcam bılemıyorum
Canım ya acaba kanama fitil kaynaklı mı ki ? Çok ittirmeden kullansan inan onun bile faydası olur ben çok ittirmezdim fitilleri.

Ayy gerçek mı ozaman da fayda etmez dıe korkarım her turlu herseyden korkuyorum
Valla kuzum ben hep öyle kullandım akıyor ama çamaşırımı hemen değiştirmez beklerdim biraz yani vücut emiyor diye düşünüyordum. İleri ittirince ağrı filan oluyordu daha çok tedirgin oluyordum. Bilmiyorum. Doktorunla konuş bakalım

Kuzum dr da bıktı benden artık

Bir kaç farklı eczaneye bakıp bulabildiğimiz durumlar oluyordu bizim de... Ovitrelle özellikle size bir msj attım bakabilirseniz

Şu An nasılsın? Var mı bir değişiklik? Ben fitili parmağımın 2. Boğumuna kadar ancak itebiliyorum. Kilyanın dediği gibi sen de zorlama bence. Ordan gerektiği kadarını alıyordur
Ara ara agrım oluyor özellıkle gaz oldugunda cok sancılanıyorum sabah fitilini koymadım korkuyorum sımdı leke seklınde gelıyor ama arada sıyah pıhtı gıbı gelıyor 2 seferdır fıtılden sonra sulu kan seklınde gelıyor uzerımızı bıke gıydık ama gıdemedım dr a da bı acil e mı gıtsem dıe kafam karısık

Yaa bana dun 2 tane ıgme yapılınca oglen fitili kullanma rahımdekı kanama aktıflesmesın gece koyarsın demıstı
Yatarken koydum ama yıne aktıflestı kanama nasıl yapcam bılemıyorum
Canım çok yoğun bi kanama mı ? Yine doktoruna haber ver bence bilgisi olsun. Ayaklarını havaya dik yat. Hareketlerine dikkat et bir süre sonra kesilecektir inşallah. İğne ne yapıldı ?

cnm evet kalçadan vurulan iğneleri bulmak çok zor oluyormuş bende bir eczacıyla görüşmüştüm raporumla alakalı öyle bilgi vermişti.çevrende bulunaneczaneleri ara belki ellerinde vardır.bulamazsan doktorunu ara muhtemelen muadilleri olan göbekten vurulan iğneler var onlardan birini verecektir.

Canım çok yoğun bi kanama mı ? Yine doktoruna haber ver bence bilgisi olsun. Ayaklarını havaya dik yat. Hareketlerine dikkat et bir süre sonra kesilecektir inşallah. İğne ne yapıldı ?
Aktıf kanama fıtılı koyunca 2 seferdır oluyor sınra azalarak damla hakıne sınra pıhtı halıne gelıyor
Progestoran 50 mg tan 2 tane yapıldı

Aktıf kanama fıtılı koyunca 2 seferdır oluyor sınra azalarak damla hakıne sınra pıhtı halıne gelıyor
proluton çok etkili canım bende perşembe oldum iğneyi bir hafta etkili olur dedi doktor doktorunla yine bir görüş istersen lekelenmede bile veriyorlarmış

Fitilden kaynaklı oluyor olabilir. Fitili koymadan önce bir şey yok koyduktan sonra kahve leke geliyor benimde. Hemen geçecek bir şey değil sabırlı olacaksın dedi son gittiğim doktor. Bilmiyor ki taşa döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…