Sordum kalmamış en son aldikalrimda da zorlandı eczane gene üretimden kalkacak galiba diye konuştu en son ama ben çok ciddiye almamistimGünaydın kuzum. İğne progestan iğne mi adı ne? Alternatifi varsa muhtemelen doktorun onu önerecektir. Ama kesinlikle doktorun karar vermesi gereken bir durum bu. Farklı eczanelere sorun elinde kalan vardır belki.
Ben kullanıyorum doktoruma dedim gitmiyor bu yolu şaşırmışsındır gider o dedilutinus kullanan varmı bugün yaparken zorlandım sanki bir parça varda ileri gitmiyogibi
Mesajınız için teşekkür ederim çok mutlu oldumBir kaç farklı eczaneye bakıp bulabildiğimiz durumlar oluyordu bizim de... Ovitrelle özelliklesize bir msj attım bakabilirseniz
Ben de proluton iğne oluyorum canım. Eczacı bana elinde olanların hepsini vermeyi teklif etti. Bulunmuyor sonra ararsın dedi. Üç tane idi aldım bitti ama yine bulmakta zorlanmadım şükür. Firma ara ara çekiyormuş piyasadan fiyat düşük diye Sağlık Bakanlığı ile anlaşamıyormuş bakanlık fiyatı artırmasına müsade etmiyormuş o da ilacın dağıtımını durduruyormuş ama can yani çok kötü etik filan değil. Ne kadar doğru tabii bilemem. Proluton bulursan etkili bir ilaç belki onu kullan der doktorun. Her şekilde doktora sorman gerek canımSordum kalmamış en son aldikalrimda da zorlandı eczane gene üretimden kalkacak galiba diye konuştu en son ama ben çok ciddiye almamistim
Prolutex ondan elimde var canım ilk transferde almıştım kalmıştı devamı olmaz diye progestan iğne ile tedavi başladık olmazsa onu alternatif kullanayim doktoruma sorup eğer kullanma derse sana gönderirim ilacıBen de proluton iğne oluyorum canım. Eczacı bana elinde olanların hepsini vermeyi teklif etti. Bulunmuyor sonra ararsın dedi. Üç tane idi aldım bitti ama yine bulmakta zorlanmadım şükür. Firma ara ara çekiyormuş piyasadan fiyat düşük diye Sağlık Bakanlığı ile anlaşamıyormuş bakanlık fiyatı artırmasına müsade etmiyormuş o da ilacın dağıtımını durduruyormuş ama can yani çok kötü etik filan değil. Ne kadar doğru tabii bilemem. Proluton bulursan etkili bir ilaç belki onu kullan der doktorun. Her şekilde doktora sorman gerek canım
Prolutex değil canım sağ olProlutex ondan elimde var canım ilk transferde almıştım kalmıştı devamı olmaz diye progestan iğne ile tedavi başladık olmazsa onu alternatif kullanayim doktoruma sorup eğer kullanma derse sana gönderirim ilacı
Cnm lutinus diger fitillere göre kullanimi cok daha kolay.ayni muayene koltugundaki gibi otur yataga bacaklarini cek karnina dogru ve asagi egimli bir sekilde yerlestir ve ilerlet iceri dogru.bir iki yapimda alisirsinlutinus kullanan varmı bugün yaparken zorlandım sanki bir parça varda ileri gitmiyogibi
Canım inşallah biran önce kesilir..ben olumsuz bir durum olduğunu düşünmüyorum, biliyosun herkesin kanaması oldu nerdeyse- ben bile sanki bekliyorum daha şimdiden her tuvalete gittiğimde- ama yine de o kanı görmek nasıl huzursuz ediyor insanı çok iyi biliyorum.. hemencecik geçer inşallahCok sagolun kızlar bıraz ewel kendı dr uma yazdım cevap verdı sagolsun
"bugun 2 tane yıne ıgne yaptır birde gunde 6 tane aldıgım fitili agızdan 4 saat ara ıle al" dedi
Bakalım bu tedavı nasıl cevap verıcek bekleyip görecegız
Prolutex değil canım sağ olProluton farklı bir iğne tekli satılıyor. Kalçadan yapılıyor
Hastanedeyim kese etrafı kanama var serum verdılerCanım inşallah biran önce kesilir..ben olumsuz bir durum olduğunu düşünmüyorum, biliyosun herkesin kanaması oldu nerdeyse- ben bile sanki bekliyorum daha şimdiden her tuvalete gittiğimde- ama yine de o kanı görmek nasıl huzursuz ediyor insanı çok iyi biliyorum.. hemencecik geçer inşallah
Allah'ım acil şifa versin bebeğine kavuştursun seniHastanedeyim kese etrafı kanama var serum verdıler
Tatlım panik olma hemen, strese girip minnoşları da strese sokma.. hastaneye gitmen iyi olmuş, biraz yatırsınlar toparlanır inşallahHastanedeyim kese etrafı kanama var serum verdıler
Nelere alısmadık ona da alısıyoruz kuzumArkadaşlaaarrr, bu oksapar nasıl bi iğnedir allah aşkına canımdan can gittidün hemşire yapmıştı transfer sonrası, o anım heyecanıyla pek hissetmedim ama bugün kendim yapınca yandık dedim hergün bu acıyı nasıl çekiyorsunuz canım kızlarım
Canım Allah sifa versn kendini üzme sana ihtiyacları var biliyosn herkes bubyoldan geciyor bisey olmayacak insallahHastanedeyim kese etrafı kanama var serum verdıler
geçmiş olsun canım inşallah geçer çabucak serumun içeriği ne acabaHastanedeyim kese etrafı kanama var serum verdıler
Ah yaa vallahi opu iğneleri hiçbişimiş.. ki ben acıya dayanıklıyımdır, yaktı geçtiNelere alısmadık ona da alısıyoruz kuzum
Gecmis olsun cnm.Rabbim şifa versinHastanedeyim kese etrafı kanama var serum verdıler
Aynen uyusturuyor insanı vallaAh yaa vallahi opu iğneleri hiçbişimiş.. ki ben acıya dayanıklıyımdır, yaktı geçti
Oksapar zedelere hoş geldin canım penisilin gibi yakması var yani o kadar olmasa bile ısırıyor biraz. Ne çok hızlı ne de çok yavaş ver buz yapınca da acı baya baya azalıyor ama sürekli buza üşeniyorum açıkçası. Bir de yaparkende sıkıştırdığın eti bırakma öyle daha az acıyor ve prospektüsünde öyle tavsiye ediliyorArkadaşlaaarrr, bu oksapar nasıl bi iğnedir allah aşkına canımdan can gittidün hemşire yapmıştı transfer sonrası, o anım heyecanıyla pek hissetmedim ama bugün kendim yapınca yandık dedim hergün bu acıyı nasıl çekiyorsunuz canım kızlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?