Buzu öncesinde mi sonrasında mı yapıyorsun canım? Evet ilacı verene kadar bırakmıyorum eti ama dağılana kadarki acısı çok fenaaa

Kaçıncı haftadasın? Sesleri ne zaman duyuyorlar meraj ettim de

İğne yoksa o dönem progestan hap kullan der muhtemelen doktor. Sen yine ona sor tabii.

Kızlarr yaa dün tedavı oldugum dr uma gıtttıgımde bebek 9+4 cıkmıstı
Bugun gıttıgım hastanede 10+0 cıktı
Normalde regl tarıhıne gore zaten 10+0 acaba ölcumler makıneden mı kaynaklı yoksa dr elınden mı
Buyrun kafa dagıtmak ısteıdıgım anlardan sıze soru

transfer tarihine göre oluyormuş tüp bebek doktoruna sordum ben son adete göre hesaplanmıyor o normal gebelikler için dedi ama benim 1 gün fark çıktı iki doktor arasından ölçüm hatası da olabilir

Benim hesabımi transfer gününden 17 gun geriye dogru hesaplayarak yaptılar. Donmuş 5. Gün embryosu

transfer tarihine göre oluyormuş tüp bebek doktoruna sordum ben son adete göre hesaplanmıyor o normal gebelikler için dedi ama benim 1 gün fark çıktı iki doktor arasından ölçüm hatası da olabilir
Valla bılmıyorum neyse artık herbırı ultrason ölcümü hangısı dogru ıse 2 ılerı 1 gerı darketmez hayırlısı ıle vaktınde dogsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…