Çok geçmis olsun canim yaHastanedeyim kese etrafı kanama var serum verdıler
Su dedı kas kramplar kesilsin dıe bırde ıgne yaptılar cok sagolasıngeçmiş olsun canım inşallah geçer çabucak serumun içeriği ne acaba
Sagolasın ınsallah goruruz o gunlerdeÇok geçmis olsun canim yaAllahim yardim etsin hiçbiseycik olmıcak sen yine dua et bolca. Şöyle bi 6 aylık olmaya ışınlansak ya.
Sagoll tattlımmm aminnGecmis olsun cnm.Rabbim şifa versin
Buzu öncesinde mi sonrasında mı yapıyorsun canım? Evet ilacı verene kadar bırakmıyorum eti ama dağılana kadarki acısı çok fenaaaOksapar zedelere hoş geldin canım penisilin gibi yakması var yani o kadar olmasa bile ısırıyor biraz. Ne çok hızlı ne de çok yavaş ver buz yapınca da acı baya baya azalıyor ama sürekli buza üşeniyorum açıkçası. Bir de yaparkende sıkıştırdığın eti bırakma öyle daha az acıyor ve prospektüsünde öyle tavsiye ediliyor
Hem öncesi hem sonrasında kuzum. Maalesef öyle bir iğneBuzu öncesinde mi sonrasında mı yapıyorsun canım? Evet ilacı verene kadar bırakmıyorum eti ama dağılana kadarki acısı çok fenaaa
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın. Kanama alanın mı artmış yani. İnşallah çabucak toparlarHastanedeyim kese etrafı kanama var serum verdıler
Sagoll kuzummmCanım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın. Kanama alanın mı artmış yani. İnşallah çabucak toparlar
Kaçıncı haftadasın? Sesleri ne zaman duyuyorlar meraj ettim deHayırlı olsun canım gurubumuzun pozitifliği sana da geçsin inşallahbol artışlı beta hcg lerin olsun
Ben de dün doktordaydım dediki sesleri artık duyuyor onunla konuşabilirsinçevredekileri de duyar ama en çok annesini duyar dedi hatta anneyi nefes yoluyla çok derinden hisseder ve seslere bir tepki olarak oynar sürekli dedi Allahım sağlık versin bebişlerimize inşallah
İğne yoksa o dönem progestan hap kullan der muhtemelen doktor. Sen yine ona sor tabii.Hayırlı sabahlar benim sizlere sorum olacak belki de sizden destek isteyeceğim bilemiyorum
Kalçadan progestan iğne vurguluyorum son 5 günüm kaldı ama depolarda iğne zor bulunmuyor eczacim dediki çarşamba günü diyarbakirdan gelecek pazartesi salı ne yapacam ben doktorumla görüşemedim daha benim gibi ilaç tedariği sorunu yaşayan oldu mu? Birde doktorum bir süre sonra ilaçları bırakamaz dedi muhtemel elimizde ılaclar kalacak onları burdaki arkadaşlarımıza destek amaclı verebiliyor muyuz?
Allah şifa versin iyi olacaksın moralini yüksek tutHastanedeyim kese etrafı kanama var serum verdıler
İnsallahh canımm sagolsaınAllah şifa versin iyi olacaksın moralini yüksek tut
transfer tarihine göre oluyormuş tüp bebek doktoruna sordum ben son adete göre hesaplanmıyor o normal gebelikler için dedi ama benim 1 gün fark çıktı iki doktor arasından ölçüm hatası da olabilirKızlarr yaa dün tedavı oldugum dr uma gıtttıgımde bebek 9+4 cıkmıstı
Bugun gıttıgım hastanede 10+0 cıktı
Normalde regl tarıhıne gore zaten 10+0 acaba ölcumler makıneden mı kaynaklı yoksa dr elınden mı
Buyrun kafa dagıtmak ısteıdıgım anlardan sıze soru
Benim hesabımi transfer gününden 17 gun geriye dogru hesaplayarak yaptılar. Donmuş 5. Gün embryosuKızlarr yaa dün tedavı oldugum dr uma gıtttıgımde bebek 9+4 cıkmıstı
Bugun gıttıgım hastanede 10+0 cıktı
Normalde regl tarıhıne gore zaten 10+0 acaba ölcumler makıneden mı kaynaklı yoksa dr elınden mı
Buyrun kafa dagıtmak ısteıdıgım anlardan sıze soru
ben 10+4 bugün canımKaçıncı haftadasın? Sesleri ne zaman duyuyorlar meraj ettim de
Valla bılmıyorum neyse artık herbırı ultrason ölcümü hangısı dogru ıse 2 ılerı 1 gerı darketmez hayırlısı ıle vaktınde dogsunlardatransfer tarihine göre oluyormuş tüp bebek doktoruna sordum ben son adete göre hesaplanmıyor o normal gebelikler için dedi ama benim 1 gün fark çıktı iki doktor arasından ölçüm hatası da olabilir
Bebeklerın gelısımı ıyı olsunda gerısı hiccBenim hesabımi transfer gününden 17 gun geriye dogru hesaplayarak yaptılar. Donmuş 5. Gün embryosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?