Valla bılmıyorum neyse artık herbırı ultrason ölcümü hangısı dogru ıse 2 ılerı 1 gerı darketmez hayırlısı ıle vaktınde dogsunlarda
Bende aynı doktor aynı seferde 3 ultrason görüntüsü çekmişti, ikisinde hafta değeri yazıyordu. İkisi de farklı çıkmıştı. Yani cihazı tuttuğu açıya bağlı doktorun.

tupaaaaa baby nerdesin yaaa beni bir heyecan sardı sen de durumlar nedirr ?? Hayaller kuruyorum sonra eşim uyarıyo bir dur diye off ne zormuş böyle beklemek salı gitcem bir de doktora gün vercek sanki böyle hiçbişiye yetişemicem gibi bir his var içimde Sen naptın sergi işini söyledin mi müdüre ??

cnm çok geçmiş olsun.daha iyisinizdir umarım şimdi..
Daha ıyıyım yok denılecek kadar azaldı cok şükür bı dra muanyene olmustum o bama kan sulandırıcı ıgne nı ol dedı bu aksam vurdum bakalım bısey olacak mı dıe endıselıyım bırde progestoran ı artık hap olarak alıyorum 1 kere ıctım 4 saat sonra yıne ıctım bas dönmesı ve narkozdan ayılıyor gıbı yaptı ama 10.15 dk sonra gectı ondan sonra ıctıım nısey yapmadı yenı ılac duzenımıze alısmaya calısıyorum
Bu gecem nasıl gececek onun endısesı var

cnm bugün yoğundum biraz.hiç giremedim topiğe.valla benimde kafamda deli sorular şunu yap yapayım , yok şunu da yapmam lazım.sanki transferden sonra hiç bir şey yapamayacakmışım gibi düşünüyorum demedim cnm cuma gününü bekliyorum dua ediyorum belki sergi ileri tarihe ertelenir yada iptal olur diye

oh ohh düzelme var ne güzel.cnm progestan çok kötü yapıyor biliyorum.geçen iptal olan tedavide kullandım.aman yarabbi kafamı taşıyamıyorum,gözlerimi açamıyorum.yatağa kadar zor yürüyordum bi yarım saat yatırıyordu beni.çarşamba yine başlayacağım çok tırsıyorum

Aynen csnım cok şükür hayrılısı ıle bakalım gecemız nasıl gecer onu düşünüyorum rahatta yatamıyorum uyuyamıyorum dön dön

İnsallahhh en guzel sekılde gecirıırısın
Rabbım kımsenın emeklerını bosa gecurmesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…