Aynen öyle canimBebeklerın gelısımı ıyı olsunda gerısı hicc
Aa süper ben 10+5'teyim o zaman duyuyor benimki de. Ay çok sevindimben 10+4 bugün canım
Bende aynı doktor aynı seferde 3 ultrason görüntüsü çekmişti, ikisinde hafta değeri yazıyordu. İkisi de farklı çıkmıştı. Yani cihazı tuttuğu açıya bağlı doktorun.Valla bılmıyorum neyse artık herbırı ultrason ölcümü hangısı dogru ıse 2 ılerı 1 gerı darketmez hayırlısı ıle vaktınde dogsunlarda
Hmmmm demek oyle açı farkıBende aynı doktor aynı seferde 3 ultrason görüntüsü çekmişti, ikisinde hafta değeri yazıyordu. İkisi de farklı çıkmıştı. Yani cihazı tuttuğu açıya bağlı doktorun.
Kizlar nerde yaziyor bu hafta bilgisi ben hiç bisey anlamıyorumBende aynı doktor aynı seferde 3 ultrason görüntüsü çekmişti, ikisinde hafta değeri yazıyordu. İkisi de farklı çıkmıştı. Yani cihazı tuttuğu açıya bağlı doktorun.
Sagolll canımm agzına sagglık iyiki sizler varsınızKızlar nasılsınız iyisiniz inşallahYasamademek123 canım geçmiş olsun şimdi okudum iyisindir umarım dinlen bol bol
Kuzum GA 10w0dKizlar nerde yaziyor bu hafta bilgisi ben hiç bisey anlamıyorum
Ay çok teşekkür ederim resmen aydinlandim bilmiyorum ben böyle şeyleri sagol canimKuzum GA 10w0d
Yazıyor bende mesela yanı 10+0 günlük oluyor
CRL 2.79 cm de bastan popo mesafe olçüsü
Evet canım ya maşallah vallaAa süper ben 10+5'teyim o zaman duyuyor benimki de. Ay çok sevindim
Rıca ederım ne demekAy çok teşekkür ederim resmen aydinlandim bilmiyorum ben böyle şeyleri sagol canim
cnm çok geçmiş olsun.daha iyisinizdir umarım şimdi..Hastanedeyim kese etrafı kanama var serum verdıler
Daha ıyıyım yok denılecek kadar azaldı cok şükür bı dra muanyene olmustum o bama kan sulandırıcı ıgne nı ol dedı bu aksam vurdum bakalım bısey olacak mı dıe endıselıyım bırde progestoran ı artık hap olarak alıyorum 1 kere ıctım 4 saat sonra yıne ıctım bas dönmesı ve narkozdan ayılıyor gıbı yaptı ama 10.15 dk sonra gectı ondan sonra ıctıım nısey yapmadı yenı ılac duzenımıze alısmaya calısıyorumcnm çok geçmiş olsun.daha iyisinizdir umarım şimdi..
cnm bugün yoğundum biraz.hiç giremedim topiğe.valla benimde kafamda deli sorular şunu yap yapayım , yok şunu da yapmam lazım.sanki transferden sonra hiç bir şey yapamayacakmışım gibi düşünüyorumtupaaaaa baby nerdesin yaaa beni bir heyecan sardı sen de durumlar nedirr ?? Hayaller kuruyorum sonra eşim uyarıyo bir dur diye off ne zormuş böyle beklemek salı gitcem bir de doktora gün vercek sanki böyle hiçbişiye yetişemicem gibi bir his var içimde Sen naptın sergi işini söyledin mi müdüre ??
oh ohh düzelme var ne güzel.cnm progestan çok kötü yapıyor biliyorum.geçen iptal olan tedavide kullandım.aman yarabbi kafamı taşıyamıyorum,gözlerimi açamıyorum.yatağa kadar zor yürüyordum bi yarım saat yatırıyordu beni.çarşamba yine başlayacağım çok tırsıyorumDaha ıyıyım yok denılecek kadar azaldı cok şükür bı dra muanyene olmustum o bama kan sulandırıcı ıgne nı ol dedı bu aksam vurdum bakalım bısey olacak mı dıe endıselıyım bırde progestoran ı artık hap olarak alıyorum 1 kere ıctım 4 saat sonra yıne ıctım bas dönmesı ve narkozdan ayılıyor gıbı yaptı ama 10.15 dk sonra gectı ondan sonra ıctıım nısey yapmadı yenı ılac duzenımıze alısmaya calısıyorum
Bu gecem nasıl gececek onun endısesı var
Aynen csnım cok şükür hayrılısı ıle bakalım gecemız nasıl gecer onu düşünüyorum rahatta yatamıyorum uyuyamıyorum dön dönoh ohh düzelme var ne güzel.cnm progestan çok kötü yapıyor biliyorum.geçen iptal olan tedavide kullandım.aman yarabbi kafamı taşıyamıyorum,gözlerimi açamıyorum.yatağa kadar zor yürüyordum bi yarım saat yatırıyordu beni.çarşamba yine başlayacağım çok tırsıyorum
İnsallahhh en guzel sekılde gecirıırısıncnm bugün yoğundum biraz.hiç giremedim topiğe.valla benimde kafamda deli sorular şunu yap yapayım , yok şunu da yapmam lazım.sanki transferden sonra hiç bir şey yapamayacakmışım gibi düşünüyorumdemedim cnm cuma gününü bekliyorum dua ediyorum belki sergi ileri tarihe ertelenir yada iptal olur diye
21 kez besmele çek cnm bir kaç kere.bazen güzel uykuya dalıyorum öyleAynen csnım cok şükür hayrılısı ıle bakalım gecemız nasıl gecer onu düşünüyorum rahatta yatamıyorum uyuyamıyorum dön dön
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?