yaniii korona da ne sergisi kim gelcek sankii herkes korkuyor diye isyan etseniz iptal olur belki mayıs bitmedi sankiii yıl oldu gibi gelio bana da benim de transfer sonrası (tahmini tarihlerde) beklerken çok yakın arkadaşımın nikahı olcak ama gidemem bu durumda ne dicem bilmiyorum bi yandan gitmek istiyorum on dk görünür çıkarım ama kararsızım çok

ayyy sorma hiç anlamış değilim bu işi sonuçta kalabalık bir ortam yaratılacak direk virüsün yayılmasına sebep.zorunlu birşey de değil neden devlet izin veriyor anlamıyorum.ben kenarda sessiz sessiz duruyorum ses çıkarmıyorum göze batmayayım diye.gerçi kimse de yazmadı gruptan sanki kimse memnun değil gibi

cnm 3. gün normal hayata dönebiliriniz diyorlar eğer ilk iki güne denk gelmezse çok yakın arkadaşımın diyorsun git görün. o kadardan birşey olacağını düşünmüyorum.

cnm 3. gün normal hayata dönebiliriniz diyorlar eğer ilk iki güne denk gelmezse çok yakın arkadaşımın diyorsun git görün. o kadardan birşey olacağını düşünmüyorum.
Valla dıyolar da genelde ben dr da mesela kurs egıtımı alıyordum 3. Gundu gıtsemmı dedım mecburmuusn gıtmeye dedı kalsın dedı
Cok egılıp dogrulma felan dedı
Bazılarında cok rahat transfer yapıp hadı kalk gıt dısarıda hayat senı beklıyor
Sız olabildiğince tedbıırnızı alın takdır allahın cok ugrasıyoruz ııcn bunun ıcın en azından icinizde rahat eder bısey olsa ahh ondan mı demessınız

Gunaydın kızlar
Kanama olumca kansulandırııcı bırakılıyor ya genelde ben dün aksam yaptım cok şükür kanamam olmadı
Ama ıcerıde sıkıntı olur mu
Cunku 2 gun vurunmayınca korktum bu sefer pıhtı sebebı ıle beebege bısey olur dıe medıpol dekı dr a yazmıstım o yapabılırsın demıstı
Sızler nasıl yaptınız kanama zamanı kan sulandırıcıları

Kizlar bisey sorucam. Simdi bir saglikli bebegin düşmesi çok zor diye yazilar okuyorum. Ama kromozom Problemleri vs varsa düşük kacinilmaz oluyormus ve zaten saglikli olmadigi icin vucut atiyormuş. Bunu biliyoruz. Peki kromozom sorunu yok diyelim sağlıklı gebelik. Ve kanama var. Bu kanama nedeni ne oluyo ozaman? Ben sirf bu lekeler yuzunden sevinemez oldum bebegime agriyla eslik ediyor bende adet agrisi gibi ve bacakta kramplar karnimda hep bi atraksiyon.
Ayrica bütün ilaclari birakmistim sadece fitil vardi. 2 gun sonra lekelenme yine baslayinca Tekrar igneye döndüm.

climara bantı kullanan arkadaşlar bantı hep aynı yere mi yapıştırdınız kalçanızda.prospektüsünde farklı yerlere yapıştırın diyorlar.hemşire bu konuda bilgi vermedi.

Günaydın kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim iyi 8+4 kalp atışlarıda güzel ama kanama alanı devam bu da beni çok korkutuyor resmen 6.haftadan beri devam ediyor hiç sevinemiyorum sürekli korkuyorum bebeğe bişey olacak diye oksaparıda yapmıyorum kaç gündür ne olacak böyle bilmiyorum bi makalede kanama alanının büyüklüğü kesenin büyüklüğüne oranlarına göre erken doğum ve düşükle sonuçlandığını okudum kanama alanının büyüklüğü kese büyüklüğüne yakınsa düşük oranı artıyormuş doktor çok büyük değil dedi benimkine ama ya büyürse diye korkuyorum of of

Geçmiş olsun insallah ben de hep okuyorm bu konuyu. Bu sekilde saglikli doğum yapan da çok okuyorum. seninde bebegin saglikli dogacak canim insallah. Peki kanama ne renk oluyo sende ve miktar olarak nasil? Bende de var ve kanama alani gormedi doktor ama acaba goremedi mi diye taktim bende

Biz 5.haftada gördük kanama alanını iki gün sonra 9. Hafta bitiyor kanama alanı hala var ve küçülme bile olmamış. Doktorum bana dedi ki bu hemen geçecek birşey değil. Vücut kaybetmezsebebek büyüdükçe baskı yaparak küçülecek dedi. Bu sürede lekelenebilirsin korkma demişti. Ben hep okuyorum kümeninki hemen geçmemiş zaten. Bence 12-16 haftalar arası bitebilir diye TAHMİN ediyorum

climara bantı kullanan arkadaşlar bantı hep aynı yere mi yapıştırdınız kalçanızda.prospektüsünde farklı yerlere yapıştırın diyorlar.hemşire bu konuda bilgi vermedi.
2 gunde bir yapistiriyorum ben banti, bir sag kalcama bir sol kalcama yapistiriyorum. Doktorum bacak, bel, kalca, kol istedigin yere yapistirabilirsin dedi

Canim ben gecen sene dusuk yaparken doktoruma, simdi diyosunuzki sagliksizsa dusuyor bu iyi bisi, ama bizde kanama olunca dusmesin diye ilac takviyesi yapiyoruz, e bu sagliksiz embriyonun tutunmasi icin mudahale etmek diil mi, ya sagliksiz bebek olmasina yol aciyorsak tutunmasini saglayip diye sormustum..o da kanama olunca sagliksiz embriyonun ne yaparsan yap dusecegini, destek ilacla tutunup yola devam edenin yeterince saglikli oldugunu soylemisti.. bir de simdiki tup bebek doktorumda, embriyonun rahme koyulduktan sonra surekli baskalastigini, saglikli olanin bir sure sonra hucre degisimine ugrayip degisebilecegini soylemisti..yani kanama tutunmaya calisirken, buyurken olabiliyor,yeterince saglikliysa buyumeye devam ediyor yoksa kopup gidiyor

Canım benim lekelenmemde kesmedi doktorum. Duruma göre değişir sanırım en iyi doktorlar bilir ne desek boş. Ama senin durumun ciddi imiş. Progesteron pıhtılaşma yapan içerikte bir ilaç. O yüzden çok kanaman yoksa kullanmak daha mantıklı. İnşallah bir daha kanama gibi durumlar yaşamazsın. Gönül rahatlığı ile devam eder. Allah korusun ara verdiğin de bir şey olsa idi zaten muayenende çıkardı. İçini ferah tut.

Canım sağlıklı olup sürekli kanama yaşayan örnekler var. Sağlıksız olduğunda kesede oluşur kanama bebeğin gelişimi durur. Rahim yapısından kaynaklı doğal olmayan bir yoldan gebe kaldık. Rahim yapısı uyum sağlamakta zorlanıyor olabilir. İlla bebekle ilgili değildir. Bebekle ilgili olanda ne yaparsa yapsınlar tutamıyorsun kalp atışı duruyor zaten. Ağrılarda bence uyum sürecinde yaşanıyor. Benim başlarda yoktu gerçi sürekli yatıyordum. Şimdi çok sık oluyor. Endişe ediyorum ben de. Muayeneye gitsem diyorum her sabah. Rabbim esirgesin inşallah herkesinkini

Cok sagol canım progestan nın pıhtılasma yaptıgını bılmıyordum aksam vurdum kanama olmadı cok sukur ama ıcerıde bı sıkıntı olur mu kese etrafı kanama da kansulandırıcı cogaltsa aktıf kanama olur du dimi

Rabbim korusun inşallah kuzum. Dua edip ilaçları düzenli almak ve yatmaktan başka elden bir şey gelmiyor. Çok yaşayan ve sağlıkla kavuşan var zor olsa da iyi düşünmeye çalışalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…